Results 16 to 29 of 29
-
06-12-2011, 13:50 #16
μπραβο !! (κλαπ κλαπ)
και εις ανωτερα :)
- 26-12-2011, 04:56 #17
δυστηχως η σχεση αυτη τελειωσε απο εμενα εχτες . Απο τα χειροτερα χριστουγεννα της ζωης μου . Την επιασε εδω και μια βδομαδα το ιδιο σεναριο οτι δεν τησ βγαινει παλι κανενα αισθημα για μενα . Την γουσταρω και θα κανα τα παντα για αυτην αλλα δεν μπορουσα να βλεπω αυτην την κατασταση και το τελειωσα εδω .Οσο θα προχωρουσαμε πιστευω θα πονουσα εγω περισσοτερο . Μου λειπει με καιει πραγματικα .Κριμας :(
26-12-2011, 12:05 #18
Κατά τη γνώμη μου καλά έπραξες και πήρες την πρωτοβουλία για το χωρισμό. Ίσως να μην ήξερε τι ήθελε, ίσως να την "φτιαχνουν" οι περίπλοκες καταστάσεις. Τώρα που εσύ έθεσες τα όρια και που κατάλαβε ότι σε χάνει, ίσως να την "ξυπνήσεις". Αν όχι, τότε καλέ μου δεν ήταν αυτή η γυναίκα της ζωής σου, η οποία κάπου εκεί έξω βρίσκεται και σε περιμένει. Μην απελπίζεσαι, μην αγχώνεσαι και άσε τα πράγματα να κυλήσουν. Χρόνια πολλά και ευλογημένα εύχομαι σε όλους.
26-12-2011, 19:21 #19
σε γουστάρει οπτικά και σεξουαλικά, αλλά δεν σε θέλει για γκόμενο, για σταθερή σχέση.
28-12-2011, 09:22 #20
Συγνωμη που θα είμαι λιγακι σκληρός αλλά πρέπει να πω την άποψη μου.. Λοιπον απο οτι καταλαβα απο όλη την ιστορία εκείνο που σε ενοχλέι δεν είναι αν δεν δείχνει συναισθημα... αλλά το ότι δεν το λεκτικοποιεί... καπου σου απάντησε κάποιος για το τι κρύβεται πίσω απο τα συναισθηματα αλλά δεν το πιασες.. θα στο θέσω αλλιώς ... αν σ έλεγε σ αγαπώ.. σε θέλω.. θελω να παντρευτούμε .. να κάνουμε 59 κουτσουβελλα κτλ.. και την ίδια στιγμή δεν σ αγγιζε .. δεν κοιμόταν μαζί σου.. δεν τ
την ένιωθες να κατεβάζει υγρά στο κάθε σου αγγιγμα... τοτε θα έλεγες ότι το βρήκες αυτό που ήθελες;..
Απλα διερωτούμε... με όλη αυτή την αυτομπουρδούκλωση με τις λέξεις ... με όλη αυτή την ψευτικη λεκτική ασφάλεια που ζητούμε απο τον σύντροφο μας τι είναι πράγματι που ψάχνουμε;... το σ αγαπώ σαν λέξη ... αν ειπωθει απο τυν μάνα προς το γιο ή την κόρη.. σημαινει το ίδιο με το αν ειπωθεί λάγνα απο τον εραστή στην ερωμένη; Είναι άραγε οι λέξεις τόσο σημαντικές ή τις χρησιμοποιούμαι για να καλύψουμε μια ακαθοριστη ανασφάλεια που το πιο πιθανόν δεν ξεκινάει καθόλου απο τον τωρινό σύντροφο; ...
28-12-2011, 11:01 #21
εκεί που η σχέση ξενερώνει και οδεύει στο χωρισμό είναι το να συμβεί κάτι να τη ζωντανέψει. το αν θα τη ζωντανέψει εξαρταται και από το ποσο θελει ο ένας τον άλλο και περιμένει την ευκαιρία να εκδηλωθεί οπότε ο έρωτας ανάβει κόκκινο όπως δεν είχε ανάψει ποτέ. πριν φτασεις όμως σ αυτο το σταδιο ξενερώματος πρέπει ήδη νά έχεις συνδεθεί αρκετα με τον άλλο διαφορετικα ο χωρισμος είναι δεδομενος.
γιάννης
28-12-2011, 13:45 #22
αδιακριτε
νομιζω οτι δεν ειπε τπτ τετοιο, πουθενα, ο θεματοθετης.
ποτε δεν ειπε οτι του λειπουν οι δηλωσεις περι συναισθηματος.
αυτο που ειπε ειναι οτι ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, που σημαινει οτι την νοιωθει να μην εχει συναισθημα η και οτι του το λεει απεριφραστα, οτι δεν νοιωθει τπτ γι αυτον.
ειναι ΑΛΛΟ να μην λεμε ποσο θελουμε καποιον αλλα να το δειχνουμε με πραξεις ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ το να του λεμε, οτι τελικα δεν τον θελουμε...
