βοηθεια....................... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    παλι καλα που δεν σου γυρισε σε ανορεξια μετα γιατι ειναι πολυ ευκολο κ επικινδυνο απο το ενα να βρεθεις στο αλλο
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Πηγα σε ψυχιατρο σημερα...σε εναν καταπληκτικο ανθρωπο....μου εγραψε ladose και xanax... Ημουν οκ με την ιδεα,αλλα τωρα φοβαμαι πολυ να τα παρω...κ δεν θελω να σταματησω κ το αλκοολ....

Senior Member
    Χαιρομαι που βρηκες καλο γιατρο κ ευχομαι να σε βοηθησει! εχω παρει τα ζαναξ κ τα λαντοζ (ακομα τα παιρνω) κ με χουν βοηθησει αρκετα, βεβαια πρεπει να δουλεψουμε κι εμεις με τον εαυτο μας! Μην φοβασαι να παρεις φαρμακα, απο τα πιο ελαφρια σου εδωσε! Οσο για το αλκοολ, πρεπει να κανεις λιγο "κρατει". Καλη συνεχεια κοριτσι! :)

Junior Member
    Σε ευχαριστω....θα ηθελα να σε ρωτησω για τα προβληματα στον οισοφαγο σου...επισκεφθηκες ωρλ ή γαστρεντερολογο;με στομαχι πως εισαι;

Senior Member
    Σε ωριλα πηγα για τον οισοφαγο κ μου κανε καυτηριασεις... οσον αφορα το αλλο απο τα καθαρτικα εχω παθει δυσκοιλιοτητα κ αυτο επιδεινωνεται απο το αγχος κ εχω μερικες φορες αναγουλες αλλα εμετος δεν βγαινει με τιποτα.. μην παρεις ποτε καθαρτικα κρατα αυτο σαν συμβουλη απο μια κοπελα που τα παιρνε δεκα δεκα κ την πατησε.. ευχομαι ολα να παν καλα. καλη συνεχεια!! :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123