Results 16 to 26 of 26
Thread: 4 xronia sxesh...............
-
30-11-2011, 19:00 #16
- 30-11-2011, 19:06 #17
Babel,οντως δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να περνει τον χωρισμο πανω του....αν και αυτο ειναι το χειροτερο που μπορει να σου κανει ο αλλος...γιατι σου δινει ψευδεις ελπιδες...μακαρι να βρει το θαρρος να μου το πει επιτελους καταμουτρα αν και μου εκανε μια μικρη εισαγωγη....με την φραση "δεν σε αντεχω αλλο"......................................... ........................τα συμπερασματα δικα σας..
30-11-2011, 19:23 #18
Σε καταλαβαινω απολυτα..Ειναι αδικο..
Δυστυχως οτι και να σου πουμε ειναι πολυ δυσκολο να το ακολουθησεις στη θεση που βρισκεσαι.
Απλα το χειροτερο για μενα σε αυτες τις καταστασεις ειναι η ελλειψη στοιχειωδους εγωισμου και σεβασμου στον εαυτο μας.
Χανουμε δλδ την αξιοπρεπεια μας για κατι που βλεπουμε πως δεν το αξιζει, ελπιζοντας σε κατι που ξερουμε πως δε θα συμβει και εμενα αυτο με ενοχλει πολυ.
Αυτο βεβαια το καταλαβαινεις μετα απο καιρο.
30-11-2011, 19:28 #19
30-11-2011, 23:54 #20
<<
Ayto το γεγονος το εξηγω οτι εσυ εχεις τραβηξει το σχοινακι , και εφτασες τον αλλο στη δυσκολη θεση να πληγωσει
και εσενα προκοιμενου να σου πει μια γυμνη αληθεια !
Μαθε κοριτσακι οτι δεν μπορεις να κρατησεις τον ανδρα μονο με τα λογια, η με το φοβερο ισως πνευμα σου , αν δεν κανεις πρωτα τα στοιχειωδη γυναικεια πραγματα , ανεξαρτητα των συνθηκων...
Τι ενοεις να περιποιεισαι τον εαυτο σου ...οποτε θες και για ΟΠΟΙΟΝ θες ? (συμπεριελαμβανεις και καποιον τριτο δηλαδη ?) Δεν παιζουν αυτα τα πραγματα ...τι πα να πει ετσι με γνωρισε κλπ .
Και δεν ειναι συμπερασμα αυτο. ,Επειδη δεν με δεχεται οπως ναμαι , επειδη με θελει ποιο περιποιημενη και ποιο ομορφη δεν μα αγαπαει. Το αντιθετο θα ελεγα εγω !
01-12-2011, 00:08 #21
Πρωτα απολα ηρεμησε λιγο....εδω κανουμε ηρεμη συζητηση και δεν εχουμε στοχο να θυξουμε κανεναν....οσο αφορα τωρα να περιποιουμαι για οποιον θελω....δεν υπαρχει τριτο ατομο...αλλα πως το εξηγεις οταν ο αλλοα σε βλεπει να πηγαινεις για δουλεια και εισαι βαμμενη να θυμωνει...γτ δεν του αρεσει....αυτος την περιποιηση δεν την εννοει σε θεμα ντυσιματος....απλα οπως ολες οι γυναικες περναμε μια φαση που ειμαστε πολυ χυμααα.....
01-12-2011, 00:29 #22
<
Ο ανδρας και η γυναικα σκεφτονται τον κοσμο και τον εαυτο τους με εναν διαφορετικο τροπο , περα απ το οτι καθε ανθρωπος σκεφτεται διαφορετικα ενοειται.
Εσυ λες οτι δεν σε εμποδιζει τιποτα , μπορεις να σκεφτεσαι ολες τις ωρες . Μπορεις ομως να σκεφτεις το ιδιο αντικειμενικα οταν εισαι πιτσι πιτσι με τον αλλον και το ιδιο οταν εχεις ενα τριημερο η μια βδομαδα μακρυα του?
Δεν νομιζω ναναι το ιδιο , ολοι εχουμε αναγκη να αποστασιοποιηθουμε λιγο για να δουμε τα πραγματα ποιο σφαιρικα
, ειναι μια αναγκη , και ισως (απο εμπειρια το λεω) οι ανδρες να το εχουν αυτο περισσοτερο αναγκη .
Δεν σημαινει αναγκαστικα οτι ειναι προκατελειμενοι προς την μια κατευθυνση (του πως θα την 'κανω') ,, γιατι αποκλυεις την περιπτωση να ναι 50/50 δηλαδη ? ?
Ολο αυτο ειναι κι ενα τεστ , που πρεπει η σχεση να το αντεξει , να επιβεβαιωθει,να λυτρωθει απο μικροαδιεξοδα για να ανοιχθει σε ποιο μακροχρονιο οριζοντα ,να παρει αποφασεις κ να επισημοποιηθει ισως .
Δυστυχως αυτο δεν μπορει να συζητηθει παντα , καθως συνηθως το προβλημα της 'συγχυσης' το φερει ο ενας . (Αν το φερουνε και οι δυο δεν υφιστατε καν θεμα συνεχειας ...)
Ενα αρχετυπικο 'ιδανικο' θεμα εμπλεκεται επισης .
Ο ανδρας δεν μπορει να μενει για παντα στην 'ιθακη', θελει να απομακρυνθει , να πολεμησει (να κυνηγισει παλιοτερα) , να επιβεβαιωθει, να αναμετρηθει με τον εαυτο του και
αφου κανει αυτον τον κυκλο (μικρο η μεγαλο), να επιστρεψει νικητης κ τροπαιοφορος στην 'Πηνελοπη' του! Η οποια θαχει δωσει και αυτη τις μαχες της για να περιφρουρισει την τιμη και τα ονειρα αυτης της σχεσης .
Αυτο ειναι ενα ς κυκλος που αναλογα τα ατομα που 'παιζουνε' τους ρολους μπορει να διαρκεσει, μερες, μηνες η κ χρονια (οπως στην περιπτωση του οδυσεα).
Μια σχεση η γαμος δεν ακολουθουν εναν γραμμικο χρονο, μαλλον κυκλους κανουνε , και η μεγαλυτερη προκληση ειναι να οσφρενονται ποτε και πως θα ακολουθησουν αυτες τις εναλλαγες και θα τις μετατρεψουν δημιουργικα γι αυτους .
01-12-2011, 00:35 #23
01-12-2011, 00:56 #24
[QUOTE=path;306789]δεν βλεπω που εχασα την ηρεμια μου??? ουτε και καταλαβαινω ακριβως τι ενοεις με το ζητημα , περιποιηση η οχι ?!...
ουτε και καμια προθεση να σε θυξω βεβαια ,,,
αλλα νομιζω εβαλες εδω το θεμα σου για να γραψουμε την γνωμη μας , και οχι οτι εσυ θα ηθελες να ακουσεις ...[/QUO
φυσικα και θελω την γνωμη σας και σας ευχαριστω πολυ ολους που συμμετεχετε κ μου δινεται συμβουλες...απλα θεωρω οτι εχεις εναν ισως τροπο να γραφεις τα πραγματα κ νομιζουμε οτι εχεις εκνευριστει με αυτα που βλεπεις...παρολααυτα ομως σε ευχαριστω πολυ που μ εγραψες κ θα χαρω να μου πεις κ τις αλλες αποψεις που εχεις πανω στο θεμα αυτο
01-12-2011, 23:04 #25
βρες αλλο αγορι εισαι μικρη ακομα.. το καταλαβες και μονη σου αλλαζουν ολα εσυ εκεινος ο κοσμος ολος.
ειδικα σε τετοιες ηλικιες καθε μηνας ειναι και διαφορετικος ωριμαζεται τα θελω σας αλλαζουν τα παντα.
4 χρονια ειναι αυτα οσο και αν ποναει να απομακρυνθεις απο το συνηθειο σου... πρεπει να το κανεις.
18 χρονων εισαι ΖΗΣΕ!!
01-12-2011, 23:22 #26