Results 16 to 30 of 45
Thread: :/
-
04-12-2011, 03:09 #16
- 04-12-2011, 03:24 #17
<<<
δεν ειναι κακο αυτο , να νομιζουν οι αλλοι οτι εισαι μια χαρα . Προσωπικα το βρισκω σαν εξυπνη αντιμετωπιση , δυστυχως δεν μπορει να μας βοηθησει ο περιγυρος , με το 'χαλασμενο τηλεφωνο' θα σε ψιλοθαψουνε , αλλοι θα σε χτυπησουνε στην πλατη δειχνωντας τον οικτο τους, μερικοι θα δειξουν κολακια περιμενοντας ισως 'ανταλαγματα ' ,,,αλλα γενικα αστα βραστα . Η καλυτερη κινηση νομιζω ειναι να τους παραπλανησεις ,σινεχισε ετσι , και αναθεωρησε την γνωμη σου για καποιον ειδικο κ να συνεργαστεις μαζι του . Δεν ειναι ολοι οπως αυτον που γνωρισες . Πηγαινε σε δευτερο και τριτο αν χρειαστει , ειναι η δουλεια τους , και ξερουνε πεντε πραγματα παραπανω....
Το χιουμορ σωζει επισης ! συνεχισε να διασκεδαζεις με τον εαυτο σου και με οτιδηποτε !!!
04-12-2011, 03:51 #18
Το χιούμορ με έχει σώσει απο πολλές άσχημες καταστάσεις! Ξέρεις τι γίνεται όμως? Όταν με βλέπουν να είμαι 3 λαλούν και 2 χορεύουν, ενώ μέσα μου μόνο εγώ ξέρω τι χαμός γίνεται, αρχίζουν να με πρήζουν με τα δήθεν προβλήματά τους και κάπου αυτό δεν αντέχεται! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Για τους ψυχολόγους ίσως έχεις ένα δίκιο απλώς τώρα δεν μπορώ να το διακρίνω καθαρά :P
04-12-2011, 06:06 #19
Γεια σου κοπελιά και καλωσήρθες! Έχεις δίκιο όταν λες πως είναι δύσκολο να εμπιστευτείς...Ο οίκτος που αισθάνονται οι άλλοι είναι πολύ χειρότερος από το μίσος ή τη ζήλια που ενδεχομένως θ' αντιμετωπίσεις στην ζωή σου..Δείχνουν επιφανειακά ότι σε καταλαβαίνουν αλλά κατά βάθος δεν τους ενδιαφέρει..Εχεις φίλους στους οποίους μπορείς ν' απευθυνθείς; Και όσο για τον ψυχολόγο έχουν δίκιο τα άλλα παιδιά, μπορείς να ξαναδοκιμάσεις και ίσως με τον επόμενο να ταιριάξετε!
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
04-12-2011, 08:40 #20
Καλημερα!
Αχ!
Θαρρω πως θα ηταν οτι καλυτερο να συνεχιζες με τον ψυχολογο.Στην αρχη ειναι τοσο δυσκολο που θελεις να το βαλεις στα ποδια,ειναι ενας δρομος δυσβατος,αλλα εχει τοσα θετικα να σου δωσει.Ισως να μην ησουν ετοιμη βεβαια,ισως να μην ηταν αυτος και ο ανθρωπος που σου ταιριαζε.Βρισκεσαι σε κατασταση αποφυγης, γιατι δε θες να πονεσεις περισσοτερο με το να αναμοχλευσεις οτι σε πονεσε ή ποναει.Η συνεχεια ομως στην ψυχαναλυση θα σου δωσει μαγικα συναισθηματα κ σκεψεις!
ΤΟ γεγονος οτι επιλεγεις να τα πεις εστω κ εδω αυτα που αισθανεσαι σημαινει πως το εχεις αναγκης ...θελεις να μιλησεις ...θελεις βοηθεια.Δεν ειμαστε μονοι και οσο πιο νωρις το αποδεχτουμε οτι εχουμε αναγκη τους γυρω μας,θα ζουμε κ καλυτερα.
Παντως εμεις εδω ειμαστε για αρχη ...
05-12-2011, 19:26 #21
καλησπερα.
Θα συνεχισω το θεμα της vlack swan γιατι και εγω καπως ετσι νοιωθω("μονη ανάμεσα σε κοσμο") αλλά με διαλλειματα.Δειχνω πολύ κοινωνική αλλά μεσα μου κρυβω πολλά.
Ψυχολογο αν και θα ηθελα, μου ειναι οικονομικα αδυνατον να παω.Εχω συζητησει καποια πραγματα με φιλες αλλά φανταζουν αστεια τα δικα μου μπροστα σε άλλα προβληματα που μπορει να εχει ο κοσμος. Ειναι βράδια που παρακαλαω να μη ξυπνησω...
Ποτέ δεν εχω δειξει ευαλωτη,ουτε με εχει δει κανενας να κλαιω.Ειμαι πολυ κλειστος χαρακτηρας και σε συναισθηματικες σχεσεις τελειως απειρη.Ξερω οτι μεγαλοποιω τα πραγματα αλλά νοιωθω πολυ μεγαλη για την ηλικια μου για να μην εχω κανει καποια σοβαρη σχεση.Νοιωθω οτι δε θα βρω την ευτυχια στη ζωή μου ποτέ...
05-12-2011, 19:55 #22
Γεια σου b.m ! Αυτό το λάθος το κάνω κι εγώ. Να μην δείχνω ευάλωτη, ούτε κ να κλαίω μπροστά σε τρίτους. Και λέω λάθος, επειδή έχω παρατηρήσει πως τα άτομα που ξεσπάνε, κλαίνε και γενικώς τα λένε όλα στους άλλους, μετά απο λίγο τους περνάει και είναι μια χαρά... Εμείς όμως τραβάμε το μεγαλύτερο λούκι! Θα σου πρότεινα να βρείς ένα άτομο που να μπορείς να εμπιστευτείς και να έχει σωστή κρίση, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις απο μέσα σου σιγά σιγά όλα αυτά που νιώθεις. Θα μου πείς τώρα ποιός μιλάει... Αλλα ως γνωστόν στις συμβουλές, είμαστε πάντα πρώτοι!
Αν θέλεις πες περισσότερες λεπτομέρειες για εσένα.
05-12-2011, 19:59 #23
''Vlack Swan''
και γαμω τα nicknames xDΤο πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
05-12-2011, 20:00 #24
05-12-2011, 20:05 #25
ΧΑ ακριβως αυτο που λες.Στις συμβουλες προς τους αλλους εχω αψογη κριση.Μπορω να τα δω σαν ενας τριτος και να δωσω πολυ καλες συμβουλες αν βεβαιως θελει να τις ακολουθησει και ο αλλος.
Εχω βρει ενα-δυο ατομα που μπορω να εμπιστευτω την κριση τους.Και τη δικη μου κριση εμπιστευομαι αλλά ειναι μεχρι να παρω αποφαση να κανω κατι.Εκει ειναι που γινομαι χαλια.Σε τετοια φαση ειμαι τωρα.
Οταν ειμαι σε παρεες -και μου αρεσει μια παρεα- τοτε ειμαι πολυ προσχαρη.Αν με γνωρισει καποιος για λιγο καιρο δε θα καταλαβει ποτε οτι κρυβω τοσα μεσα μου.Εχω χαμηλη αυτοπεπεοιθηση αλλά δε το δειχνω.Φοβαμαι να πλησιασω ατομα του αλλου φυλου λογω της χαμηλης αυτοπεποιθησης μου και πιστευω οτι ειναι πολυ αργα πια για να διορθωθει...
05-12-2011, 21:00 #26
Σιγά μην είναι αργά! Πόσο είσαι? Αν θέλεις να πεις. Θα σου πώ κάτι. Έχω παραδείγματα απο γνωστές μου που ήταν κλειστοί σχετικά χαρακτήρες και χωρίς κατακτήσεις. Μόλις λίγο ξεθάρρευαν και ήταν πιο ανοιχτές (σε σχέση με άτομα του αντίθετου φίλου εννοώ) και δεν τις ένοιαζε τόσο η γνώμη των άλλων ή το σε ποιους αρέσουν και σε ποιους όχι, ήταν πραγματικά σαν να έβλεπα άλλα πρόσωπα! Σαν να μην ήταν οι ίδιες οι κοπέλες που γνώριζα μέχρι χθες! Θέλω να πω με αυτό, πως όταν σταματήσεις να το αναλύεις και να το σκέφτεσαι τόσο, ίσως αλλάξουν τα πράγματα. Τι ίσως δηλαδή, σίγουρα
)
05-12-2011, 21:28 #27
Για πρωτη φορα σε σχεση αργά ειναι...Το ξερω...
05-12-2011, 23:04 #28
Καλησπέρα σου κι από μένα που είμαι καινούργια. Έχουμε ανάγκη σίγουρα τους ανθρώπους και πίστεψε με καλοί άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω! Νιώθεις έτσι, γιατί χρειάζεται να τους αναζητήσεις, για ν' ακουμπήσεις λίγο και να μετριαστεί το βάρος, που νιώθεις. Βγες από το σπίτι ακόμα κι αν βαριέσαι πολύ να το κάνεις! Πρόβλημα χωρίς λύση δεν υπάρχει! Πιστεύω να διαβάζεις και βιβλία αυτοβοήθειας, που σίγουρα προσφέρουν γνώση και στήριξη. Ένα πολύ καλό βιβλίο που διαβάζω κι εγώ τώρα είναι το "Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ ΤΟΥ" στο προτείνω ανεπιφύλαχτα. Διαβάζοντας το θα δεις την ζωή τελείως διαφορετικά απ' ότι τώρα την βλέπεις. Καλή συνέχεια
05-12-2011, 23:19 #29
b.m γιατί τόσο κατηγορηματική? Μαρκέλα, αυτό ακριβώς νιώθω. Πως θέλω να ακουμπήσω έστω για λίγο κάπου. Δεν έχω κανένα δυναμικό άνθρωπο στη ζωή μου! Τώρα βλέπω το πόσο μου λείπει αυτό. Κι επίσης, λες να υπάρχουν και καλοί άνθρωποι τελικά? Μακάρι! Το βιβλίο που πρότεινες θα το πάρω. Ευχαριστώ!
05-12-2011, 23:38 #30
Σκέφτηκα κάτι τώρα. Οι άνθρωποι άραγε χωρίζονται σε αυτούς που πρέπει πάντα να συγχωρούν τους άλλους και σε αυτούς που συνεχώς βρίσκονται να ζητάνε συγχώρεση? Τι γίνεται όταν έχεις κολλήσει στη μια κατηγορία κι έγινες ας πούμε, < η συνήθεια που έγινε λατρεία >, απο τους άλλους φυσικά :P
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια