Results 151 to 165 of 278
-
06-12-2011, 23:25 #151
- 06-12-2011, 23:43 #152
Ναι, εγώ είμαι που έγραψα χτε αυτό και σήμερα ετούτο... κι εσύ τί ακριβώς κάνεις;... μου θυμίζεις τί έγραψα χθες και τί σήμερα;... ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα, γνωρίζεις τί συμβαίνει και ήρθες να κάνεις κριτική - αυτήν που συνηθίζεις - για θα με "ρίξεις" στα μάτια των ανωνύμων συμμετεχόντων και δε θα ξέρω πώς να δικαιολογηθώ;... μήπως κιόλα ξέρεις τί εννοώ λέγοντας "σε ενδιαφέρουσα";... όταν αποφασίσω, θα γράψω τί εννοούσα. Θα απαντήσουν οι υπόλοιποι της παρέας σου και θα πρέπει να... ταμπουρωθώ για την αντεπιχειρηματολογία;... να απολογηθώ για το αν είμαι "καλά" ή όχι;... για να εξηγήσω σε σένα που δε κοιτάς ποτέ την καμπούρα σου τί εννοούσα χθε και τί σήμερα, και πώς θα τα ταιριάξω αύριο;... μπα δε θα το κάνω.
Κι αλήθεια, ωραία η συζήτηση για τον Αλέξη... αν ο Κορκονέας ήταν κάποιος από εδώ... που σε μια στιγμή παραληρήματος βρε παιδί μου, "τό 'πε και τό 'κανε"... η τοποθέτησή σας ποιά θα ήταν;...
06-12-2011, 23:46 #153
..άλομπαρ, αλήθεια δεν έχω καμιά όρεξη να τσακωθώ, στο είπα και χθες.
Όμως, απλα ελληνικά είναι: κάθε μα κάθε φορά μας λες πως φευγεις, πως εγκαταλειπεις το φόρουμ και ωρες μετα είσαι πάλι εδώ για να την πεις στα μέλη και τη διαχείριση..:ρ
Αν νομίζεις πως χρειάζεσαι και βοήθεια για να εκτεθείς, τι να σου πω.
06-12-2011, 23:58 #154
Να χρειαστώ "βοήθεια" για να γράψω;... γράφω από τα μικράτα μου η αλήθεια είναι. Να... "την πω" στα μέλη;... γιατί έτσι θέλεις εσύ και οι φίλοι σου να "περνάτε" πως συμβαίνει;... καλά κάνετε, ο καθένας όπως μπορεί... για σήμερα που εγώ μπορεί να είχα μνήμες που εσύ ΔΕΝ έχεις, να νιώθω χάλια και εν τούτοις να είμαι ξανά σε "ενδιαφέρουσα", έχεις να αραδιάσεις και άλλα μαζί με τους δυο "Αϊνστάϊν" - εκ των οποίων ο ένας θα έπρεπε να έχει φάει μπαν - ή να το αφήσουμε γιατί δεν έχω την όρεξή σας και το θέμα σας είναι ο Αλέξης;... που δεν είναι βέβαια, λέμε τώρα...
Κι επειδή εξακολουθώ να είμαι άσχημα λόγω προσωπικών εξελίξεων, καμιά απάντηση για το θέμα Κορκονέα σε φόρουμ "ψυχολογίας" με ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν παρόμοια προβλήματα, υπάρχει;...
07-12-2011, 00:03 #155
Λες να ντρέπομαι να πω ποιος το είπε ?
Δεν ενδιαφέρει το ποιος το είπε γιατί δεν με εκφράζει καμία προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν, είναι απλά η απάντηση μου στην εμμονή του Πετράν να διαβάζει επιλεκτικά και να αμφισβητεί τον αντίλογο - όταν το κάθε τι που ειπώνεται εδώ μέσα, αν δεν ..τροποποιηθεί από την διαχείριση, υπάρχει αυτούσιο .
Σε τελική ανάλυση Θεοφανία , αναπαράγεις την υπερασπιστική γραμμή του Κούγια όταν :
- Καμία μαρτυρία δεν επιβεβαιώνει πως το παιδί κατέβηκε στα Εξάρχεια για να βρίσει αστυνομικούς, σε μία καφετέρια καθότανε όταν άρχισε ο τσαμπουκάς με τους αστυνομικούς - θύτες
- Κακομαθημένος και με ελλείψεις από το σπίτι, την στιγμή που όλοι οι καθηγητές του κατέθεσαν για το ποιος ακριβώς ήταν ο μαθητής Γρηγορόπουλος και δεν προέκυψε καμία παραβατική συμπεριφορά - που στο κάτω κάτω σ' αυτές τις ηλικίες , όλοι λίγο πολύ έχουμε υπάρξει επαναστάτες χωρίς αιτία ?
Το τσάμπα μάγκας δεν το σχολιάζω, όπως και όλους τους υπόλοιπους χαρακτηρισμούς για ένα παιδί που δεν υπάρχει πια στη ζωή....
ΥΓ Συμφωνούμε πως ο μικρός δεν ήταν ήρωας, είπα από την πρώτη στιγμή πως δεν ήταν και δεν είχε και κανένα νταλκά να γίνει. Περιστρέφεται η συζήτηση γύρω από το πρόσωπο και όχι γύρω από την πράξη που του αφαίρεσε τη ζωή. Δεν καταλαβαίνω αν αυτό γίνεται επίτηδες για να αποπροσανατολίσει τον διάλογο ή από έλλειμμα προσοχής σε ότι λέγεται.[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
07-12-2011, 00:15 #156
07-12-2011, 00:31 #157
Ένα θέμα μνήμης, σεβασμού, σε ένα παιδί.
Σεβασμού που δεν είδα, εδώ, στο υποτιθέμενο φόρουμ της παροχής αγάπης, στο φόρουμ υποστήριξης.
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα, από αστυνόμο, εκφραστή του ανάλγητου διεφθαρμένου κράτους.
Ένας αστυνόμος που δεν έπρεπε να είναι αστυνόμος. (Κορκονέας)
Ένας ψυχολόγος που δεν έπρεπε να είναι ψυχολόγος. (Πετράν)
Ένα φόρουμ που δεν έπρεπε να έχει αυτή την ονομασία. Guess what…
Ένα αποτέλεσμα εμετικό σε ένα χώρο που είναι καθ ύλην αρμόδιος να παρέχει αγάπη και κατανόηση, χαχαχα. Να πούμε στην έρημη την μητέρα του Αλέξη, που σήμερα θα έχει τις μαύρες της, θα κλαίει και θα σπαράζει, να μπει εδώ για υποστήριξη. Θα χορτάσει αγάπη και κατανόηση. Έχουμε και άξιους ψυχολόγους, όπως πχ. τον Πετράν. Με πλούσια γενική παιδεία, ευαισθησία και προπαντός αγάπη στον συνάνθρωπο.
Πολιτικά εγκλήματα υπάρχουν. Όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να τα δουν. Συμφέρει πάντα η απλοίκή σκέψη ότι το τάδε έγκλημα έγινε τυχαία. Το έγκλημα κατά του Αλέξη, δεν έχει σημασία, τώρα, αν ήταν ή δεν ήταν πολιτικό. Η δυνατότητα να δεις και να ερμηνεύσεις γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου με πολιτική ματιά και κριτική είναι μια δυνατότητα που δεν την έχουν όλοι. Εξαρτάται από την ωριμότητα και την καλλιέργεια της σκέψης και της ψυχής του κάθε ενός.
Θεοφανία δεν με εκπλήσσει που η θέση που εξέφρασες εδώ για τον Αλέξη, ήταν τόσο προκλητικά α-πολιτική και όχι μόνο. Ξοδεύεις τόσο χρόνο και τόση φαιά ουσία στη κατινιά εδώ μέσα, που δεν σου μένει καθόλου μυαλό για να διαβάσεις και καμιά εφημερίδα.
Να εξηγηθώ, ότι όταν λέω κατινιά, εννοώ αυτό που κάνεις τώρα με την RockElCasbah.
Τι σε μέλει τι είπε χτες σε άλλο θέμα;
Τι σε μέλει αν ήταν πέρσι μέλος με άλλο νικ;
Ειλικρινά, δεν χωράει στο μικρό μου μυαλό, τι ζόρι τραβάς. Και να σου πω κάτι; Επειδή αυτό σου έχει γίνει εμμονή, και ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, τις υποψίες σου για το αν η RockElCasbah ήταν η Αγλαία ή η Κατίγκω πέρσι ή πρόπερσι, γράψτες σε παρακαλώ σε πμ. Είναι κρίμα να χαλάς το θέμα με αυτό που ενδιαφέρει μόνο εσένα.
07-12-2011, 00:47 #158
τζειν θα μπορούσα να ασχοληθώ μαζί σου, πρώτα απ όλα αν ήσουν πραγματικό νικ και όχι άλλος ένας κλώνος που εμφανίζεται κατά διαστήματα για να την πει σε μένα και στον πετράν. Περίεργο δεν είναι που τη λες στα ίδια δυο άτομα που τη λέει και η ροκ? Ακόμη πιο περίεργο δνε είναι που δεν εμφανίζεσαι ποτέ για να πάρεις θέση σε κάποιο θέμα αλλά μόνο για να την πεις? Και μετά έχεις το θράσσος να μιλάς για κατινια? Εσύ? Χο χο! Κοιτά λοιπόν τα τελευταία τρία μνμ σου, που γράφτηκαν πριν δυο μήνες. τυχαίο?
Άσε λοιπον τις υποδείξεις και την κριτική για το τι είναι εδώ μέσα και ρίξε μια ματιά στο τίποτα που έχειςπρσφέρει σε αυτό το χώρο.
07-12-2011, 00:48 #159
Θεοφανία, γράφω ξεκάθαρα και δεν θα επανέλθω , ότι κατάλαβες κατάλαβες : Οι άνθρωποι που δολοφονούνται από την εξουσία, ο Αλέξης, o Carlo Giuliani στη Τζένοβα το 2001, ο Δ. Κομνηνός στο Πολυτεχνείο, είναι θύματα παιδιά κι αποτελούν φάρους μνήμης, σύμβολα αντίστασης των απλών ανθρώπων, σκοτώθηκαν για να μας θυμίζουν ποιους έχουμε απέναντι μας.
Που βλέπεις σύγκριση ανάμεσα σε γεγονότα, όταν είναι πασιφανής η προσπάθεια μου να παραθέσω ονόματα νέων ανθρώπων που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον τόπο που έχασαν τη ζωή τους για να μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει που αναφέρομαι ? Μιλώ για το τι συμβολίζουν οι άνθρωποι και τι μνήμες μας φέρνουν , πόσο δυσνόητο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο ?
Πως θα μπορούσα να μπλέξω διαφορετικές καταστάσεις και να συγκρίνω μαζικές κινητοποιήσεις σε ευρεία κλίμακα - η Τζένοβα ήταν παγκόσμιας εμβέλειας , ενώ το πολυτεχνείο ήταν η αρχή του τέλους μιας δικτατορίας - όταν η μοναδική ταύτιση των 3 γεγονότων, είναι η απροκάλυπτη άσκηση εξουσίας κι εκείνο εν τέλει είναι που πραγματεύομαι ?
Δεν διαστρέβλωσα ποτέ μου το νόημα όσων έχουν πει οι συνομιλητές μου και δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί μια τέτοια δική σου προσπάθεια...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
07-12-2011, 00:52 #160
Διαθέτεις ένα τρόπο γραφής τόσο μεστό και άμεσο, χωρίς "πολλά - πολλά", που μόνο άνθρωποι που είναι "εντάξει" πια με τον εαυτό τους μπορούν να σου αναγνωρίσουν. Σαφώς, και δεν έχεις ανάγκη την... αναγνώριση, κάτι που δεν απασχολεί κανέναν που απλά εκφράζεται. Δεν έχουν τέτοιες ανάγκες αυτοί που λένε αυτό που θέλουν να πουν.
Το θέμα φτιάχτηκε για τον Αλέξη, θα περίμενα να ζητήσουν "συγγνώμη" και άλλοι απ' τη θεματοθέτρια που δεν έμειναν στην ουσία. Είμαι μια απ' αυτούς και της ζητάω "συγγνώμη" για δεύτερη φορά.
Ο τύπος που χτε καταπιάστηκε με προσωπικό μου θέμα - αλλά τελικά μάλλον οι ελλείψεις, όπως έχω χιλιογράψει, στην μετάφραση των λέξεων, είναι αυτές που ακόμη τον κρατάνε χωρίς καμιά παρατήρηση - δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμη φαιδρό προσωπείο της επιστήμης της ψυχολογίας. Ίσως τελικά, κάποιοι να την έχουν ιδιαιτέρως ανάγκη, και κάποιοι άλλοι όχι. Ειδικά όταν αυτή αποκρυπτογραφείται.
Η "Αλομπάρ" - που λέγεται "Ροκ" - ήθελε απλά να αλλάζει τα νικ της, κι αφού έφευγε με το προηγούμενο έμπαινε με το επόμενο. Αν δε γίνονται κατανοητά τα αυτονόητα, δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση εμβαθή και ουσιαστική. Το γιατί κάποιοι εμμένουν στις εμμονές τους, δε με απασχολεί. Δυστυχώς, καταφέρνουν στο συγκεκριμένο ευαίσθητο χώρο να τα παρουσιάζουν αλλιώς όλα αυτά...
Ακόμη περιμένω κάποια τοποθέτηση για τον Κορκονέα... το έθεσα απ' την άλλη πλευρά, τη σκοτεινή... θα μπορούσε να είναι μέλος αυτού του χώρου... να είχε κάποτε ζητήσει "βοήθεια" ή "συμπαράσταση"... πολλοί βγάζουν τις παραληρηματικές τους ιδέες, και για αυτούς υπάρχει πάντα ένας "καλός λόγος"...
Θα μπορούσε ο συγκεκριμένος μπάτσος, να είναι ο συφορουμίτης μας, ο φίλος μας, ένας άνθρωπος που υποφέρει χρόνια... αλλά θα περιμένω πολύ μάλλον.
Χάρηκα που σε "είδα". Μακάρι τα φόρουμς "ψυχολογίας" να είχαν αντάξιους γραφιάδες σαν κι εσένα. Και μην ανησυχείς. Δε χρειάζομαι "βοήθεια". Ξέρεις απλά πως αυτό είναι "μεμπτό". Καλό ξημέρωμα και από εδώ!
07-12-2011, 00:58 #161
07-12-2011, 01:12 #162
07-12-2011, 01:21 #163
Πάντως είστε σε ετοιμότητα διλέπτου από το πισι, ξέρετε εσείς για ποιον το λέω.
Βρε γκετ α λάιφ να έρθετε στα ίσα σας.
Θεοφ, η απάντησή σου πολύ πολύ μικρή σε νόημα σε σχέση με τους προβληματισμούς που έθιξα. Άσε που αποδεικνύεις ακριβώς αυτό που σου καταλόγισα. Ασχολείσαι με κουτσομπολίστικη προσέγγιση του κάθε θέματος. Ειλικρινά. Εκ βάθους δηλαδή. Ποιος είπε τι, σε ποιο θέμα, ποια χρονολογία. Ουφφφφ, κουραστικές βλακείες, χωρίς ουσία. Τι σχέση έχουν οι παράγραφοι από άλλο θέμα που ποστάρεις; Κουτσομπολιό και μόνο.
07-12-2011, 01:26 #164
Τα τρολς οταν δε ξερουν τι να πουν θυμωνουν παντα στο τελος και αρχιζουν προσωπικες επιθεσεις :3
07-12-2011, 01:31 #165
Ποιος καταπιάστηκε με προσωπικό σου θέμα, κανένας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταπιαστεί με το δικό σου θέμα εσύ επιμένεις να γράφεις κατεβατά με τα προσωπικά θέματα και να εκφράζεσαι επιθετικά σε άσχετα θρεντ και τα χαλάς. Μήπως και τρολλαρα σε κάποιο προσωπικό σου θρεντ και δεν το ξέρω? ΟΧΙ. Εσύ τρολλάρεις ανελλιπώς σε όποιο θρεντ βρεις μπροστά σου μόνο και μόνο για να κάνεις επιθέσεις σε αυτούς που δεν πας. Όπως κατάλαβες κανείς δεν καυγαδίζει πλέον εδώ μέσα εκτός από σένα και άλλα 1-2 άτομα που μπαίνετε μόνο και μόνο για να τρολλάρετε. Επίσης fyi το να προσδιορίζεις ένα άτομο μόνο από το πτυχίο του η την εργασία του είναι τακτική μικρόνοου (και δεν εννοώ τα άτομα με αυτισμό η νοητική υστέρηση). Όχι στο λέω γιατί θέλεις να πλασαριστείς και σαν διανοούμενη, για να μάθεις να κάνεις διάλογο.
Το να κάνεις επιθέσεις προσωπικές σαν επιχειρήματα είναι επιχείρημα «ενάντια στο άτομο» και δεν κάνει την άποψη σου πιο ισχυρή, καθώς και κανείς δεν θα σε ακούει όσο τους βρίζεις. Ούτε η επίκληση στο δράμα είναι επιχείρημα, το επιχείρημα που χρησιμοποιείς το 90% των περιπτώσεων. Απλά να τα ξέρεις αυτά όταν βρεθείς σε ένα debate με τους άλλους "λογοτέχνες" για να μιλήσω την παιδική σου γλώσσα αφού θέλεις να μιλήσουμε με βάση τα επαγγέλματα μας (μπορεί να είμαι και εγώ εκεί). Μακάρι να τηρούσες κάποια στιγμή την υπόσχεσή σου να φύγεις από εδώ μέσα, αλλά φυσικά η υπόσχεση σου έχει τόσο κύρος όσο τα αέρια από το κόλον.