ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 118
    Banned
    τωρα θα ερθει και η απαντηση κολαφος του διαχειριστουλη-ψυχοθεραπευτη-πωλητη!

Senior Member
    Κάτσε να προλάβω πριν έρθει και με πλακώσει, λολ!... δε μπορώ να σηκώνω και βάρος 40 κιλά άνθρωπας, λολ δις!... δε δοκιμάζεις να τους ευχηθείς... δημοσίως;... κι εσύ ρε Άνεμε, δε με σαρώνεις και μένα που ακόμη εδώ είμαι;... γιατί επιστήμες που φτιάχτηκαν από τις λέξεις αλλά δε τις σέβονται, δε λένε και πολλά. Καλές γιορτές - μη χέσω - και στους δυο σας. Καλό ξημέρωμα.

Banned
    το ελατε οι υπολοιποι το λεω γιατι για τον νικολαο μεγα ψυχοθεραπευτη-πωλητη ειμαστε 4 με 5 "κακα" μελη..τρομαρα του!αντε εμεις ειμαστε 5 δεν ειμαστε οι 2 η 3 που γεμιζουν το φορουμ σου!ναι ειναι κ αυτο..

(τωρα γινεται συσκεψη με χορηγους και λοιπους μοντ)

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 20-12-2011 at 01:12.

Senior Member
    Προσπαθώ μάταια να καταλάβω, γιατί κάποιοι εξακολουθούν να είναι μέλη σε ένα φόρουμ που συνεχώς κατηγορούν.
    Αφού κάνει τόσο κακό σε αυτούς και σε άλλους, όπως υποστηρίζουν, αφού είναι τόσο άδικη η διαχείριση απέναντι σ' αυτούς και τα μέλη που θεωρούν αξιόλογα, γιατί αυτή η εμμονή?
    Όταν ένας χώρος και τα άτομα που συχνάζουν εκεί, δεν με εκφράζει, δεν μου αρέσει, μου δημιουργεί προβλήματα και εκνευρισμό, ποιος ο λόγος να συνεχίσω να πηγαίνω εκεί?
    Για να μαλώνω με τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες?
    Αν δεν πρόκειται για κάποια "διαταραχή" τότε φοβάμαι πως πρόκειται για σκοπιμότητα.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Προσπαθώ μάταια να καταλάβω, γιατί κάποιοι εξακολουθούν να είναι μέλη σε ένα φόρουμ που συνεχώς κατηγορούν.
    Αφού κάνει τόσο κακό σε αυτούς και σε άλλους, όπως υποστηρίζουν, αφού είναι τόσο άδικη η διαχείριση απέναντι σ' αυτούς και τα μέλη που θεωρούν αξιόλογα, γιατί αυτή η εμμονή?
    Όταν ένας χώρος και τα άτομα που συχνάζουν εκεί, δεν με εκφράζει, δεν μου αρέσει, μου δημιουργεί προβλήματα και εκνευρισμό, ποιος ο λόγος να συνεχίσω να πηγαίνω εκεί?
    Αν δεν πρόκειται για κάποια "διαταραχή" τότε φοβάμαι πως πρόκειται για σκοπιμότητα.
    ειμαστε διαταραγμενοι χρυση μου..οσο για την σκοπιμοτητα μαλλον αλλοι την εχουν η μηπως κ εσυ??γιατι οπως λετε και λες και εσυ οτι καποια μελη εμφανιζομαστε σε καυγαδες,εσυ γιατι εμφανιζεσαι σε οτι αφορα την διαχειριση?μηπως εχεις και εσυ καποια σκοπιμοτητα?ρωτω η μη νορμαλ....

(μετα απο εσενα θα απαντησει η θεοβλακεια + 10000!!!!)

Banned
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    διαβασα πολλες φορες το θεμα απο την αρχη για να προσπαθησω να καταλαβω επιτελους τι εννοεις και τι υποστηριζεις και νομιζω οτι κατεληξα...
    δεν θα σε κουρασω ιδιαιτερα μιας και απο οτι βλεπω μαλλον εχεις κουραστει να απαντας σε κριτικες μελων οπου εκφραζουν διαφορετικες αποψεις απο την δικιες σου και διεκδικουν περισσοτερα απο εσενα....
    Για να μπουμε και στο ζουμι αν ελεγες οτι εισαι τσαγκαρης προσωπικα δεν θα ειχα καμια προσδοκια απο εσενα..Το πολυ πολυ οταν ανεβαινα επάνω να σου εφερνα κανα ζευγαρι παπαπουτσια να μου φτιαξεις τις σολες.Αλλα η ιδιοτητα του ψυχοθεραπευτη ειναι αυτη οπου μπαινει μπροστα και μετα ο ανθρωπος Νικος.Και αυτο συμβαινει επειδη εχεις επιλεξει εσυ,εξαλλου μην ξεχνας οτι το φορουμ ειναι ψυχολογικης υποστηριξης.Οπου οσοι εχουμε ασχοληθει τουλαχιστον με την υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια γνωριζουμε πολυ καλα τι σημαινει αυτο.Κοινως η πραγματικοτητα του φορουμ δεν συναδεει με τον ηρεμο και ασφαλη χωρο οπου πραγματι μελη ακουμπουν συναισθηματα και βιωματα αλλα εχει παρει μια ακραια επιθετικη μορφη απο τα γνωστα συγκεκριμενα μελη(και για μενα επισης με θεμα Addiction).Προσωπικα ολο το παραπανω σου ποστ ειναι η αυτοαναιρεση του φορουμ ως φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και η μετατροπη του σε <<αγορα>> και χωρο επικοινωνιας εντελως ασαφως και απροσδιοριστως.
    Επισης με εξεπληξε αρνητικως ο χαρακτηρισμος ουτοπικες προσδοκιες που αν καταλαβα καλα οποιος αξιωνει σεβασμο στα συναισθηματα και βιωματα του αλλου μοιαζει με ρομαντικο τυπο οπου ζει στο κοσμο του.Και ξερεις?Αυτο μοιαζει να ειναι αντιφατικο γιατι στα προσωπικα μηνυματα που ανταλλαξαμε πριν απο καιρο εμοιαζες να συμφωνεις μαζι μου και μαλιστε ειπες οτι μας πονανε τα ιδια πραγματα,το ξεχασες??η απλως ηθελες να με χειριστεις για να μην διεκδικω αυτο που πιστευω σωστο??
    Τελος παντων για να το κλεισω εγω προσωπικα ξερω τι ειναι ψυχοθεραπεια και δεν τρεφω καμια παραισθηση ελπιδα οτι εδω γινεται ψυχοθεραπεια αλοιμονο και καλως και δεν γινεται!!!!! .Δεν πιστευω λοιπον οτι ο σεβασμος η ισοτιμια ειναι μονο θεραπευτικες αρχες αλλα ισα ανρωπινες παναθρωπινες αξιες οπου διεπουν ολες τις υγιεις σχεσεις...δεν ζητησα τιποτε περισσοτερο απο αυτο......
    Επισης αναρωτιεμαι μονο τι εξυπηρετει την συζητηση με την τζεην το οτι εχει 11 προφιλ?Δεν ηξερες τι θα ακολουθησει?Η ειναι απλα εκδικητικοτητα?Αληθεια δεν σε εχει αμφισβητησει ποτε πελατης σου???
    Διαβαζοντας την Σοφια στο αποχαιρετιστηριο ποστ μετα απο 5 χρονια παρουσιας μου εκανε εντυπωση(οχι οτι μου ηταν αγνωστο)η αποψη της θεραπευτριας της για το φορουμ αυτο.Εντελως τυχαια το ιδιο υποστηριζε και ο δικος μου.....
    Θεωρω και εγω οτι νομιμο δεν ειναι ηθικο και προφανως για μενα προσωπικα με την αποποιηση ευθυνων στους ορους χρησης δεν απαλασσεσαι...............
    Ειναι προφανες οτι εχουμε διαφορετικη προσωπικη ηθιικη και αξιακους κανονες διαφορετικα μετρα και σταθμα,υπο τις παρουσες συνθηκες προφανως αυτος ο χωρος δεν μου κανει αντιβαινει στις δικες μου αξιες και αρχες οποτε καλα ηταν μεχρι εδω....
    Άνεμε,

όταν διάβασα το ποστ σου, ένιωσα ότι το έγραψα εγώ.

Τόσο πολύ με εκφράζει. Από την αρχή ως το τέλος. Είσαι ψαγμένος και ισορροπημένος και αυτό δεν αρέσει εδώ στον κορμό του φόρουμ. Δεν είσαι πειθήνιος πελάτης για τσατάκια, παρεούλα και χιλιάδες επί χιλιάδων ποστ.

Αυτό που με εκφράζει πιο πολύ από αυτά που λες, και ελπίζω να το καταλάβει και ο αποδέκτης, είναι ότι αν ήταν τσαγκάρης, κανένα πρόβλημα. Η ιδιότητα όμως του ψυχοθεραπευτή και μάλιστα επώνυμα, με όλους τους τίτλους καθώς και των λοιπών βοηθών της ψυχολογικής ομάδας, ειλικρινά με παραπλάνησε, όπως και σένα.

Ναι άνεμε, για ψυχοθεραπευτική υποστήριξη, χρειάζεται ένας μίνιμουμ ήρεμος και ασφαλής χώρος, δεν είναι ουτοπία. Το ξέρουν και οι πέτρες. Μην αμφιβάλεις για τη λογική σου. Και ναι, όταν στον τίτλο γράφει το όνομα ενος ψυχοθεραπευτή και όχι ενός τσαγκάρη, και διαφημίζει υποστήριξη, είναι αυτός ο λόγος που μπαίνεις.

Και ναι άνεμε, ό, τι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό.

Άνεμε, όλα σου τα ποστ είχαν ανθρωπιά, λογική και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Μεγάλη απώλεια για το ήδη κουτσουρεμένο φόρουμ η επιλογή σου.

Να είσαι καλά και ευχαριστώ για τα ποστ που έγραφες και απολάμβανα.

Last edited by Idella; 20-12-2011 at 01:14.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    εγω φοβαμαι, πως προκειται για απελπισια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jane View Post
    Άνεμε,

όταν διάβασα το ποστ σου, ένιωσα ότι το έγραψα εγώ.

.

Μάλλον γιατί έτσι είναι. Εσύ μάλλον το γραψες χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω φοβαμαι, πως προκειται για απελπισια...

Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Μάλλον γιατί έτσι είναι. Εσύ μάλλον το γραψες χαχαχα
    μιλησε και η επιστημονικη κοινοτητα!αφου αφησε τα της ομοφυλοφιλιας ηρθε και στα της διαχειρισης..μηπως να πιστεψουμε οτι κ εσυ εισαι ο νικος ντι?ε τι μονο εσεις θα βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα στο ποιος ειναι ποιος?

...εχμ...
    Πόσο δύκολο ειναι να μην ξαναμπεί κάποιος σε ένα φόρουμ που θεωρεί τον ιδιοκτήτη του μλκα, τα μελη του καμμενους, το χώρο προβληματικο?
    Ποια είναι η πραγματική μιζέρια?
    Εκεί που φτύνουμε, να γλύφουμε όλη μέρα.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...εχμ...
    Πόσο δύκολο ειναι να μην ξαναμπεί κάποιος σε ένα φόρουμ που θεωρεί τον ιδιοκτήτη του μλκα, τα μελη του καμμενους, το χώρο προβληματικο?
    Ποια είναι η πραγματική μιζέρια?
    Εκεί που φτύνουμε, να γλύφουμε όλη μέρα.

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εσυ ειπαμε τραβελι θα το βουλωνεις..τραβελομουρα!

δώρα, σόρι που ΕΓΩ είχα λεφτά για την εγχείριση...:ΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    η φιλη σου η θεοβλακεια αλλα και εσυ απαντωντας εδω σαν λυσσασμενες ολημερις ειστε πιο απελπισμενες και πιο α-φυσιολογικες απο τον κθενα εδω μεσα.
    δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι δωρα.
    εγω οπου δεν περναω καλα, φευγω.
    δεν καταδεχομαι να μενω για να γκρινιαζω .. μου αξιζουν τα καλυτερα
    σε πληροφορω οτι οσο με βλεπεις εδω μεσα, περναω μια χαρα.
    κι αυτο, γιατι και εξω περναω μια χαρα.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast