Results 1 to 15 of 18
Thread: ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙ?
-
08-03-2012, 12:00 #1
ΚΑΘΟΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙ?
εχω μια απορια. απο 10 χρονων μεχρι και τωρα εχω την ασθενεια της διπολικης εντελως καθαρα χωρις να αλλαζει. απο 13 αρχισαν τα συμπτωματα της σχιζοφρενικομορφης τα οποια μετα απο αγωγη εξαφανιστικαν ως δια μαγειας να για 2 χρονια μεχρι που χτυπησε ξανα με αλλη μορφη οπως διαφορετικων εμμονων και σκεψεων και ηχων κλπ κλπ. το τελευταιο μου ψυχωσικο επεισοδειο οσο αναφορα την σχιζ εχει να εμφανιστει αν δεν απατωμαι 2,5 χρονακια. απο τοτε μεχρι τωρα βαραει αλυπητα η διπολικη, οταν δεν φροντιζω τον εαυτο μου. α ξεχασα να αναφερω την διατροφικη διαταραχη που με βασανιζει απο μικρη ηλικια και η οποια ηταν σε εξαρση μεχρι πριν 3 χρονια αλλα τωρα ειναι καπως καταλλαγιασμενη.
εν τελει, οταν ο γιατρος πχ σε ρωταει το ιστορικο σου σαν μια επαναληψη, η εαν θελεις εσυ να το γραψεις σε μια σελιδα ως μια βιογραφια σου, πως ονοματιζεις τον εαυτο σου? ποια ασθενεια υπερισχυει απο αυτες? εχω ρωτησει τον γιατρο αλλα δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση. δλδ τι φταιει απ ολα, η διπολικη μ δημιουργησε την σχιζ και αυτη με την συνεχεια της την βουλιμια? η βουλιμια μ δημιουργησε την διπολικη κ αυτη με τν συνεχεια της γεννησε την σχιζ? η σχιζ μ εκανε να εχω διπολικες τασεις και βουλιμικες κρισεις? τελικα τι ειμαι? πως οριζομαι?
επισης να ρωτησω και κατι αλλο.τα κυταρα μου ειναι μαζεμενα σε ενα σωμα τωρα, ομως οταν πιανω και αγγιζω πραγματα και αλλους ανθρωπους, δεν αφηνω πανω τους σημεια του οργανισμου μου? ετσι σιγα σιγα δεν αρχιζω να εξαφανιζομαι και να διωχνω τα κυταρα μου ωστε ο αλλος να τα χει μαζι του μεχρι να κανει μπανιο και να φυγουν στον νιπτηρα η μεχρι να τα εισπνευσει και να μπουν μεσα στον δικο του οργανισμο>? εγω κουβαλαω τους μικροοργανισμους καθε ανθρωπου που συναντω και ερχομαι σε επαφη? ειναι ολος ο κοσμος και η γη ενα μεγαλο νεκροταφειο με νεκρα κυταρα ατομων? απο κει κολλαει ο ενας τον αλλον αρρωστιες και σιχαμενες καταστασεις? δεν ειναι πολλα ολα αυτα ωστε οταν τα σκεφτεσαι να σε τρελαινουνε?I m a Good Person With Bad Attitude
- 08-03-2012, 12:31 #2
Τα κυτταρα σου αναπαραγονται με τετοιο ρυθμο που οσο ζεις δεν θα ξεμεινεις :)
Απο μικροβια κουβαλαμε πολλα κιλα μεσα μας και χωρις αυτα δεν θα υπυρχαμε :)
Τα νεκρα κυτταρα τα τρωνε τα ακαρεα και γινονται σκονη:)
08-03-2012, 13:09 #3
08-03-2012, 14:04 #4
Καλησπέρα Broken_DoLL , το τελευταίο κομμάτι του ερωτήματος ο axl100 το κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο.
Τώρα όσο αφορά το ''όνομα'' που ψάχνεις να δώσεις σε αυτό που σου συμβαίνει ίσως πολλή σωστά δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση ο γιατρός σου , γιατί αν το δούμε από την οπτική της συμπτωματολογίας , αυτή δεν είναι μια σταθερή κατάσταση συσχετίζεται από κάποιους παράγοντες οι οποίοι δεν είναι πάντοτε οι ίδιοι ούτε και η μεταξύ τους αλληλοεπίδραση , αν το δούμε όμως από την αρχική και κοινή για όλους αιτία πιστεύω , ότι ένα είναι το όνομα που ταιριάζει ''ανασφάλεια'' , ''φόβος διογκωμένος ΄η΄ απειλή , τα οποία δεν έχουν ρεαλιστική βάση'' και οι εκδηλώσεις , τα συμπτώματα , η ένταση , η διάρκεια , και οι παραλλαγές είναι τόσο ποικίλα όσο και η διαφορετικότητα των ανθρώπων , το αρχικό συναίσθημα παντός θεωρώ ότι είναι ένα και κοινό !
08-03-2012, 15:19 #5
08-03-2012, 15:47 #6
μην μασας μπροκεν αυτα που λες για μικροβια ειναι νευρωση(θεραπευεται) δεν ειναι ψυχωση,εγω για να σε βοηθησω σου λεω οτι και τα μικροβια χρειαζονται για
ισχυρο αννοσοποιητικο συστημα παντως.κατα τα αλλα φαινεται να εισαι διαπολικη(που ειναι σε καλυτερη θεση απο τους σχιζοφρενεις) γιατι αν ησουν σχιζοφρενης(οπως εγω) θα το
ηξερες.πιστευω δε οτι αν βγει φαρμακο που θεραπευει ψυχωσεις πραγματικα πρωτα θα επωφελειθειται εσεις οι διπολικοι.οσο για την βουλιμια δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι πασχω και εγω.παντως καλα εισαι δεν εχεις κατι το τραγικο.go on.α και η βουλιμια πιστευω οτι ειναι απο τα φαρμακα και δυστυχως
ακομη και να τα κοψουμε συνεχιζεται η βουλιμια,ηταν να μην τα παρουμε.εγω απο ζωγραφια καταντησα 50 κιλα πανω απο το κανονικο βαρος.αστα.
08-03-2012, 16:08 #7
δεν μιλαω δημητρη για το παρον μου μιλαω για την πορεια της ζωης μου. περασα απο ασχημα σταδια σαφως τωρα ναι ειμαι ''καλα'' αλλα αυτο
το ''καλα'' ποιος μπορει να μ το εξηγησει? συνεχως καθε 1 βδομ κατι εχω παλι δεν ξεπερναω τιποτα οποτε αυτο δεν με κανει καλα απλα με κανει καλυτερα τι να πω δν ξερω. η βουλιμια μου δεν ειναι απο τα φαρμακα ειναι διατροφικη διαταραχη που εχω και δυσμορφια σωματος στο μυαλο μου , δεν μπορω να κτλβω πως ειμαι.
μα πως λες πως ειναι καποιος καλα δν ξερεις την ιστορια τουI m a Good Person With Bad Attitude
08-03-2012, 16:13 #8
den eipa oti eisai genika kala alla me bash ayta poy egrapses h telospanton phga na soy doso tharos.ok
08-03-2012, 16:22 #9
οκ δεν το κανες εσκεμμενα απλα δν ειμαι απ τους ανθρωπους που τους παρηγορουν τα χειροτερα, δλδ παω να κλαφτω η να πω τον πονο μ σε καποιον κ ακουω αυτο: ''τι σ λειπει κοιτα εμενα ειμαι ανεργος'' '' τι σ λειπει κοιτα εμενα ειμαι χοντρος'' ''τι σ λειπει κοιτα εμενα δν εχω γκομενο'' ''τι σ λειπει κοιτα εμενα δν εχω λεφτα'' ''τι σ λειπει κοιτα εμενα δν εχω ποδια'' . δεν λεω για σενα προσωπικα αλλα γενικα μιλαω, πως πλεον ο μονος που μπορεις να μιλησεις ειναι ο ψυχιατρος του οποιου σκας 80 ευρω
I m a Good Person With Bad Attitude
08-03-2012, 16:28 #10
Πρεπει να ξεχωρισεις την ασθενεια απο εσενα.Και εγω παρομοιες σκεψεις εκανα(ειμαι ιδεοληπτικη,ειμαι νευρωτικη ειμαι καταθλιπτικη τι στον πουτσο ειμαι).
Προσπαθησε να δεις τον εαυτο σου εξω απο αυτα.
Σιγουρα ειχες και καποιες καλες φασεις στην ζωη σου.Πως ησουν οταν ησουν καλα?
Δες ποιος ειναι ο πραγματικος σου χαρακτηρας,οταν τα στοιχεια των διαταραχων που εχεις λειπουν.
08-03-2012, 17:08 #11
ελεος αυτο που ειπες ηταν περα για περα κλισε στυλ τριξε δοντια κ στα λεω στα ωμα κλπ κλπ κλπ κλπ! χεστηκα βασικα αν υπαρχουν χειροτερα δεν με νοιαζουν. γιαυτο ειναιτ ο φορουμ για να τα γραφουμε. τελικα οντως τι σκατα χρησιμευει το φορουμ . ειχα να γραψω τοσο καιρο κ εχω μια περιοδο περιεργη και γουσταρω να γραψω να κλαφτω να να να να και μπαινω να διαβαζω εσενα να μ την λες? ε στο διαλο θιχτηκα
08-03-2012, 17:10 #12
α επισης εχεις ενα υφακι γαμησε τα
08-03-2012, 17:12 #13
μμμ........ παρ το και βαλτο στον κωλο σου (δεν το ειπα εγω!!!! ο αλλος μ ο εαυτος!!!!!)
08-03-2012, 18:10 #14
ειναι ενα χαρακτηριστικο μ να παιρνω βρωμια και να την μετατρεπω σε κατι γλυκο! γιαυτο μαγαπανε!
08-03-2012, 18:27 #15
αχ παντα μ αρεσει να παραδεχεται ο κοσμος πως εχω δικιο!
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....