Πως θα σας φαινότανε... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 95
    Senior Member
    Δώστε μου μια ευκαιρία να συμμετάχω με ένα νικ στις όμορφες συζητήσεις σας και υπόσχομαι ότι δεν θα απαντάω με βρισιές κάθε φορά που μου μιλάνε οι συνομιλητές μου με σεβασμό και χωρίς υπονοούμενα.
    Είναι αισχρό πιστεύω για έναν διαχειρηστή φορουμ ψυχολογίας να με μπανάρει και μετά να ποστάρονται μηνύματα ότι είμαι ψυχωσικός, άρρωστος και αντικοινωνικός την στιγμή
    που δεν συμμετέχω έτσι ώστε να προστατέψω την ακαιρεότητα μου. Με έχετε μειώσει σαν άνθρωπο και δεν σας έδωσα κανένα τέτοιο δικαίωμα. Σεβαστείτε με παρακαλώ προτού αρχίσω να ψάχνω για λεφτά αυτή τη φορά για καριέρα πεζοδρομίου η μέρος να κοιμάμαι στο δρόμο αντί για ψυχολόγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ελάχιστο δείγμα ύπαρξης σας σαν νοήμον ανθρώπινα όντα που καταλαβαίνουν.

Senior Member
    Θέλει πολύ σκέψη η απολογία η ένα συγνώμη;

Senior Member
    τι συγνωμη ρε βινς που μας εχεις αλλαξει τα φωτα

Senior Member
    Έχω εγκλωβιστεί σε κάποιου είδους απομόνωσης η σκοτεινής σκέψης και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν είχα δικά μου λεφτά θα πήγαινα σε ψυχολόγο ειδικό για την περίπτωση μου, είμαι συστημένος άλλωστε να πάω σε μια ψυχολόγο που ξέρει κάποια πράγματα ωστόσο μέχρι να καταφέρω να αρχίσω πάλι ένα πρόγραμμα προσπαθώ να βρω τρόπους να μην νιώθω ότι βρίσκομαι στην ερημιά.

Senior Member
    μη σταματας την αγωγη σου

Senior Member
    το πήρα πάλι το φάρμακο μόνος μου πριν κάνα εικοσάλεπτο. δεν αισθάνομαι κάποια σπουδαία διαφορά. η ζωή μου είναι η ίδια με πριν.

Senior Member
    καλε μου βινς το ξερεις κ μονος σου αλλα ας το πω για 10000 φορα.
    για να δρασουν τα φαρμακα χρειαζεται καποιος χρονος κ φυσικα πρεπει να τα λαμβανεις καθημερινα.η ψυχωση,η καταθλιψη δεν ειναι πονοκεφαλος

Senior Member
    Ναι άρχισα να παίρνω τα φάρμακα μου ξανά από χθες το βράδυ. Είμαι πιο νευρικός χωρίς φάρμακα και σε υπερβολικό αναίτιο βαθμό πολλές φορές, η έχω πολλές αυξομειώσεις στη διάθεση και κάποια άλλα πράγματα που με ενοχλούν. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι έχω πάθει κάποια πράγματα που μοιάζουν με ψύχωση επειδή είμαι τρελός (άλλωστε δεν θα τα θεωρούσα παράλογα έτσι δεν είναι;). Θα έλεγα ήμουν πολύ ήσυχος άνθρωπος παλαιότερα, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Εσύ πως είσαι; πως περνάς γενικά στη ζωή σου;

Senior Member
    Η ζωή δεν αλλάζει μόνο με ένα φάρμακο. Ποιος λέει τέτοιες ανοησίες? Φυσικά και χρειάζεται και κάλυψη αναγκών που σου είναι απαραίτητες, όχι τώρα πήρα το φάρμακο και θα αλλάξει άξαφνα η ζωή μου. Τι κάνεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου? Και πρώτα αν γνωρίζεις ποιες είναι και τι χρειάζεται να κάνεις για να τις καλύψεις. Τι ζητάς, τι πεθυμάς περισσότερο, με ποια σειρά προτεραιότητας έχεις εσύ προσωπικά τοποθετήσεις τις ξέχωρές σου ανάγκες, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι βέβαια ίδιοι, οπότε ούτε οι ίδιες οι ανάγκες τους είναι όμοιες, ούτε και η σειρά που τις τοποθετούν.
    Αν η λέξη τρέλα σε φοβίζει, που μπορεί με τόση σάλτσα που μας τροφοδοτεί το ίδιο μας το περιβάλλον, κοινωνικό οικογενειακό πολλές φορές, εκπαιδευτικό, κτλ, τότε δώσε τις δικές σου νοηματοδοτήσεις στις λέξεις και χρησιμοποίησέ τις ώστε να "δουλέψεις" με το φόβο σου. Μη νομίζεις, λόγω των βιωμάτων μας κουβαλάμε πολλά άτομα φορτία, φόβων, πανικών, εμμονών, είναι απόρροια μάθησης και εμπειρίας. Που όμως αν αυτά επεξεργαστούν, αν ανάγκες καλυφθούν, αν το φιλοσοφήσεις, αν ΖΕΙΣ κυρίως, αν γεύεσαι και μπορείς να ξεπερνάς λίγο λίγο, το φορτίο θα γίνει ευκολότερο να το κουβαλάς, μέχρι που μπορεί και να βρεθείς κάποτε στη θέση να το πετάξεις από πάνω σου. Στο εύχομαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    κ οχι αν αυτοκτονησεις δεν φταιμε εμεις ουτε το φορουμ. εσυ ευθυνεσαι που δεν συνεργαστηκες σωστα με τους ειδικους, που δεν εψαξες λυσεις για τα προβληματα σου, παρα εγκλωβιστηκες στη μιζερια σου.
    σορι, αλλα δεν σου φταιει κανεις. μονος σου τα εχεις κανει στο μυαλο σου κουβαρι. αν θες, πανε σε εναν ειδικο να το ξεμπλεξεις το κουβαρι.

αλλιως, κατσε να μιζεριαζεις μια ζωη!
    αυτο το ποστ εχει επαφη με τη πραγματικοτητα και το περιβαλλον καθολου ? το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    προφανως ο ειδικος δεν μπορει να μας λυσει ολα μας τα προβληματα, εσεις απλα τους εχετε θεοποιησει! και προφανως δεν ευθυνεται μονο ο ιδιος για τη μιζερια, οταν η ζωη εδω καταντησε ετσι.
    Last edited by Idella; 28-11-2011 at 13:13.

Senior Member
    Ευχαριστώ για το μήνυμα σου ΚΕΝΟ.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορώ και καταλαβαίνω και δεν θέλω να δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα είναι ότι πολλά παιδιά που έχουν μπει σε αυτό το χορό έχουν περάσει και τα ίδια παρόμοια προβλήματα, δεν είναι δικαιολογία όμως αυτό να γίνεται αυτό το μπάχαλο και δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν το μέγεθος, εύρος να πω καλύτερα, του προβλήματος. Η εποχή μας μοιάζει με μια εποχή μεταμοντέρνας κατοχής, όπου η κάθε ηλίθια δήλωση, όπως αυτή που έκανα προ λίγων μερών, μπορεί να φανεί επικίνδυνη και με περίεργες "συμπτώσεις" συνδέσεις.

Χωράνε λάθη στο πρόγραμμα; αυθορμητισμός..; δεν είναι και η καλύτερη φάση για να χαρώ που απλά ζω ούτε θέλω να το αναλύσω και να προσπαθήσω να καταλάβω τι γίνεται. Άκυρη η τελευταία πρόταση.

Banned
    δε το γραφω μονο για σενα, το γραψα κι επειδη η συγκεκριμενη χρηστρια συνηθιζει να κρινει τους αλλους αυστηρα, λες κι ευθυνονται μονο αυτοι για οτι τους συμβαινει, και δε τους επηρεαζει το περιβαλλον και οι υπολοιποι. κι εμενα με εβγαλε μιζερο κι αντικοινωνικο. ξεχναει η ιδια ομως παντα οτι παιρνει χαπια για να νιωθει καλα! η χαπιομανια δεν ειναι υγεια, οσο κι αν καταντησε μοδα τελευταια και τα παιρνουν ολοι τοσο ευκολα.

Senior Member
    ο καθενας κενο κανει τις επιλογες του. εγω προτιμω να παιρνω χαπια, εχω κανει κ ψυχοθεραπεια, κ απο εκει κ περα κανω ο,τι μπορω για να περναω καλα κ δημιουργικα, εσυ δεν παιρνεις χαπια, δεν πας σε ψυχολογο κ προτιμας να καθεσαι να γκρινιαζεις οτι η ζωη σου ειναι μιζερη κ οτι φταιει το περιβαλλον.

απλα βλεπουμε την ιδια πραγματικοτητα απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, κ δρουμε αναλογα!
    δεν το ξεχναω οτι παιρνω χαπια, απλα εμενα αυτο δεν με ενοχλει!
    με ενδιαφερει πανω απο ολα να νιωθω καλα κ να περναω δημιουργικα τη ζωη μου.
    κ βρισκω παρα πολλα δημιουργικα πραγματα που μπορω να κανω ακομα κ εν μεσω οικονομικης κρισης.

απο αυτη την οπτικη γωνια, εχεις δικιο οτι κρινω αυστηρα αυτους που καθονται κ μιζεριαζουν κ κατηγορουν την "κακια" κοινωνια για ολα τα δεινα τους.

τοσο απλα!

Banned
    μιλα για τη μουρη σου καλυτερα, το οτι γκρινιαξα μια φορα που δεν ημουν καλα εδω μεσα, δε σημαινει οτι καθομαι και γκρινιαζω συνεχεια.
    το περιβαλλον οντως φταιει, παρτο χαμπαρι επιτελους κι αποδεξου το, η ελλαδα πατωσε σαν χωρα, και ειμαστε κατεστραμμενοι!
    το φυσιολογικο λοιπον για εναν ανθρωπο που ζει σε κατεστραμμενη χωρα, ειναι μια μιζερη πραγματικοτητα εφοσον δε περναει καλα.
    εσυ περνα καλα με τα χαπια σου, και ζησε στον ονειροκοσμο. ο καθενας οντως κανει τις επιλογες του, κι εσυ επιλεγεις το ψεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Η ζωή δεν αλλάζει μόνο με ένα φάρμακο. Ποιος λέει τέτοιες ανοησίες? Φυσικά και χρειάζεται και κάλυψη αναγκών που σου είναι απαραίτητες, όχι τώρα πήρα το φάρμακο και θα αλλάξει άξαφνα η ζωή μου. Τι κάνεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου? Και πρώτα αν γνωρίζεις ποιες είναι και τι χρειάζεται να κάνεις για να τις καλύψεις. Τι ζητάς, τι πεθυμάς περισσότερο, με ποια σειρά προτεραιότητας έχεις εσύ προσωπικά τοποθετήσεις τις ξέχωρές σου ανάγκες, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι βέβαια ίδιοι, οπότε ούτε οι ίδιες οι ανάγκες τους είναι όμοιες, ούτε και η σειρά που τις τοποθετούν.
    Αν η λέξη τρέλα σε φοβίζει, που μπορεί με τόση σάλτσα που μας τροφοδοτεί το ίδιο μας το περιβάλλον, κοινωνικό οικογενειακό πολλές φορές, εκπαιδευτικό, κτλ, τότε δώσε τις δικές σου νοηματοδοτήσεις στις λέξεις και χρησιμοποίησέ τις ώστε να "δουλέψεις" με το φόβο σου. Μη νομίζεις, λόγω των βιωμάτων μας κουβαλάμε πολλά άτομα φορτία, φόβων, πανικών, εμμονών, είναι απόρροια μάθησης και εμπειρίας. Που όμως αν αυτά επεξεργαστούν, αν ανάγκες καλυφθούν, αν το φιλοσοφήσεις, αν ΖΕΙΣ κυρίως, αν γεύεσαι και μπορείς να ξεπερνάς λίγο λίγο, το φορτίο θα γίνει ευκολότερο να το κουβαλάς, μέχρι που μπορεί και να βρεθείς κάποτε στη θέση να το πετάξεις από πάνω σου. Στο εύχομαι.
    Ευχαριστώ και σένα RainAndWind για το μήνυμα σου. Δεν είμαι σε διάθεση για πολύ ανάλυση κρατάω την πρόταση που μου άρεσε περισσότερο.

Συγχώρα με κιόλας αν σε έθιξα παλαιότερα. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τον λόγο που με πιάνουν άγριες διαθέσεις. Θέλω να παραμείνω στην μέση η στο καλά παιδιά πεδίο πάντως κρίμα είναι αρκετή χυδαιότητα υπάρχει ήδη. Δεν ξέρω, εσύ τι πιστεύεις;

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast