Results 76 to 90 of 118
Thread: ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
-
19-12-2011, 02:22 #76
κοιτα baby jane
μετα τις προσφατες αποκαλυψεις για το πολυπροφιλο παρον σου, εγω διατιθεμαι να υποστηριζω μονο το ενα απο τα ενδεκα προφιλ σου.
οι ειρωνιες λοιπον, αφορουν τα υπολοιπα 10 ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ.
σου επιτρεπω να διαλεξεις ποιο σου νικ θελεις να υποστηριζω.....
και θα χαιρομουν πολυ, αν μας συστησεις και τα υπολοιπα 10. δεν ειναι δικαιο, εσυ να παιζεις κρυφτουλι εδω μεσα και να καθομαστε να διαβαζουμε τα κατεβατα σου περι σωστης λειτουργιας...
- 19-12-2011, 02:30 #77
Ίσως κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ χαμηλή ικανότητα αυτοεπίγνωσης. Η είναι τόσο παρορμητικοί και τυφλώνονται τόσο πολύ από την πώρωση τους να την πούνε στον άλλο -η ξέρω-γω τι- που δεν το καταλαβαίνουν ότι και οι ίδιοι είναι στο target group που κατηγορούνε. Είναι ο διαχωρισμός μεταξύ σκέψης και πράξης, μερικές φορές δεν μιλάνε αυτά μεταξύ τους (και σε κάποιους πολύ πιο συχνά από όσο θα έπρεπε).
Είναι σαν να έχεις φανατικό θρήσκο που σου κάνει κήρυγμα αυστηρό με τα "πρέπει" και τις "αμαρτίες" και μετά ο ίδιος να αρχίζει να βρίζει τον πρώτο τυχόντα επειδή για τον χ,ψ λόγο του την έσπασε. Κάτι που δυστυχώς συμβαίνει αρκετά συχνά.
19-12-2011, 02:49 #78
Eμενα παντως μου αρεσει που τα 9 απο τα 10 θεματα παραπονων σε αυτη την κατηγορια ειναι ειτε απο ισοβιτες σε προειδοποιησεις, ειτε απο τρολς, ειτε γενικα απο ολα τα καλα παιδια. Α ναι, και φταιει παντα η διαχειρηση
19-12-2011, 18:50 #79
διαβασα πολλες φορες το θεμα απο την αρχη για να προσπαθησω να καταλαβω επιτελους τι εννοεις και τι υποστηριζεις και νομιζω οτι κατεληξα...
δεν θα σε κουρασω ιδιαιτερα μιας και απο οτι βλεπω μαλλον εχεις κουραστει να απαντας σε κριτικες μελων οπου εκφραζουν διαφορετικες αποψεις απο την δικιες σου και διεκδικουν περισσοτερα απο εσενα....
Για να μπουμε και στο ζουμι αν ελεγες οτι εισαι τσαγκαρης προσωπικα δεν θα ειχα καμια προσδοκια απο εσενα..Το πολυ πολυ οταν ανεβαινα επάνω να σου εφερνα κανα ζευγαρι παπαπουτσια να μου φτιαξεις τις σολες.Αλλα η ιδιοτητα του ψυχοθεραπευτη ειναι αυτη οπου μπαινει μπροστα και μετα ο ανθρωπος Νικος.Και αυτο συμβαινει επειδη εχεις επιλεξει εσυ,εξαλλου μην ξεχνας οτι το φορουμ ειναι ψυχολογικης υποστηριξης.Οπου οσοι εχουμε ασχοληθει τουλαχιστον με την υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια γνωριζουμε πολυ καλα τι σημαινει αυτο.Κοινως η πραγματικοτητα του φορουμ δεν συναδεει με τον ηρεμο και ασφαλη χωρο οπου πραγματι μελη ακουμπουν συναισθηματα και βιωματα αλλα εχει παρει μια ακραια επιθετικη μορφη απο τα γνωστα συγκεκριμενα μελη(και για μενα επισης με θεμα Addiction).Προσωπικα ολο το παραπανω σου ποστ ειναι η αυτοαναιρεση του φορουμ ως φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και η μετατροπη του σε <<αγορα>> και χωρο επικοινωνιας εντελως ασαφως και απροσδιοριστως.
Επισης με εξεπληξε αρνητικως ο χαρακτηρισμος ουτοπικες προσδοκιες που αν καταλαβα καλα οποιος αξιωνει σεβασμο στα συναισθηματα και βιωματα του αλλου μοιαζει με ρομαντικο τυπο οπου ζει στο κοσμο του.Και ξερεις?Αυτο μοιαζει να ειναι αντιφατικο γιατι στα προσωπικα μηνυματα που ανταλλαξαμε πριν απο καιρο εμοιαζες να συμφωνεις μαζι μου και μαλιστε ειπες οτι μας πονανε τα ιδια πραγματα,το ξεχασες??η απλως ηθελες να με χειριστεις για να μην διεκδικω αυτο που πιστευω σωστο??
Τελος παντων για να το κλεισω εγω προσωπικα ξερω τι ειναι ψυχοθεραπεια και δεν τρεφω καμια παραισθηση ελπιδα οτι εδω γινεται ψυχοθεραπεια αλοιμονο και καλως και δεν γινεται!!!!! .Δεν πιστευω λοιπον οτι ο σεβασμος η ισοτιμια ειναι μονο θεραπευτικες αρχες αλλα ισα ανρωπινες παναθρωπινες αξιες οπου διεπουν ολες τις υγιεις σχεσεις...δεν ζητησα τιποτε περισσοτερο απο αυτο......
Επισης αναρωτιεμαι μονο τι εξυπηρετει την συζητηση με την τζεην το οτι εχει 11 προφιλ?Δεν ηξερες τι θα ακολουθησει?Η ειναι απλα εκδικητικοτητα?Αληθεια δεν σε εχει αμφισβητησει ποτε πελατης σου???
Διαβαζοντας την Σοφια στο αποχαιρετιστηριο ποστ μετα απο 5 χρονια παρουσιας μου εκανε εντυπωση(οχι οτι μου ηταν αγνωστο)η αποψη της θεραπευτριας της για το φορουμ αυτο.Εντελως τυχαια το ιδιο υποστηριζε και ο δικος μου.....
Θεωρω και εγω οτι νομιμο δεν ειναι ηθικο και προφανως για μενα προσωπικα με την αποποιηση ευθυνων στους ορους χρησης δεν απαλασσεσαι...............
Ειναι προφανες οτι εχουμε διαφορετικη προσωπικη ηθιικη και αξιακους κανονες διαφορετικα μετρα και σταθμα,υπο τις παρουσες συνθηκες προφανως αυτος ο χωρος δεν μου κανει αντιβαινει στις δικες μου αξιες και αρχες οποτε καλα ηταν μεχρι εδω....
19-12-2011, 22:18 #80
Τζέιν, έχεις δίκιο ότι δεν θα δοθεί προειδοποίηση για τις ειρωνίες. Το μήνυμα ωστόσο διαγράφηκε και αυτό είναι μια σταθερή πολιτική σε αυτό το φόρουμ. Ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια, διαγράφονται, έγκαιρα ή όχι, τα περισσότερα μηνύματα που παραβιάζουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους όρους χρήσης. Προφανώς και πολλά ανήκουν σε μια γκρίζα ζώνη και αυτά δεν διαγράφονται. Επίσης, προφανώς και υπάρχουν μηνύματα παλαιότερων χρόνων που παραμένουν αναρτημένα, μηνύματα που αν σήμερα είχαν γραφτεί, θα είχαν διαγραφεί.
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ με τη φράση "το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης".
Θα βρεις εκατοντάδες αποτελέσματα.
Προειδοποιήσεις όμως θα βρεις στο 1/30 αυτών και προφανώς θα βρεις στα πιο -κατά την ομάδα διαχείρισης - τρανταχτά από αυτά.
Τέλως πάντων, δεν έχω άλλα λόγια να σου εξηγήσω πως δεν υπάρχει εμπαθής η μεροληπτική πρόθεση. Ισως άλλοι θα μπορούσαν εδώ να κατηγορήσουν τη διαχείριση που δεν διέγραψε, μόλις 1-2 ημέρες πριν, τα δικά σου ειρωνικά μηνύματα.
Δεν έχει τελειωμό αυτή η ιστορία, ειναι κουραστική για όλους και τα δικά μου λόγια έχουν αρχίσει να στερεύουν.
Σταματώ εδώ (αν και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι τι ακριβώς θέλεις από το φόρουμ και ποιες είναι οι προτάσεις σου που θα το κάνουν, όπως πρέπει κατά τη γνώμη σου να ειναι).
Άνεμε, αισθάνομαι πως αντι να διαβάζεις τα μηνύματα μου/τις απαντήσεις μου σε όσα με ρωτάς δημόσια, απλώς τα διαστρεβλώνεις, φτιάχνοντας ένα παζλ από σκόρπια λόγια που έχω πει και συνεχίζεις να απαντάς σε άλλο μήκος κύματος.
Ακόμη αισθάνομαι πως αν διαφωνήσω με τη ματιά σου, το δικό σου συμπέρασμα θα είναι πως δεν αντέχω την κριτική, πως δεν είμαι ηθικός καθώς επίσης και πως ειμαι χειριστικός (ότι θα το άκουγα αυτό μια μέρα στη ζωή μου, ούτε που θα μπορούσα να το φανταστώ)!!
Ξέρεις άνεμε, ο ψυχοθεραπευτής μου, δεν ζει πια ο άνθρωπος, αλλά τα χρόνια που έκανα ψυχοθεραπεία, αν άκουγε κάτι τέτοιο, θα γελούσε με την καρδιά του.
Τι να σου απαντήσω λοιπόν, αφού άλλα λες εσύ, άλλα λέω εγώ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και άκρη να μην βγάλουμε?
Θα σου πω λοιπόν μόνο πως ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ, σε καμία παρόμοια διένεξη δεν ισχυρίστηκα πως όλα ειναι καλώς καμωμένα σε αυτό το φόρουμ. Ναι, πολλά πράγματα με πονάνε κι αλλιώς το φανταζόμουν το φόρουμ. Ομως αυτό που φανταζόμουν εγώ, δεν ήταν ρεαλιστικό. Ηταν το δικό μου παραμυθάκι, όπου ήθελα να βλέπω μόνο καλές προθέσεις στους ανθρώπους και μόνο ονειρεμένες συζητήσεις.
Εν τέλει, η ματιά μου έγινε πιο ρεαλιστική και δεν πιστεύω πια πως ένας διαδικτυακός χώρος όπως αυτός, μπορεί να λειτουργεί ΜΟΝΟ αρμονικά.
Τίποτα ούτε κι έξω από το διαδικτυο δεν λειτουργεί ΜΟΝΟ αρμονικά. Ακόμη κι αυτή η ψυχοθεραπεία που τόσο συχνά αναφέρεις ανεμε και προσπαθείς να την παρομοιάσεις με τη λειτουργία του φόρουμ, έχει αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις και αλοίμονο αν δεν είχε! Αν η έννοια "θεραπευτική" δεν περιελάμβανε θυμούς και συγκρούσεις, τότε η ψυχοθεραπεία θα ήταν αποστείρωση.
Αυτά εν ολίγεις πιστεύω για το φόρουμ άνεμε. Θεωρώ πως έχει και καλά και κακά. Και κόσμος έχει βοηθηθεί, και άνθρωποι έχουν σωθεί από αυτοκτονίες, και άνθρωποι έχουν βρει κατανόηση αλλά και κακό έχει προκληθεί σε ανθρώπους.
Εχω καμαρώσει για το feedback που έχουν δώσει άνθρωποι που βοηθήκαν, έχω πονέσει για άλλα πράγματα.
Κι αυτό που συμβαίνει τώρα με θλίβει. Με θλίβει βαθιά. (ή μήπως πιστεύεις πως η ανηθικότητα που μου καταλογίζεις δεν μου επιτρέπει να στεναχωριέμαι σε τέτοιες συζητήσεις?)
Και σε σένα θα πω άνεμε γεια χαρά. Ότι είχα να πω, το είπα, αν επανέλθω, θα είναι μόνο ανακύκλωση.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
19-12-2011, 22:38 #81
νικολα ντι μου θυμιζεις τους πολιτικους οταν τους παιρνουν συνεντευξη..που δεν απαντανε ποτε επι της ουσιας αλλα με αερολογιες..!ναι σε ποναει η κατασταση του φορουμ αλλα ποτε ομως τα πρωτα αγκαθια δεν τα μαζεψες..ποτε! το φορουμ ποτε δεν το φανταζοσουν χωρις τους χρονιους χορηγους σου..
σε ποναει τι ακριβως?γιατι μαλλον σε κοβω με παυσιπονα ολημερις και να εχεις ξεχασει τον πονο..
σε ειχα πολυ ψηλα καποτε σε θεωρουσα μαγκα!ξερω ξερω χεστηκες!ειμαστε εμεις τα κακα μελη..εγω ο ΚΕΝΟ η τζεην και οσοι εχουν διαφωνησει-εχουν πληγωθει απο λογια εδω μεσα των "καλων" μελων..η "αγορα" ομως και η συμβουλευτικη ψυχοθεραπεια πρεπει να περιεχει τα παντα!αλοιμονο!ταδε εφη νικολαος ντι.
δεν ειμαι το εξαιρετικο μελος εδω οχι..και εχω ειρωνευτει και εχω βρισει σε κακες στιγμες η ερχομενη σε αμυνα!οχι δεν ειμαι το παραδειγμα..ομως μου δημιουργειται ταση για εμετο βλεποντας μελη εδω να το παιζουν καμποσοι ενω εχουν σκαψει λακκους!τους οποιους λακκους εσυ παντα παρεβλεπες!και θα συνεχισεις να το κανεις..
19-12-2011, 22:42 #82
Δώρα...πριν αρχίσεις να απαιτείς από τους άλλους να είναι τέλειοι, (και δεν μιλώ για τον διαχειριστή), ρίξε μια ματιά σε σένα.
Αν νομίζεις πως εσύ είσαι Θεός και δεν κάνεις λάθη, τότε να έχεις την ίδια απάιτηση και από τους άλλους.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω κατηγορίες εδώ μέσα.
Αυτοκριτική έχει κάνει κανείς, ή μήπως δεν ενδύκνειται για τους πληγωμένους?
19-12-2011, 22:49 #83
19-12-2011, 22:51 #84
ναι θα γινει πρασινο ολο το μηνυμα!!αμεσα μιας και βρισαμε τον χορηγο!και μπαν να φαω χεστηκα!αρκει ομως να μην χρησιμοποιηθει το ονομα μου μετα σε συζητησεις γιατι θα ειστε πιο βρωμικοι και απο τα σκατα!
19-12-2011, 22:52 #85
19-12-2011, 22:53 #86
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
19-12-2011, 22:56 #87
για πολυ πρασινο ομως!εσυ και ο παπανδρεου!
19-12-2011, 22:58 #88
πσσσσσσ ειδες για ποσο πρασινησε η ομιλια μου για το μοντελο??ποποποποπο ονειρο ζω μην με ξυπνατεεεεεεεε!(απο την γνωστη διαφημηση)
19-12-2011, 23:03 #89
η τραβελ (travel καλε) τωρα ανοιγει σαμπανιες..αδημονει για τα πρωτα μπαν και ειδοποιησεις γιατι νομιζει οτι ζουμε ολοι ολη μερα εδω..
19-12-2011, 23:10 #90
ωρε μελη του φορουμ δεν μιλατε!!δεν λεω για την ροκ και τους λοιπους "κακους" οι υπολοιποι που εχετε πολλα να πειτε δεν μιλατε...δεν βαριεσαι!!!!!!!!!!!!