Results 61 to 68 of 68
Thread: ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
-
06-12-2011, 09:42 #61
Όσο πιο ωραία είναι μια γυναίκα, εμφανιακά και σαν χαρακτήρας (και τα δυο μαζι πακετο) τόσο πιο πολλές προτάσεις έχει και ανάλογα με τα γούστα της επιλέγει. Οι περισσότεροι από τους πέφτουλες τους χυδαίους που έχουν την γυναίκα απλά για ένα σκεύος ηδονής να ξέρετε ότι στο τέλος πάντα την βγάζουν πληρώνοντας, και εκεί είναι που έχουν επιτυχίες. Σε νεαρή ηλικία και με λίγες εμπειρίες στις σχέσεις και στη ζωή μια γυναίκα ελκύεται πιο εύκολα από κάποιον που ξέρει να ναι μάγκας, ακόμα κι απο καποιον που της την πέφτει με χυδαίο τρόπο, γενικά απ αυτους που ονομάζουν κακά παιδιά, τα καλά παιδιά που είναι σπίτι, σχολή και διάβασμα τους απορρίπτουν. Τα πράγματα αλλάζουν άμα έχουν ήδη δει πολλά και ψάχνουν για κάτι πιο σοβαρό.
Ο άντρας άμα θέλει σοβαρή σχέση δε θα δει μόνο εμφανισιακα τη γυναικα (φτανει να τον γεμίζει με την εμφανιση της) αλλά και σαν χαρακτήρα. Κι αμα θέλει ο άντρας σοβαρό δεσμό θα πρέπει να ναι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις του και το υποψήφιο ταίρι να ικανοποιεί ή σε ψηλό αλλά όχι υπερβολικό βαθμό να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του, διαφορετικα κάνει ένα συμβιβασμό που οδηγεί σε δυστυχία. Σίγουρα παίζει το ρόλο του και το οικονομικό, ειδικά σε περίοδο κρίσης, από μονο του όμως δεν αρκεί.
Διερωτούμε πόσο εύκολο πράγμα είναι η διεκδίκηση και τελικά η κατάκτηση μιας γυναίκας.γιάννης
- 06-12-2011, 10:40 #62
μα δεν μιλαμε για ΟΛΟΥΣ! μιλαμε συγκεκριμενα για τους πεφτουλες.
το να πει χυδαιοτητες ενας στον δρομο οταν περναει μια κοπελα με ωραιο κωλο και στενο μινι, η με πλουσιο μπουστο και μεγαλο ντεκολτε, δεν ειναι καμακι.
ειναι απλα χυδαιοτητες...
οσο για το ιντερνετ, εισαι πολυ πισω..
εχω ενα φιλαρακι που γνωριζει γκομενες συστηματικα απο το ιντερνετ και τελευταιως απ το φεισμπουκ. ενιοτε μου δειχνει και φωτος να του πω την γνωμη μου.
μου εδειχνε καποιες, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με τα εσωρουχα. του ελεγα, "ρε συ, αυτη πρεπει να ειναι επαγγελματιας και να ψαχνει πελατες, δεν νομιζω να ειναι κανονικη."
και μου λεει "κι ομως δεν ειναι. ειναι απλα γκομενες, που ψαχνουν σεξ. χαζος ειμαι να μην παω?δεν ψαχνω για νυφη, κι εγω να γαμησω θελω"
αυτη ειναι η λογικη.
οποια τα βγαζει και δημοσιευει φωτος, δινει το μηνυμα οτι ψαχνει για σεξ.
αυτος που ανταποκρινεται, φταιει?Last edited by Remedy; 06-12-2011 at 16:23.
06-12-2011, 10:50 #63
Μου ακούγεται κάπως υπερβολικό. Έτσι θα έμαθαν φαίνεται. Υπάρχουν κάποιες βέβαια δε λέω που προκαλούν, δεν νομίζω να το κάνουν και για ψίλου πήδημα. Προσπαθούν να επιβιώσουν και αυτές. Αν θέλετε ρε παιδιά, Ιωάννης, να πηδήξετε χωρίς να πληρώσετε σόνυ και καλά πάτε μια Ίο μια Μύκονο δεν θα είναι δύσκολο πιστεύω κάτι θα παιχτεί αρκεί να πάτε με παρέα.
06-12-2011, 12:01 #64
οι περισσοτεροι "αντρες" που την πεφτουν στο ιντερνετ κανουν απλα συλλογη απο φωτογραφιες τις οποιες βαφτιζουν "κατακτησεις" επειδη στον πραγματικο κοσμο ειναι ανικανοι...
06-12-2011, 14:27 #65
δεν νομιζω μια γυναικα να ενδιαφερθει για την ηλικια του αντρα αν ψαχνει για σεξακι εχω ενα φιλο που του την πεφτουνε 25αρες και ειναι 18 και εχω ειχα φλερτ με 30αρα ,για σχεση ισως προτιμησουν μεγαλυτερο για διαφορους λογους,δν υπαρχουν κακα παιδια δεν ειναι κακοι οι ανθρωποι αυτοι επειδη συμπεριφερονται καπως με τις γυναικες,και μονο οι χαζογκομενες παντρευονται καποιον για τα λεφτα του ξερω απειρες σχεσεις ανθρωπων που δεν βασιζονται στα λεφτα δεν λεγεται αγαπη αυτο,πανεμορφη γυναικα+εξυπνη και πανεμορφος+εξυπνος λιγο δυσκολο να το βρεις ειμαι της αποψης οτι οσο πιο ωραιος ειναι καποιος τοσο πιο πολυ χανει απο τα μυαλα του υπαρχουν πολλες κοπελες ομορφες που ειναι μονες και πολλοι αντρες ομορφοι που ειναι μονοι ισως γιατι ψαχνουν πολλα στον υποψηφιο συντροφο τους
06-12-2011, 15:42 #66
Συμφωνω. Εδω παλιοτερα μου τα ειχε ζητησει ενας απο αλλη πολη (!) δια τηλεφωνου (!) , καλα ηταν κ λιγο αγαθιαρης αυτος, κ τον ειπα "ναι" για δουλεμα φυσικα κ μετα ελεγε στην κολλητη μου μεσω μσν οτι "τα χουμε κανονικα κ με το νομο"!!! Στην πραγματικοτητα φυσικα κ μια ερωτικη συνευρεση για να το πω ευγενικα δεν συνεπαγεται σχεση.. εγινε, τελειωσε, game over.. οσο για τα "κακα παιδια" δεν ειναι με την εννοια οτι εχουν πια το κατι παραπανω, απλα φταινε αυτες που παν μαζι τους κ παιρνουν θαρρος κ μετα το πεταν πολυ ψηλα..
χρηστο συμφωνω στην περιπτωση που λες στο τελος εχουν θεσει υψηλα στανταρντς κ οι 2, επιδιωκουν το τελειο, αλλα επειδη αυτο αντικειμενικα δεν υπαρχει, καταληγουν να ειναι μονοι τους..." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
06-12-2011, 17:01 #67
Σκεφ΄τείτε το όμως και από την άλλη. Ο/η πανέμορφος-η και πανέξυπνος-η "επιδιώκουν το τέλειο" ή τέλως πάντων κάτι ανάλογο με αυτούς αλλιώς μένουν μόνοι. Ναι αλλά αν δεν είναι καθόλου καλά με έναν "κατώτερό" τους τότε υπάρχει άλλος δρόμος από τη μοναξιά; Αλλωστε πάντα η κορυφή -ή έστω να νομίζεις ότι είσαι κορυφή- έχει μοναξιά...
07-12-2011, 07:48 #68
Αυτός που έχει πρόβλημα με τις σχέσεις, δλδ ανίκανος να πλησιάσει και να φτιαξει σχεση, και στη Μύκονο κατακαλόκαιρα να βρεθεί πάλι πρόβλημα θα έχει και μόνος θα τη βγάλει.
Δεν θεωρώ υπερβολικό κάποιος/α να έχει απαιτήσεις φτάνει να ναι του πραγματικού επιπέδου του και όχι του επιπεδου της φαντασίας του. Κάτω απ το επίπεδο σημαίνει συμβιβασμό και δυστυχία. Οι γυναίκες συνήθως δίνουν σημασία σ αυτον που ξέρει να τους την πέφτει με ωραίο τρόπο άσχετο τι θα επακολουθησει.γιάννης