Πως θα σας φαινότανε... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 95
    Senior Member
    εγω τελικα ξερεις τι νομιζω κενο; νομιζω οτι μας δουλευεις. μια χαρα βολεμενος εισαι στην καθημερινοτητα σου, κανεις τα χομπυ σου, στεγη, φαγητο, εχεις, στο δρομο δεν εισαι.
    γιατι να αλλαξεις κατι; ε, οταν σε πιασουν οι μαυρες σου μπαινεις εδω μεσα κ γκρινιαζεις. οτι η χωρα φταιει για ολα κ οτι θελεις να πεθανεις κ τετοια.
    μετα σου περνανε οι μαυρες σου κ συνεχιζεις τη ζωη σου.
    δε νομιζω ουτε οτι υποφερεις τοσο πολυ γενικα, ισως να σε πιανουν καποιες μαυριλες ποτε ποτε, αλλα μεχρι εκει. ουτε οτι θα ηθελες κατα βαθος να αυτοκτονησεις. ουτε οτι θα ηθελες να ξεβολευτεις απο την καθημερινοτητα σου για να κανεις καποια προσπαθεια να μαθεις κατι καινουργιο, να δουλεψεις, να γινεις ανεξαρτητος, να κερδισεις μονος σου τη ζωη σου.
    ή να δουλεψεις εθελοντικα, να προσφερεις κατι στους αλλους, να γνωρισεις περισσοτερο τον εαυτο σου, να κανεις κατι χρησιμο τελος παντων που θα απαιτει κοπο κ προσπαθεια.
    γιατι αν το ηθελες θα το εκανες. κ αν υπεφερες τοσο πολυ, οσο καποιες φορες ισχυριζεσαι στα ποστ σου, η οδυνη θα σε κινητοποιουσε προς μια αλλαγη.
    για να συνεχιζεις το ιδιο βιολι, παει να πει, οτι μεσες ακρες καλα περνας!

Banned
    γεια σου ρε ινσεκτ μου!τον πονο σου πηγες να γραψεις,μπερδεμενα λιγο βεβαια και οι συμφορουμιτες σου(απο το συμφορα)τρωνε τις σαρκες τους για το ποιος ειναι πιο μορφωμενος πιο εξυπνος πιο ζωντανος!δεν γραφω παραπανω μιας και τωρα εχουν παρει σκληρα μετρα οι νεοι μοντ και σου πρασινιζουν την προταση για ψυλλου πηδημα!ειστε πολυ ωραιοι ανθρωποι ολοι!μακια!

Banned
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Πως πάει η συζήτηση; διάλεξε ο καθένας από ένα χάπι;
    σιγουρα!!πιστευω απο 3 χαπια ο καθενας οχι ενα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    Ναι η χώρα έχει πιάσει πάτο. Οπότε σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό ελάτε όλοι να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου για να ηρεμήσουν οι ευαίσθητες ψυχούλες μας (κλαψ, παίρνω ένα χαρτομάντηλο).
    Πάντως εγώ όταν βγαίνω έξω δεν βλέπω πτώματα στους δρόμους, ούτε ανθρώπους με μαύρα να πενθούν την χώρα μας που ψυχορραγεί (ποιητικό).
    Σαφώς ο κόσμος είναι φοβερά προβληματισμένος, αγχωμένος, υπάρχουν άνθρωποι με πολλά χρέη και άλλοι που δεν έχουν να πληρώσουν για τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς τους... Οι περισσότεροι όμως προσπαθούν να βρουν λύσεις, να αντιμετωπίσουν αυτή τη κατάσταση, να προσαρμοστούν με τα νέα δεδομένα.... ξέρεις υπάρχει και η λέξη ψυχραιμία που πολλοί την έχουν σαν οδηγό τους και τους έχει βοηθήσει να βγουν από δύσκολες καταστάσεις που σε άλλους φαντάζουν αδιέξοδες. Επέτρεψέ μου, λοιπόν, να σου επιστρέψω τα περαστικά.
    Τα πτώματα δεν είναι ανάγκη να είναι εντελώς πτώματα για να είναι πτώματα ιμπέρις. Δεν ξέρω αν το πιάνεις, αλλά υπάρχουν και θάνατοι αργοί. Θάνατοι που δεν είναι προφανείς, γιατί δεν είναι στη μορφή τουμπανιασμένος στο πεζοδρόμιο όπως στον καιρό της κατοχής περιμένοντας το κάρο να μαζέψει τα λείψανα. Υπάρχουν άνθρωποι που αυτοκτονούν από ανεργία, υπάρχουν άνθρωποι που η ανεργία τους οδηγεί σε σεξουαλικά προβλήματα, σε κατάθλιψη, σε διακοπή της ερωτικής τους σχέσης, είναι γνωστό ότι όταν δεν έχεις να φας ας πούμε ε, μπορεί λιγάκι να κλονιστεί και το ταίρι σου αν δεν μπορείς ούτε να βρεις καν προς τα πού έπεφτε κάποτε η σκιά της λίμπιντο, άστο για την ίδια, υπάρχουν άνθρωποι που μαζεύουν φαγητό απ'τα σκουπίδια, που δεν έχουν να πληρώσου νοίκι, που δεν τους φτάνουν τα γμνα για τα απαραίτητα, όχι για να ζήσουνε μεταξύ τους,όχι για να έχουν το δικαίωμα σε χόμπυ, ψυχαγωγία, διασκέδαση, διέξοδο... Συμφωνώ με τον Κενό, όσο και αν μας φαντάζουν κάποιες φορές όσα γράφει τραγικά τραβηγμένα, πάντα να θυμόμαστε ότι μιλάμε από την πλευρά τη δική μας, που μπορεί να ανήκει στην πλευρά των προνομιούχων. Σκέφτομαι μόνο ότι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια πήγαιναν Βουλγαρία για μεγάλες οδοντιατρικές επεμβάσεις ας πούμε, ή άλλα ιατρικά θέματα, ή έκοψαν ακόμη και μικρά και καθημερινά, παιδιά που δε βλέπουν τους γονείς τους γιατί δουλεύουν ο καθένας κι από δυο δουλειές. Σκέφτομαι ότι μερικές φορές (και γω μέσα) αδυνατούμε να νιώσουμε γιατί δεν μπορούμε να το φανταστούμε καν, άσε που δεν το ζούμε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Αν και θα έπρεπε να μιλάνε οι κυβερνώντες για τέτοια θέματα όπως αυτά που αναφέρεις πιο πάνω RainAndWind είναι πράγματι δύσκολες εποχές, τον κόσμο τον μαστίζει η ανεργία, υπάρχουν άνθρωποι στην κορυφή της πυραμίδας που δεν τους πειράζει κανείς και που προφανώς δεν ενδιαφέρονται για τους υπόλοιπους, υπάρχουν από την άλλη πλευρά άνθρωποι που κοιμούνται στους δρόμους και δεν έχουν να φάνε και οι περισσότεροι από αυτούς είναι μετανάστες από χώρες στις οποίες γίνονται αληθινοί πόλεμοι. Ο Έλληνας έχει προβλήματα και αυτός αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν τα δικά μας προβλήματα με τα προβλήματα των μεταναστών και των παρατημένων από την οικογένεια τους ηλικιωμένων (και κάποιες φορές όχι μόνο ηλικιωμένων), για αυτούς δεν υπάρχει πατρίδα. Καταρχάς είμαστε οικογένεια οικογένειες και κατά δεύτερον σαν λαός θα έπρεπε να ενεργοποιηθούμε να το δούμε το θέμα κοινωνικά με ευαισθησία και καθαρή συνείδηση πως θα πρέπει για τον κάθε άνθρωπο να υπάρχει ένα λειτουργικό σπίτι, φαγητό, και συμμετοχή σε κοινότητα. Μερικοί λένε πως έτσι θα είναι στο μέλλον. Στέγη για όλους, φαγητό για όλους και τα υπόλοιπα μπόνους και ανάλογα με τις ατομικές δυνατότητες του κάθε ατόμου. Το δυσάρεστο για μένα είναι οτι κάποιοι δεν θα ήθελαν να είναι όλοι οι συνάνθρωποι τους καλά αφού ο άνθρωπος έχει και φθόνο στην ψυχή του και πολλά άλλα αρνητικά συναισθήματα. Αυτό πιστεύω δηλαδή, δεν είναι αν μπορούμε είναι αν θέλουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Τα πτώματα δεν είναι ανάγκη να είναι εντελώς πτώματα για να είναι πτώματα ιμπέρις. Δεν ξέρω αν το πιάνεις, αλλά υπάρχουν και θάνατοι αργοί. Θάνατοι που δεν είναι προφανείς, γιατί δεν είναι στη μορφή τουμπανιασμένος στο πεζοδρόμιο όπως στον καιρό της κατοχής περιμένοντας το κάρο να μαζέψει τα λείψανα. Υπάρχουν άνθρωποι που αυτοκτονούν από ανεργία, υπάρχουν άνθρωποι που η ανεργία τους οδηγεί σε σεξουαλικά προβλήματα, σε κατάθλιψη, σε διακοπή της ερωτικής τους σχέσης, είναι γνωστό ότι όταν δεν έχεις να φας ας πούμε ε, μπορεί λιγάκι να κλονιστεί και το ταίρι σου αν δεν μπορείς ούτε να βρεις καν προς τα πού έπεφτε κάποτε η σκιά της λίμπιντο, άστο για την ίδια, υπάρχουν άνθρωποι που μαζεύουν φαγητό απ'τα σκουπίδια, που δεν έχουν να πληρώσου νοίκι, που δεν τους φτάνουν τα γμνα για τα απαραίτητα, όχι για να ζήσουνε μεταξύ τους,όχι για να έχουν το δικαίωμα σε χόμπυ, ψυχαγωγία, διασκέδαση, διέξοδο... Συμφωνώ με τον Κενό, όσο και αν μας φαντάζουν κάποιες φορές όσα γράφει τραγικά τραβηγμένα, πάντα να θυμόμαστε ότι μιλάμε από την πλευρά τη δική μας, που μπορεί να ανήκει στην πλευρά των προνομιούχων. Σκέφτομαι μόνο ότι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια πήγαιναν Βουλγαρία για μεγάλες οδοντιατρικές επεμβάσεις ας πούμε, ή άλλα ιατρικά θέματα, ή έκοψαν ακόμη και μικρά και καθημερινά, παιδιά που δε βλέπουν τους γονείς τους γιατί δουλεύουν ο καθένας κι από δυο δουλειές. Σκέφτομαι ότι μερικές φορές (και γω μέσα) αδυνατούμε να νιώσουμε γιατί δεν μπορούμε να το φανταστούμε καν, άσε που δεν το ζούμε.
    Σε μένα τα λες βρε Rain? Είμαι από τους ανθρώπους που έχω την ικανότητα να "κοιτάω" και πιο έξω από το σπίτι μου αλλά και πάλι δεν ανήκω στους προνομιούχους. Απλά έχω άλλη φιλοσοφία ζωής και δεν μου αρέσει η τρομολαγνεία και η μιζερολαγνεία.
    Τώρα για την πραγματικότητα που μου περιγράφεις σαφώς την βλέπω και την ζω αλλά να κάτσω να τη συζητώ με βαρύγδουπες εκφράσεις όπως κάνει ο ΚΕΝΟ και κατά τα άλλα να μένω άπραγη..? sorry αλλά δεν θα πάρω.

Banned
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    εγω τελικα ξερεις τι νομιζω κενο; νομιζω οτι μας δουλευεις. μια χαρα βολεμενος εισαι στην καθημερινοτητα σου, κανεις τα χομπυ σου, στεγη, φαγητο, εχεις, στο δρομο δεν εισαι.
    γιατι να αλλαξεις κατι; ε, οταν σε πιασουν οι μαυρες σου μπαινεις εδω μεσα κ γκρινιαζεις. οτι η χωρα φταιει για ολα κ οτι θελεις να πεθανεις κ τετοια.
    μετα σου περνανε οι μαυρες σου κ συνεχιζεις τη ζωη σου.
    δε νομιζω ουτε οτι υποφερεις τοσο πολυ γενικα, ισως να σε πιανουν καποιες μαυριλες ποτε ποτε, αλλα μεχρι εκει. ουτε οτι θα ηθελες κατα βαθος να αυτοκτονησεις. ουτε οτι θα ηθελες να ξεβολευτεις απο την καθημερινοτητα σου για να κανεις καποια προσπαθεια να μαθεις κατι καινουργιο, να δουλεψεις, να γινεις ανεξαρτητος, να κερδισεις μονος σου τη ζωη σου.
    ή να δουλεψεις εθελοντικα, να προσφερεις κατι στους αλλους, να γνωρισεις περισσοτερο τον εαυτο σου, να κανεις κατι χρησιμο τελος παντων που θα απαιτει κοπο κ προσπαθεια.
    γιατι αν το ηθελες θα το εκανες. κ αν υπεφερες τοσο πολυ, οσο καποιες φορες ισχυριζεσαι στα ποστ σου, η οδυνη θα σε κινητοποιουσε προς μια αλλαγη.
    για να συνεχιζεις το ιδιο βιολι, παει να πει, οτι μεσες ακρες καλα περνας!
    πρωτα το κανω για το κενο το ιδιο, και μετα για το κοινο (καπου εκει ειμαι κι εγω οπως ελεγε ο Τακης). τι κι αν εχεις ιδιο ζωδιο κι ωροσκοπο, δε καταλαβαινεις πως παει το πραμα. για μενα οτι νιωθω ειναι ακραιο! ετσι οταν ειμαι στις μαυρες μου ειμαι ΠΟΛΥ και γιαυτο θελω να αυτοκτονισω. οταν ειμαι στις καλες μου ειμαι ΠΟΛΥ γιαυτο νιωθω θεος και νομιζουν ολες οτι ψωνιζομαι. οταν αγαπαω αγαπαω ΠΟΛΥ και αμα δεν υπαρχει ανταποκριση πληγωνομαι. κι επειδη οταν ειμαι ευαισθητος ειμαι ΠΟΛΥ γιαυτο πληγωνομαι ευκολα. προσεξτε μονο μη νευριασω γιατι θα νευριασω ΠΟΛΥ και μπορει να πεσει ο server.

