:/ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

Thread: :/

Senior Member
    Δηλαδή βρίσκεσαι ας πούμε συνεχώς στη θέση αυτού που πρέπει να απολογηθεί?
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Όχι, το αντίθετο! Και το σιχάθηκα!!!

Senior Member
    Kαι εγω την εχω αυτη την βλακεια...τα κραταω ολα μεσα μου και δεν βλεπει κανεις οτι εχω θεματα και ξαφνικα κανω μπαμ...οπως εκανα προσφατα....

Senior Member
    Δηλαδή είσαι αυτή που πρέπει να συγχωρεί τα χαζά των άλλων? :/ Ε αν σε έχει κουράσει, ελάττωσέ το, κράτα και κάνα μανιάτικο βρε αδερφε... ;P
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Δεν είναι ακριβώς χαζά. Είναι πράγματα που μου επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία και δεν λένε να το καταλάβουν. Μόνο υποσχέσεις και συγνώμη... Κι απο πράξεις τίποτα! . Όλοι μόνο με απογοητεύουν! Μερικές φορές απορώ αν αξίζει να ζώ μέσα σε τόση ψευτιά και υποκρισία. Ακόμα και απο πρόσωπα που Δήθεν με αγαπάνε! Τι έχω τότε να περιμένω απο τους "απ'έξω". Jimmy, βλέπω τελικά πως δεν είμαι η μόνη κ απ'οτι βλέπεις κι εσύ, ούτε κι εσύ είσαι ο μόνος. Μακάρι να βρεθεί μια λύση για μας!

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι γενικα προτιμω να μην τα συζηταω...δεν θελω να γινεται θεμα για εμενα....δεν μου αρεσει η κλαψα...απλα οταν εχω θεματα δεν θελω να με πιεζουν για το παραμικρο απο το σπιτι...και εκει ξεσπαω πιο ευκολα και τους κανει εντυπωση γιατι δεν εχουν δει κατι απο πριν....

Senior Member
    Συμφωνώ μαζί σου για το θέμα τις κλάψας! Ίσως αν τους εξηγούσες πως όταν είσαι πιεσμένος χρειάζεσαι το χρόνο σου? Τι λέω τώρα... Πιστεύω θα το έχεις ήδη δοκιμάσει! Μερικές φορές αναρωτιέμαι... Υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν τον άλλον μόνο απο ένα βλέμμα? Ή αυτά μόνο στο cinema συμβαίνουν? :S

Senior Member
    Εγω το βλεπω σε αλλους απορω πως δεν φαινεται στο δικο μου ομως...

Senior Member
    Είναι μέχρι να αποκτήσουν ανάλογη εμπειρία και οι άλλοι, για να αρχίσουν να το βλέπουν σε μας. Μάλλον!

Senior Member
    Καλημέρα σου. Συγχαρητήρια που σε βλέπω να μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι ότι αν γνωρίζαμε... θα είμαστε σίγουρα και καλύτεροι άνθρωποι! Άγνοια=δυστυχία και κανείς πίστεψε με, δεν υπάρχει, που να θέλει να είναι δυστυχισμένος! Η γνώση είναι αναμφισβήτητα δύναμη.

Μαρκελα θα διαφωνησω.Ειναι μερικες φορες καλυτερο να εχεις αγνοια για καποια πραγματα.Εισαι πιο ευτυχισμενος ετσι, στο δικο σου κοσμο.
    vlack swan ειμαι κατηγορηματικη γιατι ξερω τι μου γινετε(λέμε τώρα).Ανθρωποι που να καταλαβαινουν τι εχεις, μονο με το βλεμμα, δεν υπαρχουν.Η συζηηηση πιστευω πως βοηθαει πολύ σε όλα...Οσο για το άλλο που ειπες, πιστευω οτι σε βλεπουν "ειναι καλος ανθρωπος οτι και να της κανω τα συγχωρει",καπου δλδ σε "πατανε"(αν μου επιτρεπετε να το πω ετσι)
    Ισχυει για μενα οτι με τον Jimmy...δε θελω να δημιουργω θεμα και δε μου αρεσει η κλαψα,γι'αυτο προτιμω να μη τα λεω και να μη τα δειχνω...Τα βραδια μου ειναι χάλια...
    Last edited by b.m; 06-12-2011 at 18:31.

Senior Member
    b.m. συμφωνώ ως προς το ότι πολλές φορές η αλήθεια δεν βοηθά, όταν ο άλλος δεν είναι έτοιμος, να την ακούσει.

δεν αναφερομαι μονο στην αληθεια αλλά,για παραδειγμα, και σε γεγονοτα.Ισως ειναι καλυτερο μερικες φορες να μη ξερεις πολλά

Senior Member
    Θα συμφωνήσω και μ' αυτήν την άποψη, παρ' όλο που δεν είμαι υπέρ της άρνησης... έχουν υπάρξει στιγμές και για μένα που δεν ήθελα να ξέρω. Όμως ήταν δύσκολες στιγμές, όπου αποτραβιόμουν για να δω μέσα μου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123