γυμνισμος!αρεσει στις γυναικες? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 112
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε τι αποσκοπουν αυτες οι ερωτησεις.... στατιστικης, τυπου: "τον παιρνετε?", "τον δινετε?", "σας αρεσει να τα πετατε εξω?", "χυνω,χυνω, λες να παχυνω?"
    θελεις να μας πεις?

χαχαχααααα!!!! Δεν υπάρχεις ρεμ!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ρε μπαμπις
    εχεις μπερδεψει τις στριπτιτζουδες με τις γυμνιστριες!!!!
    εχει και κατι χορευτριες που κανουν γυμνισμο πανω σε στυλους, σε μερικα μπαρ!
    αντε τραβα γιατι σου τρεχουν τα σαλια και θα γλιστρισουμε..
    αφου δεν μπορεις να ακολουθησεις την συζητηση πετας οτι ναναι κ νομιζεις οτι εχεις δικιο???οκ οπως θελεις!!!!

Quote Originally Posted by tzina View Post
    Και τι σχέση έχει ΚΑΙ πάλι το ένα με το άλλο??? Το γιατί δεν μου εξηγείς..
    εγω ειμαι σαφεστατος.....!!!εσυ μαλλον εισαι αλλου!!!ο λογος του γυμνισμου δεν υπαρχει...η σου αρεσει κ κανεις η οχι...αλλα να ξερεις τους λογους κ οχι να εχεις μονο ταμπου!!!!μην σε δουνε γυμνη κ σε κακολογησουν!!! αυτο λεω τοση ωρα!!!!!

Quote Originally Posted by babis1925 View Post
    εγω ειμαι σαφεστατος.....!!!εσυ μαλλον εισαι αλλου!!!ο λογος του γυμνισμου δεν υπαρχει...η σου αρεσει κ κανεις η οχι...αλλα να ξερεις τους λογους κ οχι να εχεις μονο ταμπου!!!!μην σε δουνε γυμνη κ σε κακολογησουν!!! αυτο λεω τοση ωρα!!!!!
    για ποιο λόγο ρωτάς όμως, δεν έχεις απαντήσει ακόμη .....:ρ

αυτο ακριβως που σου λεω !!!!!τελικα ποσο μεγαλο ποσοστο σε γυναικες κανει στην ελλαδα???κ απο οτι καταλαβα εσυ εισαι απο αυτες που "ντρεπονται"!!!

αυτο ακριβως που σου λεω !!!!!τελικα ποσο μεγαλο ποσοστο σε γυναικες κανει στην ελλαδα???κ απο οτι καταλαβα εσυ εισαι απο αυτες που "ντρεπονται"!!!

...ρε συ μπαμπη, το ποιντ ποιο ειναι?
    Ρωτας σε ένα φόρουμ ψυχολογίας αν ντρέπονται οι γυναίκες τον γυμνισμό.
    Γιατί?
    Σε τι θα σε βοηθήσει μια τέτοιου ειδους δημοσκόπηση?

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...ρε συ μπαμπη, το ποιντ ποιο ειναι?
    Ρωτας σε ένα φόρουμ ψυχολογίας αν ντρέπονται οι γυναίκες τον γυμνισμό.
    Γιατί?
    Σε τι θα σε βοηθήσει μια τέτοιου ειδους δημοσκόπηση?
    κουβεντα κανουμε !!!οποιος θελει συμμετεχει...εσυ αφου δεν ε ενδιαφερει γιατι συμμετεχεις???

Senior Member
    Μπερδεμένα τα έχεις φίλε μου Δυστυχώς... και μόνο σαφέστατος δεν είσαι. και δεν σου Ζητώ τον λόγο του γυμνισμού.
    Ο γυμνισμός είναι καθαρά επιλογή και όχι κατάρριψη των ταμπού. Και μιας είμαι και αλλού ( προφανώς είμαι και δυσνόητη,.) Κάτι που ίσως να σε βοηθήσει.
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___
    Οι όροι Naturism , γυμνισμός και κοινωνική γυμνότητα ορίζεται γενικά ως η πρακτική της έκθεσης του γυμνού σώματος. Οι όροι naturism και γυμνισμός γενικά επίσης σημαίνουν ότι οι δραστηριότητες γίνονται σε μη σεξουαλικά ή οικογενειακά πλαίσια. Η χρήση και ο καθορισμός αυτών των όρων ποικίλλουν γεωγραφικά και ιστορικά. Προς το παρόν, στόχος είναι είναι η δημιουργία ένος άρθρου απαριθμώντας την ιστορική χρήση των όρων naturism και γυμνισμού και πώς διαφέρουν μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών, των χωρών, και των χρονικών διαστημάτων στην ιστορία.

Οι γυμνιστές πιστεύουν ότι το γυμνό ανθρώπινο σώμα πρέπει να είναι αποδεκτό, να είναι σεβαστό και να το χαιρόμαστε. Πιστεύουν ότι η θέα του γυμνού σώματος δεν είναι ντροπή, δεν διαφθείρει, δεν είναι υποτιμητική ή επικίνδυνη.

Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συγχέεται με την επιθυμία κάποιου να δει άλλους γυμνούς για σεξουαλικούς λόγους (ηδονοβλεψίας), ή με την επιθυμία κάποιου να τον δουν γυμνό για σεξουαλικούς λόγους (επιδειξίας).

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%...BC%CF%8C%CF%82

Senior Member
    τζινα, μ αρεσει που ανοιξες και εγκυκλοπαιδειες..
    δεν βλεπεις οτι σε καθε λεξη βαζει θαυμαστικα ο τυπος?
    για να το παιξει, μπηκε..

Senior Member
    ΕΕ οχι ρε πουτι μου...και ήμουν έτοιμη να του πω που κάνω εγώ γυμνισμό....:( :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzina View Post
    ΕΕ οχι ρε πουτι μου...και ήμουν έτοιμη να του πω που κάνω εγώ γυμνισμό....:( :(
    σου ρχεταιιιιιιι

ημουν σιγουρος οτι το επιπεδο της μορφωσης σου εχει να κανει μονο με το wikipedia.....κ σε ανωτερα!!!!!!!οσο αφορα τον αλλο τυπο τον remedy ενα εχω να πω!!!στα μικρα παιδια δεν δινω σημασια περιμενω πρωτα να μεγαλωσουν!!!!αυτα τα ολιγα !!!!περαστικα σε αυτους που θιγονται κ στους αλλους που κρατησαν το επιπεδο εστω για τους τυπους να εχουν καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ πολλα θαυμαστικα γιατι λιγα εβαλα πριν!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ημουν σιγουρος οτι το επιπεδο της μορφωσης σου εχει να κανει μονο με το wikipedia.....κ σε ανωτερα!!!!!!!οσο αφορα τον αλλο τυπο τον remedy ενα εχω να πω!!!στα μικρα παιδια δεν δινω σημασια περιμενω πρωτα να μεγαλωσουν!!!!αυτα τα ολιγα !!!!περαστικα σε αυτους που θιγονται κ στους αλλους που κρατησαν το επιπεδο εστω για τους τυπους να εχουν καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ πολλα θαυμαστικα γιατι λιγα εβαλα πριν!!!!!!!!!!!!!!!!
    σιγα τους τοιχους!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλα σου λεει ρε τζινα κι εσενα!!!!!
    τι τις θες τις εγκυκλοπαιδιες????
    δειξε λιγο μπουτι!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Από μπούτι κοπελιά δεν τα πάω καλά... Από γκουκλάρισμα αν θέλει να του δείξω.
    Και από παιδεία υστερώ... Ουφφφ φούντωσα πάω να γυμνιστώ!!!!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast