Results 31 to 45 of 118
Thread: ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
-
10-12-2011, 22:11 #31
Χαίρομαι πολύ Δώρα που λες πως έχες τελειώσει με το θέμα, κάτι που θα φανεί στην πορεία αν ισχύει ή οχι
Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
- 10-12-2011, 22:12 #32
10-12-2011, 22:14 #33
οκ......
Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
10-12-2011, 23:20 #34
Καλησπέρα μωρέ... θαρρώ πως χρειάζεται να βάλουμε περισσότερο χιούμορ στη ζωή μας, έ;... για παράδειγμα, εγώ τώρα κάνω αυτό που λέγεται "προτροπή'. Με τις λέξεις πάντα έτσι;... με ό,τι πολυτιμότερο έχουμε δηλαδή. Τα σκατά που κολυμπάνε στο κεφάλι μας εννοώ. Αυτά είναι οι λέξεις, άμ τί!... η έκφραση των σκέψεων και συναισθημάτων μας μωρέ!... ναι, αυτά εννοώ διάολε!...
"ενταξει της εδωσες και μια ειδοποιηση τωρα λυθηκε το προβλημα δεν θα το ξανακανει,δεν θα ξανα απειλησει,δεν θα ξαναχτυπησει κανενος την ασθενεια,δεν θα ξαναβγαλει στην φορα σωψυχα και ιδιοτητα κανενος!...".
Και αλήθεια, αφού δε δίνεται "βάρος" στις λέξεις, πώς γίνεται ρε πούστη μου όλο αυτό το πράγμα που περιγράφεται παραπάνω;... πολύ προβληματισμό μου δημιουργεί, δε το συζητώ... τί υπάρχει πιο δυνατό από τις λέξεις;... η σιωπή, η διαστρέβλωση, η απαξίωση του συνομιλητή;... μα κι αυτά όλα με γράμματα βγαίνουν προς τα έξω... να πεις πως έχεις μπροστά σου μια παλέτα... χμμ, να ζωγραφίσεις ρε αδερφέ... ένα πεντάγραμμο;... να βάλεις νότες επάνω, ναι το καταλαβαίνω... αλλά να μη δίνουμε σημασία στις λέξεις;... 'ντάξει καλέ, αφού το να ξύνουμε τα κακαλάκια μας για να καμουφλάρουμε τις λέξεις είναι πιο εύκολο, μη σας χαλάσω το χατήρι, λολ!...
Άλλο μέγα "ελάττωμα", να μιλάς για λογαριασμό σου... έχει καταντήσει "ελάττωμα" να κουβαλάς την ευθύνη των λόγων σου και να εκφράζεσαι σε α' ενικό πρόσωπο... και "προτέρημα" το να χρησιμοποιείς άπαντες όλους για να πεις δυο λέξεις... το φαινόμενο απαντά από μόνο του στην "απορία" που εξέφρασα παραπάνω. Εδώ συνηθίζεται η μέθοδος του πληθυντικού αριθμού. Και έξω απ' τα φόρουμς βεβαίως - βεβαίως... γιατί οι άνθρωποι που δε... ζυγίζουν τις λέξεις - το μυαλό και την ψυχή τους δλδ - απλά τις φοβούνται... τις απλώνουν πάνω στους άλλους με έναν ωραιότατο πληθυντικό, μπας και φανεί... τί αλήθεια φοβούνται οι άνθρωποι να φανεί;...
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα που αναφέρεται σε μένα την Ροκ - η Αλομπάρ συνεχίζει σε άλλα φόρουμς όπου οι άνθρωποι δε φοβούνται - είναι αυτό...
"Αρχικά καταχωρημένο από PETRAN Εμφάνιση Μηνύματος
Απλά να τα ξέρεις αυτά όταν βρεθείς σε ένα debate με τους άλλους "λογοτέχνες" για να μιλήσω την παιδική σου γλώσσα αφού θέλεις να μιλήσουμε με βάση τα επαγγέλματα μας (μπορεί να είμαι και εγώ εκεί).
Θεοφανία:
..εχμ...ποια επαγγέλματα? Η ροκ είναι λογοτεχνης? λολλλλ.....(Ετσι και μου την ξαναπει κανεις για το μοντελ που έχω βαλει κατω από το νικ μου, θα γινει της @@).".
Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου λοιπόν, όπως πάντα. Και θα ρωτήσω - χωρίς καμιά "αγωνία" για το αν θα πάρω απάντηση ή όχι - αυτό δεν αποτελεί λόγο για παρατήρηση;... και τί φταίω εγώ αν οι μοντς ΔΕ του έδωσαν σημασία;... επειδή αυτοί δε γουστάρουν να ζυγίζουνε τις λέξεις;... το έχω γράψει πριν τη Δώρα, χθες ή προχθές. Καλό πρόσχημα για όσους αδυνατούν να τις ζυγιάζουν λοιπόν... και στην τελική, δε κατάλαβα... εδώ έχουμε ειρωνία - "και καλά, τί είπα ο άνθρωπος!", με πολύ φτηνό τρόπο βέβαια, - για ποιό πράμα κύριοι και κυρίες μοντς του φόρουμ;... γνωρίζει η κυρία τί έχω γράψει;... τους τίτλους αυτών;... τον εκδοτικό οίκο;... το ονοματεπώνυμο με το οποίο... κυκλοφορώ;... τα θέματα που πραγματεύομαι;... για μήπως τα διαφήμισα στο χώρο και δε το θυμάμαι;...
Αν η κυρία θεωρεί τον "λογοτέχνη" επάγγελμα, θα έχει τους λόγους της... ναι, ζω απ' το γράψιμο, τραβά κανείς κανά ζόρι;... απ' το γράψιμο, όχι απ' τη λογοτεχνία.
Αλλά εδώ δεν έχουμε λόγο για "τροποποίηση μηνύματος", έχουμε αλλού γι' αλλού... και με την ευκαιρία του θρεντ, να πω και κάτι άλλο...
Θα είναι μεγάλη αστειότητα το εξής: Εγώ έκανα "ριπόρτ" για τις δυο αυτές προτάσεις... αλήθεια, πώς ξέρω αν δεν είναι "μοντς", τα άτομα στα οποία κάνω "ριπόρτ" για λεγόμενά τους;... το παρόν σαφώς και δεν έχει σβηστεί... όπως και άλλα στα οποία αντιμετωπίζω την εμμονή ενός ανθρώπου να με αποκαλεί "αλκοολική", ενώ δεν είμαι πια... εκεί τουλάχιστον, το θέμα άπτεται όντως ενός ψυχολόγου, κι όχι των απλών μοντς έ;... εκτός αν υπάρχουν ψυχολόγοι που ΔΕ γνωρίζουν πως ορισμένοι πρώην αλκοολικοί - όχι ναρκομανείς, πιοτί και μόνο λέμε - αποκτούν επανέλεγχο... αλλά αφού δε πειράζονται οι ίδιοι για τέτοιου είδους ελεεινές ανακρίβειες, να πειραχτώ εγώ που πίνω τη μπυρίτσα μου;...
Άντε, με τις υγείες σας......
Last edited by RockElCasbah; 11-12-2011 at 10:18.
10-12-2011, 23:33 #35
τωρα που μπαναριστηκε ο ΚΕΝΟ ειναι οκ λυθηκαν ολα..το θεμα λυθηκε.
(η αλλη θα εχει παθει διαρροικες κενωσεις απο την χαρα της που αποκλειστηκε ο ΚΕΝΟ αμα φυγω κ εγω εκει να δεις οργασμους θα εχει)
10-12-2011, 23:45 #36
και να κανω μια προβλεψη?οταν θα μπαναριστω κ εγω τοτε θα ανοιξει θεμα η μις για να πει τα δικα της..με τις ευλογιες του δεσποτη παντα!
σημερα εχει παθει κραμπα στα δαχτυλα η μαλλον θα βαραει ολημερις παλαμακια για τον θριαμβο.
10-12-2011, 23:50 #37
Άχ, συγγνώμη ρε γαμώτο, αλλά τώρα που τα έχω και πρόσφατα... γιατί για να μπορέσω να κάνω "αναζήτηση" και να ψάξω να βρω πράματα που έχουνε γραφεί, θα έπρεπε να έχω... σπουδάσει την τέχνη του... διλέπτου - λολ, γεια σου ρε Τζέην κι ας είσαι και δέκα κλώνοι μαζί, μόνο ένας ανόητος δε βλέπει πόσο συγκροτημένο και αντικειμενικό αντιληπτικό κριτήριο έχεις!...
... γιατί μη ξεχνάς ρε Τζέην, πως είναι τρομερά σημαντικό να με ενδιαφέρει ποιό παλιό νικ είσαι ρε πούστη μου, και όχι τί γράφεις και τί λες... αυτό περνάει ως "σημαντικό" σε ένα φόρουμ... αυτοβοήθειας. Όπου οι άνθρωποι, ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα βοηθούσαν ο ένας τον άλλον αν δεν αφήνονταν όλες αυτές οι κακοβουλιές ελεύθερες... και κάποιοι θα έφευγαν και λίγο παραέξω για να κάνουν ΚΑΙ άλλα πράματα...
Ρε Τζέην;... μιλάω στον κλώνο μου ρε γμτ, άλλωστε το εντόπισε η "επιστήμη"... ά, και πού 'σαι;... είναι υποχρεωτικό να δίνεις... υποστήριξη γιατί ΔΕΝ έχεις το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ να απαντάς όπου και όταν σου γουστάρει!...
Κατάλαβες;...... όχι;... κρίμα ρε συ, έβαλα τα δυνατά μου η έρμη, λολ!...
"Ούτε η επίκληση στο δράμα είναι επιχείρημα, το επιχείρημα που χρησιμοποιείς το 90% των περιπτώσεων. Απλά να τα ξέρεις αυτά όταν βρεθείς σε ένα debate με τους άλλους "λογοτέχνες" για να μιλήσω την παιδική σου γλώσσα αφού θέλεις να μιλήσουμε με βάση τα επαγγέλματα μας (μπορεί να είμαι και εγώ εκεί). Μακάρι να τηρούσες κάποια στιγμή την υπόσχεσή σου να φύγεις από εδώ μέσα, αλλά φυσικά η υπόσχεση σου έχει τόσο κύρος όσο τα αέρια από το κόλον.".
Σελίδα 11 απ' το θρεντ για τον Αλέξη... αυτά είναι τα επιχειρήματα που έχω χρησιμοποιήσει στο... 90% των απαντήσεών μου συνολικά με όλα μου τα νικς, λολ!... στα θέματα κυρίως των εξαρτήσεων και του αλκοόλ, και της κατάθλιψης. Σε αυτά που πέρασα στο πετσί μου και βγήκα μάγκας και μαγκιά μου διπλή και τρίδιπλη. Και που είναι εμφανέστατο πως έχω όλα τα φόντα για να πω δυο κουβέντες της προκοπής. Και στην τελική, το κάνω εθελοντικά με ανθρώπους που έχουν τέτοια θέματα εδώ και τρία χρόνια. Κρίμα που δε μπορώ να φορέσω και μια ποδιά να λέω πως είμαι και γιατρός...
Έχεις δίκιο Πετράν και συγγνώμη που καταπιάστηκα με το "επάγγελμά" σου. Και κρίμα που δε θα παραδεχόσουν ποτέ πως έχω πάρα πολλά ποστς βοηθητικότατα για τέτοιου είδους θέματα. Επίσης κρίμα, που έχεις λοιδορήσει στίχους μου - συγγνώμη που δεν είμαι ο Ελύτης, έ; - και που είμαι οπαδός της ψυχανάλυσης και όχι της γνωσιακής. Άλλωστε, εμένα δε με παίρνει να τη διαφημίζω κιόλας λόγω... "επαγγέλματος", λολ!...
Κι επειδή οι λέξεις είναι σα τα αέρια απ' τον κώλο, κρίμα που ούτε γι' αυτό βρήκαν λόγο να σου κάνουν παρατήρηση... πάντως η κλανιά είναι και υγεία...
Ας απαντήσω και σε δυο χρήστες που ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου, και καλά αέρια στο φόρουμ, στους μοντς και στη διαχείριση που όσο την..."μισώ", τόσο θα με απαξιώνει, λολ!... καλή Κυριακή!...Last edited by RockElCasbah; 11-12-2011 at 10:13.
11-12-2011, 02:26 #38
11-12-2011, 03:59 #39
Εγώ να προσθέσω πως το μέλος Θεοφανία πολλές φορές με ακολουθούσε από θέμα σε θέμα ανακρίνοντας τα λεγόμενα μου και λέγωντας πως βγάζω διαγνώσεις ενώ τα λεγόμενα μου περιείχαν φράσεις όπως "πιστεύω", "νομίζω" ή "μου φαίνεται". Σε καμιά περίπτωση δεν έβγαλα διάγνωση και φαινόταν καθαρά ότι μου κολλούσε. Οι κινήσεις της πολλές φορές ήταν επιτηδευμένες και φαινόταν ξεκάθαρα.
Επίσης το δυστήχημα είναι ότι αυτά που λέει η Δώρα είναι αλήθεια. Πολλά μέλη εδώ, τα χτυπάνε πάνω στο πρόβλημα τους, όπως και εμένα, γεγονός θλιβερό και αποτρόπαιο για ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης. (Θεοφανία δεν αναφέρομαι σε σένα, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων). Δυστυχώς όμως, όσες φορές και αν επισημανθεί, πιστεύω πως τέτοια φαινόμενα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και καλύτερα θα ήταν απλά να μην ασχολούμαστε και χαλιόμαστε παραπάνω.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-12-2011, 09:03 #40
εισαι απο τους πρωτους βιαστες εδω μεσα μην δινεις τσαμπα ποντους!τα μονα χιλιαδες πραγματα που εχεις να πεις ειναι ιδιωτικες συζητησεις που δεν αφορουν κανεναν αντε και κανενα αλκοολικη,αρρωστη κτλ κτλ κτλ!
εσυ δημιουργεις ολα αυτα που ειπε παραπανω γιατι αν κοντραριστεις σε μια συζητηση(κατι νορμαλ) θα κανεις τα παντα για να το φερεις σε προσωπικη αντιπαραθεση..επισης αμα δινεις ποντακια επειδη καποιοι μαλακες εδω σε εμπιστευτηκαν και εσυ ξεφουρνιζεις τα απαντα παω πασο!!
επισης ναι εισαι απο αυτες που δεν πυροδοτουν καταστασεις..εισαι πολυ καλος ανθρωπος.
τα βρηκες λιγο σκουρα ε?(δεν ηρθε και το παρεακι να σε σωσει)
11-12-2011, 13:34 #41
Έχω παρατηρήσει κι εγώ, ότι όποτε μπαίνει κάποιο νέο μέλος και εκθέτει το πρόβλημά του, είσαι η πρώτη που τρέχεις με ύφος ειδήμονα να τον συμβουλέψεις. Για κάποιον που δεν σε γνωρίζει, κάνεις ερωτήσεις με τρόπο ειδικού και πολύ εύκολα παραπέμπεις σε ψυχοθεραπεία, με τα λίγα που έχει προλάβει να πει ο άλλος.
Θεωρώ λοιπόν κι εγώ, ότι δίνεις λάθος εντυπώσεις σε πολλά νέα μέλη, τα οποία μπορεί να έχουν την εντύπωση ότι μιλάνε με κάποιον ψυχολόγο, πράγμα που δεν είναι σωστό. Όποιος λοιπόν το επισημαίνει, καλά κάνει.
Και για να μη σπεύσουν κάποιοι να πουν τα γνωστά, ότι υποστηρίζω τη Θεοφανία και ότι είμαι στην κλίκα και άλλες τέτοιες παπαριές, δεν έχω καμία ανάγκη να υποστηρίξω κανέναν άλλον πέρα από τις απόψεις μου. Πόσο μάλλον δε, όταν αυτός δεν φαίνεται να έχει ανάγκη από υποστήριξη.
Ούτε έχω καμιά ανάγκη να ανήκω σε κλίκα, μπορώ μια χαρά να εκθέτω και να υποστηρίζω τις απόψεις μου, χωρίς καμιά βοήθεια.
Φοβάμαι, ότι οι άνθρωποι που επικαλούνται κλίκες, ομάδες και όπως αλλιώς θέλουν να το πουν, είναι αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα και έχουν ανάγκη να ανήκουν σε ομάδες για να βρίσκουν υποστήριξη. Είναι επίσης αυτοί, που αντί να εξετάσουν τα δικά τους σφάλματα, ψάχνουν τις αδικίες που πιστεύουν ότι τους γίνονται σε συνωμοσίες.
Όσο για το ποιος πάει γυρεύοντας για καυγά, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα, γι' αυτόν που δεν είναι εμπαθής και μπορεί να σκέφτεται νηφάλια είναι ολοφάνερο.
11-12-2011, 14:18 #42
...αυτό ειναι ένα παράδειγμα από τα χιλιάδες που έλεγα σε παραπάνω ποστ μου.
Η Τζίπσι Σελο εκτός του ότι την πέφτει σε όποιον νέο μπαίνει με ερωτήσεις τύπου: "πες μου παραπάνω να σε βοηθήσω" "πονάς εδώ" "πονάς εκεί", που φυσικά και της την έχω πει γιατί ο κάθε ανποψίαστος θα νομίζει πως μιλάει με τον Φρόυντ, μάλλον αναφέρεται στις επίμονες ερωτήσεις μου κάποτε να διασαφηνίσει τι εννοούσε λέγοντας πως εδώ μέσα γίνονται "αίσχη και παρανομίες".
Η αποστομωτική της απάντηση μετά από δέκα φορές που τη ρώτησα ήταν "τι σε νοιάζει εσένα τα είπα με τη διαχείριση", λες και τους υπόλοιπους δεν μας αφορά τι γίνεται εδώ μέσα, ούτε έχουμε λόγο και δικαίωμα να ξέρουμε.
Άλλα τόσα παραδείγματα έχω και για τους υπόλοιπους που έγραψαν σε αυτό το θέμα, βρίσκοντας την ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους για παλιές μας συγκρούσεις.
11-12-2011, 20:45 #43
Εσύ είσαι από τα μέλη με τα οποία δεν έχω συζητήσει πολλές φορές και δεν με γνωρίζεις καλά, δεν μπορείς να γνωρίζεις ούτε τον χαρακτήρα μου, ούτε τις προθέσεις μου και θεωρώ τα όποια συμπεράσματα σου, εσφαλμένα και αυθαίρετα. Προσπαθώ να βοηθήσω άλλα μελη έτσι όπως θα ήθελα να βοηθάνε και μένα οι άλλοι, τόσο απλά. Δεν θα υποστηρίξω ότι ανηκεις σε κάποια "κλίκα" για τους λόγους που προανέφερα. Αποψη σου, no problem.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-12-2011, 21:04 #44
Θεοφανία, είναι φυσικό ξέρεις να θέλω να βοηθήσω όταν έχω περάσει μείζον καταθλιπτικό επεισόδιο...δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δεν βρίσκω λόγο να απολογηθώ σε κανέναν. Δεν προκάλεσα ποτέ και κανέναν. Δυστυχώς βλέπω πως το μόνιμο "πατημα" σου για να μου την πεις είναι να επαναφέρεις στο προσκήνιο τις νύξεις μου σχετικά με το σάιτ. Το θέμα για μένα έχει λήξει και αν δεν έχεις να πεις κάτι άλλο για την παρουσία μου στο φόρουμ στάματα το εδώ.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
11-12-2011, 22:47 #45
τζίπσι, πως το έφερα εγώ στο προσκήνιο όταν εσύ μπήκες εδώ και είπες πως σε κυνηγούσα σε θέματα?
Δεν έπρεπε να απαντήσω για ποιο λόγο το έκανα? Και για μένα είχε λήξει μέχρι να ξαναγράψεις σήμερα. Βαρέθηκα να διαβάζω να γίνεται το παράλογο-λογικό.
Πότε σου απήυθυνα εγώ το λόγο?