Results 1 to 15 of 42
Thread: ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ
-
28-11-2011, 14:18 #1
ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ
Σημερα το πρωι που ξυπνησα κ ετοιμαζομουν να παω σχολη ειδα 2 μπατσους να περνανε στο δρομο κατω απο το σπιτι μου ακριβως κ επιβεβαιωθηκαν ολοι οι φοβοι μου σχετικα με την παρακολουθηση κ ας μου λενε οι αλλοι οτι ειναι στο μυαλο μου αφου παλι τους ειδα κ μαλιστα ακριβως κατω απο το σπιτι για να με παρακολουθησουν κ να με ελεγξουν κ να δουν αμα το συστημα ελεγχου που εχουν τοποθετησει στο μυαλο μου λειτουργει κανονικα πλεον εχω τρομαξει φοβαμαι να παω οπουδηποτε νιωθω πολυ εντονη την παρακολουθηση κ με πιανει πονοκεφαλος δεν μπορω συνεχως να με εχουν στοχοποιησει κ να θελουν κατι απο μενα προσπαθωντας να με βαλουν στο παιχνιδι τους χωρις να καταλαβαινω τι στο διαολο πια θελουνε
Επισης μου μπαινει η ιδεα οτι θελουν παλι να με βαλουν μεσα κ δεν θελω να μπω σε καμια περιπτωση κ το οργανωνουν αυτο με τους γονεις μου για να μου τη φερουν στο ακυρο ενω θα ειμαι ανυποψιαστη δλδ εκει που περπαταω (γι αυτο φοβαμαι να βγω) να ερθει ενα περιπολικο κ να με χωσει μεσα κ δεν θελω κατι τετοιο σε καμια περιπτωση
Εχω τσαντιστει με ολα αυτα κ μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι κ θελω καποιον να πλακωσω αλλα δεν ξερω ποιον συν τοις αλλοις μου εχει ενταθει η νευρικη βουλιμια κ παθαινω κρισεις πανικου στο ακυρο τρωω συνεχεια κ μου χει γυρισει σε βουλιμια μη καθαρτικου τυπου κυκλοφορω με φαρδιες φορμες για να μην βλεπω αμα ειμαι χοντρη η οχι βεβαια αυτο ειναι στρουθοκαμηλισμος κ το ξερω αλλα δεν μπορω να βαλω τα στενα οταν νιωθω χοντρη κ ειμαι μαλλον αφου τρωω καθε 2-3 ωρες
Any ideas????" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 28-11-2011, 14:34 #2
το ειπες στο γιατρο σου;
28-11-2011, 14:34 #3
Ναι εγώ έχω μια ιδέα!!! να πεις στον εαυτό σου ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΚΡΥ!!!! όπως λέγαμε τις προάλλες.... για όλες αυτές τις ιδέες ότι σε παρακολουθούν και ότι έχουν βάλει σύστημα ελέγχου στο μυαλό σου κλπ... άντε καλό μου... και να αρχίζεις να ταξιδεύεις αντίθετα από την κατεύθυνση των φόβων σου.... θα σου πω κι άλλα από το τσατ!!!!
28-11-2011, 14:36 #4
ασχολιουνται οι μπατσοι μαζι σου; μηπως απλα κανουν τη δικη τους δουλεια; δηλ αποκλειεται να ειναι εκει για καποιον αλλο λογο; σε πλησιασαν; σου μιλησαν;
28-11-2011, 14:42 #5
Οι μπάτσοι έτυχε να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή κάτω από το σπίτι σου Λάκρυ μου!!! Δε βρίσκονται για σένα εκεί.... σε καμιά περίπτωση... έκανες κάτι;;; είσαι εγκληματίας;;;; πάω στοίχημα πως ούτε καν ξέρουνε που μένεις οι άνθρωποι.... θα σου πρότεινα να πας να τους ρωτήσεις κιόλας για να σου φύγει η ιδέα.... αλλά φοβάμαι μήπως σου πούνε καμιά βλακεία για να αστειευτούν και σε κάνουνε χειρότερα... τέλος πάντων..... πάντως σίγουρα δεν ήρθε κανείς για να σε συλλάβει στο λέω εγώ!!!!! Και όλοι κάθε δυο τρεις ώρες τρώμε... στομάχι είναι πεινάει.... ;) :D
28-11-2011, 14:54 #6
ρε συ ειρηνη παλιοτερα ετρωγα καθε 6 ωρες κ τις μετρουσα μην τυχον κ ξεφυγει κ φαω νωριτερα! τωρα απο το αγχος μου τρωω συνεχεια κ δεν τα βγαζω κ κυκλοφορω με φαρδια.. οι μπατσοι ερχονται να τσεκαρουν ειμαι σιγουρη γι αυτο κ αμα τους ρωτησω φυσικα κ θα αρνηθουν αλλα ξερω πολυ καλα τι παιζει κ γι αυτο κανουν τον κινεζο..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
28-11-2011, 15:05 #7
Εγώ λέω να τρως όποτε πεινάς... ακόμα και συνέχεια... και τι έγινε;;; όσο για τους μπάτσους τι να τσεκάρουν παιδάκι μου;;;; αν είσαι καλή φοιτήτρια;;;;; ή αν έχεις κάνει καμιά παρανομία;;;;; άντε πάρε μια βαθειά ανάσα και μπροστά στον καθρέφτη πες στον εαυτό σου ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΚΡΥ!!! ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ!!!! θα στα ψάλλω στο τσατ όποτε μιλήσουμε!!! (με τη καλή έννοια....)
28-11-2011, 15:13 #8
ρε συ δυσκολο ειναι γαμωτο να το πω αυτο οταν καθε στιγμη νιωθω πανω μου την παρακολουθηση κ το νιωθω πολυ εντονο ολο αυτο σε σημειο να ποναει το κεφαλι μου με χει πιασει κ το διατροφικο μαζεμενο κ νιωθω υπο την απειλη
28-11-2011, 15:17 #9
Δύσκολο ξεδύσκολο πρέπει να αρχίσεις να το λες!!!! Αλλιώς δε θα το πιστέψεις ποτέ!!!! Σκέψου αυτό... πιο δύσκολο είναι να κάθεσαι να βασανίζεσαι με τέτοιες παράλογες ιδέες όλη σου τη ζωή... τι προτιμάς;;;; ποιο είναι πιο δύσκολο;;; ε;;;; φιλάκια βγαίνω θα τα πούμε.... όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι....
28-11-2011, 15:22 #10
κατσε δλδ ολη τη ζωη μου θα με παρακολουθουν?????????????? αν ειναι ετσι να παω να φουνταρω απο τωρα..
28-11-2011, 15:40 #11
λακρυ, το θυμασαι οτι η διπολικη κανει ψυχωση στη μανια; δε μιλας καλυτερα με το γιατρο σου;
28-11-2011, 15:55 #12
μα δεν ειμαι σε μανια καμια σχεση δεν εχω με μανια αφου δεν ειμαι χαι αντιθετως ειμαι πεσμενη κ αγχωμενη κ τρομαγμενη εχω πει στη γιατρο για τις παρακολουθησεις κ τους μπατσους κ με βγαλε οτι εχω δεν ξερω κ γω τι μαλακιες μου λεει κ αυτη
28-11-2011, 16:30 #13
τελος παντως αυτα τα με παρακολουθουν, κλπ, μαλλον ειναι ψυχωσικα. μπορει να κανει ψυχωση κ στην καταθλιψη. μαλλον δε σε πιανει το αντιψυχωσικο. αλλα να μην κανουμε κ διαγνωσεις! συζητα το ρε παιδι μου με τη γιατρο σου κ καποια λυση θα βρεθει!
28-11-2011, 16:32 #14
μαλλον νιωθεις πολυ εντονα τα βλεματα των αλλων κ σου φαινεται οτι σε παρακολουθουν.
28-11-2011, 16:33 #15
μπορει να ειναι κ αυτο δεν ξερω αλλα με αγχωνει παρα πολυ γαμωτο.. :(