30-12-2011, 16:15 #23
παιδιά έχουν περάσει 5 μέρες ούτε μήνυμα της, ούτε κανένα σημάδι ζωής της .Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε με τις απαντήσεις σας γιατί δεν έχω κανέναν να ανοίξω να τα πω. Έχω αλλάξει από τότε που χώρισα μαζί της ,γίνομαι επιθετικός και κακός κάτι που δεν το είχα ποτέ και ξεσπώ σε άλλα άτομα . Νιώθω τελείως γελοίος με αυτό που κάνω γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός . Την κοπελιά την σκέπτομαι, με καίει, την γουστάρω αλλά στον πρώτο χωρισμό με έκαιγε ποιο πολύ . Αυτό που με χαλαει από όλα είναι ότι οκ χωρίσαμε αλλά πες μου τον λόγο . Είσαι χάλια δεν κάνεις για μένα , σε ήθελα μόνο για το σεξ και τίποτα παραπάνω....κλπ. Ένα αδέσποτο σκυλί που να μην με συγκινεί όταν το βλέπω στον δρόμο θα έλεγα τουλάχιστον ένα συναίσθημα. Δεν την πίεσα ποτέ να μου ανοίξει την καρδία της απλά τουλάχιστον το χάδι το φιλί που μου δίνει δεν μπορεί να είναι περιστασιακό . Τα έδωσε για τι τα ήθελε να τα δώσει . Μου έλεγε καλημέρα για τι ήθελε να μου την πει . Τρεις εβδομάδες με έλεγε μωρό της την τέταρτη εβδομάδα ούτε καλημέρα δεν μου έστελνε.
Πονώ ρε παιδιά ,δεν μπορώ άλλο την μοναξια .Δεν μπορώ να δίνω μόνο σε αυτήν την ζωή και να μην χαίρομαι τίποτα . 29 χρονών και ανά 2 ώρες με πιάνει το παράπονο απομονώνομαι και κλαίω γιατί βαρέθηκα να μην με εκτιμαει κανείς .
Σορρυ που σας βγάζω ότι νιώθω αλλά πραγματικά πνίγομαι μέσα μου .....
Συγγνώμη και παλι και χρονια πολλα σε ολους σας .
30-12-2011, 16:52 #24
κανεις ενα μεγαλο λαθος....
30-12-2011, 16:55 #25
hello pantzo :-)
Είναι λογικό να αισθάνεσαι μοναξιά και ότι σου λεiπει κλπ αλλά σκέψου το απλά. Απλά δεν της βγήκε. Δεν έχει να κάνει ούτε με την εμφάνισή σου, ούτε με το αν είσαι καλός στο κρεβάτι ούτε με τίποτα. Απλώς δεν της βγήκε της συγκεκριμένης. Και συ το έχεις αναγάγει σε προσωpική σου αποτυχία...ποια αποτυχία?
Γνώρισες έναν άνθρωπο διαδικτυακώς, και τι έγινε? το προσπαθήσατε, δε βγήκε..φαίνεται να είναι ευθύνη της κοπέλας αλλά μπορεί και να μην είναι. Ενδεχομένως αυτό που σας διαφοροποιεί είναι ότι εσύ είχες πιο πολύ την ανάγκη na προσπαθήσεις γιατί από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι θες σχέση.
Αυτό όμως δεν είναι έρωτας...είναι ματαίωση γιατί δε μας έκατσε αυτό που είχαμε ανάγκη να ζήσουμε, γιατί φάγαμε ήττα μια ακόμα φορά..είναι φόβος γιατί νιώθουμε ότι δε θα καταφέρουμε να βρούμε κάποιον να αγαπιόμαστε..είναι ενοχή γιατί νιώθουμε ότι εμείς φταίμε, ότι κάτι εμείς δεν κάνουμε καλά...ίσως είναι και λίγος εγωϊσμούλης...(χεχε)...πάντως έρωτας δεν είναι. Στο γνήσιο έρωτα είναι δεδομένη η αμοιβαιότητα (κατά τη γνώμη μου πάντα)...
Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν είναι έρωτας, θα σου πρότεινα να σταματήσεις να σκας. Nα βγεις έξω μέρες που είναι. Τριγυρνούν πολλά κορίτσια (αναλογούν περισσότερα του ενός στο κάθε αγόρι) που ψάχνουν κι αυτές τον έρωτα, και κάποιον na φιλήσουν κάτω από το γκι :-)
Βούρ στο πατσά pantzooooooo..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
03-01-2012, 18:28 #26
Void όντως είναι εγωισμός όπως λες αλλά με καίει μέσα μου γιατί δεν μου είπε ποτέ τον λόγω. Είναι εγωισμός γιατί ενώ πρόσφερα και θα έδινα τα πάντα για αυτήν δεν κατάφερα να κερδίσω ούτε ένα αίσθημα της. Κλείνω σχεδόν 2 εβδομάδες από τον χωρισμό και ένα μήνυμα εκτός της καλής χρονιάς δεν ανταλλάξαμε . Θα μου πεις για τι δεν την παίρνεις εσύ να πάρω να πω τι ? ότι την γουστάρω ότι πονώ, χιλιάδες φορές της το είχα πει και το ξέρει .
Τι κατάφερα αυτές τις μέρες τίποτα άλλο από το να κλειστώ πάλι στον εαυτό μου . Κάθε τραγούδι να μου φέρνει στο μυαλό εκείνην , Ένα κινητό να έχει να κτυπήσει από την ώρα του χωρισμού .
Εύχομαι να συμβεί κάτι και να αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση που περνώ.
Καλή χρονιά σε όλους σας και υγεία σε όλους σας …..
*chemistry ποιο απο ολα τα λαθη μου εννοεις ?
01-03-2012, 14:06 #27
Παιδιά είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση . Είμαι 2 μήνες μακρυά της .Επικοινωνία μηδέν από την μεριά της ότι προσπάθησα εγώ στην αρχή αυτή ποτέ δεν μου ξαναμίλησε. Νιώθω κάθαρός απέναντί της .....Βγαίνω έξω να αλλάξει το μυαλό μου γελάω περνάω καλά με τους φιλούς αλλά με το που γυρνάω σπίτι γίνομαι άλλος άνθρωπος . Το κλάμα καθημερινό φαινόμενο , παίζω με άλλες όταν βγω έξω αλλά δεν ενθουσιάζομαι για τι την αγαπάω την ρουφιάνα .Αισθάνομαι κάθε μέρα που περνάει ότι μου φέρεται σαν να είμαι αλήτης αλλά εκεί ακόμα στο μυαλό μου ,ακόμα αισθάνομαι τα χάδια της ,φιλιά της ...... Δεν είμαι καλα ρε παιδιά φοβάμαι ότι αρρωσταίνω κάθε μέρα. Δεν αξίζω να περνάω κάτι τέτοιο ... :(
01-03-2012, 14:48 #28
Θα σου περάσει με την πρώτη καλή περίπτωση που θα γνωρίσεις, όλοι τα περάσαμε αυτα υπομονη
24-03-2012, 17:48 #29
Κοντεύει να κλείσουμε 3 μήνες άρχισα να ξαναφλερτάρω και να ξεκόβω την σκέψη μου από αυτήν. Ένα απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνο από το αγόρι της κολλητής της . 4 φορές όλες και όλες τον είχα δει και μου ζήτησε να πάμε για μπάλα (Ποτέ δεν πήγαμε μαζί). Και δέχτηκα να πάω για να δώ τι παίζεται . Ήταν η κολλητή της με ρώτησε τα τυπικά και πως είμαι. Την ρώτησα για εκείνην αν είναι καλά και να μου την προσέχει . Αυτή μου έδωσε δύο επιλογές να την πάρω τηλέφωνο και να βρω μια αφορμή για να βγούμε να μιλήσουμε και αν τα βρούμε έχει καλός ή να βρώ μια άλλη κοπέλα και να συνεχίσω την ζωή μου χωρίς να κάθομαι να την περιμένω. Της είπα οτι προσπάθησα αρκετά εγώ δεν θα την πάρω γιατί ούτε ένα μύνημα δεν μου έστειλε από τότε που χωρίσαμε να δει αν ζώ η άν πεθαίνω. Εκεί κλείσαμε και έφυγα . Μετά από δύο μέρες πάλι αυτός για μπάλα .Δεν πήγα αν και ήθελα να πάω .....Πέρασε μια βδομάδα και αυτή για πρώτη φορά μου μίλησε . Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν πολύ ήρεμη ούτε κρύο ούτε ζέστη . Της ζήτησα να βρεθούμε για τι θέλω να την δω . Χωρίς να περάσει 1 sec μου είπε οκ θα πάμε για καφέ το σκ . Μέχρι στιγμή δεν έχει πάρει. Το περίεργο από όλα είναι ότι όσο της μιλούσα δεν ένιωθα αυτά που ένοιωθα όλο αυτόν τον καιρό μακρυά της . Έχω φτάσει σε απόγνωση .είμαι μπερδεμένος εντελώς νιώθω ανίκανος και άπειρος να αντιδράσω . έκανα σεξ εχτές πρώτη φορά μετά από τον χωρισμό, ενώ λειτουργούσα και η κοπελιά ήταν καλύτερη από την πρώην ήθελα να ήταν η πρώην στην θέση της ..... Παιδιά πραγματικά έχω απελπιστεί ,κάνω πράγματα και σκέψεις αλλόκοτες χωρίς να θέλω να τις κάνω και πιστεύω ότι θα κάνω κάτι κακό σε μένα μπας και τελειώσει αυτό που περνάω ...