ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    Όπως λέει και ο φίλος μου ο Χ είσαι ελεύθερος να δοκιμάσεις ότι φετίχ σε ευχαριστεί αλλά να ξέρεις... αυτό είναι το τέλος της γραμμής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Όπως λέει και ο φίλος μου ο Χ είσαι ελεύθερος να δοκιμάσεις ότι φετίχ σε ευχαριστεί αλλά να ξέρεις... αυτό είναι το τέλος της γραμμής.
    Οεο?? Που κολλανε τα φετιχ?? :eek:
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Έλα μου ντε.. ούτε εγώ έπιασα τι θέλει να πει ο ποιητής....

Senior Member
    Λολ ο,τι του φανει του λολοστεφανη χαχαχαχα !
    εντιτ:( μου ρθε μια ιδεα μαλλον επειδη στην υπογραφη μου γραφω για γοβες, αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω!)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    "Ο μοναδικός που μπορεί να σε βάλει μέσα, όπως λες, είσαι εσύ η ίδια. Εσύ επιλέγεις που βρίσκεσαι σήμερα, που θα βρίσκεσαι αύριο.
    Ο φίλος μου κατάλαβε πως ο μοναδικός που μπορεί να του γαμήσει τη ζωή είναι ο ίδιος, ούτε οι φωνές ούτε οι ψυχώσεις του.
    Δεν καλλιέργησε καμία όμως από τις αρχικές του θέσεις όπως π.χ. πως οι φωνές που ακούει είναι νεκροί αλλά αποφάσισε πως είναι οι δικές του σκέψεις και πως ο εγκεφαλός του τού στέλνει λάθος μηνύματα, πως για κάποιον λόγο συμβαίνει αυτό και μπορεί να το αντιμετωπίσει. Δεν το είδε σαν κατάρα που θα είναι δεσμιός της μια ζωή. Γενικά όλα τα κολληματά του προσπαθεί να τα βλέπει σαν τρίτος, ψύχραιμα. Και να ξέρεις πως όσο πιο πολύ μιλάς τόσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα, θέλει κοινωνικοποίηση και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους.".

Εύγε!... το πόσο μ' άρεσε η λέξη "αποφάσισε" δε λέγεται, λολ!... ναι, και το πιστεύω ακράδαντα. Εμείς ελέγχουμε το μυαλό μας και όχι το αντίθετο. Δε το πιστεύουν πολλοί αλλά δε με πειράζει κιόλας. Άσε που αν καλλιεργείτο αυτή η άποψη - περιβάλλον, σχολείο, οικογένεια - θα... χάνονταν και πολλά έσοδα/κέρδη, πες το όπως θέλεις... το έχω καταφέρει κι εγώ σε ένα θέμα που με ταλάνισε για πολλά χρόνια. Κι ας μην είναι αποδεκτό το ότι μπορεί να συμβαίνει... μπράβο στο φίλο σου λοιπόν που αποδεικνύεται ανώτερος των περιστάσεων!...

"Φίλε μου Gypsy Cello κυκλοφορει σκατόκοσμος αλλά κυκλοφορεί και πολύ όμορφος κόσμος.
    Εμείς επιλέγουμε πως θα δούμε τον κόσμο και με ποιους θα συναναστραφούμε.".

Ξανά - μανά "εύγε", λολ!... άσε που όταν αποφασίσουμε να... συναναστραφούμε - εντελώς όμως - με τον ίδιο μας τον εαυτό, ελκύουμε ούτως ή άλλως και αυτό που μας αναλογεί. Αποφεύγω τη λέξη "αξίζει". Δεν είμαι φαν του "ό,τι αξίζεις παίρνεις" γιατί απλά δεν ισχύει. Τό 'γραψε νομίζω κάπου και ο φίλος μας ο Βινς, ορθότατα για άλλη μια φορά...:)...

"γιατί κι εγώ χρειάστηκα 36 ολόκληρα χρόνια για να βρω τις ισορροπίες μου και ξέρω πως είναι να περνάς δύσκολα.... (κι αυτό το κολοκράτος δε με αφήνει να τις κρατήσω γμτ μου!!) // όσο για το ποιον να εμπιστευτείς Τζίπσυ... η άποψή μου είναι ότι ακόμα κι αν δε βρίσκεις κανένα για να εμπιστευτείς μπορείς πάντα να αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου... πράγμα που είναι και το πιο δύσκολο κατά την ταπεινή μου γνώμη... όλα τ' άλλα έπονται... μου το λέγανε στα 20 δυο σοφές μου φίλες και έφτασα 35 για να αρχίσω να το κάνω πράξη!!!".

Ένας άγραφος νόμος λέει, και καλά κάνει, πως για να βρεις τις ισορροπίες σου, οφείλεις να έχεις περάσει πολύ δύσκολα...:)... οφειλή είναι και επίσης το πιστεύω. Αλλά κι εκεί ακόμη, έχεις πάλι το δικαίωμα της επιλογής... θα εφαρμόσεις τα όσα σου άφησαν μέσα σου αυτές οι δυσκολίες ως όπλο για να γίνεις καλύτερος;... για δε θα σου κάνουν "κούκου" κι απλά θα είσαι σε όσους τις περνάνε μόνο;... για θα είσαι παντα έρμαιο σε αυτές και θα χρειάζεσαι δεκανίκια πάντα για να τις επεξεργάζεσαι;... όπως κι αν αυτά μεταφράζονται... εμπιστοσύνη στον εαυτό λοιπόν. Αφού τον κοιτάξεις κατάματα στον καθρέφτη, τον γκρεμίσεις, τον αναστηλώσεις και τελικά τον παραδεχτείς...:)...

"τον εμπιστεύομαι τον εαυτό μου αλλά μέχρι πότε, όταν δεν έχω δίπλα μου αληθινούς φίλους να με στηρίξουν; Χρειάζεται κι' αυτό, έτσι δεν είναι; Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο αλλά στην κοινωνία που ζουμε, η αληθινή φιλία έχει καταντήσει πολυτέλεια.".

Όταν όμως έχεις καταφέρει όλα τα παραπάνω Τζίπσυ, οι φίλοι που σου χρειάζονται - και θα έρθουν - χρειάζεται επίσης να έχουν καταφέρει το ίδιο. Να έχουν γκρεμίσει εαυτούς και να τους έχουν ξαναχτίσει απ' την αρχή. Δε σου χρειάζεται πια τίποτα λιγότερο. Κι αν έχεις θέσει και τα όριά σου αυστηρά και ευθέως, συνήθως, μένεις αναγκαστικά μόνο με τον εαυτό σου. Ελάχιστοι μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες. Με λίγη τύχη - που χρειάζεται πάντα - ίσως βρεθούν. Σε έναν τόσο φαύλο και υποκριτικό κόσμο όμως, το να είσαι καλά μόνος σου - πίστεψέ με - είναι σπουδαίο, ωραίο και... μαμάτο, λολ!...

"Δυστυχώς θα έρθουν πολλές στιγμές στη ζωή μας που ούτε ένας φίλος δε θα είναι δίπλα μας ... ή δε θα μπορεί να καταλάβει... τότε μόνο ο αυτοσεβασμός και το νοιάξιμο για τον εαυτό μας μας σώζει...".

Παντελώς όμως... ένα απ' τα ωραιότερα διδάγματα και σούπερ κίνητρο αυτοβελτίωσης.

"Έλα μου ντε.. ούτε εγώ έπιασα τι θέλει να πει ο ποιητής....".

Ο Ίνσταντ είναι ποιητής - θα του το έχω πει ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα, λολ - έτσι κι αλλιώς!... και τους ποιητές τους απολαμβάνουμε, δε τους ερμηνεύουμε...:)...
    Last edited by RockElCasbah; 01-12-2011 at 00:04.

Senior Member
    Ανατρίχιασα.....

Senior Member
    Σαφώς και όχι. Μπορεί να μη με γουστάρεις, αλλά εγώ γουστάρω τον εαυτό μου πολύ και αφού ήθελα να εκφραστώ στο θέμα, απλά εκφράστηκα. Φαντάσου στα θρεντς να απαντούσαν μόνο όσοι μας γουστάρουν κάθε φορά έ;... ά, και καλή νύχτα μας, δουλειά πουρνό - πουρνό... θα μπορούσες πάντως να είσαι λίγο πιο ευγενική με όσους δε γουστάρεις. Κι εγώ θα το κάνω κάποια στιγμή... εκτός αν θεωρείς ότι σου την είπα στο συγκεκριμένο θέμα ή σε εξύβρισα. Εκεί αδερφέ να σκοτωθούμε ελεύθερα, κανένα πρόβλημα...:)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Έλα μου ντε.. ούτε εγώ έπιασα τι θέλει να πει ο ποιητής....
    Είναι μια πρόταση από το βιβλίο μου. Θα σας εξηγήσω κάποια άλλη φορά...

Senior Member
    μικρη μου λακρυ σου εχω πει την αποψη μου.μη γραφεις κ αναλωνεσαι εδω μεσα αν κ απ τη στιγμη που σε ανακουφιζει καντο..αλλα οτιδηποτε καλυτερα συζητησε το με τον γιατρο σου κ οχι διακοπη της αγωγης;)

Senior Member
    Lacry μην επηρεαζεσαι.

Εγω το βλεπω ετσι, οτι οι αλλοι ανθρωποι εκεινη τη στιγμη δεν ειναι απαραιτητα
    κακοι ή ξερουν κατι για εμας, αλλα πιανουν τηλεπαθητικα τα σηματα μας και
    αρνητικα πνευματα τους επηρεαζουν και λενε κατι για να προσβαλλουν το ηθικο μας.

Προσεξε το καλα αυτο.

Παιζει και πολυ τηλεπαθεια στη μεση..

Κανε ενα σταυρο που φοβουνται και προχωρα χωρις φοβο.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Καλσπερα φιλαρακι μου¨)
    Με στενοχωρας βρε συ , προσεχε τον εαυτο σου , την υγεια σου αρα και την σιλουετα σου, μην τρως πολυ , θα σου προτεινα να τρως συχνα πολλα γευματα καθε μερα αλλα με λιγο φαγητο , ειναι πιο καλο απο το να τρως 2 φορες την μερα αλλα πολυ! ο λογος ειναι οτι οσο πιο ελαφρα εχεις το στομαχακι σου τοσο πιο ευκολα τα "καιει" τα λυπαρα και τις παραπανω θερμιδες , επησεις θα λεγα να πας για κανα τεξιμο , 2-3 φορες την βδομαδα .Κτι αλλο που βοηθα ειναι να πηνεις ενα γεματο ποτηρι νερο πριν απο καθε γευμα σου! και σαλατες , αλλα παντα ΠΡΙΝ αρχισεις να τρως το κυριο γευμα σου, γτ. σου μυωνει την ορεξη και τρως πιο λιγο ,καντο αυτο και θα δεις !
    Μην χαλας το σωμα σου ,οταν εισαι "φιτ" δεν κανεις καλο μονο στην υγεια του σωματος σου αλλα και της ψυχης σου! αφου νιωθεις ομορφα ! γιατι ξερεις οτι εισαι ομορφη! ιδικα εσυ ΛΑΚΡΥ μου που εισαι κουκλαραα!!! αρα πρεπει να μηνεις ετσι! ξερεις ποσες κοπελες θα πουλαγαν και την ψυχη τους στον δυαολο για να ειναι απλα ομορφες? ,εσυ που το χεις λοιπον μην το χαλας , απλα και φιλικα ¨)
    Οσο για τους μπατσους κι οσους σε παρακολουθαν ,να εχεις στα υποψην οτι μπορει να σε κοιταν γιατι εισαι ομορφη ¨) χεχε, παντως στην Ελλαδα η αστυνομια κανει πολλα περιεργα, πολλες φορες κανει λαθος και πιστευει πως καποιος απλος πολιτης ειναι τρομοκρατης !! Ειναι μεγαλη κουβεντα , συμφωνω με τα παιδια που σου λεν οτι δεν στεκει να σε εχουν βαλει στο ματι , αλλα η εμπειρια μου μου λεει οτι δεν θα επεφτα και απο τα συννεφα αμα ειναι ετσι οντος ! Εχει κανει πολλες βλακειες η ΕΛ.ΑΣ. !ιδικα η ασφαλεια , εχει μια μανοια με τις παρακολουθησεις γενικα! ποσο μαλον αμα αντυληφθουν οτι τους εχεις παρει χαμπαρι και κανεις σαν ενοχη!
    Εχω προσωπικο παραδειγμα απο εναν συγγενη μου , οπου πριν απο καποια δεκαετια ,οταν το κυνηγι της τρομοκρατιας ηταν χομπι καποιοι ασφαλητες λογο καποιον συμπτωσεων εβαλαν λαθασμενα στο ματι το συγγενι μου! ετσι λοιπον για αρκετο διαστημα ο ανθρωπος αυτος ειχε προβλημα και ολα αυτα αποτελεσμα καποιον συμπτωσεων ! αρα δεν ειναι απιθανο να ειναι κατι τετοιο και στην ΛΑΚΡΥ, βεβαια το λογικο ειναι να μην υπαρχει κατι τετοιο ,αλλα εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το κρατος!

ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΑ

Page 3 of 3 FirstFirst 123