ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΩΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38

ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΩΣΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΩΣΗ(ΔΗΛ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΤΟ ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ?
    Υ.Γ.2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ

Senior Member
    Καλησπέρα Δημήτρη απ' ότι γνωρίζω για τις ψυχώσεις (χωρίς να είμαι ειδικός), πρέπει ο ασθενής να παίρνει φάρμακα δια βίου καθώς δεν είναι απόλυτα ιάσιμες. Δηλαδή, μπορεί να περνάς και κάποια διαστήματα χωρίς φάρμακα αλλά πρέπει να τα συνεχίσεις. Ψυχοθεραπεία κάνεις; Ο γιατρός σου τι σου λέει;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ

Senior Member
    Δημητρη δυστυχως δεν ξεπερνιεται απλα με την καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη κ την ψυχοθεραπεια ελεγχεται κ δεν εχεις θετικα συμπτωματα, δλδ φωνες, παρακολουθησεις, ψευδαισθησεις κτλ.. επειδη διαβασα κ το αλλο σου το θρεντ θελω να σε ρωτησω, οταν λες "πεφτεις σε παραληρημα" τι ακριβως εννοεις? δλδ εχεις παραισθησεις κτλ η ειναι κατι αλλο αυτο? κ επισης δεν καταλαβα τον τροπο που το αντιμετωπιζεις, αν θες εξηγησε μου...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    πριν 5 χρονια , απο τι ξεκινησε η ψυχωση σου δημητρη ? τι μεσολαβησε δηλαδη;
    Και τι σεκανε να υποτροπιασεις ξανα ? ,,μετα απο διομισι χρονια ; καποιο γεγονος ;

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Δημητρη δυστυχως δεν ξεπερνιεται απλα με την καταλληλη φαρμακευτικη αγωγη κ την ψυχοθεραπεια ελεγχεται κ δεν εχεις θετικα συμπτωματα, δλδ φωνες, παρακολουθησεις, ψευδαισθησεις κτλ.. επειδη διαβασα κ το αλλο σου το θρεντ θελω να σε ρωτησω, οταν λες "πεφτεις σε παραληρημα" τι ακριβως εννοεις? δλδ εχεις παραισθησεις κτλ η ειναι κατι αλλο αυτο? κ επισης δεν καταλαβα τον τροπο που το αντιμετωπιζεις, αν θες εξηγησε μου...
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΩΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΖΩ

Quote Originally Posted by path View Post
    πριν 5 χρονια , απο τι ξεκινησε η ψυχωση σου δημητρη ? τι μεσολαβησε δηλαδη;
    Και τι σεκανε να υποτροπιασεις ξανα ? ,,μετα απο διομισι χρονια ; καποιο γεγονος ;
    OXI KAPOIO ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕ ΚΑΦΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ(ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ

Senior Member
    ποιο ηταν το εναρκτηριο 'αιτιο' νομιζεις που πυροδοτησε την ψυχωση ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ
    μπράβο αφού τα καταφέρνεις, συνεχισε το!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Quote Originally Posted by path View Post
    ποιο ηταν το εναρκτηριο 'αιτιο' νομιζεις που πυροδοτησε την ψυχωση ?
    ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Η ΨΥΧΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Senior Member
    Οι κανόνες είναι οι εξής:
    Μην πίνεις
    Μην καπνίζεις
    Να γυμνάζεσαι
    Μην κάνεις ναρκωτικά

Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά τότε δεν θα έχεις ψύχωση

(Δεν είναι δικά μου αλλά τα διάβασα από ένα ξένο φορουμ)

Καλή τύχη

Senior Member
    Instant

σε ξερω τιποτα απο ψυχωσεις, αλλα παρ'ολα αυτα δε καταλαβαινω που κολλαει το καπνισμα... τα αλλα τρια που λες μου φαινονται σωστα,για ολες τις παθησεις, αλλα το καπνισμα ισα ισα σε ηρεμει,ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    Οταν λές έχω ψύχωση, δλδ τί νιώθεις? Πώς είναι να έχεις ψύχωση?

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Οι κανόνες είναι οι εξής:
    Μην πίνεις
    Μην καπνίζεις
    Να γυμνάζεσαι
    Μην κάνεις ναρκωτικά

Αν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά τότε δεν θα έχεις ψύχωση

(Δεν είναι δικά μου αλλά τα διάβασα από ένα ξένο φορουμ)

Καλή τύχη
    Ινσταντ μου δυστυχως αμα την παθεις μια φορα την ψυχωση ο,τι κ να κανεις δεν θα εισαι οπως ησουνα πριν, γι αυτο πρεπει να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα. το να μην πινεις κ να μην κανεις ναρκωτικα ειναι ενας γενικος κανονας προς εφαρμογη που δεν επαφιεται μονο στις ψυχωσεις. οσο για το καπνισμα βοηθαει στους ντοπαμινεργικους υποδοχεις κ ξελαμπικαρει να στο πω απλα γι αυτο στα ψυχιατρεια αμα δεις ολοι οι ασθενεις δεν προλαβαινουν να αναβοσβηνουν τσιγαρα, για να μην μιλησω κ για τους μπαφους..

Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Επειδη ειδα οτι κ σε αλλο θρεντ ρωτας κ επιθυμεις διακαως να μαθεις θα σου πω πως προσωπικα το βιωσα, μιας κ καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.. εμενα πιστευω πως προηλθε απο τη χρηση ουσιων που εκανα κ λογω του οτι επαιρνα τα φαρμακα οποτε θυμομουνα, λοιπον πριν κανα μηνα ηταν σε εξαρση, ακουγα μια κοπελα ονοματι ντεηζυ να μου μιλαει κ να με λεει "ηλιθια, αχρηστη, μαλακισμενη", "να παω να ψοφησω", "θα κανεις ο,τι σου λεω", "μην διανοηθεις να βγεις εξω, δεν θα πας σχολη", κ το κακο ειναι οτι την ακουγα, αυτα πλεον μου χουν φυγει, αυτο που μου χει μεινει ειναι δυτσυχως οι παρακολουθησεις κ η εμμονη με τους μπατσους, αλλα ελπιζω οτι θα φυγει κ αυτο σιγα σιγα, για να καταλαβεις σε μενα παιζαν τα θετικα συμπτωματα, ευτυχως δεν ειχα αρνητικα, δλδ αποδιοργανωση, ασυναρτητο λογο κτλ.. αυτα απο μενα, ελπιζω να σου δωσα μια εικονα :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 1 of 3 123 LastLast