Results 1 to 2 of 2
Thread: Ερμηνευση ονειρων βαση Φρόιντ
-
11-05-2020, 04:23 #1MartinH97Guest
Ερμηνευση ονειρων βαση Φρόιντ
Καλησπερα υπαρχει κανεις εδω που να ξερει βαση Φρόιντ την ερμηνεία των ονειρων; πχ εγω εχω δει ομοφυλοφιλικα ονειρα και ονειρα να βρισκομαι με γυναικες και να χανω τη στυση μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε οσους με βοηθήσουν.
- 15-05-2020, 08:07 #2
Καλημέρα...δεν ξέρω και πολλά άλλα κάτι ξέρω από Φρόιντ..κοίτα τα όνειρα φέρνουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες επιθυμίες η φόβους...με βάση τον Φρόιντ πάντα..αλλά μην το δένεις και κόμβο..
Παράδειγμα να σου δώσω ....
Μια φορά είδα στο όνειρο μου οτι έκανα σεξ με τη μητέρα μου...αυτό όμως δεν σημενει ότι έχω κρυφο πόθο προς τη μητέρα μου...
Απλά αυτό σημενει ότι έχω πολύ δεμένη σχέση με τη μητέρα μου..και αυτό είναι τεράστια αλήθεια...
Πχ ..μια άλλη φορά είδα στο ιλονειρο μου ότι έκανα σεξ με μια άγνωστη γυναίκα και αυτή έτρωγε το πεις μου κυριολεκτικά όμως.οχι μεταφορικά όπως το λέμε εμείς οι άνδρες καμία φορά..χαχα
Αυτό το είδα γιατί απλώς εκείνη την περίοδο υπέφερα από στυτικη δυσλειτουργία..και υποσυνείδητα το συνδιασα έτσι..το ρεζουμε ήταν ότι έμεινα χωρίς πέος υποσυνητα αλλά και συνηδειτα αυτό ένιωθα σαν άνδρας Τοτες..
Με λίγα λόγια τα όνειρα έχουν να κάνουν με της καταστάσεις που ζούμε η θα θέλαμε να ζήσουμε η δεν θα θέλαμε να ζήσουμε γιατί τα φοβόμαστε..
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα..ελπίζω να σε βοήθησα..