Results 1 to 15 of 16
-
04-12-2011, 16:15 #1
Διαταραγμένη σεξουαλική ταυτότητα!
Σε ενα μηνα γινομαι 17(ειμαι Β Λυκειου) και μαλλον ο τιτλος τα λεει ολα(δλδ τα περισσοτερα,τα υποολοιπα θα τα αναλυσω αμεσως τωρα).Μεχρι τωρα εχω κανει μονο μια σχεση με αγορι,αν λεγεται κι'ολας σχεση) με τον οποιο τα χαλαμε και τα φτιαχνουμε απο τη δευτερα γυμνασιου συνεχως(εφηβικες βλακειες) στη Β Γυμνασιου απλα μου αραισε αρκετα(ερωτευμενη δεν ενιωθα) και μετα προχωρησαμε σε σχεση-ετσι το αποτελεσμα ηταν την 1η φορα να νιωθω παρα πολυ αβολα μαζι του,να κομπλαρω να ξενερωνω και να θελω να χωρισω...Θυμαμαι πως οταν φιληθηκαμε 1η φορα δεν μου αραισε καθολου και ενιωσα και αηδια οταν ειχε βαλει γλωσσα,οποτε σε λιγο καιρο αναγκαστηκα και του ειπα να χωρισουμε γιατι ενιωθα αβολα.Ομως ερεθιζομουν με αγορια και στις φαντασιωσεις που εχω απο την 6η δημοτικου αγορια σκεφτομαι συνεχεια και μερικες φορες οταν αναβα πολυ εβλεπα πορνο με ζευγαρια(αντρα-γυναικα)και καποιες φορες γινομαι "μουσκεμα"(συγνωμμη αλλα δεν μπορω να το πω αλλιως):p.Ετσι τωρα τελευταιως οποτε με το συγκεκριμενο αγορι βγαινουμε μαζι εντελως φιλικα παιρνουν φορα οι ορμονες και γινομαι...Μπορω να πω πως οταν ξανακαναμε σχεση μ'αραισε περισσοτερο απο τοτε στη Β Γυμ αλλα οχι οτι αισθανομουν και τιποτα ιδιαιτερο.Απλα τα φτιαχναμε γιατι ενιωθα σωματικη ελξη-οχι συναισθηματικη-.Ομως δεν ετυχε να ολοκληρωσουμε ποτε γιατι δεν ενιωθα ετοιμη και δεν ηθελα στο κατω κατω να κανω σεξ με καποιον που δεν ειμαι ερωτευμενη.
Κυριως θέμα...:
Ειμαι κλειστος τυπος και με αρκετα προβληματα με τη φιλια απο το Δημοτικο.Ειχα τοση αναγκη να νιωσω μια πραγματικη φιλη διπλα μου που αρχισα να πλαθω σεναρια στο μυαλο μου(φιλικα)με φανταστικες φιλες.Ομως ειχα το εξης προβλημα και θα καταλαβετε γιατι το λεω,παρακατω.Ειχα τοσο σιχαθει την κοινωνια εδω στο νησι που μενω λογο ασχημης μεταχειρησης απο δηθεν φιλες οσο και στην ιδια μου τη χωρα και δυστυχως η ευτυχως με 2-3 χωρες ειχα φαει γερο κολλημα(ειχα τους λογους μου) και τα σεναρια που επλαθα ηταν με φιλες και κολλητες απο εκει.Ειχα τοση αναγκη να νιωσω καποια κολλητη φιλη διπλα μου που να μπορω να της ανοιγομαι και να την εμπιστευομαι και αυτο με οδηγησε σε τετοιου ειδους φιλικα σεναρια με το ιδιο φυλο.Μονο φιλικα,κανενα σεξουαλικο περιεχομενο,φιλικα και αθωα,λιγο εντονα αλλα φιλικα.Και ειχα την ψευδαισθηση οτι τα ατομα στις συγκεκριμενες αυτες χωρες ηταν "αγγελοι".(!).και οσο το πραγμα προχωρουσε αρχισα να εχω φαντασιωσεις και με αγορια(ξανα απο τα συγκεκριμενα μερη)γιατι ειναι ξανθοι και εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση σ'αυτους-γουστα-.Ειδικα φετος το καλοκαιρι καθε βραδυ επλαθα συνεχεια στο μυαλο μου ερωτικες φαντασιωσεις και αυνανιζομουν(με τα ρουχα:p).Απο πιο μικρη τα ειχα αυτα,οχι τοσο εντονα οσο τωρα,και σκεφτομουν μονο αγορια.Ομως..υπαρχει κι ενα ομως και καποια γιατι που με κανουν να αμφιβαλλω για τη σεξουαλικη μου ταυτοτητα.1ον οτι ενιωσα αβολα τοτε και ηθελα να χωριζω συνεχεια καθε φορα που τα φτιαχναμε με το αγορι που προανεφερα,2ον οτι απο τοτε δεν μου ειχε κανει κλικ κανενα αλλο αγορι και δεν ειμαι οπως οι φιλες μου που εχουν αγαπησει,εχουν πληγωθει και εχουν νιωσει πραγματα για αγορια κι αυτο με κανει να νιωθω λιγο διαφορετικη.Αισθανομαι οτι δεν μπορω να ερωτευτω αγορι απο εδω και το μυαλο μου βγαινει εκτος συνορων.Και αμφιβαλλω κιολας αν ειμαι στρέιτ ακομα και με αυτο το επιχειρημα,γιατι φοβαμαι μηπως ειναι απλα η ιδεα μου.(μηπως δλδ εχω σχηματισει στο νου μου το "φυσιολογικο" αντρας-γυναικας-και ετσι...)Και 3ον και κυριοτερο η εντονη συναισθηματικη ελξη που νιωθω για το ιδιο φυλο(αναλογως το ατομο βεβαια).Και αυτο το λεω απο μια εμπειρια μεσω facebook(παλι καλα που ηταν και μεσω facebook)που με καποιο τροπο γνωριστηκα το καλοκαιρι του 2010 με μια κοπελα 6 χρονια μεγαλυτερη που ειχαμε τα ιδια προβληματα και ναι θα το πω,η μιση καταγωγη της ηταν απο χωρα που ειχα κολλησει(μαλλον παιζει ρολο)και να τι εγινε/ειχαμε δεθει πολυ,καθε μερα ενιωθα εντονα την αναγκη να μιλησουμε, μου ελεγε οτι ειμαι παρα πολυ καλη φιλη και με στηριζε συνεχεια,μου μιλαγε με τις λεξεις που παντα ηθελα να ακουσω απο μια φιλη και εναν ανθρωπο που νοιαζεται για μενα με φρασεις "οτι θελεις εγω θα ειμαι παντα διπλα σου" και πως ειμαι ενας "αγγελος".Μεχρι που στο τελος με περασε για λεσβια και με διεγραψε!!!!(δεν θελω να αναφερθω στο πως εμαθα οτι με διεγραψε γι'αυτο το λογο αν και μετα μου το πε και η ιδια) και λεγοντας μου μαλιστα "αισθανθηκα να με πνιγεις.Μου ελεγες το ενα το αλλο,εκανες το ενα το αλλο κλπ.Τι αλλο να υποθεσω?Η φιλια ειναι λιγο αλλιως". Επαθα σοκ.Τι να πω??? οτι ειχε δικιο? δεν ειχε και αδικο.Η φιλια ειναι λιγο αλλιως ναι.Το ειχα παρατραβηξει και το ξερω.Δεν ενιωθα γι αυτη σεξουαλικη ελξη και ουτε καν μου περναγε απο το μυαλο κατι πονηρο τοτε που ημασταν καλα,ομως...γιατι να ειχα τοσο εντονα συναισθηματα και να εχω εξαρτηθει απο αυτο το ατομο?...Χωρις να εχω κομπλεξ,ομολογω οτι χωρις υπερβολη δεν περναγε μερα που να μην τρυγιριζει στο μυαλο μου(και παλι το τονιζω οχι με πονηρες σκεψεις αλλα παντως τη σκεφτομουν αρκετα.Ισως επειδη ημασταν και λιγο μακρια?(ειναι σε πολη ειμαι σε νησι).Γιατι κλεινομουν στο δωματιο μου και εκλαιγα απαρηγορητη καθε φορα που γινοταν καμια μικρη παρεξηγηση και πιστευα πως θυμωνε μαζι μου και ουτε ορεξη να φαω ειχα ουτε τιποτα. Ηταν παραλογο ολο αυτο,το ξερα ακομα και πριν το πει η ιδια,και οταν μου το ειπε ηταν και το κερασακι στην τουρτα.Τωρα πιστευω πως ειμαι καλα,αλλα το να μην ειμαι σιγουρη για τη σεξουαλικη μου ταυτοτητα δεν με κανει να νιωθω ενταξει.Επισης δεν ειχα μικρη καλες σχεσεις με τον πατερα μου,ολο με τη μητερα και τη γιαγια ημουν το ιδιο και τωρα.(το αναφερω γιατι ακουσα παιζει ρολο για τη σεξουαλικη ταυτοτητα αν ισχυει βεβαια)Ολη η ιστορια με το φεις,σε συνδιασμο οτι κανεις δεν μου εχει κανει κλικ και ετσι οπως ενιωθα με τον πρωην μου με εχει κανει να εχω αμφιβολιες.Μπορει κανεις να με βοηθισει? Δεν με ενδιαφερει τι ειμαι,αρκει κατα προσεγγιση να το ξερω!! χελπ!Last edited by Eva1995; 04-12-2011 at 18:57.
[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
- 04-12-2011, 16:32 #2
αυτο ειναι κειμενο πρεσβυωπιας..δεν διαβαζετε συγνωμη.
04-12-2011, 17:02 #3
εισαι μολις 17 χρονων και η πρωτη σου σχεση ηταν στη 2α γυμνασιου...λογικο δεν ειναι να μην σε ενδιεφερε και πολυ το αγορι...ησουν μικρη για να ξεχωρισεις αν τον θες και να καταλαβεις τι ειδους σχεσεις θελεις.....τωρα για να μπω στο θεμα....εχεις ερωτικες φαντασιωσεις μονο με γυναικες η και με γυναικες και αντρες?
04-12-2011, 18:20 #4
Δωρα τι εννοεις? mayla93 μονο με ανδρες εχω ερωτικες φαντασιωσεις αλλα το ολο θεμα οπως βλεπεις με εχει μπερδεψει λογω καποιων πραγματων που συνεβησαν(και τα αναφερω παραπανω ολα...).
[COLOR="black"][B]Μη χτίζεις ποτέ μεγαλύτερο σπίτι από τη σκεπή που μπορείς να βάλεις σ'αυτό[/B][/COLOR]
04-12-2011, 18:25 #5
ας το φτιαξει καποιος με παραγραφους..ε μωρε εβα μου ειναι λιγο σεντονακι συγνωμη.
04-12-2011, 18:55 #6
τελοσπαντων,για οποιον μπορει να το διαβασει τοτε...
04-12-2011, 19:08 #7
04-12-2011, 22:16 #8
..........
04-12-2011, 22:55 #9
Δε μπορεί κανείς να πει αν είσαι λεσβία ή οτιδήποτε, πρώτον γιατί είσαι μικρή και χωρίς εμπειρίες ακόμη (έχεις δρόμο και ελευθερία να ανακαλύψεις αυτά που σε προσελκύουν), και δεύτερον το τι είδους σεξουαλικές φαντασιώσεις έχει κάποιος δεν σχετίζονται άμεσα με την επιλογή σεξουαλικού συντρόφου. Ειδικά όταν φαντασιώνεται κανείς φανταστικά πρόσωπα. Να θυμάσαι πως υπάρχουν γυναίκες που παρακολουθούν πορνό αποκλειστικά με γυναίκες για διέγερση αλλά δεν θεωρούνται και δεν είναι και έμπρακτα λεσβίες. Μια υγιής σεξουαλικότητα περιλαμβάνει την απενοχοποίηση των όποιων φαντασιώσεων, γιαυτό καλύτερα να μην εκλάβεις τις φαντασιώσεις σου ως κριτήριο σεξουαλικής ταυτότητας.
Είναι φανερό πως τείνεις να προσκολλάσαι συναισθηματικά σε άτομα. Είναι ισχυρή η ανάγκη σου να βρεις την επιβεβαίωση μιας ομάδας ατόμων, και όταν τη βρεις αυτή η ανάγκη γίνεται ακόμα πιο ισχυρή ζητώντας συνεχώς επιβεβαίωση κατά τη διάρκεια της φιλικής σχέσης, ώστε να εξουδετερώνεται προσωρινά ο φόβος της απόρριψης και εγκατάλειψης. Και τότε μιλάμε για πίεση. Έχω ζήσει παρόμοια σκηνικά με φίλες μου, και μπορώ να καταλάβω, αν βέβαια είναι έτσι όπως τα καταλαβαίνω όσα λες.
Δεν έχεις να κάνεις κάτι παραπάνω απο το να χαλαρώσεις και να απολαύσεις απο εδώ και πέρα την οποιαδήποτε φιλική σου σχέση προσπαθώντας να μην πιέζεις. Είναι δύσκολο, γιατί δεν είναι κάτι που κάνεις επίτηδες και συνειδητά, το κάνεις εξαιτίας του μεγάλου ενθουσιασμού που δείχνεις ίσως στις σχέσεις και των έντονων συναισθημάτων δεσμού και ανήκειν. Όταν καταφέρεις να μετριάσεις το φόβο της απόρριψης η πίεση αυτή που μεταφέρεις στις σχέσεις θα μετριαστεί αισθητά. Προς το παρόν όμως δε μπορούμε να πούμε ότι έχει σχέση με το σεξ αυτού του είδους η δυσλειτουργία στις φιλίες σου με κορίτσια, να το αποβάλεις απο το μυαλό σου..
Για τις σχέσεις σου με τα αγόρια, είσαι μικρή κοπέλα μου. Μη σε χαλάει που στο λένε, είσαι. Επίσης δεν είναι ασυνηθιστο κάθε άνθρωπος να αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο το τομέα του έρωτα. Άλλοι ερωτεύονται κάθε μέρα, άλλοι δύσκολα κι άλλοι μια φορά στη ζωή τους. Το να σε απασχολεί γιατί δεν είσαι σαν τις άλλες φίλες σου που κάνουν το ένα και το άλλο δεν έχει νόημα και τζάμπα δημιουργείς πιέσεις μέσα σου.
Τελευταία συμβουλή απο μένα: Όσο πιο πολύ αναλύουμε και ζορίζουμε ένα θέμα για το αν είναι προβληματικό, στην τελική θα γίνει απο μόνο του ένα πρόβλημα μόνο και μόνο επειδή το σκαλίζουμε και το αναλώνουμε. Μια συζήτηση με έναν σεξολόγο θα λύσει τις περισσότερες απορίες σου και θα σε φωτίσει.Last edited by Flumen; 05-12-2011 at 01:09.
Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
04-12-2011, 23:26 #10
σαν να εχεις δικιο
05-12-2011, 00:06 #11
Δεν νομιζω να υπαρχει διαταραγμενη σεξουαλικη ταυτοτητα απ τη στιγμη που δεν εισαι 'ενεργη' σεξουαλικα ακομα .
Αυτο θα φανει εν καιρο , και αφου αποκτησεις καποιες εμπειριες ...
Δεν χρειαζεται να βαλεις καποια ταμπελα εντο μεταξυ, ειμαι αυτο η εκεινο , και το ενα δεν αποκλειει και το αλλο βεβαια ..
Γενικα αν υποθεσουμε οτι σε ελκουν και τα δυο φυλα 50/50 (ισοδυναμα δηλαδη),,
τοτε εχει σημασια προς τα που θα κατευθυνεις αρχικα το ενδιιαφερον σου ,
μιας και αν αρχισεις να τσιλιμπουρδιζεις με κοριτσια πχ , δεν θα μπορεσεις να ξεπερασεις την απορια του πως θα ηταν μια σχεση ολοκληρωμενη με αγορι , καθοτι αυτος ειναι ο κανονας. Το αλλο ειναι η εξαιρεση.
Αν ξεκινησεις αντιστροφα με τον κανονα πχ , πιθανον να αποδυναμωσει εντελως την επιθυμια σου για το ιδιο φυλο ...
05-12-2011, 01:52 #12
Ευα...δεν εχεις καμια διαταραγμενη σεξουαλικη ταυτοτητα....Εχεις ανάγκη απο φίλες και σου βγαίνει κτητικά.
Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και μη βαζεις ταμπέλες..:)
07-04-2012, 19:38 #13
Πολλά πράματα φοβόμουν να τα πω και είδα εσένα και κατάλαβα πως δεν είμαι ο μόνος...
Διαβάζοντας αυτό το ποστ σου και το προηγούμενο που σου απάντησα (αυτό με τις ιδεοληψίες)
με διευκολύνει να εκφράσω κάποια πράματα (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις)...
Και γιατί είδα ότι δεν είμαι ο μόνος και γιατί και εγώ έχω ιδεοληψίες αλλά δεν ήξερα ότι αυτό που έχω το "λένε ιδεοληψία" άρα αφού δεν ξέρω πως λέγεται, τι θα έλεγα ότι έχω? πώς θα μπορούσα να το περιγράψω?, εσένα είδα που το έλεγες και κατάλαβα ότι έτσι το λένε...
Θα κάνω κι εγώ ένα δικό μου ποστ με αυτά που φοβόμουν να πω μια μέρα που θα μπορώ γιατί όσο σκέφτομαι ότι θα γράψω ολόκληρο κατεβατό........
Τώρα θασου απαντήσω σχετικά με αυτό το ποστ.......
Διαβάζοντας το ποστ σου και παρατηρώντας αυτά που γράφεις στον εαυτό μου (και εγώ έχω περάσει παρόμοια), βγάζω συμπέρασμα ότι αν δεν έχεις κάποιες ανάγκες (φιλία, απόδοχή από την κοινωνία και ότι άλλο καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι), και έχεις συναισθηματική κακομεταχείρηση, είσαι θύμα bullying, κοινωνικά αποκλεισμένη κτλπ... πολύ εύκολα ξεφεύγεις σε ψευδαισθήσεις ή σε κάτι μη φυσιολογικό...
Μη νιώθεις...
Δε φταις εσύ, οι συνθήκες που ζεις φταίνε
Μπορεί να είναι κοτσάνα αυτό που θα πω...
Μήπως το κάνει επίτηδες ο οργανισμός για να μην αυτοκτονήσεις...???
Δεν ξέρω.........τι να πω?
14-04-2012, 22:44 #14
Σε ένα βαθμό συμφωνώ με τη Ναταshα
15-04-2012, 01:40 #15
νομίζω ότι έχεις στο μυαλό σου κάποιες εικόνες για το πως είναι η φιλιά κ τα αγόρια κλπ διαφορετικές από το συνηθισμένο κ αγωνίζεσαι να τις πετύχεις για να νιώσεις ευτυχισμένη ασε τα πράγματα ναθες να νιώσεις κάποια πράγματα κι η πραγματικότηταδε σε αφήνεινα θυμάσαι η πραγματικότητα κυλήσουν κ θα γίνουν όλα