πολυ ευχαριστως να ξεβολευτω και να προσπαθησω να πιασω δουλεια, μονο που πλεον ειναι ανουσιο το ολο θεμα, γιατι και δουλεια να εχεις σημερα δε σε φτανουν τα λεφτα να γινεις ανεξαρτητος. ασε που δε νιωθω οτι υπαρχει λογος να το κανω, δηλαδη δεν εχω γυναικα να φροντιζω και παιδια. ποιος χεστηκε γιαυτα τελικα, καλα ειμαστε εδω ετσι. κι οχι δεν ειμαι και τοσο βολεμενος οσο νομιζεις, ενα δωματιο εχω μονο για να κοιμαμαι, και που τους τρωω το φαγητο τους, και τους παιρνω το ρευμα τους, τπτ αλλο. με το παραμικρο τσακωμο ομως ξερεις, επειδη δε τα παω και τοσο καλα με τη λεξη οικογενεια γενικοτερα, θα βρεθω στο δρομο...

αρκετα ομως για μενα, για πεσμας τωρα κι εσυ το δραμα που ζεις ? δε νομιζω να δουλευεις, και δε νομιζω να ζεις μονη, ετσι δεν ειναι ?

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    δεν γραφω παραπανω μιας και τωρα εχουν παρει σκληρα μετρα οι νεοι μοντ και σου πρασινιζουν την προταση για ψυλλου πηδημα!
    πεστα ρε γαμω τη παναγια με τη λογοκρισια που μας επιβαλλαν και κανουν λες και καθε ποστ αποτελει πληγμα κατα της ανθρωποτητας! ουτε να εκφραστουμε ελευθερα δε μπορουμε πλεον σε ενα απλο φορουμ ψυχολογιας! ******* Μερκελ με το χαρατσι σου!

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συμφωνώ με τον Κενό, όσο και αν μας φαντάζουν κάποιες φορές όσα γράφει τραγικά τραβηγμένα, πάντα να θυμόμαστε ότι μιλάμε από την πλευρά τη δική μας, που μπορεί να ανήκει στην πλευρά των προνομιούχων.
    τα γραφω τραβηγμενα γιατι ετσι τα δεχομαι και τα αντιλαμβανομαι εγω. δεκα φορες παραπανω απ'το κανονικο. εγραψα στη Lou τους λογους, αν βγαζουν νοημα εχει καλως, αλλιως μεινετε να νομιζετε οτι υπερβαλλω.

Quote Originally Posted by iberis View Post
    Είμαι από τους ανθρώπους που έχω την ικανότητα να "κοιτάω" και πιο έξω από το σπίτι μου αλλά και πάλι δεν ανήκω στους προνομιούχους.
    αυτη την ικανοτητα την εχεις συγκροτημενη ?

Senior Member
    αγορι μου πηγαινε να σε δει κανενας γιατρος-δεν το λεω ειρωνευτικα-ειναι κριμα να ταλαιπωρεις τον εαυτουλη σου
    ναι γαι σενα μιλαω μικρε,προβληματισμενε,δεν ξερεις τι σου γινεται κενουλη

Banned
    Quote Originally Posted by kyknos25 View Post
    αγορι μου πηγαινε να σε δει κανενας γιατρος-δεν το λεω ειρωνευτικα-ειναι κριμα να ταλαιπωρεις τον εαυτουλη σου
    ναι γαι σενα μιλαω μικρε,προβληματισμενε,δεν ξερεις τι σου γινεται κενουλη
    ευτυχως που εσυ δεν εισαι του γιατρου..

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    τι να γινει αγαπες μου, μονο μια μπορει να εχει τον ΚΕΝΟ. θα μοιραζω αυτογραφα σε λιγο, ελπιζω να σας ικανοποιησει αυτο.

Banned
    τουλαχιστον μπορει να αλλαξει το χρωμα παρατηρησεων?αυτο το πρασινο μου χτυπαει στο ματι..μου θυμιζει και το πασοκ!
    βαλτε ενα ροζ ενα λιλα!κατι χαρουμενο!

Banned
    Idella εισαι οτι χειροτερo μπηκε στο φορουμ τελευταια οσον αφορα τη διαχειρηση! εχεις καταστρεψει καμποσες απαντησεις και συνεχιζεις να τις καταστρεφεις χωρις να κοιτας καν τις αλλες χρηστριες που με προσβαλλουν. λιγο δικαια αν ηθελες να εισαι, θα διεγραφες και αυτο που γραψε η kyknos25, αλλα οχι σου φταιει μονο ο ΚΕΝΟ. θα παραπονεθω στο NikosD για ανιση μεταχειρηση, να μου δωσει τα στοιχεια σου και θα σου κανω μηνυση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    προσεξτε μονο μη νευριασω γιατι θα νευριασω ΠΟΛΥ και μπορει να πεσει ο server.

αρκετα ομως για μενα, για πεσμας τωρα κι εσυ το δραμα που ζεις ? δε νομιζω να δουλευεις, και δε νομιζω να ζεις μονη, ετσι δεν ειναι ?

πεστα ρε γαμω τη παναγια με τη λογοκρισια που μας επιβαλλαν και κανουν λες και καθε ποστ αποτελει πληγμα κατα της ανθρωποτητας! ουτε να εκφραστουμε ελευθερα δε μπορουμε πλεον σε ενα απλο φορουμ ψυχολογιας! ******* Μερκελ με το χαρατσι σου!
    -προσεξε βρε κενο μη σε φοβηθω!

-οχι δε δουλευω κ μενω με τους γονεις μου! δε ζω καποιο δραμα, θα πρεπε; οι λογοι ειναι προσωπικες αδυναμιες κ επιλογες, δεν κατηγορω παντως την ελλαδα για τις δικες μου αδυναμιες κ φοβους.

-εσυ θιγεσαι με το παραμικρο αν καποιος σου κανει αρνητικη κριτικη, ακομα κ ευγενικα, οπως εκανα εγω σε εσενα, αλλα εσυ θελεις να εχεις το δικαιωμα να βριζεις κ να προσβαλλεις τους αλλους κ να θυμωνεις με τη διαχειριση που σου πρασινιζει τα μηνυματα! δεν ειναι λιγο ασυμμετρη η οπτικη σου;
    Last edited by Lou!; 29-11-2011 at 15:22.

Senior Member
    καλα ρε σεις ειστε ελεος , διαβαζω κ μ σηκωνεται η τριχα. κανετε αγωνα δρομου ποιος την εχει πιο πεσμενη? (την ζωη)

του καθενος το προβλημα ειναι εξισου σημαντικο για τον ιδιο οσο για μας ενα μυρμηγκι! κ το προβλημα το δικο μας ειναι το μυρμηγκι του αλλου. ας μην παταμε τα μυρμηγκια κ αυτα ψυχουλες ειναι!

ο ΚΕΝΟ εχει αναφερει τοσες φορες πως εχει αυτο το θεμα που το λεει καπως με τροπο δικο του , που δεν αρεσει σε πολλους και ειναι σαν να τον τρωει να του την πουνε, αλλα κ εσεις που το κανετε τι να πω.........δεν μου φαινεται ΛΙΓΟΤΕΡΟ μισανθρωπισμος..........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    πεστα ρε ******** με τη λογοκρισια που μας επιβαλλαν και κανουν λες και καθε ποστ αποτελει πληγμα κατα της ανθρωποτητας! ουτε να εκφραστουμε ελευθερα δε μπορουμε πλεον σε ενα απλο φορουμ ψυχολογιας! ******* Μερκελ με το χαρατσι σου!
    Δημοκρατία δεν σημαίνει λέω ότι θέλω και κάνω ότι γουστάρω. Σημαίνει συμμετοχή στα κοινά και τις αποφάσεις μιας χώρας από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την κοινωνία, με κάποιες ηθικές δεσμεύσεις, και κάποια κατευθυντήρια πρότυπα όπως ο σεβασμός στην άποψη και στην προσωπικότητα των υπολοίπων ανθρώπων. Αυτό δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι Έλληνες και την έχουν κάνει την χώρα φρενοκομείο. Σκέψου ότι λιγότερο από το 40-50% των συνολικών κρατών έχουν δημοκρατία. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί μας συμφέρει η δημοκρατία. Ακόμα και τους λίγους ανίδεους φασίστες που εξυπηρετούν πουλημένα συμφέροντα.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast