Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξη - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 278
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και όχι μόνο στα Εξάρχεια, οπουδήποτε στη χώρα είναι πλέον πιθανόν να βρεθούμε σκοτωμένοι, μαχαιρωμένοι, καμμένοι. Τις περισσότερες φορές γιατί κάποιοι θέλουν απλά να μας ληστέψουν. Κάποιες φορές γιατί θέλουν απλά να μας κάψουν. Και δεν είναι μπάτσοι όλοι αυτοί.

Ναι ακριβώς, και νομίζω ότι είναι άκυρο να γενικεύεις στους αστυνομικούς/μπάτσους (πες τους όπως θες) λες και είναι μια ομοιογενής ομάδα ναζί νεο-εισβολέων που σώνει και καλά θέλουν το κακό σου. Όπως είναι άκυρο να γενικεύεις για οποιαδήποτε ομάδα, "οι χ είναι έτσι", "οι ψ είναι γιουβέτσι". Σίγουρα πρόβλημα στα κριτήρια επιλογής στην Ελληνική αστυνομία υπάρχει και χρειάζεται αξιοκρατία (όπως και παντού) γιατί είναι μια δουλειά που δεν πρέπει να μπαίνουν άτομα με χαμηλό αυτοέλεγχο σε καμία περίπτωση γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση). Τα είπαμε και προηγουμένως αυτά βέβαια μην γίνεται ανακύκλωση.

Τώρα η Ελλάδα-όσο την μισώ για τα 1000 προβλήματα που έχει- άλλο τόσο αναγνωρίζω την τεράστια ασφάλεια σε σύγκριση με άλλες χώρες του δυτικού κόσμου. Εντάξει μην υπερβάλουμε "υπάρχει ο κίνδυνος να βγεις έξω και να βρεθείς με μια σφαίρα στο κεφάλι" λολολ θα το ακούει ο άλλος και θα νομίζει ότι όλη η Ελλάδα είναι σαν γκέτο του Detroit με σκληρές γειτονιές με ραππερ με όπλα (οι Goin Through?), αιμοσταγείς dirty harry μπάτσους (αυτή είναι η ομάδα ΔΙΑΣ στα Έβερεστ) και ο καθένας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του με καραμπίνα α-λα Hollywood ταινία. Η χώρα έχει τα χαμηλότερα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας (και τα υψηλότερα οικονομικής) στην Ευρώπη (δεν συγκρίνω καν με USA...). Ακόμα και το μεγαλύτερο μέρος της Αθήνας. Αρκεί να συγκρίνει κάποιος τα ποσοστά δολοφονιών στον δρόμο της Ελλάδας με άλλες χώρες της Ευρώπης. Έχω πάει σε λίγες χώρες της Ευρώπης και σε καμία δεν αισθάνεσαι απολύτως ασφαλής τη νύχτα...και αυτό το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι τουρίστες που έρχονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Και όχι μόνο στα Εξάρχεια, οπουδήποτε στη χώρα είναι πλέον πιθανόν να βρεθούμε σκοτωμένοι, μαχαιρωμένοι, καμμένοι. Τις περισσότερες φορές γιατί κάποιοι θέλουν απλά να μας ληστέψουν. Κάποιες φορές γιατί θέλουν απλά να μας κάψουν. Και δεν είναι μπάτσοι όλοι αυτοί.
    σωστα.

επισης η ελλαδα δεν ειναι η μονη χωρα στον κοσμο οπου καποιος μπατσος αυθαιρετει, για τον χ ή ψ λογο.
    δηλ στις αλλες χωρες δεν εχει γινει ποτε φονος απο μπατσο; μονο η ελλαδα ειναι;
    δεν ειναι ασπρο μαυρο τα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    σωστα.

επισης η ελλαδα δεν ειναι η μονη χωρα στον κοσμο οπου καποιος μπατσος αυθαιρετει, για τον χ ή ψ λογο.
    δηλ στις αλλες χωρες δεν εχει γινει ποτε φονος απο μπατσο; μονο η ελλαδα ειναι;
    δεν ειναι ασπρο μαυρο τα πραγματα.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι στο US of fucking A οι μπάτσοι είναι πολύ σκληροί (από τις ταινίες μάλλον λολ). Δεν ξέρω βέβαια αν "ξεφεύγουν" και αν κάνουν πράγματα που δεν πρέπει όπως κάποιες φορές εδώ, η το πόσο συχνά «παρεκτρέπονται». Στην Ελλάδα μάλλον είναι λογικό να παρεκτρέπονται πιο συχνά, γιατί απλούστατα λόγω της σάπιας οργάνωσης και του υπολειτουργικού συστήματος επιλογής, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχει δυσλειτουργία λόγω συχνότερων "παρεκτροπών" από άτομα που ποτέ δεν ήταν κατάλληλα για την δουλειά. Πάντως για την Αμερική κάτι τέτοιο έχω ακούσει και από άτομο που κάνει PhD εκεί, ότι σε φάση αν σε πιάσει μπάτσος για έλεγχο ακολουθείς τις εντολές του χεσμένος λολ. Εντάξει αν αναλογιστούμε και την έκταση της εγκληματικότητας σε κάποιες πολιτείες/πόλεις λογικό είναι. Εσύ Λου! θα ξέρεις καλύτερα αφού έχεις και πιο άμεση εμπειρία ;)

Senior Member
    ναι ισχυει αυτο για την αμερικη.
    μπορει να σε σταματησουν για ελεγχο με το αυτοκινητο και να σου φερονται σαν να εισαι πιθανος εγκληματιας

Senior Member
    δεν ξερω κ πολλα για την αμερικη! λολ, δεν ειχα παρε δωσε με μπατσους!

3 εμπειριες που θυμαμαι που μου τυχαν:

μια φορα, ενω οδηγουσα, δεν ειδα καποιο στοπ κ ενας αστυνομικος με πηρε στο κατοπι με το αυτοκινητο που αναβοσβηναν τα φωτακια, αλλα εγω ημουν αφηρημενη κ δεν σταματαγα, πηγαινα, πηγαινα μεχρι που το "επιασα" κ σταματησα, κ ο μπατσος ηρθε κ ηταν αρκετα αγριος κ επιθετικος κ οντως φοβηθηκα! μου ειπε να σταματησω, να βαλω τα χερια μου στο τιμονι κ ειχε πολυ επιθετικο κ αγριεμενο υφος! του ειπα οτι ημουν ψιλοασχετη οδηγος, πρωταρα κ δεν ηξερα κ πολυ τι μου γινοταν, που ηταν κ αληθεια κ ευτυχως με πιστεψε κ μου εδωσε ενα warning κ μετα με αφησε στην ησυχια μου!

για λιγη ωρα ειχα παθει παντως ενα σοκ!

οταν πρωτομετακομισα στην αρχη φοβομουν, το σπιτι που βρηκα να μεινω ηταν μονοκατοικια κ μου μπαιναν ιδεες οτι ληστες ειναι εξω στην αυλη! οποτε μια φορα καλεσα την αστυνομια κ ηρθαν για ελεγχο. φυσικα δε βρηκαν τιποτα, ηταν οι φοβοι μου. ηταν παντως παρα πολυ ευγενικοι κ εξυπηρετικοι.

αλλη μια φορα, πριν βρω το σπιτι, μια βραδια κοιμηθηκαμε με τον πρωην μου στο αυτοκινητο, στο παρκινγκ του πανεπιστημιου. ειχαμε βγαλει τη βαλιτσα μου εξω απο το αυτοκινητο κ κοιμομασταν μεσα. οποτε ενας αστυνομικος που εκανε βραδινη περιπολια στο παρκινγκ του campus, ειδε τη βαλιτσα κ σου λεει τι γινεται εδω; διαρρηξη; κ ηρθε κ μας βρηκε! μας ανεκρινε κ μας ενημερωσε οτι στην καλιφορνια το να κοιμασαι το βραδυ στο αυτοκινητο ειναι παρανομο κ να μην το ξανακανουμε! παντως ηταν κ αυτος πολυ ευγενικος!

παντως μια φορα σε ενα φορουμ στην πρωτη επετειο του θανατου του Αλεξη, δηλ το 2009, σε ενα αντοιστοιχο θεμα που ειχε ανοιξει τοτε, θυμαμαι εναν ελληνο-καναδο που ελεγε οτι ενας μπατσος στον καναδα σκοτωσε εν ψυχρω ενα 12χρονο παιδι, γιατι κρατουσε καποιο οπλο; δε θυμαμαι ακριβως τι εκανε το παιδακι, ο τυπος παντως σχολιασε οτι ο μπατσος το καθαρισε εν ψυχρω κ μαλιστα το θεωρουσε κ σωστο αυτο που εκανε!!!!

γινονται λοιπον κ αλλου "μαργαριταρια"!

Senior Member
    δεν ξερω κ πολλα για την αμερικη! λολ, δεν ειχα παρε δωσε με μπατσους!

3 εμπειριες που θυμαμαι που μου τυχαν:

μια φορα, ενω οδηγουσα, δεν ειδα καποιο στοπ κ ενας αστυνομικος με πηρε στο κατοπι με το αυτοκινητο που αναβοσβηναν τα φωτακια, αλλα εγω ημουν αφηρημενη κ δεν σταματαγα, πηγαινα, πηγαινα μεχρι που το "επιασα" κ σταματησα, κ ο μπατσος ηρθε κ ηταν αρκετα αγριος κ επιθετικος κ οντως φοβηθηκα! μου ειπε να σταματησω, να βαλω τα χερια μου στο τιμονι κ ειχε πολυ επιθετικο κ αγριεμενο υφος! του ειπα οτι ημουν ψιλοασχετη οδηγος, πρωταρα κ δεν ηξερα κ πολυ τι μου γινοταν, που ηταν κ αληθεια κ ευτυχως με πιστεψε κ μου εδωσε ενα warning κ μετα με αφησε στην ησυχια μου!

για λιγη ωρα ειχα παθει παντως ενα σοκ!

οταν πρωτομετακομισα στην αρχη φοβομουν, το σπιτι που βρηκα να μεινω ηταν μονοκατοικια κ μου μπαιναν ιδεες οτι ληστες ειναι εξω στην αυλη! οποτε μια φορα καλεσα την αστυνομια κ ηρθαν για ελεγχο. φυσικα δε βρηκαν τιποτα, ηταν οι φοβοι μου. ηταν παντως παρα πολυ ευγενικοι κ εξυπηρετικοι.

αλλη μια φορα, πριν βρω το σπιτι, μια βραδια κοιμηθηκαμε με τον πρωην μου στο αυτοκινητο, στο παρκινγκ του πανεπιστημιου. ειχαμε βγαλει τη βαλιτσα μου εξω απο το αυτοκινητο κ κοιμομασταν μεσα. οποτε ενας αστυνομικος που εκανε βραδινη περιπολια στο παρκινγκ του campus, ειδε τη βαλιτσα κ σου λεει τι γινεται εδω; διαρρηξη; κ ηρθε κ μας βρηκε! μας ανεκρινε κ μας ενημερωσε οτι στην καλιφορνια το να κοιμασαι το βραδυ στο αυτοκινητο ειναι παρανομο κ να μην το ξανακανουμε! παντως ηταν κ αυτος πολυ ευγενικος!

παντως μια φορα σε ενα φορουμ στην πρωτη επετειο του θανατου του Αλεξη, δηλ το 2009, σε ενα αντοιστοιχο θεμα που ειχε ανοιξει τοτε, θυμαμαι εναν ελληνο-καναδο που ελεγε οτι ενας μπατσος στον καναδα σκοτωσε εν ψυχρω ενα 12χρονο παιδι, γιατι κρατουσε καποιο οπλο; δε θυμαμαι ακριβως τι εκανε το παιδακι, ο τυπος παντως σχολιασε οτι ο μπατσος το καθαρισε εν ψυχρω κ μαλιστα το θεωρουσε κ σωστο αυτο που εκανε!!!!

γινονται λοιπον κ αλλου "μαργαριταρια"!

Πσ άντε ρε. Ωραίες εξιστορήσεις :) Ναι έτσι έχω ακούσει και εγώ ότι έχουν πολύ αυστηρό στιλ με συγκεκριμένες στακάτες ερωτήσεις σε συγκεκριμένη σειρά “sir have you used drugs? Have you done this? That?” κλπ. δεν είναι όπως εδώ που σε σταματάει ο βλαχο-μπατσος για αλκοτέστ, «εελαα συ δω, μήτσο κάτσσεεε τον ανέλαβα εγωωω ρεε νταξ, λλλοιπόν που είχαμε μείνει αα ναι φύσαα λίγο δω…δυνατά ρε μόνο πινς δεν τρως? Άντι φύσα λιγγγο ετσσσ…» λολ

Ναι εννοείται πως γίνονται. Θυμάμαι τότε αυτό με τον Αλέξη που είχε βγει και έξω από τα σύνορα και στα ευρύτερα πλαίσια των ταραχών που γινόντουσαν τότε. Θυμάμαι που κάποιοι Αμερικανοί σε ένα Αμερικάνικο φορουμ μουσικής που μπαίνω που σχολίαζαν "its bad but why all that noise? This stuff happens here all the time" :O :P (βέβαια εκεί έχουν και πολλούς οπλισμένους έφηβους από τα γκέττο.)

Senior Member
    Γνωστός που εχει παει Αμερική μια φορά τον σταμάτησε αστυνομικός για κάτι έλεγχο δε θυμάμαι τι, και αυτός έτσι όπως πήγε να βγάλει από την κολοτσεπη το διαβατήριο του , ο μπατσος εκανε πισω, και πηγε να πιασει το πιστολι του! χόλι φακ!!
    Από όσο έμαθα μετά είναι συγκεκριμένες οι κινήσεις που επιτρέπεται να κάνεις στην Αμερική, ειδικά όταν σε σταματάει η αστυνομία.

Φανταστείτε πάντως για να εχουν τετοιες διαδικασιες, πόσα άτομα έχει δει εκεί η κοπ-μπατσαρία που αντι να βγαζουν διαβατηριο απο την κολοτσεπη, βγαζουν ενα 9αρι και πυρβολουν με γυρισμενο 90 μοιρες κιολας κεφαλι/χερι , αλα γκανστα στυλ! νταμν
    Οσο αυτο για την Ελλαδα, ναι ειναι ασφαλης τα βραδια και οποιος το αρνειται μαλλον δεν εχει ιδεα τι συμβαινει στις υπολοιπες ασφαλεις και πολιτισμενες-μάι-ας ευρωπαικες χωρες.
    Δεν εχουμε μονο υπερβολικα χαμηλα ποσοστα θανατων απο εγκληματικοτητα, αλλα επισης γενικα και βιαιων εγκληματων!
    Απο εκει και περα ειναι ευκολο να παρασερνεται ο κοσμος απο τιτλους ειδησεων που συγκρινουν τα δακρυγονα στο συνταγμα, με την σφαγη στην τιεν αν μεν..
    Και οποιος δε νοιωθει ασφαλης στην Ελλαδα και φοβαται τους κακους μπατσους που κυκλοφορουνε με ενα πιστολι και καθαριζουν αβερτα κοσμο καθε μερα, ας παει σε ενα καλυτερο μερος τοτε , πχ στην αγγλια που εκει δεν κυκλοφορουν καν οπλισμενοι. αντε και καλη τυχη με τα chav-ια το βραδυ*..

*βραδυ αγγλιας = 6 το απογευμα και μετα..

Senior Member
    Επιτελείται με όσα διαβάζω περί Αμερικής, Αγγλίας και λοιπής Εσπερίας, CSI, Χαβάη 5-0 και όλης αυτής της χολυγουντιανής παπάρας όπου οι μπάτσοι είναι απείρως πιο μοχθηροί από τους ντόπιους Κορκονείς, μια προσπάθεια απολιτικοποίησης του γεγονότος και απογύμνωσης του , αφού εδώ οι μπάτσοι είναι μουμούλια κι εκεί ο καλύτερος έχει βιάσει την αδελφή του και άρα κακώς διατηρούμε μνήμες μιας δολοφονίας ενός παιδιού - θαρρείς και το παιδί δολοφονήθηκε κατά λάθος στην διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας στην 51η της New York....
    Το καλύτερο ήταν αυτό :

Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Ναι εννοείται πως γίνονται. Θυμάμαι τότε αυτό με τον Αλέξη που είχε βγει και έξω από τα σύνορα και στα ευρύτερα πλαίσια των ταραχών που γινόντουσαν τότε. Θυμάμαι που κάποιοι Αμερικανοί σε ένα Αμερικάνικο φορουμ μουσικής που μπαίνω που σχολίαζαν "its bad but why all that noise? This stuff happens here all the time" :O :P (βέβαια εκεί έχουν και πολλούς οπλισμένους έφηβους από τα γκέττο.)
    Η διαφορά μας αγαπητέ, είναι πως εμείς δεν είμαστε αμερικανάκια, δεν ζούμε σε μια απολιτίκ Αμερική, η κοινωνία μας είναι δομημένη πάνω σε αρχές δημοκρατίας (όσο κι αν αυτό ακούγεται ψευδεπίγραφο σήμερα) που ΟΤΑΝ καταπατούνται με όρους πολιτικής βίας - όπως στη περίπτωση του Αλέξη - δεν το προσπερνάμε στο ντούκου και γουστάρουμε να κάνουμε noise , να στηλιτεύουμε , διαμαρτυρόμαστε και να ζητούμε ευθύνες από την κρατική εξουσία για να μην γίνεται "this stuff happens here all the time"...
    Εδώ στην μπανανία μας, δεν είμαστε συνηθισμένοι να πυροβολούν τα παιδιά μας στα καλά καθούμενα μέσα στη μέση του δρόμου κι οφείλουμε να αποτρέψουμε από το να γίνει συνήθεια όπως αντιλαμβάνονται μια πολιτική πράξη βίας τα απολίτικα αμερικανόπαιδα των φόρουμς που συχνάζεις.
    Και φυσικά να μην θεωρούμε πως μια κοινωνία που επιτρέπει στους εφήβους να οπλοφορούν σε γκέττο , είναι πιο προχωρημένη από την δική μας, απλά έχει μεγαλύτερη ανοχή στην εγκληματικότητα...

Αυτό ονειρευόμαστε ?

Να είμαστε this stuff happens here all the time ?
    Last edited by sabb; 08-12-2011 at 16:51.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    Μα αυτό ακριβώς είναι που ανέλυες παραπάνω και τα διάφορα ποστ τύπου Χαβάης 5-0 ήρθαν και σε επιβεβαίωσαν.

Αυτές είναι οι αντιμετωπίσεις που επιδιώκει η ακροδεξιά. Έτσι όπως αλλοιώνει το μήνυμα μιας πορείας με τους γνωστούς αγνώστους, έτσι επιχειρεί να αλλοιώσει και την αντίληψη της πραγματικότητας στο μυαλό του κόσμου.
    Πραγματικά λυπάμαι για την πληθώρα των άδειων μυαλών.
    Φοβάμαι ότι είναι κολλητικό.
    Όχι, θα αντισταθώ, με κάθε τρόπο. Η λήθη εξυπηρετεί και δεν θα εξυπηρετήσω.
    Θα βγω στο δρόμο, θα φωνάξω, θα θυμηθώ, θα διαδώσω. Την ημέρα που θυμόμαστε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αλέξη, που είναι το νι-οστό θύμα στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, δεν θα κάτσω στον καναπέ μου, να βλέπω τη ζωή με το μάτι του ατομικισμού μου. Δεν θα γίνω απολιτικ πλάσμα που κοιμάται, αναπνέει, διασκεδάζει, τρώει. Τρώει βέβαια όχι σκέτο φαγητό. Φαγητό σερβιρισμένο με κουτόχορτο.

Σώπα μωρέ, σκότωσε ο Κορκονέας ένα παιδί που αντιμίλησε. Και στον Καναδά ένας κοπ σκότωσε ένα παιδί. Καταπιείτε το και πάμε για άλλα. Αν δεν μπορείτε να το καταπιείτε, ίσως μαζί με λίγο κουτόχορτο θα γλιστρήσει καλύτερα στον οισοφάγο. Μπείτε και σε κανένα μουσικό φόρουμ να συναγωνιστούμε ποιος λαός είναι πιο λοβοτομημένος και πιο κουλ όταν οι κοπς σκοτώνουν τα παιδιά του.

Να υποβιβάσουμε όσο γίνεται το γεγονός και να το εξισώσουμε στο τέλος με την Χ σύλληψη ενός ζευγαριού σε ένα πάρκιγκ της Καλιφόρνιας για εξακρίβωση στοιχείων.
    Τέλος να το υποβιβάσουμε ακόμα παραπάνω για να ανοίξουμε ψιλή κουβέντα για τους κοπς στις δυτικές χώρες και στα μουσικά φόρα, ε, τι να πω….

Στη τελευταία μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα στις 20/10, είχαμε 60 τραυματίες και ένα νεκρό. Ο νεκρός δεν μπορεί πια να μας πει από τι έφυγε. Λέγεται ότι φταίει η εισπνοή μεγάλης ποσότητας χημικών.
    Οι τραυματίες όμως ζουν.
    Για κάντε τον κόπο εσείς που ασχολείστε με τους κοπς του USA και του Καναδά να ρωτήσετε κάποιους από αυτούς, ποιος αλήθεια τους τσάκισε τα χέρια και τα πόδια; Κάντε τον κόπο. Εμπρός! Αυτοί είναι δίπλα μας! Για ρωτήστε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού, τι περιστατικά είδαν εκείνη τη μέρα. Πως ακριβώς έγιναν τα συντριπτικά κατάγματα που αντιμετώπισαν; Εδώ ενδιαφέρεστε και μαθαίνετε τι έγινε στο πάρκιγκ της Καλιφόρνιας ή στον Καναδά, δεν μπορείτε να μάθετε τι έγινε στο Σύνταγμα;

Senior Member
    jane, εγω τουλαχιστον δεν ισχυριστηκα καθολου αυτα τα συμπερασματα που γραφεις. κ νομιζω ουτε κ ο πετραν ή τα αλλα ατομα που υποστηριξαν αλλες αποψεις (αν κ δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για τις αποψεις τριτων).

αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα.

δεν ειπα πουθενα οτι ελα μωρε κ τι εγινε που ενας μπατσος σκοτωσε ενα 15χρονο επειδη τον εβρισε, ουτε οτι γουσταρω να ειμαι μια απολιτικ πολιτης του καναπε, ουτε εξισωσα την ανακριση του αστυνομικου στην καλιφορνια με τη δολοφονια του 15χρονου ουτε τιποτα απο ολα αυτα που γραφεις!

μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψε η αλλη μερια, γιατι διαστρεβλωσες τα παντα οπως σε βολευει.

αυτο ειναι ενα προβλημα οταν διαβαζει κανεις με παθος κ οχι νηφαλια. οτι διαβαζει ο,τι θελει να διαβασει κ οχι ο,τι ειναι γραμμενο.

σου συνιστω ψυχραιμια!
    Last edited by Lou!; 08-12-2011 at 14:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jane View Post
    Αυτές είναι οι αντιμετωπίσεις που επιδιώκει η ακροδεξιά. Έτσι όπως αλλοιώνει το μήνυμα μιας πορείας με τους γνωστούς αγνώστους, έτσι επιχειρεί να αλλοιώσει και την αντίληψη της πραγματικότητας στο μυαλό του κόσμου.
    κ εσυ αυτο ακριβως κανεις στο ποστ σου, μοναχα που το κανεις απο την πλευρα που σε βολευει κ σου αρεσει να υποστηριζεις.
    παρερμηνευεις πληρως τα γραφομενα με οποιο τροπο σε βολευει εσενα.
    τα συμπερασματα που εβγαλες ειναι ολα ακυρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Ναι ακριβώς, και νομίζω ότι είναι άκυρο να γενικεύεις στους αστυνομικούς/μπάτσους (πες τους όπως θες) λες και είναι μια ομοιογενής ομάδα ναζί νεο-εισβολέων που σώνει και καλά θέλουν το κακό σου. Όπως είναι άκυρο να γενικεύεις για οποιαδήποτε ομάδα, "οι χ είναι έτσι", "οι ψ είναι γιουβέτσι". Σίγουρα πρόβλημα στα κριτήρια επιλογής στην Ελληνική αστυνομία υπάρχει και χρειάζεται αξιοκρατία (όπως και παντού) γιατί είναι μια δουλειά που δεν πρέπει να μπαίνουν άτομα με χαμηλό αυτοέλεγχο σε καμία περίπτωση γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση). Τα είπαμε και προηγουμένως αυτά βέβαια μην γίνεται ανακύκλωση.
    συμφωνω απολυτα με αυτη την τοποθετηση.

ειναι αλλο πραγμα να λεει καποιος οτι ο συγκεκριμενος αστυνομικος μαλλον ειχε ψυχολογικα θεματα ο ανθρωπος κ δεν επρεπε να ειναι σε θεση να οπλοφορει, ή να κατεχει το ποστο του αστυνομικου, κ ειναι αλλο πραγμα απο αυτο το περιστατικο να εξαγεται ενα γενικο κ καταστροφολογικο συμπερασμα οτι στην ελλαδα ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια κ δολοφονοι. μπορει να υπαρχουν κ αστυνομικοι που ειναι πολυ καλα παιδια, που θα μπορουσαν να ειναι φιλαρακια μας, ετσι δεν ειναι; γιατι οχι;

οι απολυτοποιησεις δεν βοηθουν.

ειπωθηκαν κ προηγουμενως, αλλα δε βλεπω να εγιναν κατανοητα! :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    ACAB
    ACAB τι σημαινει; ξερει κανείς;

Senior Member
    All Cops Are Bastards

ελληνιστί :

Αll Cops Are Bourtzoblaxoi

Senior Member
    κ εσυ αυτο ακριβως κανεις στο ποστ σου, μοναχα που το κανεις απο την πλευρα που σε βολευει κ σου αρεσει να υποστηριζεις.
    παρερμηνευεις πληρως τα γραφομενα με οποιο τροπο σε βολευει εσενα.
    τα συμπερασματα που εβγαλες ειναι ολα ακυρα.
    Πολλοί άνθρωποι τελικά εγκλωβίζονται σε κάποια ιδεολογία, την οποία προσπαθούν να υπερασπίσουν πάσι θυσία. Είναι κακό να βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη μία πλευρά, θεωρώντας ότι έχεις το αλάθητο και συχνά προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
    Για μένα ο φανατισμός είναι το ίδιο κακός, σε όποια πλευρά κι αν ανήκεις. Σε εμποδίζει να δεις καθαρά, σε τελική ανάλυση, σου στερεί την ελευθερία. Τα πράγματα δεν είναι ποτέ άσπρο ή μαύρο.
    Είναι γεγονός ότι δύο φανατικοί, αντιθέτων παρατάξεων, ιδεολογιών, κομμάτων αποκλείεται να συμφωνήσουν.

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast