Results 16 to 26 of 26
-
05-12-2011, 23:23 #16
Τοτε φιλε μου αυτα που πιστευεις πως ειναι σημαντικα οπως βλεπεις δεν σε ικανοποιουν...
Εχεις κανει καμια προσπαθεια να βρεις αλλα πραγματα που ισως ειναι πιο σημαντικα αλλα εσυ τα θεωρεις υποδεεστερα;
Με αλλα λογια να παραδεχτεις πως ο εαυτος δεν ειναι τοσο ολοκληρωμενος οσο θα θελες να ειναι και να προσπαθησεις να τον αλλαξεις γιατι κατι δεν παει καλα
- 05-12-2011, 23:36 #17
Αυτο προσπαθω να κανω τωρα. Εχω γινει καπως σαν τον "YES MAN-ταινια με τον Jim Carrey' ωστε να δω τι μπορει να με καλυψει και να νιωσω πιο ολοκληρωμενος.
Το περιεργο ειναι οτι παλιοτερα οσο ημουν σε σχεση ενιωθα ολοκληρωμενος στο θεμα σχεση αλλα ειχα ελλειψεις αλλες. Τωρα χωρις σχεση αλλα με ολα τα αλλα που μου ελειπαν τοτε νιωθω παλι περιεργα....
05-12-2011, 23:43 #18
Ο ανθρωπος για να νοιωσει ικανοποιημενος πρεπει να καλυψει πολλες αναγκες,καποτε ειχα δει μια πυραμιδα που τα απαριθμουσε.
Το νο 1 ειναι το στομαχι,αν πειναει ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
http://breezer.pblogs.gr/2008/08/h-p...oy-shmera.html
πολυ σπανια στην ζωη σου θα καταφερεις να τις ικανοποιησεις ολες ταυτοχρονα.
ισως και ποτε,αυτο παρτο αποφαση.
οποτε πρεπει να ξεκινησεις να δεχεσαι και να εισαι χαρουμενος με οτι μπορεις να ικανοποιησεις ανα πασα στιγμη.
αυτο ειναι και το δυσκολο,γιατι τα θελουμε ολα,ολη την πυραμιδα.
μα αν χασουμε την δουλεια μας αυτοματα σταματαμε να ικανοποιουμε καποια αναγκη.
τι πρεπει να κανουμε να πεσουμε κατω και να κλαιμε;
οχι βεβαια,πρεπει να παλεψουμε,να προσπαθησουμε αλλα παντα για τα σωστα πραγματα,οχι για μια φεραρι,δεν θα την καταφερουμε ποτε,αλλα για τους σωστους στοχους.
Παιζουν μεγαλο ρολο οι στοχοι,το να βαζουμε τους σωστους,και αυτο το κατεφερνεις με την εμπειρια,σιγα σιγα.
05-12-2011, 23:46 #19
Kαι με τις γυναικες? Πως σταματαμε να κοιταμε λιγοτερο την εξωτερικη εμφανιση και να μην ψαχνουμε την ιδανικη????
05-12-2011, 23:54 #20
Να εχεις υποψη σου πως η ιδανικη γυναικα για σενα τωρα,μπορει να μην εχει καμια σχεση με την ιδανικη γυναικα μετα απο 5 χρονια,η την ιδανικη γυναικα που θα ηθελες πριν 5 χρονια.
Οποτε τι κανουμε,ανα 5 χρονια αλλαζουμε γυναικα; Χλωμο....
Το προβλημα μας ειναι οτι θελουμε μια γυναικα οπως την θελουμε εμεις.
Ε δεν γινεται εκτος αν εισαι θεος και φτιαξεις μια,αν το καταφερεις φτιαξε και για μενα.Θα σου πω πως την θελω.
Απο κει και περα υπαρχει η "αγορα".
Θα παρεις οτι σου ταιριαζει πιο πολυ.Αν θελεις μια γυναικα με πολλα προσοντα αλλα εσυ δεν εχεις τα απαραιτητα λεφτα(προσοντα) τοτε πολυ απλα θα ψαχνεις πολυυυυυυ καιρο.
Παρτο αποφαση και συμβιβασου να περασεις λιγο καλα,αλλιως συνεχισε να ψαχνεις μπας και βρεις καμια ευκαιρια :)
Τωρα εχουμε και κριση χεχεχεχεχεχεχε κατι μπορει να γινει.
Με αλλα λογια αυτο ειναι δικο σου ατομικο θεμα.Καποια στιγμη θα βρεις την χρυση τομη.
06-12-2011, 00:11 #21
χαχα σωστο σε βρισκω σε ολα! Βασικα εχεις δικιο...δεν ειναι το αντικειμενικα ωραιο που μας αρεσει απλα αλλα υπαρχει και το υποκειμενικα ωραιο που μας φτιαχνει και σαν πακετο...ειναι τοσο δυσκολο ομως ρε γαμωτο...και ας το ειχα βρει σε προηγουμενη σχεση....
06-12-2011, 12:19 #22
ισως γι'αυτο το λογο κατανταμε απο μονοι να δημιουργουμε προβληματα στον εαυτο μας για να καταληξουμε στο τελος να εκτιμησουμε καποια πραγματα...
06-12-2011, 23:03 #23
Ναι εκτιμαμε καποια πραγματα σιγουρα αλλα μετα??? Πως μπορουμε να ξεφυγουμε απο την λογικη του θελω η κοπελα που θα βρω να ειναι τελεια για εμενα??? Πως συμβιβαζομαστε με κατι λιγοτερο απο οτι εμεις θεωρουμε τελειο για τον εαυτο μας?? Πως σταματανε να μας ενοχλουν οι μικροατελειες που εχουμε??? Γενικα πως γινομαστε λιγοτερο απαιτητικοι με εμας και τους αλλους????
07-12-2011, 15:38 #24
βαζεις προτεραιοτητες
08-12-2011, 08:37 #25
Οι μικροατέλειες συνήθως διορθώνονται, με λίγη προσπάθεια. Το να αποκτήσεις όμως αυτο που θεωρείς για τον εαυτό σου τέλειο εξαρτάται από το πόσο πολεμιστής είσαι στη ζωή, πόσο πεισματικά και άκαμπτα κινείσαι προς το στόχο. Κι άμα έχεις αυτο το χαρακτηριστικό ακόμα κι αν δεν φτάσεις τελικά στο στόχο δεν θα απέχεις και πολύ απ αυτον. Με την ίδια μέθοδο με την οποία δρας σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, πχ επαγγελματικά, υποχρεώσεις, κοινωνικοποίηση, μ αυτη τη μεθοδο δρας και στο θέμα της ευρεσης συντροφου, εξαρτάται δλδ αν είσαι άκαμπτος και ασυμβίβαστος, υπομονετικός και μεθοδικός, συμβιβαστικός και μεχρι ποιου βαθμού ή αν εγκαταλείπεις εύκολα τον αγωνα και καταθέτεις τα όπλα. Η ευρεση συντροφου δεν ειναι μονο θεμα έλξης αλλά και διεκδίκησης.
Λιγότερο απαιτητικοί γινόμαστε άμα συμβιβαστούμε και εγκαταλείψουμε την απαιτηση για το επιπλεον κι άμα εμπεδώσουμε ότι αποδεχόμαστε αυτο που στην πραγματικότητα είμαστε και το αγαπήσουμε.γιάννης
08-12-2011, 10:30 #26
δεν ξερω παιδια...τι πραγματικα συμβαινει ..τελικα ειναι προβλημα?η μηπως δν υφισταται καν...πολλες φορες πιστευω οτι αυτο που μ συμβαινει ειναι φυσιολογικο και ανθρωπινο ...βαρεθηκα τη σχεση μου αν και ολα πανε πολυ καλα...απ την αλλη ομως αυτο το ασχημο συναισθημα που νιωθω για τν αλλο..μου φαινεται αφυσικο και αδικαιολογητο σαν κατι ν πηγαινει στραβα μ ε μενα..και απ την αλλη λεω ο γιατρος μου λεει οτι το προβλημα ειμαι εγω?αυτος κατι θα ξερει?η απλα νομιζει οτι ξερει και υποθετει?γτ να μην εχω απλά βαρεθει?