Results 16 to 27 of 27
Thread: Θλιψη
-
07-12-2011, 14:32 #16
το να ειμαι οσα κιλα θελω δεν ειναι δυνατο. θελω να μαι κατω απο 50 αλλα δεν ειναι το καλοθπι μου κ δν γινεται. ο διαιτολογος λεει θα τα παρω αμεσως αμα ειναι κατω του φυσιολογικου μου
εχω παψει να ζυγιζομαι 3 χρονια τωρα επειδη μ εκανε πολυ κακο!
η αποστασιοποιηση μπορει να οδηγησει σε χειροτερες καταστασεις?
η ψυχοθεραπεια βοηθαει οσους εχουν καθαρες ασθενειες απο παντα και απο κληρονομικα αιτια?I m a Good Person With Bad Attitude
- 07-12-2011, 14:48 #17
το να εισαι κατω απο 50 κιλα απ' ο,τι καταλαβαινω δεν ειναι το ιδανικο βαρος για το υψος σου, και δε μιλαω απο αποψη υγειας.
πραγμα που σημαινει οτι αν το πετυχαινες θα παραησουν λεπτη, αρα κατι οχι καλο αισθητικα.
και πες οτι το πετυχαινεις τρωγοντας 2 ωμα λαχανικα τη μερα, εχεις δει τη herzigova πώς ηταν οταν εφτασε 40 κιλα; ηταν κουκλαρα και εγινε μην πω πως.
υπηρχε περιοδος που να ησουν ικανοποιημενη με το βαρος σου;
οσον αφορα την αποστασιοποιηση, αφου ρωτας εμενα, το χειροτερο ειναι καποια στιγμη να αποφασισεις να ζησεις και να μην ξερεις πώς.
για την ψυχοθεραπεια ας σου πει καποιος αλλος. για μενα ειναι θεμα τυχης καθαρα αλλα υποθετω αξιζει το ρισκο αν δεν το χεις δοκιμασει.
07-12-2011, 15:19 #18
Γιατί βρε Μπρόκεν θες νασαι κάτω απο πενήντα? Τι θα σου προσφέρει εκτός απο.. κόκκαλα? :S
Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
07-12-2011, 15:35 #19
Ελα ντε. Το να ειναι καποια χοντρη και να θελει να γινει πιο αδυνατη και ομορφη το καταλαβαινω.
Το να ειναι ομως κορμαρα (για να μην πω κατι πιο χυδαιο που παλι καταληγει σε -αρα) και να θελει να γινει πετσι και κοκκαλο ...
07-12-2011, 16:27 #20
μαρεσει να φαινονται τα κοκαλα. ετσι θα χω περιθωριο
I m a Good Person With Bad Attitude
07-12-2011, 23:33 #21
ρε συ μαιρη εμενα μ φαινεται οτι δεν εχεισ καλη εικονα εαυτου δηλαδη αυτο που λεγαμε κανεισ δεν αγαπαει τον εαυτο του αλλα δεν τον μισουμε κι ολασ δεν τον τιμωρουμε εσυ τον γαμασ τον εαυτο σου μονη σου οποτε αμα ερθει κι ο αλλοσ να σε πειραξει δε σου φαινεται περιεργο αυτο πρεπει να το κανεισ απο μικρη κ πλεον δεν παει αλλο να σου πω εγω τι εκανα να μ πεισ αν μοιαζει εβλεπα τον εαυτο μου να μην αποδιδει τον πιεζα μεχρι να σκασω μετα χρονια εγινα νευρικοσ κανοντασ ψυχοθεραπεια εμαθα ενα αλλο τροπο να σκεφτομαι κ καταλαβα οτι το σκεπτικο μου γεννουσε λαθη που τα ελυνα πολλεσ φορεσ με αλλα λαθη ενω εγω ενιωθα οτι τα ελυνα σωστα η ψυχοθεραπεια βοηθαει ενα 20 τα εκατο αλλα ειναι σημαντικο κ λιγο βελτιωση θα χεισ μεγαλωνοντασ κι ολα καλα θα πανε
08-12-2011, 03:54 #22
08-12-2011, 11:28 #23
08-12-2011, 12:12 #24
Βοηθαει σε ολες τις περιπτωσεις να δεις τα αιτια και να αλλαξεις τροπο σκεψης και συμπεριφορας
08-12-2011, 16:44 #25
Broken_DoLL
Ο,τι κληρονομικο κι αν εχεις,αυτο εκδηλωνεται υπο καποιες συνθηκες και διαμορφωνεται αναλογα με αυτες και την προσωπικοτητα σου και...και...και...
Εννοω πως δεν γινεται να ειχες κληρονομικο την ανορεξια,η οποιοδηποτε ψυχολογικο προβλημα εχεις ΟΠΩΣ το εχεις τωρα,εχεις απλα την διαθεση να αναπτηξεις πιο ευκολα ψυχολογικα απο αλλους.
ΜΟΝΟ με ψυχοθεραπεια περνανε αυτα μια για παντα. Η με γιατρο η μονη σου. Εγω κανω ψυχοθεραπεια μονη μου 3 χρονια τωρα,ψαχνοντας τον εαυτο μου και ο,τι σημαντικο υπαρχει. Και θα παω και σε ψυχοθεραπευτη καποια στιγμη,τωρα που εχω βρει μονη μου ενα σωστο δρομο. το εχω ριξει πολυ στην φιλοσοφια και στις τεχνες και σου εγγυωμαι οτι θα σε βοηθησει κι εσενα πολυ. Κι αν θελεις να σε βοηθησω πανω σε αυτο,να σου υποδειξω καποια βιβλια φιλοσοφιας και καποια πραγματα στην Τεχνη που θα σε θωρακισουν και θα σε βοηθησουν να δεις καποια πραγματα απο την σωστη οπτικη γωνια,θα το κανω με χαρα. Υπαρχει και σαν σχολη στην ψυχοθεραπεια,αυτο με την φιλοσοφια,λεγεται "Φιλοσοφικη συμβουλευτικη" ,πραγματικα βοηθαει δηλαδη. Για ψυχοθεραπευτη δε ξερω, κι εγω ψαχνω.
Αλλα κουκλα μου περνανε αυτα,δε θα εισαι μια ζωη ετσι. Λιγη θεληση μονο να εχεις και θα σε βοηθησουν και αλλοι. Ηδη προσφερθηκα εγω να το κανω με καποιον τροπο,υπαρχει η οικογενεια σου κι ενα σωρο ψυχοθεραπευτες που σε περιμενουν εξω να σε κανουν να δεις καποια πραγματα λιγο πιο καθαρα,γιατι ειναι θολο τωρα το μυαλο σου,οπως ολων μας εδω μεσα.
Παντως σου εχω πει,δεν εχω ζησει την δικη σου φρικη,εχω ζησει την δικη μου αλλα ολες οι φρικες μοιαζουν..
08-12-2011, 16:53 #26
Μπραβο Καρισα, πολυ ωραιο ποστ!
12-12-2011, 01:39 #27
η ψυχοθεραπεια βοηθαει στη διαχειριση των συμπτωματων, οχι στην εξαλειψη αυτων.
αν μιλαμε για νευρωσικα συμπτωματα, πχ αγχος, καταθλιψη, εμμονες ιδεες, βοηθαει κ στη μειωση αυτων.
στα ψυχωσικα βοηθαει στη διαχειριση. πχ αν καποιος ακουει φωνες, δεν μπορει να εξαλειψει τις φωνες, μπορει ομως να μαθει τον πασχοντα να μην φοβαται απο αυτα που του λενε οι φωνες.
βοηθαει επισης στη διαχειριση τραυματικων γεγονοτων, στις διατροφικες διαταραχες, σε καταθλιψη, αγχος, διαπροσωπικες δυσκολιες κλπ.
εσυ μπορει να ειχες κληρονομικη προδιαθεση, ομως ειχες κ τραυματικα γεγονοτα, οπως πχ το βιασμο που ειναι περιβαλλοντικη επιδραση κ οχι κληρονομικη.