Results 16 to 28 of 28
Thread: Γάμος με αλλοδαπή
-
10-12-2011, 17:05 #16
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 6
Κάτι ακόμα.Η σχέση μας προήλθε από σφοδρό έρωτα,κάναμε τα πάντα στην αρχή,μέχρι να αποφασίσει να έρθει,για να είμαστε μαζί.Εγώ πήγαινα εκεί,αυτή ερχόταν εδώ,ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Η αλήθεια είναι πάντως ότι την έχω κακομάθει λίγο,δυσκολεύομαι να της πω όχι,και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημα
- 10-12-2011, 17:55 #17
- Join Date
- Jan 2010
- Posts
- 2,605
Εγώ πιστεύω ότι αν πράγματι αγαπιέστε και ταιριάζετε, θα τα καταφέρετε τελικά.
Είναι νωρίς ακόμη, δεν ζείτε αρκετό καιρό μαζί και είναι αναμενόμενο να προκύπτουν προβλήματα, όταν μάλιστα όπως λες, είχες συνηθίσει να ζεις μόνος σου μέχρι αυτή την ηλικία. Δεν ξέρω να για κάποιους είναι τόσο εύκολο να προσαρμοστούν σε μια νέα ζωή τόσο εύκολα και γρήγορα, πάντως για μένα δεν ήταν όταν ξεκίνησα να συμβιώνω με τον φίλο μου.
Έχουμε σκοτωθεί άπειρες φορές, έχουμε χωρίσει για διαστήματα, αλλά τελικά καταφέραμε να ζούμε αρμονικά και να είμαστε ευτυχισμένοι. Είμαστε και οι δύο δύσκολοι άνθρωποι και αρκετά εκρηκτικοί ώρες - ώρες, εγώ είχα μάθει να ζω μόνη μου και δεν ανεχόμουνα μύγα στο σπαθί μου, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να συμβιώνουμε και μάλιστα, να περνάμε πολλές ώρες μαζί, γιατί έχουμε και οι δύο ελεύθερο επάγγελμα και δεν έχουμε συγκεκριμένα ωράρια. Όμως, πάντα θέλαμε να είμαστε μαζί.
Στη δική μου περίπτωση ήθελε κάποιο χρόνο και αρκετή υπομονή και επιμονή, ιδιαίτερα από την πλευρά του.
10-12-2011, 18:07 #18
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 25,313
11-12-2011, 12:17 #19
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 6
19-12-2011, 16:14 #20
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 6
Γάμος με Αλλοδαπή
Καλησπέρα φίλοι,ελπίζω όλοι να είσαστε καλά και σας εύχομαι Καλές Γιορτές.Αυτές τις μέρες όλα πηγαίνουν καλά,η σύζυγος δείχνει να προσαρμόζεται αλλά φοβάμαι μήπως γίνει κάτι και αλλάξουν πάλι τα πράγματα.Τελικά κατάλαβα,ότι σε αυτή την σχέση εγώ νιώθω μεγάλη ανασφάλεια και αυτό φαίνεται.Υπάρχει κάποια συμβουλή για να ξεφύγω από την ανασφάλεια και να αποκτήσω πάλι την χαμένη μου αυτοπεποίθηση και να νιώσω πάλι ευτυχισμένος και γεμάτος?
19-12-2011, 16:16 #21
19-12-2011, 20:36 #22
- Join Date
- Nov 2011
- Posts
- 12
xm
Ελα τωρα αγαπη δεν εχετε και το φοβερο προβλημα
εχεις ακουσει πως οταν ερχεται η φτωχεια απο που φευγει ο ερωτας?
προφανως δεν μιλαμε για φτωχεια αλλα μια σχετικη οικονομικη στενωση
ειναι λογικο ξερει πως τα πραγματα δεν ειναι τοσο καλα εαν σε αγαπαει πραγματικα πρεπει να σταματησει να σε ζαλιζει και να κανει υπομονη κουραγιο να σε στηριξει πως το λενε
και απο την αλλη εσυ μην το παιρνεις και κατακαρδα οι γυναικες αρεσκονται να τα φουσκωνουν και να λενε λενε
πιστευω αμα ανασανεται οικονομικα θα ειστε ενταξει μην αφησεις την ρουτινα τις εκρηξεις και τους καυγαδες να σας απομακρυνουν σαν ζευγαρι γιατι ειναι μονοδρομος!!!
20-12-2011, 08:25 #23
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 7,366
Κράτα γερά φίλε! φαντάζομαι πέρασες από πολλές απογοητεύσεις μέχρι να βρεις μια κοπέλα να σε παντρευτεί! Τα προβληματα ισως να είναι και θεμα κουλτουρας, νοοτροπίας που κουβαλά ο καθένας σας, από Σερβία αυτή από Ελλάδα εσύ. Έχει ζήσει στο δικο της οικογενειακο περιβαλλον στη χωρα της όπου οι απαιτησεις και οι διαπροσωπικες σχεσεις μεσα στην οικογενεια μπορει να διαφερουν από Ελλάδα, κι αυτα τα κουβαλα κι αναλόγως είναι η συμπεριφορα της σε καποια πράγματα απέναντι σου. Δεν ξερω αν σε εχει προβληματισει αυτο. Τα μόνα που ξέρω να σου πω είναι δείξε της αγάπη, να εισαι συγκαταβατικός, παντα να ηρεμας τα πραγματα στους καυγαδες αντι να τα οξυνεις ή να παρασυρεσαι. Βάλε τα δυνατα σου, να φανείς άντρας, να την κάνεις να νοιωθει με βεβαιότητα ασφαλής που είναι δίπλα σου, δείξε της ότι έχεις τις λύσεις και ξερεις να χειριζεσαι δυσκολες καταστασεις. Βάλε τα δυνατα σου να αποκατασταθεις επαγγελματικα, να ανασανεις οικονομικα, πάλευε το αυτο και οταν το παλευεις θα σε ανεβαζει στη συνηδειση της. Έχεις περασει πολλα φιλε μέχρι να φτασεις μέχρι εδω, να φτιαξεις οικογενεια. Φαινεται ότι τις δυναμεις που χρειαστηκες για να το καταφερεις πρέπει να τις ξαναχρησιμοποιήσεις για να την κρατησεις, για να είσαι τελικα ευτυχισμένος. Και όλα αυτα μην σου δημιουργούν περιττό άγχος ή να σου στερουν τον αυθορμητισμο.
γιάννης
20-12-2011, 12:19 #24
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 2,987
Γεια σου Vasco 55555.Λοιπον εγω με τον συντροφο μου γνωριστηκαμε πριν 1 χρονο και κατι μηνες.Αυτος Γερμανος και εγω Ελληνιδα.
Πραγματικα σφοδρος ερωτας.Να φανταστεις οτι εγω μετακομισα γερμανια 4 μηνες μετα την γνωριμια μας.
Στην αρχη ηταν καπως περιεργα για μενα γιατι εδω δεν ειχα κανεναν φιλο ή γνωστο,το περιβαλλον καινουργιο καινουργιες καταστασεις.
Ο φιλος μου ειναι 40 χρονων και εχει 3 παιδια, και εγω ειμαι 25 δεν ειχα σκεφτει καν αν θελω παιδια.
Στην αρχη υπαρχαν στιγμες που θυμωνα αλλα με υπομονη και αλληλοκατανοηση ξεπεραστηκαν τα προβληματα.
Αντιγραφω αυτο που σου ειπε η Karisha το οποιο θεωρω και εγω σημαντικο
Να την βαλεις να κατσει στα ποδια σου,να την παρεις μια μεγαλη αγκαλια,να της χαιδεψεις λιγο τα μαλλια και να πεις οτι την αγαπας πολυ . Να την ρωτησεις πολυ γλυκα και τρυφερα πως νιωθει για ολα αυτα... Να στα πει ολα οπως τα νιωθει. Και να της πεις κι εσυ ηρεμα ηρεμα τι νιωθεις εσυ.
Δεν χρειαζεται να νιωθεις ανασφαλεια.Εισαι μια χαρα.
22-12-2011, 21:17 #25
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 421
22-12-2011, 22:00 #26
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 421
23-12-2011, 13:18 #27
- Join Date
- Dec 2011
- Posts
- 2,987
23-12-2011, 22:04 #28
- Join Date
- Nov 2009
- Posts
- 421
Similar Threads
-
Άγαμος γάμος
By Kick Batowski in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 9Last Post: 30-04-2011, 18:14 -
Γάμος
By alexandros3 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 7Last Post: 20-02-2011, 21:11 -
συγγενεια και γαμος
By ευχη in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 10Last Post: 27-05-2010, 12:13 -
γαμος...θα αντεξω???
By ζωζα in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 67Last Post: 06-03-2009, 12:27 -
ΓΑΜΟΣ - ΣΕΞ : 1-0
By Human in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 24Last Post: 07-01-2009, 00:57
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία