Results 31 to 35 of 35
-
29-06-2018, 17:33 #31
Η ιστορία μου είναι μεγάλη και έχω ποστάρει δύο θέματα στην ενότητα απώλεια και πένθος αν θέλεις να τα διαβάσεις. Κατάλαβα πως ήθελε χωρισμό εκείνος μιας που με το τρόπο του το ξεκίνησε απάνθρωπα στο πένθος μου. Εν ολίγοις με ξενέρωσε να τον διώξω πρώτη να μη πάρει την ενοχή. Μου άσκησε απίστευτη ψυχολογική βία και εξαφανίστηκε για τρεις μέρες. Μετά μου είπε πως μας απάλλαξα από αυτή τη σχέση, δεν μπορώ να είμαι δίπλα σου κτλ. Οι αιτίες του χωρισμού είναι πολλές γιατί βγήκαν στην επιφάνεια και πράματα που δεν ήξερα και έμαθα. Τότε που τα πόσταρα δεν ήξερα και άλλα πράματα, αλλά και πάλι που ξέρω δεν θέλω να τα αναφέρω γιατί με πονάνε πολύ. Στο τέλος όταν δεν παραδεχόταν τα λάθη και τις βρομιές του, του είπα να βάλει φουστάνι. Εκνευρίστηκα τόσο γιατί μου έλεγε πως δεν υπάρχει άσχημο φέρσιμο εκ μέρους του και γω ήμουν πρώτον ένα ράκος από το θάνατο του μπαμπά μου και δεύτερον από αυτόν. Μετά ως αντίδραση αναθεμάτισε την ώρα και τη στιγμή που με βρήκε και με διαολόστειλε. Αυτό για μένα ήταν πια οριστικό. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά έτσι λες και είμαι καμία του δρόμου. Εκείνος που πάντα όλα αυτά τα χρόνια ευγνωμονούσε που με βρήκε, που πάντα ήμουν δίπλα του κερί αναμμένο. Εγώ μετά από όλο αυτό το φέρσιμό του δεν τον έβρισα έτσι που είχα όλο το δικαίωμα. Αλλά δεν το έκανα πρώτον γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα μου να βρίζω και δεύτερον σεβάστηκα όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης μας. Είδα όμως ξαφνικά κάποιον άλλον που δεν ήξερα μέχρι στιγμής. Τον είπα αλήτη, άνανδρο και απάνθρωπο και μου κοπάνησε το δαχτυλίδι των 1800€ που μου πήρε λες και γω ήρθα για τα χρυσάφια κ.α πολλά που με στεναχωρούν. Δεν μπορώ να καταλάβω, δεν εθελοτυφλούσα και ήμουν μαζί του, άλλα πρώτη φορά αντέδρασε έτσι λες και δεν ήταν αυτός. Έχω πέσει από τα σύννεφα...
- 29-06-2018, 17:43 #32
Οι σχέσεις στα δύσκολα φαίνονται αν έχουν βάσεις γερές ή είναι σαθρές. Δεν έχω κανέναν να με στηρίξει ουσιαστικά. Με στηρίζει η μαμά μου αλλά έχει και εκείνη πολύ πόνο μιας που πριν κοντά ένα μήνα έχασε και την αδερφή της. Διπλό χτύπημα δηλαδή ( άντρας και αδερφή ). Δεν μπορώ να τ η βαραίνω και άλλο. Παλεύω μόνη μου αλλά ο πόνος, ο θυμός και η πίκρα δεν φεύγουν. Καταλαγιάζουν για λίγο και επιστρέφουν δυνατότερα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Η αλήθεια είναι πως παρότι με έχει διαλύσει ο αρραβωνιαστικός μου, δεν μπορώ να τον ξεπεράσω ακόμα. Θυμάμαι τα καλά και όταν βιώνω ξανά τα τελευταία του λόγια αιμορραγώ και έχω τόσο θυμό που έδωσε μία και τα έσπασε όλα μέσα μου και δεν μπορώ να τον συγχωρέσω. Δεν γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο, άλλον αγάπησα τόσα χρόνια.
29-06-2018, 23:38 #33
τοσο καιρο απλα θα επρεπε καπου να τα λες αυτα αντι να πονταρεις τα παντα σε αυτον κατι που δε το αξιζε
30-06-2018, 00:20 #34
Τόσο καιρό που να τα λέω; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η συμπεριφορά του είναι για μένα πρωτόγνωρη τώρα γιατί δεν ήταν έτσι εξαρχής. Γνώρισα έναν άνθρωπο αληθινό, ζεστό, υποστηρικτικό, ευαίσθητο με ίδια όνειρα με μένα. Για αυτό έχω πληγωθεί μέσα μου πολύ, γιατί δεν το περίμενα να φερθεί αλλοπρόσαλλα και μάλιστα τώρα που τον είχα περισσότερη ανάγκη. Οπότε αν ήξερα πως θα πέσω, θα έβαζα χαλί για να πατήσω στα μαλακά όπως λέει και η παροιμία. Απλά τώρα δεν εμπιστεύομαι κανέναν.
30-06-2018, 00:48 #35
το τι γνωρισες αυτο δε λεει ΤΙΠΟΤΕ απολυτως στη πορεια φαινεται αν αυτο ηταν η σωστη επιλογη