ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 118
    Banned

ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

χτες εδω κυριοι και κυριες διαχειριστες και διαχειριστριες εγιναν τερατα!το μελος που κανεις δεν εχει πειραξει απο εσας η θεοφανια εβγαλε στην φορα τα πρωην προβληματα μου επειδη να μωρε εθιξα την ηλικια της!
    αναρωτιεμαι με πια κριτηρια κρινεται ποιος θα τρωει τις παρατηρησεις και τα μπαν!με τα δικα σας κριτηρια ε?
    νικο μου δυστυχως εχεις αφησει το φορουμ στα χειροτερα χερια ησουν τοσο απελπισμενος?αμα ησουν γιατι δεν το εκλεινες καλυτερα?
    ο ΚΕΝΟ δεν προλαβαινει να πει μια κουβεντα αμεσως του κοτσαρετε κ μια παρατηρηση λεγοντας τον τρελο κ επικινδυνο!οπως και αλλα μελη!
    η θεοφανια δεν ειναι επικινδυνη κατα την γνωμη σας ε?ουτε μια παρατηρηση ετσι για τα ματια να μας ριξετε λιγη σταχτη!το ατελειωτο μπαχαλο εδω μεσα!
    αν εκανα εγω αυτα που εκανε η προσωποποιηση της πουτανιας ονοματι θεοφανια θα ειχα φαει μπαν και καμια δεκαρια ειδοποιησεις!

Banned
    μηπως να αρχισουμε να βγαζουμε στην φορα τα προσωπικα των μελων αυτου του φορουμ μιας κ υπαρχει τοση ατιμωρησια?κ οχι μονο τα προσωπικα αλλα και προσβολες του τυπου "ειμαι μια αλκοολικη λεσβια και αλλαζω παπιες για να βγαζω το ψωμι μου" ξεροντας φυσικα τα περισσοτερα μελη πως η ντορα αγχος επινε τα ποτηρακια της καποτε το αλκοολικη ειναι δικη σου διαπιστωση κυρια θεοφανια οτι ειναι νοσηλευτρια τωρα το λεσβια δεν ξερω που κολλαει στην επεσα ποτε?λολ!
    λοιπον μηπως να αρχισουμε ολοι το θεαρεστο εργο της κυριας?η εμεις θα τιμωρηθουμε?

..δώρα...στο είπα και χτες.
    Σου ζήτησα συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, αν και δεν θα πρεπε, γιατί πριν σε βρίσω με είχες στολίσει με πόσους χαρακτηρισμούς που σβήστηκαν από τη διαχείριση.
    Εχεις πολύ καιρό τώρα που μπαίνεις στο φορουμ για να τσακωθείς με συγκεκριμένα μέλη και ανάμεσα τους είμαι και γω.
    Τον λόγο τον ξέρουμε και οι δυο που με κυνηγάς χωρίς ΝΑ ΦΤΑΙΩ πουθενά για το σκηνικό που είχε γίνει τότε στο τσατ.
    Σταμάτα να με παρουσιάζεις σαν τέρας που ξύπνησε ανάποδα και σε έβρισε γιατί θα αναγκαστώ να πω όλο το ιστορικό, μήπως καταλάβουν όλοι γιατί μου τη λες πάνω από ένα χρόνο τώρα.
    Όσο για τις παρατηρήσεις, δεν έχω πρόβλημα να φάω από τη στιγμή που σε έβρισα πράγμα το οποίο συνέβη ΜΙΑ φορά και όχι ΕΚΑΤΟ όπως κάνεις εσύ από χτες.
    Καλήμέρα.

Banned
    + 100000000000000 με dora-agxos!

ειδικα η moderator Idella το εχει παρακανει μαζι μου. απ'τη πρωτη στιγμη που ανελαβε της χτυπησα στο ματι ασχημα κι αρχισε να μου διαγραφει τα ποστς. οχι απλα τις κακες λεξουλες (που παραδεχομαι κι εγω ο ιδιος οτι χρησιμοποιω ακαταπαυστα), αλλα ολοκληρες προτασεις με αποτελεσμα αυτα που γραφω να μην βγαζουν νοημα στο τελος. μεχρι και παρεξηγησεις δημιουργηθηκαν, θυμαμαι πχ σε ενα θεμα με τη Lacrymosa που επειδη ειδε κατι σβησμενο σε οσα ελεγα, νομιζε οτι ειχα πει κατι ασχημο για εκεινη. το παρατηρησα και με την kyknos25 τελευταια, πως οταν τσακωνομαι με καποιον αντι να του σβησει κι εκεινου τις προσβολλες προς το προσωπο μου, σβηνει μονο οσα εγω γραφω. αν αυτο δεν ειναι ανιση μεταχειριση απο τη διαχειριση τοτε τι ειναι ? δλδ αφηνετε να προκαλουν προσβαλλωντας ασχημα ενα μελος, οταν εκεινο ομως απανταει για να αμυνθει τοτε του βουλωνεται το στομα. και ναι ξερω ειπα ασχημα πραγματα και για χαπιομανια και οτι ηταν κολληταρι με τον ψυχιατρο η χρηστρια εκεινη (μα μονη της το δηλωσε), ομως το να ρθει να μου πει εμενα που ξερει οτι ειμαι ανεργος κι αντικοινωνικος οτι δεν εχω ζωη, δεν ειναι λιγο σαν να σε χτυπαει εκει που πονας ? κι αντι να σβησουμε ολες τις προσβολλες και τα βρισιδια, σβηνουμε μονο απ'τη μια γιατι ετσι μας συμφερει και αντιπαθουμε τον χρηστη KENO, και θελουμε να γελοιοποιηθει στο υπολοιπο φορουμ ? συν τις παρατηρησεις που του εχουμε δωσει και κοντευει να φαει ban.

για τη χρηστρια Θεοφανία τωρα οτι κι αν πω ειναι λιγο. απ'το ξεκινημα με μειωνε και μου μιλουσε ασχημα λες και γνωριζομαστε προσωπικα. οπως εγραψα κι αλλα μελη το εχουν κανει, αλλα η συγκεκριμενη "κυρια" το παρακανε. αυτη ειναι ο λογος που δε παιρνω πλεον το φορουμ στα σοβαρα, που δεν θελω να ανοιξω θεμα να κουβεντιασω οτι προβλημα με απασχολει (ειδικα οταν θυμαμαι εκεινο που ειχε πεταξει οτι μας λυπαται που κουβεντιαζουμε εδω τα προβληματα μας), και φυσικα που δε παταω στις συναντησεις της Αθηνας. αυτη ειναι ο λογος που οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το φορουμ επισης στα σοβαρα και ειτε αποχωρουν ειτε συνεχιζουν μεχρι να διαπιστωσουν την αρρωστια της κι οτι δε τα βγαζουν περα μαζι της λογο διαχειρισης. στο παρελθον καμποσα αλλα μελη την εχουν χαρακτηρισει ακριβως οπως εσυ Δωρα τωρα. εγω λεω να κατσει να αναρωτηθει μηπως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. μηπως Θεοφανία κι εσυ να πηγαινες επιτελους σε γιατρο, γιατι βγαζεις τοση κακια αδικα σε ανθρωπους που δε σου φταινε ? κι οχι καλη μου δε βρεχει, απλα σε φτυνει ολο το φορουμ.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

δεν της φταιμε ομως και οι υπολοιποι, ειδικα αρρωστοι ανθρωποι που παιρνουν και φαρμακα σαν τον vince, να την ακουν να τους μειωνει ασχημα λες και τους ξερει, πολλες φορες γραφωντας και ψεμματα ακομα για να πεισει

ελπιζω να λαβουν μετρα επιτελους και να ησυχασουμε ολοι...

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..δώρα...στο είπα και χτες.
    Σου ζήτησα συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, αν και δεν θα πρεπε, γιατί πριν σε βρίσω με είχες στολίσει με πόσους χαρακτηρισμούς που σβήστηκαν από τη διαχείριση.
    Εχεις πολύ καιρό τώρα που μπαίνεις στο φορουμ για να τσακωθείς με συγκεκριμένα μέλη και ανάμεσα τους είμαι και γω.
    Τον λόγο τον ξέρουμε και οι δυο που με κυνηγάς χωρίς ΝΑ ΦΤΑΙΩ πουθενά για το σκηνικό που είχε γίνει τότε στο τσατ.
    Σταμάτα να με παρουσιάζεις σαν τέρας που ξύπνησε ανάποδα και σε έβρισε γιατί θα αναγκαστώ να πω όλο το ιστορικό, μήπως καταλάβουν όλοι γιατί μου τη λες πάνω α[ό ένα χρόνο τώρα.
    Όσο για τις παρατηρήσεις, δεν έχω πρόβλημα να φάω από τη στιγμή που σε έβρισα πράγμα το οποίο συνέβη ΜΙΑ φορά και όχι ΕΚΑΤΟ όπως κάνεις εσύ από χτες.

Καλήμέρα.
    κοπελα μου εισαι αρρωστη!εγω κυνηγαω εσενα?αυτο που λες με το τσατ ειχε γινει πριν ενα χρονο στο εχω αναφερει ξανα και δεν το θυμαμαι?πριν 2 μηνες μου εστειλες να μπω στο τσατ τοτε δλδ δεν σε κυνηγουσα και σε κυνηγαω τωρα?
    μολις στην ειπα στο θεμα του αλεξη δεν σε εβρισα στην ειπα αρχισες την επιθεση!και κακως τα εσβησε η διαχειριση!εγω εκει τα ηθελα να φαινονται!αλλα προφανως μονο αυτο ξερει να κανει!
    για πες το ιστορικο ρε μεγαλη που με απειλεις κιολας??που οτι ειπωνεται μεσα στο τσατ τα ξεφουρνιζεις και απειλεις κοσμο νουμερο ε νουμερο!
    οχι δεν ηθελες ειδοποιησεις μονο οριστικο μπαν θελεις για καθε νταβατζιλικι σου εδω μεσα!
    ακου λεει την κυνηγαω γι ατο τσατ! οτι θυμασαι χαιρεσαι!

Banned
    εχει τις ευλογιες ολων των διαχειριστων!αυτο δεν θα αλλαξει ποτε!νομιζεις θεοφανια πως μονο εγω εχω αυτη την αποψη για εσενα?ξερεις ποσα μελη μπορουν να εμφανιστουν να σου πεταξουν στα μουτρα τα νταβατζιλικια σου?αλλα μαλλον θα φοβουνται μην τυχον τους χτυπησεις στην αρρωστια τους η μην πεταξεις τα προσωπικα τους στην φορα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εχει τις ευλογιες ολων των διαχειριστων!αυτο δεν θα αλλαξει ποτε!νομιζεις θεοφανια πως μονο εγω εχω αυτη την αποψη για εσενα?ξερεις ποσα μελη μπορουν να εμφανιστουν να σου πεταξουν στα μουτρα τα νταβατζιλικια σου?αλλα μαλλον θα φοβουνται μην τυχον τους χτυπησεις στην αρρωστια τους η μην πεταξεις τα προσωπικα τους στην φορα!
    Μπηκα ξανα στο φορυμ μετα απο πολυ καιρο, και επαθα πλακα! Ειναι δυνατον σε φορουμ ψυχολογιας και αγαπης να φοβουνται μελη να μιλησουν μηπως και βγει στην επιφανεια ο προσωπικος τους γολγοθάς? Ειναι δυνατόν?

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Μπηκα ξανα στο φορυμ μετα απο πολυ καιρο, και επαθα πλακα! Ειναι δυνατον σε φορουμ ψυχολογιας και αγαπης να φοβουνται μελη να μιλησουν μηπως και βγει στην επιφανεια ο προσωπικος τους γολγοθάς? Ειναι δυνατόν?
    βεβαιως και γινεται οταν σε ενα φορουμ ψυχολογιας μπαινουν αψυχολογητοι..

να δουμε ποτε η διαχειριση θα ξυπνησει και να βαλει στην θεση της την κυρια..αλλιως οτι και αν κανει απο εδω κ περα θα ειναι συνυπευθυνη και η διαχειριση!

Senior Member
    οχι δεν ειναι μεροληπτικη απλα απουσα!Απουσα η εθελοτυφλουσα καλυτερα!!Η ανοχη σε καποια μελη ειναι περισσοτερο απο εξοργιστικη!Ισως ειναι καλυτερα να κλεισει το φορουμ,η τουλαχιστον να λειτουργησει κατω απο αλλη διαχειριση!
    Νομιζω Νικο οτι οταν ενας ψυχοθεραπευτης αισθανθει οτι δεν μπορει να προσφερει αλλο κανει παραπομπη ισως ειναι καλυτερα να κανεις και εσυ το ιδιο.Οτι ειχες να προσφερεις το προσεφερες!!Το φορυμ ειναι πολυ δυσκολος πελατης,λολ!!!
    Φιλικα και χωρις θυμο Νικο!!!!

υ.γ Ενας προβληματισμος μου..
    Οταν καποιο μελος ειναι εδω πολλα χρονια γραφει καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ,αναπαραγει τα ιδια μοτιβα τα οποια και τα πεταει στους αλλους σαν να ειναι σκουπιδια του πιστευεις οτι με του να του δινεις <<στεγη>> σε αυτο το φορουμ τον βοηθας??

Banned
    κι ομως julias, οταν τσακωνονται μαζι σου και χρησιμοποιουν οσα εγραψες σε μια αδυναμη στιγμη σου για να σε μειωσουν και να σε κανουν να νιωσεις σκουπιδι μπροστα τους, τοτε δυστυχως ναι τα μελη θα φοβουνται να πουν και το παραμικρο εδω μεσα, μηπως και τα κρινει αρνητικα η Θεοφανία (κι οποια αλλη Θεοφανία με αντιστοιχη συμπεριφορα). η συγκεκριμενη χρηστρια ειναι ο καρκινος του φορουμ αυτου, γιατι πεταγεται παντου και στη παραμικρη αντιπαραθεση που μπορει να δημιουργηθει, ερχεται και μιλαει σαν να σε ξερει. της δινει ο καθενας βλεπεις αυτο το δικαιωμα βγαζωντας τα προσωπικα του, τα εσωψυχα του, και η "κυρια" τα εκμεταλλευεται...

προσωπικα επειδη ξερω και τα στοιχεια της μεχρι και την φατσα της, μπορω να της σκασω μια καθως πρεπει μηνυση και να αποζημιωθω, αλλα βαριεμαι πραγματικα να ασχοληθω και την λυπαμαι γιατι αναγνωριζω την αρρωστια της κι οτι εχει το ακαταλογιστο. γιαυτο ακριβως το λογο προτιμω να την εχω ignore και να μη διαβαζω καν οσα γραφει. εχω κι επαφες με καμποσα αλλα παλιοτερα μελη που ενοχληθηκαν με τη συμπεριφορα της και οπως ειπα τα εθαψε κυριολεκτικα πληγωνοντας τα πολυ ασχημα ψυχολογικα, τα οποια σε καποια φαση σκεφτηκαν να κανουν το ιδιο. ευτυχως κανεις δε τη παιρνει στα σοβαρα πλεον, γιατι αλλιως θα ειχε μπλεξει ασχημα.

Banned
    και σου επαναλαμβανω κυρια μου και ειναι κ η τελευταια φορα που σου απευθυνω τον λογο!την συγνωμη να την πεις στον εαυτο σου για καθε σου νταβατζιλικι εδω μεσα!καθε μερα!
    απο την αλκοολικη που αλλαζει παπιες......

(ερχεται κ η σειρα σου για την παπια,απο εκει δεν ξεφευγει κανεις)

Banned
    οπως τα περιμενα...πραγματικα οποιος συμμετεχει σε αυτο το φορουμ ειναι αξιος της μοιρας του.αυτα ειχα να πω και τιποτε αλλο!

καλες γιορτες σε ολους να εχετε υγεια υγεια και υγεια!γιατι μονο αυτο μας εμεινε ολα υα υπολοιπα μας τα εχουν παρει
    να περασετε ομορφα!

Senior Member
    Σε λατρευω.

Banned
    + 1000 σε Δώρα, άνεμο, Κενό, τζούλιας και όλους τους άλλους που λένε τα ίδια στα u2u email msn. Kαι αυτοί οι άλλοι είναι πάρα πολλοί.
    Διαφωνώ άνεμε μόνο σε ένα σημείο μαζί σου. Δεν νομίζω ότι είναι από έλλειψη χρόνου. Γνωρίζουν πολύ καλά τι κάνει το εν λόγω μέλος, τις προκλήσεις και τον εκφοβισμό που εξασκεί. Η στάση τους δείχνει ότι δεν ενοχλούνται.

Senior Member
    Μπορώ κάπως να καταλάβω κάποιους που δεν συμφωνούν μεταξύ τους, θεωρούν ότι βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα και τσακώνονται με την πρώτη ευκαιρία. Είναι κι αυτός καμιά φορά ένας τρόπος εκτόνωσης.
    Μου κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση τα άτομα που εμφανίζονται αραιά και πού στο φόρουμ, μόνο και μόνο για να σχολιάσουν κάποιον διαδικτυακό καυγά και να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για τα μέλη. Τι βίτσιο είναι πάλι αυτό?

Page 1 of 8 123 ... LastLast