Στιγμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40

Thread: Στιγμα

Senior Member
    Έλα ντάξει κατά βάθος όλοι φίλοι είμαστε, μην παραξενεύεσαι.

Senior Member
    Απλά δεν κατάλαβα τι λες φιλαράκι ναουμε (hug)
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Άστα να πάνε!

Senior Member
    Be proud to be insane ;)

all of you ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    Be proud to be insane ;)

all of you ...
    Being normal is over-rated....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Έχω λίγη παράνοια σίγουρα αλλά πιστεύω αν όχι όλα τα περισσότερα έχουν μια εξήγηση, γιατί και πως λειτουργεί ένας χώρος κτλ. Για τους άλλους δεν ξέρω ας μιλήσουν οι ίδιοι, μόνοι, σε ντούο, σε τρίο σε ότι να'ναι βασικά. Αλήθεια για μένα τι πιστεύεις; Καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό; Δεν σε ξέρω βέβαια δεν σε έχω διαβάσει, αλήθεια τι σημαίνει το νικ σου, χρόνια πολλά επίσης στους Νικ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Είναι σαν να λες πως από το όνομα του και μόνο είναι δυνατό να κριθεί ένας άνθρωπος. Αν τον λένε Jim Power η Jack Riper, η Επαμεινώντα Εξαρχίδη η Μαριά Τσιμπούκη. Μην το βλέπεις έτσι κοινά το θέμα. Ο αδιάβαστος κρίνει από ένα τίτλο, ο διαβαστερός κάνει τουλάχιστον ένα ξεφύλισμα. Πολύ σωστό και αυτό που λέει η κοπέλα πιο κάτω, δεν έχει σημασία τι λένε αλλά τι δείχνεις, πως συμπεριφέρεσε, λες να υπάρχουν πολλοί χριστιανοί εκεί έξω; Αν υπήρχαν πιθανώς να μην υπήρχαν τέτοιες ταμπέλες αλλά να είμασταν όλοι πιο αγαπισιάρηδες. Αν μπορείς να βρεις ένα τρόπο να μην παίρνεις στα σοβαρά το κάθε τι που σου λένε έχεις ελπίδες για χαλάρωση.

+1

χαχα

Πολύ καλό ποστ με το χαρακτηριστικό χιουμορ του βινς

Senior Member
    Το πείσμα, η καλλιέργεια/διαρκής ενημέρωση πάνω σε ζητήματα που άπτονται κοινωνικών γραμμών, focus στην κατά το δυνατόν αυτονομία, η συμμετοχή σε χώρους παραγωγής αντιεικόνων, το μουλάρωμα, η αντιμετώπιση της ζωής με λίγο φιλοσοφικό τρόπο, πχ να σκέφτεσαι λιγάκι τον εαυτό σου πιο ελεύθερο χωροχρονικά, πιο αδέσμευτο από τη θέληση της κοινωνίας που ζεις, πιο ανεξάρτητο από την οικογένεια που σου έτυχε να γεννηθείς, την πατρίδα που κατοικείς, την ιστορική περίοδο που από τυχαιότητα σου έλαχε να συγκατοικείς με πλάσματα που επίσης από παρόμοια τυχαιότητα το κάνουν, και ένα κάρο άλλοι τρόποι υπάρχουν αρκεί να είσαι μουλάρι αρκετά.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by lost body View Post
    Πιστευω και διαβασα οπου και να πας το στιγμα σε ακολουθει παντου.Σε οποιον κοινωνικο χωρο και να πας σε ακολουθει.Σε ολη την επαρχια.Εκτος και αν πας σε μεγαλη πολη θεσσαλονικη Αθηνα και κινηθεις χαοτικα
    TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ
    lololol παιδια γνωριζοσαστε?? :PP

Banned
    Ναι πηγα Δραμα και του προτεινα το foroum.

Senior Member
    Εγω καποια στιγμη παλιοτερα τα ειχα παρει πολυ αγρια με την ευκολια που οι ανθρωποι κολλαγαν την ταμπελα του τρελου σε οποιον ελεγε οτι παει σε ψυχολογο ή ψυχιατρο ήεχει καποιο προβλημα σαν τα δικα μας.
    Και σκεφτομουν τι ωραια που θα ηταν να καναμε ενα ντου ολοι οι μαζι οι νευρωτικοι και οι ψυχωτικοι,μια πορεια ενα κατι τελος παντων να δει ο κοσμος οτι ειμαστε πολλοι και κυριως λογικοι(πλην καποιων εξαιρεσεων).
    Οπως επισης ειχα βαρεθει με τα κλισε του στυλ,ειναι στο μυαλο σου ολα,εσυ το θελεις
    και το κορυφαιo, παλια που υπηρχε φτωχεια αυτα δεν υπηρχαν(βεβαια ολοι εχουν μια ιστορια για καποιον που τον εστελναν στον παπα να το διαβασει).
    Ελεος πια με τους μαλακες.
    Γιατι οταν λεω οτι εχω ασθμα κανενας δεν με κοιτα περιεργα ενω οταν λεω οτι εχω ιδεοληψιες με βγαζουν τρελη.
    Ελεος.Εχουμε μια ασθενεια και κανουμε θεραπεια.Γιατι να ειναι κατακριτεο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Εγω καποια στιγμη παλιοτερα τα ειχα παρει πολυ αγρια με την ευκολια που οι ανθρωποι κολλαγαν την ταμπελα του τρελου σε οποιον ελεγε οτι παει σε ψυχολογο ή ψυχιατρο ήεχει καποιο προβλημα σαν τα δικα μας.
    Και σκεφτομουν τι ωραια που θα ηταν να καναμε ενα ντου ολοι οι μαζι οι νευρωτικοι και οι ψυχωτικοι,μια πορεια ενα κατι τελος παντων να δει ο κοσμος οτι ειμαστε πολλοι και κυριως λογικοι(πλην καποιων εξαιρεσεων).
    Οπως επισης ειχα βαρεθει με τα κλισε του στυλ,ειναι στο μυαλο σου ολα,εσυ το θελεις
    και το κορυφαιo, παλια που υπηρχε φτωχεια αυτα δεν υπηρχαν(βεβαια ολοι εχουν μια ιστορια για καποιον που τον εστελναν στον παπα να το διαβασει).
    Ελεος πια με τους μαλακες.
    Γιατι οταν λεω οτι εχω ασθμα κανενας δεν με κοιτα περιεργα ενω οταν λεω οτι εχω ιδεοληψιες με βγαζουν τρελη.
    Ελεος.Εχουμε μια ασθενεια και κανουμε θεραπεια.Γιατι να ειναι κατακριτεο?
    +10000. Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο! Μην πεις οτι εχεις ψυχωση σε βγαζουν "ο σχιζοφρενης με το πριονι", μην πεις οτι εχεις διπολικη σε βγαζουν "ο μανιακος με το τζιπ", μην πεις οτι εχεις καταθλιψη σε βγαζουν "ο emo ο κλαψομουνης", μην πεις οτι εχεις ανορεξια/βουλιμια σε βγαζουν "η πεζη/κενοδοξη/ψωναρα". Δυστυχως το στιγμα δεν εχει ακομα καταρριφθει, κ διαιωνιζεται απο πολλους χωριατες που αμα αποκαλυψεις κατι θα σε κοιταξουν παραξενα η θα βρουνε καποια μαλακια να πουνε. Πχ οταν ειχα πει στις φιλες μου οτι εχω νοσηλευτει σε κλινικη με κοιταξαν σαν ζομπι, ειχα παει επισης πριν λιγες μερες στο γυναικολογο για μια εξεταση και οταν ειπα οτι παιρνω ρισπερνταλ με ρωτησε "πασχεις απο σχιζοφρενεια?" κ μετα μου ελεγε "βαλε τη λογικη σου σε λειτουργια" κ κατι τετοια χαζα. Ελεος.
    Συμφωνω με το ντου. Αυτο πρεπει να γινει, οχι βεβαια οτι θα παψουν οι στενομυαλοι να υπαρχουν. Αλλα κι εμας σκασιλα μας στην τελικη.

Senior Member
    ασε εδω υπαρχει στιγμα παντου σε ολο τον κοσμο εδω περα με τους συντηρητικους-κομπλεξικους-αμορφωτους-χωριατες δε θα υπαρχει ;

καπου διαβασα ομως οτι οι μουσουλμανοι θα μας θεωρουσαν...αγιους λολ...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

φιλε μου σε πολεις οπως ειναι η δραμα,η ξανθη κτλ και πανω δεν υπαρχει στιγμα.εκει που εισαι εσυ μπορει να υπαρχει στιγμα αλλα θα σου προτεινα να τους γραψεις στα αρχιδια σου και να μην το σκεφτεσαι

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast