βοηθεια....................... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Junior Member
    ειναι τοσο παρηγορο που τουλαχιστον εσεισ με καταλαβαινετε...
    παλια μπορουσα να μη φαω καθολου.. πλεον δε μπορω. νιωθω οτι θα λιποθυμησω και θα παω παλι στο νοσοκομειο αν δε φαω.ισως και να ειναι διακιολογια,αλλα με κανακευω και με κακομαθαινω,μου λεω οτι ειμαι μια χαρα και ετσι ολο και κατι θα τσιμπολογησω... και μετα τα γνωστα... αφορητες τυψεις...
    δε μπορω να δεχτω οτι δε μπορω να ειμαι οσο αδυνατη θελω και να ειμαι και υγιης ταυτοχρονως. περιοδο εχω να δω απο σεπτεμβρη του 2009.

Senior Member
    γαμωτο γιατι να ειναι τοσο δυσκολο.. δλδ κατι που φαινομενικα φανταζει διαχειρισιμο το φαγητο δλδ να ειναι τοσο κουραστικο κ να εισαι μια πανω μια κατω.. γιατι να μην μπορεις να εισαι στο βαρος που θες κ να εχεις το σωμα που θες.. κ να "πεθαινεις" καθημερινα με τον εναν η τον αλλον τροπο προκειμενου να το αποκτησεις..
    εγω πλεον τρωω κ δεν νιωθω... μπορω να φαω απιστευτα πολυ κ μετα να τα καψω... αλλες φασεις με πιανουν τοσο ενοχες που προσεχω περισσοτερο... στην προσπαθεια ειμαι τι θα κανω δεν ξερω....
    ολη μερα σκεφτομαι σχετικα με το φαγητο.. με κατατρωει.. οπως το τρωω εγω με τρωει κ αυτο 100 φορες περισσοτερο.. δεν μπορω να ησυχασω κ να σταματησω να σκεφτομαι αμα αυτο που εφαγα εχει τοσες θερμιδες η να παω απο αλλο δρομο για να περπατησω κ να καψω περισσοτερα...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ρε σεις κοριτσια αμα ειναι η ανορεξια στην μεση νομιζετε ΔΕΝ θα σας νοιαζουν οι θερμιδες?????//αν ειναι δυνατον!!!!ΤΟΤΕ ειναι που θα σας νοιαζουν και θα σας καινε! γιατι τοτε παιρνεις πιο ευκολα και τα κιλα! κ αν φοβασαι να κοιμηθεις επειδη θεωρεις πως θα πεθανεις, πως θα ναι να σαι στην ανορεξια? λακρυ μην λες τετοια σε παρακαλω γιατι σου χω κανει κ ολοκλιρο κυρηγμα και ειναι σαν να τα χω πει στον βροντο οποτε μν μ λες πως θες να γινεις ανορεξικια!αλλο να θες να σαι αδυνατη αλλο ανορεξικια - αυτο ειναι ασ8ενεια και δεν θα γλυτωσεις αν δεν τα τιναξεις στην ψαθα! και αντε στον αλλο κοσμο να λες πως ''πηγα απο αρνηση καταποσης παστιτσιου''!!!!!

candy το χειροτερο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να πας σε διαιτολογο δλδ να πας και να μπεις ΠΑΛΙ σε διαδικασια διαιτας! μην εχεις στο μυαλο σου την διαιτα! ειναι σαν να ΠΡΕΠΕΙ να προσεχεις ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ πολυ επειδη θα χεις καποιον 1 φορα την βδομ να σε ελεγχει με ζυγαρια! σαν διαγωνισμα σχολειου ενα πραμα! πετα την ζυγαρια εμενα με βοηθησε πολυ. σκεψου το πως γενικα εχουμε κατακρατησεις 2 βδομ τον μηνα.

μην πας σε διαιτολογο και μην ζυγιζεσαι , ισως χρειαζεσαι ψυχιατρο δν ξερω.....αν δεν σε βοηθαει τπτ αλλο.......τι αλλα ζορια εχεις γενικα?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    φαινομενικα δεν εχω καποιο προβλημα... ισως να εχω και πολλα που αλλοι θα ζηλευαν αλλα τα θεωρω δεδομενα και δε δινω σημασια...
    τα μοναδικα ζορια μου ειναι η βουλιμια και η αναγκη μου να ειμαι υπερβολικα αδυνατη. ειναι αναγκη και οχι απλη επιθυμια γιατι μονο ετσι αντεχω να ζω.οταν παιρνω κιλα θελω να ειμαι κλεισμενη στους 4 τοιχους,να μη με βλεπει κανεις και να περναω οσο το δυνατον πιο απαρατηρητη γινεται.
    ισως να μου λειπει μια σχεση,ο ερωτας.... αλλα δεν τρελαινομαι κιολας... εχω συνηθισει τη μοναξια μου...

