έρπης γεννητικών οργάνων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Junior Member
    Σε ευχαριστώ πολυ που πήρες τον χρόνο να σχολιάσεις. Ειμαι πραγματικά σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω ποτέ. Κάθε ενόχληση που νιώθω εκεί κάτω, είτε απο ξύρισμα κλπ νομίζω ότι είναι έρπης.

Junior Member
    Άσε που νομίζω ότι είμαι η μόνη που έχει κατι τέτοιο κι ότι δεν θα βρω ποτέ κάποιον που να με αποδεχτεί.

Senior Member
    Αντε καλε που εισαι η μονη και θα κατσεις να πεθανεις κι ολας και χαζα...ξερεις τι ποσοστο του πληθυσμου υπολογιζεται οτι εχει ερπη; Ενα 60 με 80%..!
    Τιποτα δεν ειναι σου λεω, η γριππη ειναι χειροτερη λολ. Βασικα εισαι ενημερη για το τι ειναι και ποτε εκδηλωνεται κλπ; Γιατι ολο αυτο το αγχος και η στενοχωρια σου μου δειχνουν πως δεν εισαι επαρκως ενημερωμενη.
    Οι πιθανοτητες ειναι βασικα πως στο μεγαλυτετο κομματι της ζωης σου δεν θα εκδηλωνεται καν και οταν και ΑΝ θα εκδηλωνεται (σε καποιους δεν εκδηλωνεται ποτε) γινεται σε περιοδους στρες και γενικα ειναι παροδικο. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι σκας.
    Τι σε τρωει; Το σεξουαλικο στιγμα ξερω γω; Οτι αααα αυτη εχει ερπη ειναι ετσι κι αλλιως; Μα γλυκια μου ο αντρας που θα σκεφτει τετοια βλακεια και ερπη να μην εχεις θα βρει κατι αλλο να σε κρινει για τη σεξουαλικοτητα σου. Χωρια που μαλλον οποιος κατακρινει ετσι τη γυναικεια σεξουαλικοτητα ειναι υποκριτης και εχει και αυτος κατα πασα πιθανοτητα ερπη και δε το ξερει και δε ξερει που τον βαζει λολ
    Οποιος ξερει θα σε σεβαστει πολυ περισσοτερο απο ολες τις αποψεις, οχι μονο στο κομματι του ερπη. Χαλαρωσε, εγω ειμαι διατεθειμενη να κολλησω ερπη για να αποφευγω τετοιους μαλακες στη ζωη μου που εσυ φοβασαι οτι θα σε απορριπτουν, χιλιες φορες καλυτερα, δες το σαν ενα γαματο φιλτρο :)
    Να ξεσκαρταρεις τους υποκριτες.

Junior Member
    Παιδιά καλησπέρα , διάβασα το θέμα ! Έχω και εγώ ερπη τύπου 2 ( γενν, οργάνων) , και πήγα στην γυναικολόγο μου και όλα εντάξει, ακολούθησα την αγωγή και οκά καλά ! Ρώτησα δυο γυναικολόγους και μου είπαν πως μεταδιδεις τον ιο μόνο όταν είναι σε έξαρση , όταν δηλαδή υπάρχουν οι κλασικές φουσκάλες ! Αυτό ρε παιδιά σημαίνει πως όταν ο ιός "κοιμάται" τότε δεν τον μεταδίδουμε έτσι ? Το ρωτάω γιατί όσο να ναι έχεις κάποιους ενδοιασμούς και φοβίες όταν γνωρίζεις κάποιον και έρχεται το ερωτικο κομμάτι !

Senior Member
    Quote Originally Posted by SunnyDay7 View Post
    Σε ευχαριστώ πολυ που πήρες τον χρόνο να σχολιάσεις. Ειμαι πραγματικά σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξεπεράσω ποτέ. Κάθε ενόχληση που νιώθω εκεί κάτω, είτε απο ξύρισμα κλπ νομίζω ότι είναι έρπης.
    μιας και που ξυριζεσαι εκει, ρωτα τον γιατρο σου για να σου επιβεβαιωσει οτι δεν κανει, γιατι κολλας και μεταδιδεις αρρωστιες σαν αυτη πιο ευκολα.οι τριχες εκει δεν ειναι για την πλακα ουτε ειναι καθαριοτητα το ξυρισμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    μιας και που ξυριζεσαι εκει, ρωτα τον γιατρο σου για να σου επιβεβαιωσει οτι δεν κανει, γιατι κολλας και μεταδιδεις αρρωστιες σαν αυτη πιο ευκολα.οι τριχες εκει δεν ειναι για την πλακα ουτε ειναι καθαριοτητα το ξυρισμα
    ΥΓ ενταξει, λιγο καθυστερημενο το σχολιο μου

Member
    Και εγω παιδια έχω ερπη ΙΙ απο το 2008. Είμαι 44 χρονών και δεν εχω ακομα οικογενεια, αν και θα το ηθελα πολυ.

Επειδή ομως ο ερπης με δυσκολευει καπως, θα προτεινα να βρουμε εναν τροπο, εμεις που εχουμε τον ιο, να μπορουσαμε να συναψουμε σχεσεις (σοβαρές) μεταξυ μας χωρις φοβο μην και τυχον μας απορριψει ο αλλος/η άλλη όταν του/της το αναφέρουμε.

Δεν χρειάζεται να μας παιρνει απο κάτω. Δεν πρεπει να το βαλουμε κατω. Πάντα υπαρχουν λυσεις.

Δεν ξέρω πως μπορούν να μας βοηθήσουν οι υπευθυνοι του forum. Ισως χρειαστει να ανοιξω καινουριο thread, δεν ξερω.

Junior Member
    Καλησπέρα σας. Σήμερα μου επιβεβαίωσε η γυναικολόγος μου ότι έχω έρπη γεννητικών οργάνων.Πριν 22 μέρες έκανα σεξ με τον πρώην φίλο μου με τον οποίο βλακωδώς δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό και το μετάνιωσα την ίδια ακριβώς στιγμή. Μετά από 1 εβδομάδα άρχισα να έχω κάποιες ενοχλήσεις τσούξιμο κυρίως ανάμεσα στους μηρούς κοντά στην περιοχή του πρωκτού( δεν είχαμε πρωκτική επαφή). Το άφησα νομίζοντας πως ίσως έχω κοπεί κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης.Πριν από 1 εβδομάδα όμως άρχισα να έχω πολύ έντονη ενόχληση και ένοιωθα τσιμπιές σε εκείνο το σημείο. Έβαλα λοιπόν ένα καθρεφτάκι για να δω τι συμβαίνει και είδα πως εκείνη η περιοχή είχε γεμίσει 2-3 άφθες. Πήρα την πρωτοβουλία και έβαλα φουσικόρντ σε εκείνο το σημείο και παράλληλα άρχισα να ψάχνω στο google τι μπορεί να είναι. Μου εμφάνιζε αποτελέσματα για έρπη. Αγχώθηκα άρχισα να ψάχνω για εικόνες και να κάνω τη σύγκριση. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι έχω έρπη. Έκλαιγα και αγχωνόμουν.Έλεγα γιατί σε εμένα και ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή ου έκανα σεξ με αυτόν τον άνθρωπο.Τον έβριζα. Αποφασίζω να κλείσω ραντεβού στη γιατρό μου ελπίζοντας ότι θα μου έλεγε πως δεν έχω έρπη και ότι μάλλον έχω πάθει κάποια μόλυνση αλλά τελικά ήμουν θετική στον ιό. Διάβασα τα πάντα γύρω από τον έρπη και κυρίως με άγχωσε το γεγονός ότι θα το κουβαλάω για μια ζωή. Έχω στεναχωρηθεί υπερβολικά και δεν έχω πει πουθενά τίποτα γιατί ντρέπομαι και φοβάμαι.Τον μόνο που ενημέρωσα είναι ο πρώην μου που μου κόλλησε τον ιό και επέμενε πως κάθε 6 μήνες κάνει εξετάσεις και βγαίνουν καθαρές.Του εξήγησα ότι μπορεί να μην εμφανίζει συμπτώματα γιατί προφανώς έχει δυνατό οργανισμό και τον συμβούλεψα να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να προσέχει τις συντρόφους του. Μέσα μου ξέρω πως δεν είναι τίποτα είναι σαν τον επιχείλιο έρπη απλώς βγαίνει στην ευαίσθητη περιοχή και πως με τη θεραπεία που μου έγραψε η γιατρός μου θα φύγουν τα εξανθήματα και ο πόνος.Απλώς πλέων φοβάμαι γιατί ενώ τόσα χρόνια πρόσεξα να μην κολλήσω τίποτα μέσα σε μισή ώρα έγινα φορέας ενός ιού που θα με συντροφεύει για πάντα. Ντρέπομαι για αυτό φοβάμαι και είμαι στα όρια της κατάθλιψης. Δεν ξέρω πως θα συμβιβαστώ με την ιδέα αυτή και πως θα συνεχίσω να έχω μια υγιή σεξουαλική ζωή.

Senior Member
    Ποτε χωρις προφυλακτικο και απορριψε αυτη την παγιδα του μυαλου, οτι δεν αλλαζω συντροφους συχνα κτλ κτλ. Μα ο ενας δυο τρεις που θα πας, αυτοματως πας με οσες εχουν παει σε ολη τους τη ζωη χωρις προφυλακτικο, μεταξυ τους πολυ πιθανως και ιεροδουλες, συν με οσους εχουν παει αυτες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Lemur View Post
    Και εγω παιδια έχω ερπη ΙΙ απο το 2008. Είμαι 44 χρονών και δεν εχω ακομα οικογενεια, αν και θα το ηθελα πολυ.

Επειδή ομως ο ερπης με δυσκολευει καπως, θα προτεινα να βρουμε εναν τροπο, εμεις που εχουμε τον ιο, να μπορουσαμε να συναψουμε σχεσεις (σοβαρές) μεταξυ μας χωρις φοβο μην και τυχον μας απορριψει ο αλλος/η άλλη όταν του/της το αναφέρουμε.

Δεν χρειάζεται να μας παιρνει απο κάτω. Δεν πρεπει να το βαλουμε κατω. Πάντα υπαρχουν λυσεις.

Δεν ξέρω πως μπορούν να μας βοηθήσουν οι υπευθυνοι του forum. Ισως χρειαστει να ανοιξω καινουριο thread, δεν ξερω.

Καλησπέρα, είχα σοβαρή σταθερή σχέση για πολλά χρόνια.. ο ερπης εμφανίστηκε και στους δυο μας αλλά το αντιμετωπίσαμε με πολύ αγάπη .. οπότε και για αυτό δεν με απασχόλησε ποτέ ..
    ΟΜΩΣ τώρα χωρίσαμε .. και έχω και εγώ τους ίδιους προβληματισμούς με όλους εσάς ..

-ξέρω περίπτωση άντρα που παντρεύτηκε έκανε παιδιά και η γυναίκα του δεν κόλλησε ποτέ ..
    -μετά από πολλές συζητήσεις με γιατρούς ξέρω ότι ο ιός κολλάει κατά της διάρκεια που έχουμε τις φυσαλίδες ΑΛΛΑ ΚΑΙ λίγο πριν βγουν .. άρα όταν νιώσουμε ότι έχουμε συμπτώματα προληπτικά ΔΕΝ ερχόμαστε σε επαφή ...

- το θέμα είναι όμως .. το πως το λες στον νέο σου σύντροφο ;; Με ποιον τρόπο ;;
    -εγώ συμφωνώ οτι ιδανικά θα ήταν ωραίο να υπήρχε ενα γκρουπ υποστήριξης και γνωριμίας ανθρώπων με ίδια ΣΜΝ ! Δεν θα κολλάνε άλλοι σύντροφοι .. και έτσι θα αποφεύγετε η δυσάρεστη κατάσταση του να το ανακοινώσεις ...

Senior Member
    Αν κάποιος δεν έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή γίνετε να κολλήσει τέτοιες ασθένειες??

Senior Member
    Όχι, είναι Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα ή ΣΜΝ

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 16-05-2020 at 12:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by georgekalk View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Τι εννοείς?
    Last edited by Aeon; 16-05-2020 at 12:55.

Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    Τι εννοείς?
    δεν μιλησα με γριφους,ειναι ξεκαθαρο αυτο που γραφω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast