Στιγμα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Thread: Στιγμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    φιλε μου σε πολεις οπως ειναι η δραμα,η ξανθη κτλ και πανω δεν υπαρχει στιγμα.εκει που εισαι εσυ μπορει να υπαρχει στιγμα αλλα θα σου προτεινα να τους γραψεις στα αρχιδια σου και να μην το σκεφτεσαι
    ??? εγω πιστευα οτι σε επαρχιακες πολεις υπαρχει περισσοτερο η αποχρωση του στιγματος.. πως εξηγειται αυτο τωρα??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ??? εγω πιστευα οτι σε επαρχιακες πολεις υπαρχει περισσοτερο η αποχρωση του στιγματος.. πως εξηγειται αυτο τωρα??
    εγω το λεω αυτο γιατι ζω σε επαρχιακη τετοια πολη και δεν βιωνω καποιο στιγμα.ισως βεβαια να ειναι και του χαρακτηρα μου που δεν με πειραζει να το ξερουν το προβλημα

Senior Member
    Τι να σου πω εγω και στην Αθηνα και στο χωριο μου το ιδιο ενιωθα.Μαλλον δεν θα σε πειραζει τοσο.

Senior Member
    οχι παιδια εχει διαφορα. εμενα με ειχε πιασει κριση περυσι στη χαλκιδικη κ βγηκαν ολες οι κατινες στα μπαλκονια κ το καναν σουσουρο "τι εχει η κοπελα ξερετε" κτλ ενω στη θεσσ ο,τι κ να κανω κανεις δεν ασχολειται, ειναι πιο απροσωπα. στα χωρια συνηθως ειναι χωριατες, κ με την μεταφορικη εννοια κ με την κυριολεκτικη.

Senior Member
    Στην Αθηνα ή σε καποια αλλη πολη θα κουτσομπολεψουν,αλλα δεν θα ειναι τοσο προφανες οσο σε ενα χωριο.Δεν θα πιασουν δηλαδη τα μπαλκονια αλλα και παλι υπαρχει το στιγμα.
    Ισως να μην ακουσεις ποτε οτι θα συζηταν για εσενα αλλα θα σε αποφευγουν γιατι εχεις την "τρελα σου".

Senior Member
    Ρε παιδια δεν ειναι ωραιο πραγμα ο στιγματισμος, περιθωριοποιηση κ η απορριψη ενος ατομου επειδη πασχει απο μια ψυχικη ασθενεια.. πραγματικα με θλιβει ολο αυτο.. δεν φταιει το ατομο γαμωτο.. δεν θα ξεχασω αυτο που συνεβη περυσι στη χαλκιδικη με ειχε πιασει κατι σαν κριση κ φωναζα κ ενας παπαρας απο απεναντι σπιτι βγαινει στο μπαλκονι κ φωναζει δυνατα "σκασε κοπελα μου, το προβλημα σου δεν θα το μεταφερεις κ στους αλλους, να πας σε κανα ιδρυμα" πραγματικα οταν τα ακουγα αυτα ηθελα να πεθανω επιτοπου.. αλλα κ στην τελικη χεστηκα για τον χωριατη, τοσο του κοβει τοσο λεει, κ αμα μου γκαριξει ενας γαιδαρος πρεπει να του απαντησω?

Junior Member
    το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος δεν γνωριζει τπτ για τις ψυχικες ασθενειες,,και εσυ τους απομακρυνεις, κ μια ερωτηση,το συζητας η οχι?

Banned
    το νικο32/lost body γιατι τον κανανε μπαν ? εγραφε ορισμενα ενδιαφερον θεματακια που και που. τεσπα οσον αφορα το στιγμα ναι ειναι πολυ ασχημο πραμα, δυστυχως συμβαινει και σε φορουμ ψυχολογιας και σε χαρακτηριζουν παλι σαν εισβολεα, σαν παρεισακτο. και τελικα καταληγεις να εισαι παρεισακτος παντου, γιατι δε σε θελουν ουτε οι φυσιολογικοι, ουτε ομως οι μη φυσιολογικοι που υποτιθεται θα επρεπε να σε καταλαβαινουν. οταν καποιος ξεχωριζει και βγαινει επιτηδες μονος του εξω απ'την "ομαδα", το "παρεακι" γιατι νιωθει καλυτερα με τους λιγους, ειδικα αν ειναι και λιγο παραξενος, δεν αργουν να ερθουν και οι χαρακτηρισμοι. ειναι κι ο φοβος του αγνωστου, και του τρελου μη "τρελαθει" ο "τρελος" και δε ξερεις τι μπορει να σου κανει και ποτε θα βγαλει μαχαιρι να σε σκοτωσει και λοιπα κλισε.

Senior Member
    Αν ειναι δυνατον. Τέλεια ελλειψη αλληλεγγυης και ανθρωπιας.

Μη σε πειραζουν κατι τετοια κανε σαν να μην υπαρχουν , κανε σαν να ειναι και
    αυτα μια ψευδαισθηση απλως.. Βοηθαει αυτη η τεχνικη. Ισως και να ηταν.

Κανε σαν να ειναι απλως ενας εφιαλτης που θα περασει απλως παρακολουθησε τον χωρις να κανεις κατι.

Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ρε παιδια δεν ειναι ωραιο πραγμα ο στιγματισμος, περιθωριοποιηση κ η απορριψη ενος ατομου επειδη πασχει απο μια ψυχικη ασθενεια.. πραγματικα με θλιβει ολο αυτο.. δεν φταιει το ατομο γαμωτο.. δεν θα ξεχασω αυτο που συνεβη περυσι στη χαλκιδικη με ειχε πιασει κατι σαν κριση κ φωναζα κ ενας παπαρας απο απεναντι σπιτι βγαινει στο μπαλκονι κ φωναζει δυνατα "σκασε κοπελα μου, το προβλημα σου δεν θα το μεταφερεις κ στους αλλους, να πας σε κανα ιδρυμα" πραγματικα οταν τα ακουγα αυτα ηθελα να πεθανω επιτοπου.. αλλα κ στην τελικη χεστηκα για τον χωριατη, τοσο του κοβει τοσο λεει, κ αμα μου γκαριξει ενας γαιδαρος πρεπει να του απαντησω?
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    παντως και εμεις αμα δεν ειχαμε το προβλημα παλι λοξα θα κοιταζαμε τους ψυχικα ασθενεις..

ειναι το χολυγουντ που εχει καλλιεργησει αυτη την ιδεα και το γεγονος οτι δεν εχει γινει εκστρατεια ενημερωσης οτι ψυχικα ασθενεις
    δεν ειναι κακουργοι αλλα απλως ασθενεις και οχι αντικοινωνικοι.

εξαλλου ψυχωση μπορεις να παθεις και απο εγκεφαλικο, αλτσχαϊμερ, καρκινο κ.λ.π.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 3 of 3 FirstFirst 123