Results 16 to 18 of 18
Thread: Jeremy Gillitzer
-
07-12-2011, 02:24 #16
Κι αυτη η κοπελιτσα χαθηκε... Ψυχούλες, τόσο όμορφοι και γλυκεις άνθρωποι..
Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
- 07-12-2011, 09:17 #17
Δεν είναι απαραίτητο ότι ήταν ψυχούλες ή καλοί ή γλυκείς άνθρωποι, καθώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο από ένα βίντεο που παρακολουθήσαμε. Το ζήτημα δεν έγκειται στο τι ποιότητας είναι το άτομο που σκοτώνεται από μια ασθένεια που με ενημέρωση, προσπάθεια, συμμετοχή πολλών παραγόντων που όμως πρέπει να υπάρχει, θα μπορούσε να ζήσει.
Και δεν είναι καθόλου ανεξάρτητο από τα πρότυπα που μας σερβίρει η κοινωνία, τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ούτε είναι ανεξάρτητο από τυχόν εγκατεστημένες τελειομανίες και ανάγκες ελέγχου, ούτε είναι ανεξάρτητο από την ύπαρξη ενός περιβάλλοντος υποστηρικτικού, με γνώση επίσης, και τα λοιπά. Είναι αρκετά ευρύχωρο το θέμα ώστε να χρειάζεται να διαφανούν και συζητηθούν πολλές του συνισταμένες."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-12-2011, 15:15 #18
Εγώ Ρέιν τον χαρακτήρισα γλυκο άνθρωπο γιατί αυτό ένιωσα οταν είδα τα βίντεο του, νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να νιώθω συμπάθεια για τον οποιοδήποτε... ^^
Κι επίσης έχω υπόψιν μου τη στερεοτυπική κοινωνία μας.. Εκεί που δε αγγίζει ο νους μου είναι η λεπτή γραμμή ανάμεσα στο κάνω μια υπερβολή για την εμφάνισή μου και το να μη μπορεί να δεχτεί το σώμα μου τροφή. Και το οτι δε μπορώ να το καταλάβω με θλίβει, το άγνωστο βάσανο οποιουδήποτε και το τι περνάει, το οποίο δεν αγγίζει εμένα..Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία