Γάμος με αλλοδαπή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Junior Member
    Κάτι ακόμα.Η σχέση μας προήλθε από σφοδρό έρωτα,κάναμε τα πάντα στην αρχή,μέχρι να αποφασίσει να έρθει,για να είμαστε μαζί.Εγώ πήγαινα εκεί,αυτή ερχόταν εδώ,ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Η αλήθεια είναι πάντως ότι την έχω κακομάθει λίγο,δυσκολεύομαι να της πω όχι,και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημα

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι αν πράγματι αγαπιέστε και ταιριάζετε, θα τα καταφέρετε τελικά.
    Είναι νωρίς ακόμη, δεν ζείτε αρκετό καιρό μαζί και είναι αναμενόμενο να προκύπτουν προβλήματα, όταν μάλιστα όπως λες, είχες συνηθίσει να ζεις μόνος σου μέχρι αυτή την ηλικία. Δεν ξέρω να για κάποιους είναι τόσο εύκολο να προσαρμοστούν σε μια νέα ζωή τόσο εύκολα και γρήγορα, πάντως για μένα δεν ήταν όταν ξεκίνησα να συμβιώνω με τον φίλο μου.
    Έχουμε σκοτωθεί άπειρες φορές, έχουμε χωρίσει για διαστήματα, αλλά τελικά καταφέραμε να ζούμε αρμονικά και να είμαστε ευτυχισμένοι. Είμαστε και οι δύο δύσκολοι άνθρωποι και αρκετά εκρηκτικοί ώρες - ώρες, εγώ είχα μάθει να ζω μόνη μου και δεν ανεχόμουνα μύγα στο σπαθί μου, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να συμβιώνουμε και μάλιστα, να περνάμε πολλές ώρες μαζί, γιατί έχουμε και οι δύο ελεύθερο επάγγελμα και δεν έχουμε συγκεκριμένα ωράρια. Όμως, πάντα θέλαμε να είμαστε μαζί.
    Στη δική μου περίπτωση ήθελε κάποιο χρόνο και αρκετή υπομονή και επιμονή, ιδιαίτερα από την πλευρά του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vascos55555 View Post
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας,όσον αφορά τον ηλιακό,το σκέφτηκα,αλλά όντας συμβασιούχος και 11 μήνες απλήρωτος μάλλον δεν παίζει χαχαχαχα.Πάντως ούτε μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουμε(εγώ 39,αυτή 37),ούτε μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση.Εξάλλου από την αρχή της είπα την κατάσταση μου,μη σταθερή δουλειά δηλαδή,και ότι δεν είμαι πλούσιος.Της είπα ότι θα είναι δύσκολα,ξέρει για την κρίση στην Ελλάδα αφού οι Σέρβοι ενημερώνονται αρκετά για την χώρα μας και δεν της έκρυψα τίποτα.Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η προσαρμογή αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι,και δη Έλληνας,με ταμπεραμέντο δηλαδή.Δεν είμαι άγιος και το έχω παραδεχτεί και στην ίδια ότι όπως όλοι,έχω και εγώ ελλατώματα και δυσκολεύομαι γιατί είχα συνηθίσει και εγώ να ζω μόνος μου και ξέρει ότι δεν αντέχω να με πιέζει,κυρίως για οικονομικά θέματα,αυτό με αγχώνει πραγματικά πολύ,εν μέσω κρίσης κυρίως...
    ποσο καιρο γνωριμιας πριν τον γαμο, ειχατε τελικα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    2 χρόνια αλλά όπως είπα από απόσταση με συχνές όμως επισκέψεις του ενός στον άλλο...

Junior Member

Unhappy Γάμος με Αλλοδαπή

Καλησπέρα φίλοι,ελπίζω όλοι να είσαστε καλά και σας εύχομαι Καλές Γιορτές.Αυτές τις μέρες όλα πηγαίνουν καλά,η σύζυγος δείχνει να προσαρμόζεται αλλά φοβάμαι μήπως γίνει κάτι και αλλάξουν πάλι τα πράγματα.Τελικά κατάλαβα,ότι σε αυτή την σχέση εγώ νιώθω μεγάλη ανασφάλεια και αυτό φαίνεται.Υπάρχει κάποια συμβουλή για να ξεφύγω από την ανασφάλεια και να αποκτήσω πάλι την χαμένη μου αυτοπεποίθηση και να νιώσω πάλι ευτυχισμένος και γεμάτος?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Είχαμε 2 χρόνια γνωριμίας

Junior Member

xm

Ελα τωρα αγαπη δεν εχετε και το φοβερο προβλημα
    εχεις ακουσει πως οταν ερχεται η φτωχεια απο που φευγει ο ερωτας?
    προφανως δεν μιλαμε για φτωχεια αλλα μια σχετικη οικονομικη στενωση
    ειναι λογικο ξερει πως τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα εαν σε αγαπαει πραγματικα πρεπει να σταματησει να σε ζαλιζει και να κανει υπομονη κουραγιο να σε στηριξει πως το λενε
    και απο την αλλη εσυ μην το παιρνεις και κατακαρδα οι γυναικες αρεσκονται να τα φουσκωνουν και να λενε λενε
    πιστευω αμα ανασανεται οικονομικα θα ειστε ενταξει μην αφησεις την ρουτινα τις εκρηξεις και τους καυγαδες να σας απομακρυνουν σαν ζευγαρι γιατι ειναι μονοδρομος!!!

Κράτα γερά φίλε! φαντάζομαι πέρασες από πολλές απογοητεύσεις μέχρι να βρεις μια κοπέλα να σε παντρευτεί! Τα προβληματα ισως να είναι και θεμα κουλτουρας, νοοτροπίας που κουβαλά ο καθένας σας, από Σερβία αυτή από Ελλάδα εσύ. Έχει ζήσει στο δικο της οικογενειακο περιβαλλον στη χωρα της όπου οι απαιτησεις και οι διαπροσωπικες σχεσεις μεσα στην οικογενεια μπορει να διαφερουν από Ελλάδα, κι αυτα τα κουβαλα κι αναλόγως είναι η συμπεριφορα της σε καποια πράγματα απέναντι σου. Δεν ξερω αν σε εχει προβληματισει αυτο. Τα μόνα που ξέρω να σου πω είναι δείξε της αγάπη, να εισαι συγκαταβατικός, παντα να ηρεμας τα πραγματα στους καυγαδες αντι να τα οξυνεις ή να παρασυρεσαι. Βάλε τα δυνατα σου, να φανείς άντρας, να την κάνεις να νοιωθει με βεβαιότητα ασφαλής που είναι δίπλα σου, δείξε της ότι έχεις τις λύσεις και ξερεις να χειριζεσαι δυσκολες καταστασεις. Βάλε τα δυνατα σου να αποκατασταθεις επαγγελματικα, να ανασανεις οικονομικα, πάλευε το αυτο και οταν το παλευεις θα σε ανεβαζει στη συνηδειση της. Έχεις περασει πολλα φιλε μέχρι να φτασεις μέχρι εδω, να φτιαξεις οικογενεια. Φαινεται ότι τις δυναμεις που χρειαστηκες για να το καταφερεις πρέπει να τις ξαναχρησιμοποιήσεις για να την κρατησεις, για να είσαι τελικα ευτυχισμένος. Και όλα αυτα μην σου δημιουργούν περιττό άγχος ή να σου στερουν τον αυθορμητισμο.
    γιάννης

Senior Member
    Γεια σου Vasco 55555.Λοιπον εγω με τον συντροφο μου γνωριστηκαμε πριν 1 χρονο και κατι μηνες.Αυτος Γερμανος και εγω Ελληνιδα.
    Πραγματικα σφοδρος ερωτας.Να φανταστεις οτι εγω μετακομισα γερμανια 4 μηνες μετα την γνωριμια μας.
    Στην αρχη ηταν καπως περιεργα για μενα γιατι εδω δεν ειχα κανεναν φιλο ή γνωστο,το περιβαλλον καινουργιο καινουργιες καταστασεις.
    Ο φιλος μου ειναι 40 χρονων και εχει 3 παιδια, και εγω ειμαι 25 δεν ειχα σκεφτει καν αν θελω παιδια.
    Στην αρχη υπαρχαν στιγμες που θυμωνα αλλα με υπομονη και αλληλοκατανοηση ξεπεραστηκαν τα προβληματα.

Αντιγραφω αυτο που σου ειπε η Karisha το οποιο θεωρω και εγω σημαντικο

Να την βαλεις να κατσει στα ποδια σου,να την παρεις μια μεγαλη αγκαλια,να της χαιδεψεις λιγο τα μαλλια και να πεις οτι την αγαπας πολυ . Να την ρωτησεις πολυ γλυκα και τρυφερα πως νιωθει για ολα αυτα... Να στα πει ολα οπως τα νιωθει. Και να της πεις κι εσυ ηρεμα ηρεμα τι νιωθεις εσυ.
    Οσο αγαπιεστε θα βρισκεται και τροπους να ξεπερνατε τα οποια προβληματα.
    Δεν χρειαζεται να νιωθεις ανασφαλεια.Εισαι μια χαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Γεια σου Vasco 55555.Λοιπον εγω με τον συντροφο μου γνωριστηκαμε πριν 1 χρονο και κατι μηνες.Αυτος Γερμανος και εγω Ελληνιδα.
    Πραγματικα σφοδρος ερωτας.Να φανταστεις οτι εγω μετακομισα γερμανια 4 μηνες μετα την γνωριμια μας.
    Στην αρχη ηταν καπως περιεργα για μενα γιατι εδω δεν ειχα κανεναν φιλο ή γνωστο,το περιβαλλον καινουργιο καινουργιες καταστασεις.
    Ο φιλος μου ειναι 40 χρονων και εχει 3 παιδια, και εγω ειμαι 25 δεν ειχα σκεφτει καν αν θελω παιδια.
    Στην αρχη υπαρχαν στιγμες που θυμωνα αλλα με υπομονη και αλληλοκατανοηση ξεπεραστηκαν τα προβληματα.
    Δηλαδή τόσο σκάρτοι ήταν όλοι οι Έλληνες που γνώρισες μέχρι τα 25 για να τα παρατήσεις όλα για χάρη ενός 40αρη Γερμανού με 3 παιδιά κιόλας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by vascos55555 View Post
    Υπάρχει κάποια συμβουλή για να ξεφύγω από την ανασφάλεια και να αποκτήσω πάλι την χαμένη μου αυτοπεποίθηση και να νιώσω πάλι ευτυχισμένος και γεμάτος?
    Δεν ξέρω ρε vascos αλλά οι Σέρβοι γενικώς είναι από τους πιο φιλοχρήματους λαούς.Και οι ηλικίες της γυναίκας σου ειδικά που έχουν περάσει φτώχεια,πολέμους κλπ. είναι ακόμα πιο φιλοχρήματοι.Το ότι σε πιέζει για οικονομικά θέματα δε μου κάνει και μεγάλη εντύπωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Δηλαδή τόσο σκάρτοι ήταν όλοι οι Έλληνες που γνώρισες μέχρι τα 25 για να τα παρατήσεις όλα για χάρη ενός 40αρη Γερμανού με 3 παιδιά κιόλας?
    Δεν εχεις ακουσει ποτε σου για ενα συναίσθημα που ονομάζεται έρωτας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δεν εχεις ακουσει ποτε σου για ενα συναίσθημα που ονομάζεται έρωτας?
    Μάλλον θα είσαι από αυτές που βιάζονται να γεράσουν...

Page 2 of 2 FirstFirst 12