Γιατί εγώ και όχι όλοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
    Senior Member
    Πιστεύεις αφού μπόρεσα εγώ θα μπορούν και άλλες κοπέλες?

Senior Member
    Ναι σιγουρα δεν εισαι η μονη στον κοσμο...εισαι ομως μια σπανια περιπτωση και αυτο πρεπει να σε κανει πολυ περιφανη! Απο εμενα εχεις το απολυτο RESPECT!

Senior Member
    Πως θα μπορούσα να τους πω πως κανένας δεν μπορεί να τους γαμήσει τη ζωή εκτός από αυτές τις ίδιες?
    Μου λες respect και αυτό με κάνει να νιώθω θαυμάσια αλλά το μόνο που έκανα είναι να προστατέψω εμένα.
    Jimmy εσύ? σε τι ψυχολογική φάση βρίσκεσαι?

Senior Member
    Πιστευω οτι οσες φορες και να τους το πεις δεν αλλαζει κατι...αυτα γνωμη μου πηγαζουν απο μεσα μας....

Εγω ειμαι καλα, λιγο μπερδεμενος με την ζωη αλλα γενικα καλα, thanks for asking

Senior Member
    Έτσι είναι. Αυτό το βλέπω από τον φίλο μου που είναι με ψυχωτικό σύνδρομο.
    Μόνο αυτός μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του από τους γύρω του χρειάζεται μόνο την κατανόηση, την υπομονή και την αγάπη τους.
    Σου εύχομαι να τα ξεμπερδέψεις γρήγορα όλα αυτά που σε μπερδεύουν!

Junior Member
    Ο,τι δε λυνεται ?............κοβεται

Αυτο μου ηρθε μολις "σε διαβασα"

Εισαι αξια θαυμασμου που δε καθησες ''εξω απο τη πορτα να κλαις'' και εφυγες

Senior Member
    Thank you!

Keep walking!

Senior Member
    Ό,τι δεν λύνεται... κόβεται!
    Απίστευτη φράση! Μου αρέσει τρελά!
    Ξέρεις τι σκέφτομαι? Οι άλλες κοπέλες που το κουβαλάνε μέσα τους και ζουν με αυτό πόσο άξιες έιναι? Πολύ πιο άξιες από έμενα πιστεύω.

Senior Member
    Μακάρι να διαβάσουν το θέμα σου όλες οι κοπέλες που τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και να βρουν μέσα τους τη δύναμη να το ξεπεράσουν όπως κι εσύ...

Senior Member
    Μακάρι να έβρισκα και εγώ μια κοπέλα που έχει περάσει τα ίδια να μου έλεγε πως νιώθει. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με κάποια που βίωσε τα ίδια με εμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kat711 View Post
    Πολύ καθυστερημένη απάντηση. Συγνώμη.
    Το κάνουν μόνο σε αυτό το θέμα.
    Νιώθεις μοναξιά και ας έχεις αγαπημένους ανθρώπους δίπλα σου ή είσαι στ' αλήθεια μόνη? (μόνη ε? ή μόνος?)
    όχι, ειμαι μόνη. Όταν λες ότι προσπαθούν να σου δημιουργήσουν ενοχές, πως δηλαδή;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Με το να πιστεύουν πως αυτό δεν ξεπερνιέται με τίποτα και με το να μην με πιστεύουν πως είμαι πραγματικά καλά. Νομίζω πως αυτό που συνέβει έχει κάνει περισσότερο κακό στους δικούς μου παρά σε εμένα. Έχω φτάσει σε κάποια φάση να τους παρηγορώ για αυτό αντί αυτοί εμένα.
    Εσύ έχεις επιλέξει τη μοναξιά ή έτσι ήρθαν τα πράγματα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kat711 View Post
    Με το να πιστεύουν πως αυτό δεν ξεπερνιέται με τίποτα και με το να μην με πιστεύουν πως είμαι πραγματικά καλά. Νομίζω πως αυτό που συνέβει έχει κάνει περισσότερο κακό στους δικούς μου παρά σε εμένα. Έχω φτάσει σε κάποια φάση να τους παρηγορώ για αυτό αντί αυτοί εμένα.
    Εσύ έχεις επιλέξει τη μοναξιά ή έτσι ήρθαν τα πράγματα?
    Ετσι ηρθαν τα πραγματα. Κοιταξε, είναι φυσιολογικό ν' αντιδρουν έτσι. Ο βιασμός δεν είναι και λίγο πράγμα. Αν συνεχίσουν έτσι εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την γνώμη ειδικού...γι' αυτούς. Μπορεί ν' ακούγεται παράδοξο αλλά αν συνεχιστεί αυτό, μπορεί να σου κάνει ψυχολογικό κακό.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Κατ711 μπράβο σου πραγματικά που το έχεις ξεπεράσει. Προσωπικά δεν πιστεύω πως πρέπει να αναρωτιέσαι αν είσαι καλά... ίσως πρέπει να αναρωτιέσαι αν είναι καλά οι γύρω σου που σου δημιουργούν αυτό το συναίσθημα. Αντί να χαίρονται, σε κάνουν να νιώθεις ενοχές. Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε κατακρίνουμε τα πάντα και προσπαθούμε να βρούμε παντού το στραβό. Αν δεν το ξεπερνούσες θα σου έλεγαν "έλα συνέχισε τη ζωή σου και ξεπερασέ το". Τώρα που αυτό έγινε, σε κάνουν να νιώθεις "μη φυσιολογική". Για μένα, η απάντηση κούκλα μου είναι πως αγαπάς πολύ τη ζωή για να τη χαραμίσεις λόγω μιας κακής στιγμής. Και για αυτό ΜΠΡΑΒΟ σου που συνεχίζεις να ζεις....είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας!

Senior Member
    Ήταν πολύ ωραίο το να πάρω γνώμη από ειδικούς για αυτούς!!
    Ναι, αγαπάω τη ζωή και αυτό θέλω να κάνετε και εσείς και σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που λέτε.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast