ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    αν του ελεγες και εσυ τα ιδια τοτε θα ελεγα οτι εχετε βρει ο καθενας οτι του αξιζει...
    αν εσυ ποτε δεν φερεσαι ασχημα και στα καλα καθουμενα σου τα λεει τοτε δεν σου αξιζει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    αν του ελεγες και εσυ τα ιδια τοτε θα ελεγα οτι εχετε βρει ο καθενας οτι του αξιζει...
    αν εσυ ποτε δεν φερεσαι ασχημα και στα καλα καθουμενα σου τα λεει τοτε δεν σου αξιζει...
    Δε μιλάω έτσι εμπνευστή..
    Εάν φτάσω στο σημείο να βρίσω, θα είναι επειδή πρώτα με έχει στολίσει με όλα τα κοσμητικά.
    Έτσι μιλάει και στους δικούς του. Λες και είναι ζώα.
    Θέτει τους δικούς του, "ανδρικούς" όρους στη σχέση και αν δε συμφωνείς σε χαρακτηρίζει κομπλεξική και φεμινίστρια.
    Θα με κάνει να ξεχάσω κι αυτά που ξέρω.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοπελια, σορι που υποτιμω την επιλογη σου, αλλα ειναι πολυ γελοιος ο τυπος....
    πρωτα απ ολα δεν εχει φιλους αλλα γνωστους, αν αισθανεται ασχημα που καποιος τον αμφισβητει μπροστα τους.
    αντι να βγαινεις απ τα ρουχα σου και να του δινεις το δικαιωμα να σε λεει υστερω, πες του να αντιμετωπισει τα θεματακια του σαν ανδρας κι οχι σαν κοτα.
    αυτο μας ελειπε, να μιλαμε μονο οταν συμφωνουμε με "τον αντρα"!!!! σιγα μη τα πατησει πες του του παπαρα.. (πιο κομψα ομως :Ρ)
    αχαχαχα! :)

συμφωνω απολυτως! πες του να παει να λυσει τα θεματα του, να μαθει να μιλαει καλυτερα, κ οτι εισαι μια χαρα κ μονη κ θα βρεις καποιον πιο ταιριαστο απο αυτον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    "α, άρχισες πάλι να μου τα πρήζεις, με έχετε πρήξει όλοι σας, αει γαμίδια επιτέλους, είναι πολύ καταπιεστικό αυτό που κάνεις, σίγα μη σου δώσω αναφορά, οι άνδρες δε δίνουν αναφορά, θα μας κόψεις και τα αρχίδια στο τέλος, γιατί θα πρέπει να διαφωνείς μαζί μου όταν είναι κόσμος μπροστά, με τις απόψεις που έχεις θα μείνεις στο ράφι"
    Υπάρχει ακόμη αυτό το "είδος"? Και κυκλοφορεί ελεύθερο? Και βρίσκει και ζευγαρώνει?

Senior Member
    τι να πουμε ? ...κοριτσια μην τρεφετε τους κανιβαλους !
    ειναι αναξιο για ολους...

Senior Member
    Τι θα κάνατε εάν ο σύντροφός σας κάθε φορά που προέκυπτε ένα ζήτημα, έστω και από υπερβολή δική σας, σας μιλούσε με τα πιο υποτιμητικά λόγια, τύπου "χρειάζεσαι ψυχίατρο, άντε μωρέ καημένη, αει στο διάολο, είσαι άρρωστη, δε θα σε ανεχόταν κανείς, έχω βαρεθεί να σε συγχωρώ". Θα πιστεύατε ότι αυτός ο άνθρωπος σας αγαπάει?
    Έχει τόσα αγόρια εδώ! Βρες κάποιον από το φορουμ να έχετε αλληλοσεβασμό αν αυτό γίνεται.

Senior Member
    ερωτηση τοτε,γιατι καθεσαι με ενα ζωο;

void...αν και δεν είμαι απόλυτη, όταν ένα ζευγάρι φτάνει στο σημείο να έχει φόντο τέτοιους διαλόγους, έχει τελειώσει η σχέση.
    Και λέω ζευγάρι γιατί δεν φταίει μόνο αυτός που τις λέει, αλλά και συ που ανέχεσαι να τις ακούς

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Υπάρχει ακόμη αυτό το "είδος"? Και κυκλοφορεί ελεύθερο? Και βρίσκει και ζευγαρώνει?
    lol Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Οπότε κατάλαβα ότι το άτομο με το οποίο έχεις σχέση, που δε θα έλεγα συντροφική όμως, φροντίζει να σε υποτιμά συστηματικά, δεν έχεις δώσει τη συγκατάθεσή σου προφορικά γι αυτό, μπορεί όμως να την έχεις δώσει μη λεκτικά. Δηλαδή τα όρια στη συμπεριφορά του τα έχει πάει παραπέρα η δική σου σιωπηρή συγκατάθεση, η συνεχόμενη ήπια συμπεριφορά, και νομίζω ο πολύς πολιτισμός. Void, καλά όλα αυτά που γράφεις, τα δεν βρίζω και δεν κάνω ράνω, όμως σκέψου αν είσαι και πολιτιστικά άκαμπτη. Δηλαδή, όταν έχεις να κάνεις με άτομο που δεν, δεν. Αν εσύ του δίνεις το μήνυμα ότι "ναι μεν δεν, αλλά..." τότε και κείνος προσαρμόζει τη συμπεριφορά του στην επιτρεπτικότητά σου που έχει κι αυτή γίνει τεράστια νομίζω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    ερωτηση τοτε,γιατι καθεσαι με ενα ζωο;
    Δεν τον χαρακτήρισα ζώο..αυτός συμπεριφέρεται λες και οι υπόλοιποι είμαστε ζώα.
    Τώρα, γιατί καθόμουν μαζί του. Είναι πολύ οι λόγοι.
    Από τη μία προφανώς ότι έχει κάποια καλά που τα εκτιμάς σε κάποιον άνθρωπο, ανεξάρτητα βέβαια εάν αυτά αποδεικνύονται μη ικανά να κρατήσουν τη σχέση.
    Από την άλλη, λόγοι που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία τη δική μου, όπως ανάγκη για συντροφικότητα, ανάγκη για αγάπη κλπ..
    Μου έδωσε και του έδωσα και πράγματα αλλά μάλλον ήταν κατ' επίφαση.
    Πιστεύω ότι κι αυτός νιώθει όπως κι εγώ. Η αλήθειά του είναι αυτή και γω του την αναίρεσα στο έπακρο. Αυτό είναι ο ορισμός της ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Οπότε κατάλαβα ότι το άτομο με το οποίο έχεις σχέση, που δε θα έλεγα συντροφική όμως, φροντίζει να σε υποτιμά συστηματικά, δεν έχεις δώσει τη συγκατάθεσή σου προφορικά γι αυτό, μπορεί όμως να την έχεις δώσει μη λεκτικά. Δηλαδή τα όρια στη συμπεριφορά του τα έχει πάει παραπέρα η δική σου σιωπηρή συγκατάθεση, η συνεχόμενη ήπια συμπεριφορά, και νομίζω ο πολύς πολιτισμός. Void, καλά όλα αυτά που γράφεις, τα δεν βρίζω και δεν κάνω ράνω, όμως σκέψου αν είσαι και πολιτιστικά άκαμπτη. Δηλαδή, όταν έχεις να κάνεις με άτομο που δεν, δεν. Αν εσύ του δίνεις το μήνυμα ότι "ναι μεν δεν, αλλά..." τότε και κείνος προσαρμόζει τη συμπεριφορά του στην επιτρεπτικότητά σου που έχει κι αυτή γίνει τεράστια νομίζω.
    Από την πρώτη στιγμή πριν ενάμιση χρόνο δεν αντέχαμε ο ένας τον άλλο.
    Δεν ξέρω τελικά γιατί έπρεπε να γίνει όλο αυτό.
    τελικά έμαθα κάτι από την όλη κατάσταση?
    Διότι τώρα πάλι έχω βρεθεί στη φάση πριν τα φτιάξω μαζί του..."ποτέ ξανά σχέση"

Senior Member
    Από την πρώτη στιγμή πριν ενάμιση χρόνο δεν αντέχαμε ο ένας τον άλλο.
    Δεν ξέρω τελικά γιατί έπρεπε να γίνει όλο αυτό.
    τελικά έμαθα κάτι από την όλη κατάσταση?
    Διότι τώρα πάλι έχω βρεθεί στη φάση πριν τα φτιάξω μαζί του..."ποτέ ξανά σχέση"
    oxi βρε βοιντ
    το μηνυμα δεν ειναι "ποτε ξανα σχεση"
    το μηνυμα ειναι "ποτε ξανα σχεση ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ"!

Senior Member
    Έχει περάσει μαι εβδομάδα από τη μέρα που έφυγα από το σπίτι του φίλου μου με τη λογική "χωρίζω".
    Εχθές πήγα στο σπίτι για να μαζέψω κάποια πράγματά μου, που τα μισά βέβαια τα ξέχασα...
    Ενώ ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήταν το σωστό και ήμουν οκ με αυτό, από εχθές δε νιώθω και τόσο σίγουρη.
    Πέρα από το γεγονός της ευαισθησίας που μου έβγαλε, το οποίο πραγματικά με εξέπληξε, δεν περίμενα δηλαδή να τον δω να κλαίει αισθάνθηκα ότι πραγματικά δεν το περίμενε αυτό που του είπα.
    Φαινόταν πιο αδύνατος, πράγμα που το παθαίνει όταν στεναχωριέται και το κυριότερο ήταν ότι εκλαιγε πράγμα που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Θα προτιμούσα να έβγαζε εγωϊσμό.
    Δεν είμαι σίγουρη αν έχω πάρει τη σωστή απόφαση. Του είπα ότι δεν έχουν αλλάξει τα συναισθήματά μου, ούτε ότι αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη , όπως νόμιζε αλλά ότι δεν άντεχα άλλο τους τσακωμούς οι οποίοι οφείλονται σε ασυμφωνία χαρακτήρα. Τον ρώτησα επίμονα τι θέλει να κάνω, αν νιώθει ότι πραγματικά υπάρχει ελπίδα να είμαστε καλά, ή ότι μπορεί η σχέση μας να εξελιχθεί καλά. Δε μου απάντησε σε αυτό. ΔΕ μου είπε, ναι, ας κάνουμε μια προσπαθεια. Του είπα ότι για να συγκλίνουμε πρέπει να κάνουμε στροφή 360 μοιρών και οι δύο και ότι δεν έχει νόημα να αλλάξουμε τους χαρακτήρες μας τόσο πολύ.
    Έχω ματώσει από χθες...

...βοιντ, από σένα εξαρτάται πλέον.
    Εχεις το μαχαίρι, έχεις και το καρπούζι. Εσύ πως νιώθεις εκτός από λύπη για έναν άνθρωπο που είχατε τόσο καιρο σχέση?
    Σε πονάει αυτος ο χωρισμός, είναι λογικό. Άλλο συναίσθημα?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast