Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819
Results 271 to 278 of 278
    ..δώρα....
    συγνώμη για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
    Αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταδικάζω το γεγονός πως η συμμετοχή σου στο φόρουμ είναι μόνο για να δημιουργήσεις φασαρίες και να την πεις σε άτομα που έχεις προηγούμενα μαζί τους.
    Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μπεις να είσαι πιο χαρούμενη.

Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Πες μου που έβρισα αυτό το παιδί? Εγώ καταδίκασα σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη το να "πολιτικοποιείται" το γεγονός και να παρουσιάζεται σαν "ηρωικό". Γιατί κάποιες πολιτικές παρατάξεις εκμεταλλεύονται αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο γεγονός για να περάσουν την γραμμή τους. Όλοι φυσικά καταδικάζουν την πράξη. Δεν ξέρω που "κολλάει" το "ψυχολόγος" και το λέτε κάποιοι. Ίσως αν έλεγα νευροψυχολόγος/νευροεπιστήμονας που κάνω μαστερ τώρα να μην είχε σημασία? (για κάποιο λόγο?). Αν έλεγα μπαρμαν που έχω κάνει θα ήταν οκ? (η θα ήμουν κάποιο «άξεστο νυχτόμουτρο»?)

Τώρα, αν διαφωνούσες με αυτή την θέση (όπως και κάποιοι έκαναν και μπράβο τους) θα μπορούσες ανθρώπινα και ωραία να μας πεις τα αντ-επιχειρήματα σου και όχι να αρχίζεις να βρίζεις προσωπικά άτομα και καταστάσεις εξαπολύοντας για "ψαρέματα πελατών", αθυροστομίες και τέτοια. Απλά λίγο αυτοκριτική εντελώς φιλικά.
    οσο μπορω την κανω την αυτοκριτικη μου!και επι του θεματος τωρα ουδεποτε ειπα τον αλεξη ηρωα!προς θεου!ειπα απλα οτι τον θεωρω θυμα κρατικης και αστυνομικης βιας και φυσικα και εχει πολιτικη χροια!περα απο αυτο ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι που δεν μπορω να ακουω χαρακτηρισμους αυθαδικο κτλ μην επαναλαμβανομαι απο την κιουρια παραπανω για ενα νεκρο παιδι που δεν εχουμε ιδεα πως ηταν στην συντομη ζωουλα του!σεβασμος στους νεκρους ρε παιδια!κ ποσο μαλλον σε νεκρα παιδια!
    αυτα δεν εχω να πω κατι παραπανω χαιρομαι που συμφωνοδιαφωνησαμε :P

στις λοιπες πουτανιες δεν εχω να πω κατι αλλο!με καλυψα!

Senior Member
    Υποψιάστηκα πως θα παίξει στην επόμενη ταινία αφού έκανα ένα search στο google, είχε Kingsley, Malkovic, Williams, δίπλα από την φωτογραφία του και άλλους άρα είναι μια πιθανότητα.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..δώρα....
    συγνώμη για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
    Αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταδικάζω το γεγονός πως η συμμετοχή σου στο φόρουμ είναι μόνο για να δημιουργήσεις φασαρίες και να την πεις σε άτομα που έχεις προηγούμενα μαζί τους.
    Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μπεις να είσαι πιο χαρούμενη.
    την επομενη συγνωμη να την πεις στον εαυτο σου και να την λες καθε μερα που θα κοιταζεσαι στον καθρεφτη(αν τολμας να σε κοιτας).

Senior Member
    Κάτι λέει αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=qCZdatww69w

Banned
    επισης ειμαι χαρουμενη κιουρια θεοφανια..μην με βγαζεις προβληματικη παλι!εσυ κοιτα να χαρεις λιγο στην ζωη σου γιατι αυτα που κανεις αναιρουν αυτα που θες να δειχνεις εδω..δεν ειμαστε ολοι ηλιθιοι!ακομα κ αν εχουμε περασει εναν αλκοολισμο!τωρα για τα λεσβια και αυτα δεν θα τα σχολιασω!ουτε τα περι της παπιας!μακαρι να εδινες αυτο που δινω εγω σε ανθρωπους!στο ευχομαι!θα γινοσουν πολυ καλυτερη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Κάτι λέει αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=qCZdatww69w

Απ'ότι φαίνεται...ναι? Μακάρι,αφού ο Hugo είναι και μαμώ τους villain! Και ελπίζω ο Nolan να συνεχίσει την πολύ high ποιότητα που είχαν όλες (!) οι ταινίες του μέχρι τώρα. Το trailer άνοιξε την όρεξη.

Senior Member
    Θα μου απαντήσεις στο u2u αρχηγέ θεοφανία η περιμένω άδικα για τα ίδια και τα ίδια;

Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819