Results 406 to 420 of 537
Thread: Θέλω να ρωτήσω κάτι...
-
31-12-2011, 00:40 #406
Εγώ την ξέρω την πραγματικότητα, εσείς λέτε ψέματα και θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου. Αν δεν πάψετε να με ενοχλείτε. Είναι η τελευταία μου προειδοποίηση κι όχι απειλή. Ότι είχα να πω το είπα, τώρα που μου το επιτρέπει πάλι το σύστημα ιγκνορ και εσύ. Θα τα πούμε αλλού.
- 31-12-2011, 00:43 #407
31-12-2011, 00:59 #408
Αφού μας έκανες όλους ιγκνόρ πως θα ξέρεις αν συνεχίσουμε να σε ενοχλούμε? http://www.cosmopolitan.gr/forum/ima...es/eusa_eh.gif
31-12-2011, 01:27 #409
Όχι δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λέω, γιατί πάντα θα προσπαθείς να βρίσκεις μια "ασφαλή βάση" για να στηρίζεσαι. Το γεγονός ότι θα αλλάζει και θα αποκτάς κάθε φορά και μια νέα εξάρτηση από ένα ακόμα άτομο που θα γνωρίζεις δεν αναιρεί αυτό το πράγμα. Θα είναι ένας φαύλος κύκλος που θα επαναλαμβάνεται όσο τουλάχιστον εσύ θα διατηρείς αυτόν τον τρόπο για να πορεύεσαι στον κόσμο.
Μπορεί να ακούγεται "παιδικό" αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Δεν σε λέω "παιδάκι" αλλά ίσως άθελα σου-λόγω της μεγάλης δυσκολίας να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου κάποιες φορές-να κάνεις αυτό το πράγμα χωρίς εκείνη την στιγμή να το καταλαβαίνεις. Δηλαδή ίσως να έχεις πολύ λίγη ανοχή στον συναισθηματικό πόνο και στο άγχος και όταν δεν σου δίνει την "ανακούφιση" ο άλλος, και επειδή δεν έχεις μάθει κάπως να το αντιμετωπίζεις όλο αυτό μόνη σου, αμέσως εκείνη την στιγμή εκτροχιάζεσαι και ίσως να φτάνεις στα όρια σου. Δεν θέλω να κάνω διαγνώσεις αλλά δες για εξαρτητική προσωπικότητα και προσπάθησε να αποκτήσεις κάποια επίγνωση για το που μπορεί κάπου και εσύ να το χειρίζεσαι λάθος.
http://en.wikipedia.org/wiki/Depende...ality_disorder
Υπόψιν δεν κάνω διάγνωση απλά λέω να ρίξει μια ματιά.
Και ελπίζω να μην είναι απλά όλα αυτά troll-behaviours.
Ναι, δεν έχω περάσει την δική σου κατάσταση, αλλά δεν είμαι εντελώς "έξω από τον χορό". Έχω περάσει και εγώ τρομερό άγχος, αγοραφοβία, νοσοφοβία και κρίσεις πανικού για κάποια χρόνια και έχω νιώσει πως είναι να έχεις μεγάλο παράλογο φόβο και να νομίζεις ότι θα πεθάνεις. Αλλά εδώ δεν κοντραρίζουμε τις διαταραχές και για το ποιος την έχει "πιο μεγάλη" (την διαταραχή :P) απλά συμβουλές δίνουμε ο ένας στον άλλο.
31-12-2011, 02:09 #410
Το καταλαβαίνω το πρώτο...αλλά εγώ δεν είμαι δυνατή, ποτέ δεν ήμουν, οι γονείς κι ειδικά η μαμά μου ήταν υπερπροστατευτική κι έτσι δεν έμαθα να στέκομαι στα πόδια μου και πραγματικά νιώθω ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνη σ' αυτή τη ζωή χωρίς κάποιον να βασίζομαι...με οποιαδήποτε ιδιότητα αν και προτιμώ τον σύντροφο που με κάνει να νιώθω την μεγαλύτερη ασφάλεια αν είναι εντάξει μαζί μου...
Ναι, όντως στον συναισθηματικό πόνο, το άγχος και το φόβο έχω πολύ λίγη ανοχή...και ναι, συμβαίνει αυτό που λες όταν δεν λαμβάνω καθησύχαση/ανακούφιση ότι τίποτα κακό δεν πρόκειται να συμβεί...θα το δω το λινκ...αύριο με καθαρό μυαλό...
Όχι, δεν είμαι troll, όσα λέω τα αισθάνομαι κι υπάρχουν άτομα έξω που τα έχουν δει. Αυτοί να βγούνε να με πούνε troll. Δεν πρόκειται γιατί με έχουν δει και σε αυτές τις φάσεις.
Εγώ γενικά δεν φοβάμαι ότι θα πεθάνω αν και τελευταία με τα προβλήματα σωματικής υγείας, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι ότι μπορεί να πάθω κάτι αν είμαι έξω μόνη μου χωρίς κάποιον να με βοηθήσει αν πάθω κάτι...είναι λογικό; Κι όποιος δεν πιστεύει για τα νοσοκομεία, να σας ποστάρω και τις αναλύσεις μου μήπως; Δεν πάει σ' εσένα αυτό τώρα, η ειρωνεία αλλά γενικά σε όσους αμφισβητούν...
31-12-2011, 03:01 #411
Κυκνε ,αντι να ρωτας συνεχεια , δεν ειναι καλυτερα να παρεις μια βοηθεια..απο καπου ?
Απο καποιον (ειδικο ) ,για να τα ξεδιαλυνεις λιγο το μεσα σου .Το εχεις σκεφτει ποτε αυτο ??
το λεω σαν μια μικρη παροτρυνση ..
Αυτα ..Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
31-12-2011, 03:08 #412
Παίρνω σοφτ...αλλά με βοηθάει να συζητάω κι εδώ...κι επίσης μου γεννιούνται διάφορες απορίες κατά τη διάρκεια της μέρας όπως π.χ. αυτό με τα διεγερτικά (το αναφέρω απλά επειδή είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα) κι επίσης μου αρέσει να συζητάω...και φυσικά δεν μπορώ να παίρνω το γιατρό κάθε φορά που θα μου γεννιέται μια απορία, σοβαρή ή μη...θα τον είχα ταράξει στα τηλέφωνα :o
31-12-2011, 03:15 #413
τελικα κυκνε εισαι και μυθομανης;
παντως οπως κ να εχει, καποιο προβλημα το εχεις!!!!
31-12-2011, 03:29 #414
κυκνε οχι δεν παιρνεις βοηθεια
Πολλοι λενε οτι "παιρνουν" αλλα πανε για καφε, αντι πηγαινουν εκει ,και
Εχω ξαναπει παλι εδω μεσα, οποιος δεν θελει ,κανενας δεν θα του το βαλει στο κεφαλακι του με το ζορι
Πρωτα απο ολα εμεις αντιλαμβανομαστε οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια ,και κατι δεν παει καλα ..και ξεκιναμε απο κει
δεν θελω να πω κατι αλλο πανω σε αυτο .. εσυ ξερεις καλυτεραΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
31-12-2011, 07:53 #415
Όχι, δεν είμαι. Άλλα προβλήματα έχω αλλά όχι αυτό. Αυτό είναι συκοφαντική δυσφμήμιση και θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι. Πλέον αν κάποιος νιώθεί ότι αφιέρωσε χρόνο και συναίσθημα και λέει εξηγήσεις με προσωπικό μήνυμα. Ότι είχα να πω εδώ το είχα, θα συζητάω πλέον μόνο τα προβλήματα μου όπως λες κι εσύ κι όχι τις βλακείες του καθενός. Καλημέρα!
31-12-2011, 07:56 #416
31-12-2011, 11:15 #417
31-12-2011, 11:20 #418
Καλημέρα Άλια και Χρόνια Πολλά! :o
Ναι, όντως...εννοούσα ότι δεν έχω βρει ακριβώς ψυχίατρο...αυτό ναι, αληθεύει. Η ψυχίατρος που πήγα δεν μου άρεσε καθόλου και το συζήτησα και με δικά μου άτομα και συμφωνούν μαζί μου. Ο γιατρός που έχω βρει δεν είναι ψυχίατρος αλλά έχει αρκετές γνώσεις ψυχολογίας κι επειδή τον γνωρίζω προσωπικά κατά κάποιο τρόπο και επειδή τον γνωρίζει και ο παθολόγος μου κι έχει πολύ καλή γνώμη γι' αυτό βλέπω αυτόν. Και ναι, αυτός με κάνει να νιώθω ασφαλής...αλλά ψυχίατρο που να το κάνει αυτό δεν έχω βρει. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες ελεύθερα αλλά όχι εδώ, προσωπικά...σιγά μην δώσω και το όνομα του εδώ...
31-12-2011, 11:24 #419
Τι ειδικοτητα εχει ο συγκεκριμενος γιατρος?
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
31-12-2011, 11:26 #420