ναι δε ζυγιζομαι,κι ετσι αποφευγω τα εγκεφαλικα απο τα +100,αλλα τα ρουχα???? απο αυτα δεν μπορω να κρυφτω... πλεον το xs δε μου πλεει, εχω γινει απλως λεπτη...πως θα συνηθισω τη νεα μου εικονα?δε γινεται.... θελω το κοκαλιαρικο κορμι μου πισω

Senior Member
    και μονο στο small να μπαινεις παει να πει εισαι αδυνατη. εγω δν ξερω τι ειμαι αδυνατη μ λενε αλλα κ παλι με τις διαστασεις μου σε πολλα ρουχα φοραω και το large. ισως επειδη μαρεσουν φαρδια δεν ξερω , ομως πως μπορεις να κρινεις δεν ειναι η καθε φορμα ρουχων η ιδια το small του ενος ειναι το xxs του αλλου!!!!!!!!!!! επισης παιζει ρολο το φαρδος του σκελετου σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by CandyCandy View Post
    φαινομενικα δεν εχω καποιο προβλημα... ισως να εχω και πολλα που αλλοι θα ζηλευαν αλλα τα θεωρω δεδομενα και δε δινω σημασια...
    τα μοναδικα ζορια μου ειναι η βουλιμια και η αναγκη μου να ειμαι υπερβολικα αδυνατη. ειναι αναγκη και οχι απλη επιθυμια γιατι μονο ετσι αντεχω να ζω.οταν παιρνω κιλα θελω να ειμαι κλεισμενη στους 4 τοιχους,να μη με βλεπει κανεις και να περναω οσο το δυνατον πιο απαρατηρητη γινεται.
    ισως να μου λειπει μια σχεση,ο ερωτας.... αλλα δεν τρελαινομαι κιολας... εχω συνηθισει τη μοναξια μου...

ναι δε ζυγιζομαι,κι ετσι αποφευγω τα εγκεφαλικα απο τα +100,αλλα τα ρουχα???? απο αυτα δεν μπορω να κρυφτω... πλεον το xs δε μου πλεει, εχω γινει απλως λεπτη...πως θα συνηθισω τη νεα μου εικονα?δε γινεται.... θελω το κοκαλιαρικο κορμι μου πισω
    Ψαξε βρες τα αιτια του γιατι να θελεις κατι τετοιο

Junior Member
    το αιτιο ειναι οτι στα ματια μου αυτο ειναι το ωραιο και θελω να ειμαι ωραια... ειμαι δεσμια της εικονας μου και η ψυχολογια μου ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την εξωτερικη μου εμφανιση

Senior Member
    το ''ψαξε'' δεν λεει κατι πολλες φορες και να βρεις τι φταιει δεν σε εμποδιζει απ το να εξακολουθεις να το θες

Junior Member
    εχεις δικιο... αλλα ειναι σα να μου ζηταει καποιος να αλλαξω μυαλο.ειναι ακατορθωτο.μονη μου δε μπορω να το κανω... να σταματησω τους εμετους ειναι εφικτο... αλλα να σταματησω να θελω να ειμαι πολυ αδυνατη δεν ξερω αν γινεται και αν το εχει καταφερει καποια κοπελα....

Senior Member
    ναι. εχω μια φιλη που ειναι αδυνατη και ολο τρωει λεει γιατι θελει καμπυλες μεχρι και σε διαιτολογο παει. μ σπαει τα νευρα οταν τα λεει ειναι σαν να με φτυνει μες στην μουρη με την πιο πρασινη ροχαλα της. αλλα με βαζει και σε σκεψεις, αν ειχα γεννηθει πχ αδυνατη απ το φυσικο μ θα μαρεσε η θα θελα κ εγω να χα καμπυλες. αυτο θα σημαινε πως δεν υπαρχει ανθρωπος να ναι απολυτα ικανοποιημενος με την εμφανιση του επειδη απο ενα σημειο και μετα συνηθιζεις το παρουσιαστικο σου.....η το βαριεσαι. οποτε βαζεις ενα μοντελο ''τελειου'' στο μυαλο σου ωστε να το φτασεις. ομως δυστυχως δεν μπορουμε να γινουμε κατι που δεν ειμαστε κ να το καταφερουμε ισως ειναι πολυ δυσκολο να διατηρηθει. γιατι και το παχος δεν ελεγχεται παντα και τα χρονια περνανε και τα νιατα το ιδιο. οποτε ειναι μια ματαιοτητα.

το κακο ειναι πως εμεις σκεφτομαστε το τωρα και οχι μακροπροθεσμα. στην φαση που ειμαστε δεν μας τρομαζει ο θανατος. η αγνοια σε κανει ατρομητο. μικρη οταν γινοταν σεισμος μου φαινοταν διασκεδαστικο γτ δεν ηξερα. τωρα τους τρεμω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    το ''ψαξε'' δεν λεει κατι πολλες φορες και να βρεις τι φταιει δεν σε εμποδιζει απ το να εξακολουθεις να το θες
    Το να βρεις τι φταιει ειναι το πρωτο βημα για να το αλλαξεις .... Αλλιως μενεις στην αγνοια και σε βασανιζει κατι χωρις να ξερεις το γιατι.

Candy το να επιμενεις να εισαι κοκαλλιαρα ειναι το προβλημα και δειχνει οτι εισαι στο πρωιμο σταδιο λυσης του. Το πρωτο βημα για να το λυσεις ειναι να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ οτι ειναι παραλογο να θες να σαι 45 κιλα ξερω γω, να αναγνωρισεις οτι προκειται για εμμονη και απο κει και περα το δουλευεις. Ολες οι εμμονες απαιτουν αρχικα το σταδιο της αναγνωρισης και επειτα της αντιμετωπισης.

Εγω οπως λεω και απραπανω ειχα εμμονες οτι εχει καποιο προβλημα το στομαχι μου η το ενττερο μου και δεν χωνευα καλα. Πηγαινα σε γιατρους μου λενε δεν εχεις κατι οργανικο ειναι ψυχογενες. Εγω για καποια διαστημα δεν αναγνωριζει οτι ηταν εμμονη αλλα νομιζω οτι οντως ειχα κατι οργανικο. Ε απο ενα σημειο και μετα αναγνωρισα οτι ηταν ψυχονοητικο το θεμα και αρχιζα να το βλεπω αλλιως κλπ ...

Η εμμονη σου ειναι διαφορετικη αλλα η αντιστοιχια ισχυει ;)

Ναι μονη σου ειναι δυσκολο. Βρες καποιον καλο καταλληλο ψυχολογο (οχι ψυχιατρο). Ή καποιον καλο φιλο που να εχει καποιες σχετικες γνωσεις αλλα ειναι δυσκολο να βρεις.

Senior Member
    συμφωνω οτι ποτε δεν εισαι ικανοποιημενος κ παντα μετα απο καποιο σημειο αυτο που εχεις σου γινεται συνηθειο κ θες κατι αλλο, κατι διαφορετικο, κ πασχιζεις γι αυτο.. ξερω κ εγω κοπελα που μεχρι κ ειδικη διαιτα σε διαιτολογο πηγε να κανει, θελει να βαλει 10 κιλα κ δεν μπορει εχω σκεφτει πολλες φορες να ημουν στη θεση της αλλα κ παλι σκεφτομαι οτι μετα καπως ετσι θα λειτουργουσα οπως ισως κ αυτη αμα ηταν στη θεση τη δικη μου αρα αυτο που μενει κ ειναι το δυσκολοτερο της υποθεσης ειναι να αποδεχτεις κατι, αλλα αυτο στη διατροφικη ειναι το ολο θεμα, οτι ξεσπας με καθε τροπο κ μεσον κ καταστρεφεις σταδιακα το σωμα σου...
    χαλντολ εσυ εχεις ανορεξια/βουλιμια?

Senior Member
    Οχι ρε συ Λακριμοζα δεν διαβασες τα ποστς μου σε αυτο εδω το θεμα ?
    Απλα ειχα σπασικο εντερο και κυστη και νευρικο στομαχι/οισοφαγο

Senior Member
    Α κ σου γυριζε σε εμετο?

Senior Member
    Ναι! Εμοιαζε με νευρικη ανορεξια αλλα δεν ηταν αυτο αλλα κατι παρομοιο και πιο ελαφρυ ας πουμε

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast