ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    φοβερο copy-paste ετσι?? βρε μου φαινεται εσενα πρεπει να σε γνωρισω!! εδω εγω εχω ερωτευτει χοντρους κοντους ασχημους χαλιες κ μετα που το σκεφτομαι κ μου περναει απορω με τον εαυτο μου κ τωρα σκεφτομαι εναν συγκεκριμενο που ειχα φαει κολλημα κ λεω "ντοινγκ! τι του εβρισκα του μαλακομπουκα??" !!
    αχαχ ειμαι απελπισμένη!εμένα είναι ομορφούλης κιόλας μωρέ να δεις πως με προσέχει ...και πως με αντέχει τόσους μήνες που μια του λέω δεν σε θέλω και μετα του λεω σε θέλω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariak19 View Post
    αχαχ ειμαι απελπισμένη!εμένα είναι ομορφούλης κιόλας μωρέ να δεις πως με προσέχει ...και πως με αντέχει τόσους μήνες που μια του λέω δεν σε θέλω και μετα του λεω σε θέλω!
    lol σκοτσεζικο ντουζ τον κανεις τον ανθρωπο !! :p
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    lol σκοτσεζικο ντουζ τον κανεις τον ανθρωπο !! :p
    αυτος το χει μαθει τωρα...δν δινει καν σημασια αλλα εγω υποφερω ειναι σαν να μην μπορεις να βαλεις ενα στοπ στο μυαλο σου

Senior Member
    αυτος το χει μαθει τωρα...δν δινει καν σημασια αλλα εγω υποφερω ειναι σαν να μην μπορεις να βαλεις ενα στοπ στο μυαλο σου
    καταλαβα ρε συ.. αυτος απο την πλευρα του δειχνει ενδιαφερον?? κανει κινησεις?? τι σταση κραταει τελοσπαντων??

Senior Member
    αυτος ο καημενος και τι δεν κανει..αλλα εγω ειναι σαν να μην τον ξερω ωρες ωρες....σαν να μην νιωθω τιποτα...

Senior Member
    απαπαπαπα μακρυα απο μας κατι τετοια =P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    απαπαπαπα μακρυα απο μας κατι τετοια =P
    να σαι καλα!μου δίνεις κουράγιο!!χαχαχα

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι? Αν είσαι 19 με βάση του nick τότε νομίζω είσαι δικαιολογημένη, είσαι σε ηλικία που ενθουσιάζεσαι εύκολα και δεν ξέρεις τι γενικά θέλεις, άν ησουν έτσι στα 30 π.χ κ δέν ήξερες τι ήθελες κ δεν σε γέμιζε κανείς ( εγώ ειμαι έτσι.. ) τότε θάχες κάποιο πρόβλημα που θάπρεπε να το ψάξεις εκτενέστερα. Στην ηλικία σου νομίζω δικαιολογούντε όλα

Senior Member
    20 eimai ...ok dikaiologountai!alla mou prokalei provlima auth h sugxush....kai alloi einai 20 kai exoun 4-5 xronia sxesh ...egw ti pathainw dn mporw n ktlv...

Senior Member
    Υπάρχει κ το άλλο, λέγεται σύνδρομο του εργένη, έτσι το χουν ονομάσει τουλάχιστον κάποιοι, αυτο είναι το να θέλεις συνεχώς να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους και να μη μπορείς να κρατήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Εχει βάση γιατι αν συνεχώς αλλάζεις τους άντρες σαν τα πουκάμισα κάπου σου γίνεται συνήθεια αυτό, πρέπει να μάθεις να έχεις υπομονή, να εμβαθύνεις μια σχέση και να μην κοιτάς μόνο τα επιφανειακά όπως η ομορφιά, αυτο βέβαια νομίζω έρχεται με τα χρόνια και την ωριμότητα, εγώ ακόμη πάντως δεν το κατάφερα :p

Senior Member
    ΕΓΩ ΔΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 1ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ Τ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΞΟΔΕΥΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΤΥΣΙΜΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΓΤ ΔΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ...ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΤ ΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ!

Senior Member
    να σαι καλα!μου δίνεις κουράγιο!!χαχαχα
    Δεν ηθικολογω δεν ειμαι ηθικολογος οποτε δεν θεωρω αυτο που κανεις "καλο" ή "κακο". Απλα το βρισκω ασχημο με τα δικα μου κριτηρια ;)

Senior Member
    πολυ ασχημο...θα ελεγα...γι αυτο ανοιξα θεμα...νιωθω πολυ ασχημα...δν μπορω να χωρισω απο αυτον τον ανθρωπο...δν ξερω γτ ολα να ναι τοσο δυσκολα...δν θελω αλλη σχεση...θελω να μαι καλα με αυτον...αλλα δν νιωθω πολλες φορες τπτ απολυτως

Senior Member
    ΕΓΩ ΔΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 1ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ Τ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΞΟΔΕΥΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΤΥΣΙΜΟ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ...ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΓΤ ΔΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ...ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΤ ΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ!
    ρε συ δεν φανταζεσαι ποσο ταυτιζομαι!! δεν το πιστευω !! κ εγω καπως ετσι ειμαι στις σχεσεις.. ψαχνομαι γενικα..

Senior Member
    γιατι να συμβαινει αυτο στην αρχη ηταν ολα υπεροχα πολλες φορες του ελεγα τους φοβους μου οτι καποια στιγμη θα φυγει ολο αυτο δν θα σε θελω ισως τοσο πολυ και θα καταληξουμε χωρισμενοι χωρις να με νοιαζει τι κανεις στη ζωη σου...γτ να συμβαινει αυτο ρε παιδια δν μπορω να καταλαβω αλλα δυστυχως δν μπορω να χωρισω...μπορει να λεω οτι δν τον αγαπαω....η οτι νιωθω αβολα η χιλια δυο ασχημα...αλλα δν μπορω να το συνηδητοποιησω οτι εφτασα παλι σε αυτο το σημειο αυτον τον ανθρωπο τον λατρευα πριν λιγο καιρο ....πως γινεται να μαι τοσο απαθης τωρα?πφφ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast