ΝΑΡΚΙΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 42 of 42
    Senior Member
    το περιεργο ειναι οτι οταν τελικα βγαινω μαζι του ολαπανε απροσδοκητα καλα...αλλα οταν επιστρεφω στον εαυτο μου υποφερω απο σκεψεις και λεω δν τν θελω αλλο

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=7njvmKLaxEA

μαρια μηπως για την απαθεια φταινε και καποια φαρμακα που/αν παιρνεις?

Senior Member
    πριν την απαθεια ηταν πανικοι και κλαματα...αναγκαστικα πρεπει να παιρνω φαρμακα...δν ξερω ρε παιδια μηπως ειναι ετσι οι σχεσεις...μηπως ο ερωτας φευγει πολυ γρηγορα και μετα αναλογα με το τι ανθρωπος εισαι αντεχεις η οχι μια σχεση?μηπως καποιοι ανθρωποι δν μπορουμε να δεχτουμε οτι αυτο συμβαινει και ειναι φυσιολογικο και παθαινουμε σοκ?και ετσι θελουμε να φυγουμε και τ βλεπουμε ολα στραβα..?

Senior Member
    μαρια νιωθεις εσυ να εισαι ερωτευμενη μ αυτον τον ανθρωπο? απο που πιστευεις οτι πηγαζει αυτη η ανασφαλεια κ αβεβαιοτητα?? να σε ρωτησω επισης τι φαρμακα παιρνεις?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ερωτευμενη πραγματικα δν ξερω τι θα πει...τα συναισθηματα μου εναλασσονται πολυ γρηγορα...σιγουρα δν τον βλεπω και λυποθυμω οπως την πρωτη εβδομαδα....αλλα συγγνςμη ποιοι ειναι ετσι μετα τον πρωτο χρονο...?περναω καλα μαζι του τον βρισκω ελκυστικο....ειναι γλυκουλης και σεξουαλικα το πραγμα παει καλα ακομη...απλα εγω νιωθω ενα αγχος...μια ανυσηχια...μια τον θελω μια δεν τον θελω....νιωθω φοβισμενη και εξω απο τα νερα μου περναω μια περιεργη κατασταση

Senior Member
    Μαρία, να σε ρωτήσω και γω, ποιος ήταν ο λόγος που πήγες στον γιατρό πρώτη φορά; Ποια είναι η πλήρης διάγνωση του;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Ίσως να συμβαίνει γιατί δεν έχετε ερωτευτεί πραγματικά!
    Τότε δηλαδή που γίνεσαι ένα με το πάτωμα αν δεν πάει καλά ή τότε που είσαι απόλυτα ευτυχισμένος αν πάει καλά!

Banned
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    Μαρακι19 ,μην νιωθεις τοσο ασχημα , εχεις κανει το πρωτο μεγαλο βημα για να αλλαξεις ,εχεις παραδεχτει το προβλημα σου , μπραβω σου λοιπον κι ευχομαι οσο το γρηγοροτερο να εισαι ευχαρηστημενη με πιο απλα και ευκολα πραματα , να γεμιζεις πιο ευκολα .
    Θα θελα να μου πεις -μια που την εψαξες κι με γιατρο δλδη- εαν αυτο ειναι παθηση , αρρωστια ,πως το καταλαβαινεις σε καποιον ανθρωπο? και αν ευκολα αλλαζει?
    Σορυ για τα ερωτηματα αλλα θελω να μαθω για καποιο ατομο δικομου .
    Παντος αυτο το πραμα το συναντα κανεις σε πολλες κοπελες ειδικα σε μικρες ηλικιες και συνηθως σε ωραια εμφανησιμες κοπελες . Πολλες φορες τα κοριτσια στο σχολειο θυμαμαι οτι μας καναν πολυ τις δυσκολες ακομα και για μια κουβεντα που λεει ο λογος .¨)

Senior Member
    ειναι θεμα καθαρα προσωπικοτητας δν μπορεις να το πεις ασθενεια αλλασε ταλαιπωρει παρα πολυ οπως και ενα σοβαρο ψυχολογικο προβλημα!συνηθως τα ατομα...που εχουν ναρκισιστικη προσωπικοτητα (απο οσο γνωριζω) ειναι ατομα που προσεχουν πολυ την εμφανιση τους τον τροπο που μιλανε και κινουνται τους αρεσει υπερβολικα να αρεσουν δλδ το χουν σαν στοχο θελουν να ξεχωριζουν ...απο τους υπολοιπους ανθρωπους...και κανουν σχεσεισ τελειως επιφανειακες γτ δυσκολευονται να αγαπησουν και ναδεθουν με καποιον λογω της τελειοθηριας τους που ποτε δν ικανοποιουνται και τησ αγαπης για τον εαυτο τους!ποσο χαιρομαι που ειμαι ενα τετοιο ατομο χαχαχα πολυ ωραια

Senior Member
    Μήπως έχεις διαγνωστεί με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικοτητας;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    δν μ χει πει εχεις το ταδε...ο γιατρος μου αλλα το εχει υπονοησει οτι εχω ναρκισιστικα στοιχεια...ετσι οπως με κοβεις εχω τετοιο θεμα ε?

Senior Member
    Κοίτα με αυτά που αναφέρεις δε μου φαίνεσαι για ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας. Αν ήσουν δε θα σε ένοιαζε τόσο πολύ αν μείνεις ή όχι σε αυτή τη σχέση. Οι νάρκισσοι δεν έχουν καμία ενσυναίσθηση των συναισθημάτων των άλλων. Δεν σκέφτονται ότι έχουν πρόβλημα σαν προσωπικότητα, το πρόβλημα για αυτούς το έχουν όλοι οι άλλοι που φυσικά είναι κατώτεροι από αυτούς. Συνήθως επισκέφτονται σπάνια ψυχολόγο και σε περιπτώσεις προσωπικής αποτυχίας είτε επαγγελματικής είτε λόγω κάποιου χωρισμού που οι ίδιοι δεν έχουν επιλέξει. Είσαι τέτοιο άτομο?

Page 3 of 3 FirstFirst 123