koroidia - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: koroidia

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by xrhstos321 View Post
    vasika mou lene diafora xontro gay kai ales vlakeies ou tous erxontai kai ginetai edw kai 2 xronia etsi 3afnika
    Ηρέμησε Χρήστο ( κι άμα θές γράψε και στα ελληνικά λολ). Όντως το θέμα bullying επηρεάζει τον έφηβο στην ψυχολογία του, στις διαπροσωπικές σχέσεις, ακόμα και στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και στις σχολικές επιδόσεις. Συνήθως θύματα bullying πέφτουν παιδιά που δυστυχώς δεν έχουν παρέες να τους προστατέψουν, αλλά ούτε και την σωματική και λεκτική ικανότητα για άμυνα κι επίθεση. Θα διαφωνήσω με τον Ιωάννη στην άποψη που ανέφερε για να αντισταθείς και να επιτεθείς διότι εκτός ότι στην συνέχεια θα στα πρήζουν ακόμα πιο πολύ, είναι και επικίνδυνο για σένα αλλά και για αυτούς. Το να τα κρατάς όλα μέσα σου απο την άλλη ενδεχόμενως να σου προκαλέσει γερά ψυχολογικά προβλήματα όπως είναι η κατάθλιψη ή/και η ψύχωση. Εγώ θα σου πρότεινα για μια πιο μακροπρόθεσμη ( αυτό σημαίνει σε βάθος χρόνου, (είσαι και έφηβος και ίσως να μην την έχεις πολυακούσει αυτήν την λέξη )) λύση να πας να γραφτείς σε μια σχολή πολεμικών τεχνών. Μην το γελάς και μην το απορρίπτεις με την μία. Έχω δεί γεροδεμένους άντρες να τρώνε γερό ξύλο απο μέτριας σχετικά σωματικής διάπλασης 17 άρηδες!! Διότι οι γεροδεμένοι απλώς σήκωναν τα βάρη τους στο γυμναστήριο και φτιάξαν μυς, ενώ οι νέοι πήγαιναν αρκετό καιρό πολεμικές τέχνες και ήξεραν κινήσεις άμυνας και επίθεσης, και όχι μόνο δεν έφαγαν ξύλο αλλά ρεζίλεψαν τους μεγαλύτερους ( και τους σακάτεψαν εννοείται ) και αυτοί έγιναν ''ήρωες'' στα μάτια όλων όσων το είδαν. Στην σχολή πολεμικών τεχνών υπάρχει δάσκαλος ο όποιος θα σου συμπεριφερθεί εντάξει και θα σε προστατέψει απο τυχόν κωλοπαίδια που ίσως να υπάρχουν και εκεί. Άσε που στις πολεμικές τέχνες τους μαθαίνουν κιόλας τι πάει να πεί σεβασμός. Μην φοβάσαι πάντως στην ηλικία σου το πολύ πολύ να σου γίνει καμιά μικρή μελανιά μια στο τόσο. Ίσως να κάνεις και κάνα φίλο εκεί πέρα, θα φτιάξεις και λίγο την εμφάνιση σου απο την γυμναστική που πραγματοποίτε στις προπονήσεις, θα κερδίσεις λίγο αυτοπεποίθηση και στο τέλος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστεί καν να την χρησιμοποιήσεις (καλύτερα βέβαια) αφού μάλλον θα κάνουν πίσω αυτοί. Καλή δύναμη και καλή τύχη Χρήστο.

Καλά τα λες Driver, μια σχολή πολεμικών τεχνών θα βοηθήσει τον Χρήστο. Πολή σωστή και η διαπίστωση ποια παιδια πέφτουν θυματα bullying. Το χειρότερο είναι όπως λες να τα κρατα κανείς μέσα του γιατι ενδεχομενως να του προκαλεσουν γερα ψυχολογικα προβλήματα, τα οποία συμπληρώνω, θα τον επηρεάζουν χρόνια μετα στη ζωή του σε κάθε του κίνηση είτε επαγγελματική ειτε ερωτική, σαν απωθημενα και σαν προκαταληψη για όλους. Το συμπερασμα και των δυο μας , αλλα και των αλλων μελων που τον εχουν συμβουλεψει ειναι πως πρεπει να κινηθεί, η αντιδραση του δλδ η παθητικότητα δεν μπορεί να συνεχίσει. Σε τετοιες καταστασεις η παθητικοτητα είναι που πρτοκαλει τα ψυχολογικα. Είτε θα φύγει μακρια απ αυτα τα άτομα, πχ να αλλάξει παρεες, σχολειο κλπ ή αν δεν γινεται αυτο να τους αντιμετωπίσει, να φανεί δυνατός, σαν καποιους αδυνατους σωματικα που τους βλεπουν οι αλλοι και τρομαζουν. Του εχουμε ηδη πει τους τροπους αντιστασης, φτανει να πεισμωσει να τους εφαρμοσει. Αυτες είναι οι επιλογες. Το να κανεις πως τους αγνοείς και πως δε σε επηρεαζουν οτι και να κανουν δυσκολο μου φαινεται, πρεπει να χεις πολλη αναισθησια για το κανεις αυτο. Οποτε ειπαμε.....
    γιάννης

Banned
    Χρήστο έαν δεν το έχεις καταλάβει ήδη έχεις κερδίσει την συμπάθεια των περισσότερων του φόρουμ, κι ας μην έχεις πεί σχεδόν τίποτα, γράφοντας και greeklish λολ Αυτό, διότι το θέμα που περιγράφεις το έχουν ζήσει πολλοί, πόσο μάλλον σε ένα ''εξειδικευμένο'' φόρουμ ψυχολογίας. Έτσι, στο πρόσωπο σου βλέπουμε εμάς (εντάξει έμενα για να μου μοιάσεις για παράδειγμα, ίσως να χρειάζεσαι πολλά ακόμα πράγματα λολλ). Οπότε το πρόβλημα σου δεν είναι μόνο ατομικό, αλλά πανφορουμιτικό !! Στηριζόμαστε πάνω σου φίλε. Σου αφιερώνω το παρακάτω αυτοδημιούργητο στιχάκι βγαλμένο μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου.

Για κάθε ψυχή που έχει στεναχωρηθεί.....
    Για κάθε ψυχή που έχει χτυπηθεί
    Για κάθε ψυχή που έχει διαλυθεί
    Κάνε το πρώτος, και σκιστούς το μ...λολλλλ

Υ Γ: Ρε παιδιά, πείτε τι να κάνω? έχω αυπνίες και λέω μαλακίες. Τουλάχιστον φτιάχνω καλά στιχάκια.

Banned
    Χρήστο είσαι καλά? πές κάτι ρε.
    Ωχ παιδιά. Πολύ φοβάμαι πως ο Χρήστος δυστυχώς εφάρμοσε αυτά που του πρότεινε στο πρώτο του μήνυμα ο Ιωάννης, και βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Τουλάχιστον πέτυχε κάτι. Θυσιάστηκε αυτός, ωστέ οι επερχόμένες γεννεές ευάλωτων παιδιών να ζήσουν μια ελεύθερη, απο bully kids, ζωή.
    The greek spirit will always live inside us.
    Έυγε Χρήστο!

Banned
    Κι άμα θές έυγε και καμιά βόλτα απο το φόρουμ, έτσι για να ακούσουμε την φωνή σου, στην προκειμένη περίπτωση να διαβάσουμε τα γραμματάκια σου, για τα οποία σημειωτέον θα πρέπει να επιλέξεις μία απο τις δύο γλώσσες. Διότι ως γνωστών οι Άγγλοι είναι λευκοί και κρύοι, για εμάς ισχύει το ''greek lover με τρίχα απο πουλόβερ'', και όχι τίποτα άλλο αλλά μου φαίνετε πως θα μας εκμεταλλευτούν.

Quote Originally Posted by Driver View Post
    Χρήστο είσαι καλά? πές κάτι ρε.
    Ωχ παιδιά. Πολύ φοβάμαι πως ο Χρήστος δυστυχώς εφάρμοσε αυτά που του πρότεινε στο πρώτο του μήνυμα ο Ιωάννης, και βρίσκεται αυτήν την στιγμή υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Τουλάχιστον πέτυχε κάτι. Θυσιάστηκε αυτός, ωστέ οι επερχόμένες γεννεές ευάλωτων παιδιών να ζήσουν μια ελεύθερη, απο bully kids, ζωή.
    The greek spirit will always live inside us.
    Έυγε Χρήστο!
    Εσύ δλδ προτείνεις το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω"?
    ....εκτός κι αν υπήρξες ή είσαι καρπαζοεισπράκτορας και το αποδεκτηκες αυτό ως φυσιολογικη σταση ζωής....οποτε διαφωνείς μ αυτα που λεω στον Χρήστο.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εσύ δλδ προτείνεις το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω"?
    ....εκτός κι αν υπήρξες ή είσαι καρπαζοεισπράκτορας και το αποδεκτηκες αυτό ως φυσιολογικη σταση ζωής....οποτε διαφωνείς μ αυτα που λεω στον Χρήστο.
    Καρπαζοεισπράκτορας δεν ήμουν, αλλά καρπουζοεισπράκτορας ναί ήμουν!! καθώς πήγαινα έπαιρνα και ξεφόρτωνα καρπούζια στην μπουτικ λάικα λολλ.

Έλα βρε Ιωάννη χαλάρωσε, λίγο χιούμορ κάνω, δεν σε κατακρίνω. Ωστόσο, ακόμα διαφωνώ με αυτήν την λύση της αντίδρασης καθώς ανέφερα τους λόγους πιο πριν.

Καρπαζοεισπράκτορας δεν ήμουν, αλλά καρπουζοεισπράκτορας ναί ήμουν!! καθώς πήγαινα έπαιρνα και ξεφόρτωνα καρπούζια στην μπουτικ λάικα λολλ.

Έλα βρε Ιωάννη χαλάρωσε, λίγο χιούμορ κάνω, δεν σε κατακρίνω. Ωστόσο, ακόμα διαφωνώ με αυτήν την λύση της αντίδρασης καθώς ανέφερα τους λόγους πιο πριν.
    Ενταξει.....χαλάρωσα......:) Αλλά, αμα οι συνθηκες είναι τετοιες που όλη μερα τους έχει μπροστα του και δεν μπορει να τους αποφύγει τι να κάνει? το να καθετε να τις τρωει δεν ειναι και το καλυτερο. Για μενα οι λυσεις είναι: είτε φευγει (αυτο ειναι το καλύτερο) είτε τους αντιμετωπίζει σαν αντρας είτε έχει αναισθησία στο χαρακτηρα οποτε τιποτα δεν τον ενοχλεί.
    Αμα έχεις ζησει παρομοιες καταστασεις μπορεις να καταλαβεις καλυτερα τον αλλο.
    γιάννης

Banned
    Ενταξει.....χαλάρωσα......:) Αλλά, αμα οι συνθηκες είναι τετοιες που όλη μερα τους έχει μπροστα του και δεν μπορει να τους αποφύγει τι να κάνει? το να καθετε να τις τρωει δεν ειναι και το καλυτερο. Για μενα οι λυσεις είναι: είτε φευγει (αυτο ειναι το καλύτερο) είτε τους αντιμετωπίζει σαν αντρας είτε έχει αναισθησία στο χαρακτηρα οποτε τιποτα δεν τον ενοχλεί.
    Αμα έχεις ζησει παρομοιες καταστασεις μπορεις να καταλαβεις καλυτερα τον αλλο.
    Φίλε το έχω ζήσει και με το παραπάνω, και όντως αντέδρασα πολύ έντονα μια φορά βρισκόμενος βέβαια και ήδη με ψύχωση, και το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν, να αντιδράσω υπερβολικά που και το δίκιο μου το έχασα στους υπόλοιπους, και τίποτα δεν πέτυχα, και η ψύχωση έγινε χειρότερα. Το καλύτερο που πιστεύω πως θα έπρεπε να είχα κάνει στην περίπτωσή μου ήταν η λεκτική αντιμετώπιση, όχι βρισίδια αλλά ''τάπωμα'', και τίποτα παραπάνω.
    Last edited by Driver; 21-12-2011 at 16:33.

Φίλε το έχω ζήσει και με το παραπάνω, και όντως αντέδρασα πολύ έντονα μια φορά βρισκόμενος βέβαια και ήδη με ψύχωση, και το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν, να αντιδράσω υπερβολικά που και το δίκιο μου το έχασα στους υπόλοιπους, και τίποτα δεν πέτυχα, και η ψύχωση έγινε χειρότερα. Το καλύτερο που πιστεύω πως θα έπρεπε να είχα κάνει στην περίπτωσή μου ήταν η λεκτική αντιμετώπιση, όχι βρισίδια αλλά ''τάπωμα'', και τίποτα παραπάνω.
    Συμφωνώ μαζί σου! αλλά "τάπωμα" και να το νοιωθεις, όχι χλιαρότητα και φοβο σαν μιλάς!
    γιάννης

Χρήστο...........που χαθηκες να μας πεις τη γνωμη σου?
    γιάννης

Banned
    Συμφωνώ μαζί σου! αλλά "τάπωμα" και να το νοιωθεις, όχι χλιαρότητα και φοβο σαν μιλάς!
    Ναί, όντως. Αλλά ακόμα και σε αυτό το θέμα αν προσπαθήσεις και ''προπονηθείς'' θα τα καταφέρεις.

Ναί, όντως. Αλλά ακόμα και σε αυτό το θέμα αν προσπαθήσεις και ''προπονηθείς'' θα τα καταφέρεις.
    προπονηθείς.....δλδ?
    Το χειροτερο απ όλα είναι να πάρεις στα σοβαρα αυτα που σου λένε και να θεωρησεις τον εαυτό σου ως τετοιο όπως σου υποβαλλουν ότι είσαι. τότε είναι που θα πέσει η αυτοεκτίμηση σου, θα θεωρεις τον εαυτο σου ανίκανο για οτιδήποτε και θα χάνεις έτσι τις ευκαιρίες τη μια μετα την άλλη στη μορφωση, στα επαγγελματικα, στα αισθηματικα κλπ. Ασχετα με τον τροπο αντιμετωπισης, τα έχουμε αναλύσει κάμποσο νομίζω, είναι να έχεις καθαρό το νου, όσο πιο πολύ μπορείς, και η ενσχοληση του νου μαζι τους να ναι μονο όταν τους συναντας, γιατι διαφορετικα όπως σου ξαναπα επηρεάζετε η απόδοση στα υπόλοιπα. Το ξερω ειναι δυσκολο αυτο.
    Σε καταλαβαινω έχεις περασει και συ. Στη θεωρία είναι πιο ευκολα τα πράγματα.
    γιάννης

Senior Member
    Παιδια ωραια τα λετε, αλλα πρεπει να μας πει κ ο Χρηστος την αποψη του κ αμα συμφωνει με αυτα που λεμε, κ αμα εκανε κατι για να αντιμετωπισει την κατασταση κ τι ηταν αυτο, Χρησταρα μπες ρε συ δωσε σημεια ζωης!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Γεια σας ! να προσθέσω και εγώ κάτι .. είναι αδικία και με εξοργίσουν κάτι τέτοια θυμάμαι και εγώ στο σχολείο επειδή ...δεν ξέρω και εγώ δεν έκανα εύκολα φιλίες απλά ήμουν πολύ διαφορετικός, εκλεκτικός..δεν μιλούσα σαν τ αλλα τα κ---παιδα δεν κάπνιζα ,και άλλα πολλά ,είναι απλό εάν δεν κάνεις ότι κάνουν ... το λαμβάνουν ωσάν αποδοκιμασία και μετά έρχεται ο φθόνος ... αργότερα ήμουν τρεις μήνες σε μια εργασία σχετικά καινούργιος , θυμάμαι ένας συνάδελφος μου την έμπαινε άσχημα τώρα ακόμα δεν μπορώ να με καταλάβω γιατί έκανα τόσο υπομονή ! τρεις μήνες ..μια μέρα έρχεται ο ψευτομαγκας και μου λέει μπλα,μπλα ρε μ@λ@κα ... όπα έφτασε ο κόμπος στο χτένι του λέω Γιάννη άκουσέ με ! μου απαντάει το καθίκι τι είναι ρε μ@λ@κα;; του λέω και το εννοούσα θα σε ΒΓΆΛΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΊΟ ΑΠΌ ΕΔΏ ΜΈΣΑ !!! ΘΑ γινόταν το έλα να δεις (ει χα τελειώσει και τον στρατό ειδικές δυνάμεις Ασπρόπυργο 1 ΜΑΛ..κτλ Αλεξίπτωτα.. το αλλόκοτο !!! ο τυπάκος έκτοτε έγινε φιλαράκι !!! πιστεύω ο άνθρωπος θέλει να βρει το σκαλοπάτι του στην σκάλα της ιεραρχίας , ενστικτωδώς .. τώρα έχω ένα γιο 2 γυμνασίου μου 175 ύψος το κουκοβαγιοπουλο είναι ωραίο αρσενικουλι ..του έχουν αλλάξει τα φώτα και επειδή γεννήθηκε Γερμανία φταίει αυτό μεταξύ άλλον για την κρίση στην Ελλάδα !! το τι ακούει ! μάλλον πρέπει να αναλάβω δράση .τι θέλω να πω ; Ε ΌΧΙ !
    κανένας δεν έχει το δικαίωμά να κάνει την ζωή του άλλου ΠΑΤΊΝΙ ! ψάξε θα βρεις βοήθεια !

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast