Πανικός - Θεραπεία (το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Junior Member

Πανικός - Θεραπεία (το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση)

Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο κέντρο για να απαλλαχθεί από τις κρίσεις πανικού. Πήρα ένα τηλέφωνο και ρώτησα για κόστος και ζήτησε 150€ την επίσκεψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Aeon; 13-04-2018 at 18:25.

Banned
    μαλιστα αρα για να σου ζητανε ενα τετοιο αστρονομικο ποσο, θα σε κανουν ολοημερη εξεταση!! θα κατασχοληθουν μαζι σου και θα σου δωσουνε και σιγουρη λυση...!!! οπως και να εχει φιλε/η καλυτερα να μαθεις απο μονος/η σου ρωταντας για το πως ακριβως θα ασχοληθουν μαζι σου, απο το να ρωτας εδω....

Junior Member
    Ψυχολόγος είναι βασικά. Είναι το πρώτο όνομα που σου βγάζει στην αναζήτησή στο google. Ρωτάω αν έχει πάει κάποιος και τι αποτελέσματα έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BreakingBad1985 View Post
    Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο κέντρο για να απαλλαχθεί από τις κρίσεις πανικού. Πήρα ένα τηλέφωνο και ρώτησα για κόστος και ζήτησε 150€ την επίσκεψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα φίλε μου!
    Χρόνια πολλά και καλά!
    Οι κρίσεις πανικού μου εκαναν τη ζωή μαύρη και σκιερή μέχρι να βρώ στην πραγματική ιατρική την βοήθεια που χρειάστηκα και ν αρχίσω να ζώ πάλι φυσιολογικά.
    Πιο πριν πέταξα πολλά λεφτά πιστεψέ με, και ένα μέρος ου πέταξα 450ε με τρεις συναντήσεις ήταν το συγκεκριμένο κέντρο πανικού, όπου εδωσα για 40 λεπτά 150ε..
    Ανα επίσκεψη!!
    Να βρείς ενα καλό ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή, ωστε να σε καλμάρει και να σε μάθει να ζεις όπως πρέπει είναι η συμβουλή μου.

Ο,τι χρειαστείς είμαι εδώ να μιλήσουμε

Senior Member
    Με 150€ την επισκεψη μαλλον θα υπερπολλαπλασιαζουν τον πανικο.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Junior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Καλησπέρα φίλε μου!
    Χρόνια πολλά και καλά!
    Οι κρίσεις πανικού μου εκαναν τη ζωή μαύρη και σκιερή μέχρι να βρώ στην πραγματική ιατρική την βοήθεια που χρειάστηκα και ν αρχίσω να ζώ πάλι φυσιολογικά.
    Πιο πριν πέταξα πολλά λεφτά πιστεψέ με, και ένα μέρος ου πέταξα 450ε με τρεις συναντήσεις ήταν το συγκεκριμένο κέντρο πανικού, όπου εδωσα για 40 λεπτά 150ε..
    Ανα επίσκεψη!!
    Να βρείς ενα καλό ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή, ωστε να σε καλμάρει και να σε μάθει να ζεις όπως πρέπει είναι η συμβουλή μου.

Ο,τι χρειαστείς είμαι εδώ να μιλήσουμε
    Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά και σε σένα. Μου έκανε απλά μεγάλη εντύπωση το κόστος της επίσκεψης ειδικά για τέτοιες εποχές. Το παλεύω εδώ και δυο μήνες δίχως φαρμακευτική αγωγή αλλά με βλέπω πάλι να καταλήγω εκεί γιατί δεν την παλεύω άλλο. Το μοναδικό μου πρόβλημα με τις αγωγές των φαρμάκων είναι το σεξουαλικο το οποίο σαν παρενέργεια το έχουν όλα τα φάρμακα αυτού του τύπου.

Banned
    Ψυχολόγος είναι βασικά. Είναι το πρώτο όνομα που σου βγάζει στην αναζήτησή στο google. Ρωτάω αν έχει πάει κάποιος και τι αποτελέσματα έχει.

XΜηπως είναι διαφήμιση;

Banned
    Ευχαριστώ πολύ και χρόνια πολλά και σε σένα. Μου έκανε απλά μεγάλη εντύπωση το κόστος της επίσκεψης ειδικά για τέτοιες εποχές. Το παλεύω εδώ και δυο μήνες δίχως φαρμακευτική αγωγή αλλά με βλέπω πάλι να καταλήγω εκεί γιατί δεν την παλεύω άλλο. Το μοναδικό μου πρόβλημα με τις αγωγές των φαρμάκων είναι το σεξουαλικο το οποίο σαν παρενέργεια το έχουν όλα τα φάρμακα αυτού του τύπου.

Υπάρχει ένα φυτικό υποκατάστατο για κάθε φάρμακο αυτού του είδους. Είμαι εκτός θέματος αλλά φαίνεται ότι η φύση έχει προνοήσει για όλους μας. Εμείς όμως δεν κάνουμε τον κόπο να σκύψουμε πάνω της και να μυηθουμε στα θαύματα της. Στην Γερμανία πάντως έχουν προ πολλού ενταχθεί στο σύστημα υγείας τους. (Συνταγογραφουνται)

Junior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Υπάρχει ένα φυτικό υποκατάστατο για κάθε φάρμακο αυτού του είδους. Είμαι εκτός θέματος αλλά φαίνεται ότι η φύση έχει προνοήσει για όλους μας. Εμείς όμως δεν κάνουμε τον κόπο να σκύψουμε πάνω της και να μυηθουμε στα θαύματα της. Στην Γερμανία πάντως έχουν προ πολλού ενταχθεί στο σύστημα υγείας τους. (Συνταγογραφουνται)
    Στο σεξουαλικό η αναφορά μου έγκειται στο γεγονός της αργής εκσπερμάτωσης όχι στυτικής δυσλειτουργίας, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Εγώ πάντως είμαι πολύ υπέρ των φυτικών κλπ απλά δεν έχω τη γνώση.

Junior Member
    *Καλησπερα. Εχω παει εγω στο συγκεκριμένο κέντρο. Η επίσκεψη κοστιζει 150 ευρο και μετα απο τρεις με τέσσερις συνεδριες σου ζηταει να κανεις μια ψυχομετριση η οποια κοστιζει 300 ευρο. Η ψυχομετριση ειναι ενα ερωτηματολόγιο που σου βγαζει στο τελος εναν πινακα που δειχνει σε το ψυχολογικη κατασταση βρισκεσαι. Οταν τον ειχα ρωτησει γιατι κοστιζει τόσο ακριβα σε σχεση με αλλους που παιρνουν απο 30 εως και 80 και μου ειπε πως οσο ποιο ακριβο ειναι κατι τόσο ποιο αξιόπιστο, δεν ειναι το ιδιο με ενα σουβλατζιδικο κατωτατης κατηγορίας. Πως ενας ανθρωπος που θελει οντως να θεραπευτει θα κανει τα αδύνατα δυνατα για να πληρωσει την συγκεκριμένη συνεδρια και ας πεινασει. Μου εδειξε ενα παγοβουνο το οποιο διχνει πως ολο αυτο με τους πανικους ειναι η επιφανεια μας και πως για να συμβαίνει ολο αυτο κατι μεγαλο κρυβεται απο κατω ( οπως τα παγοβουνα που απο κατω ειναι πενταπλασια) οσες φορες πηγα Το μονο που μου εκανε ο συγκεκριμένος ειναι να με βαλει σε σκέψεις ότι ισως πρεπει τελικα να δω την κριση πανικου λιγο αλλιως και να μην σκεφτομαι οτι ειναι το τελος του κόσμου. Επισης ειναι λιγο παραξενος και σε κλεινει σε ενα δωματιο καπως ασφυκτικο.προφανως το κανει Επίτηδες για να δει αντιδραζεις. Επισης μου θυμιζε λιγο τον φροιντ... Δεν καταφερα να συνεχισω γιατι παρότι την αποψη του σχετικα με το οικονομικό εγω δεν το αντεχα σαν τσεπη η αληθεια ειναι..... Παντως μου εδωσε ενα μικρο σπρωξιμο στο να σκεφτω λιγο ποιο συγκεκριμενα σε σχεση με αλλους ψυχολογους.
    Last edited by Aeon; 13-04-2018 at 18:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Darcy View Post
    *Καλησπερα. Εχω παει εγω στο συγκεκριμένο κέντρο πανικου. Η επίσκεψη κοστιζει 150 ευρο και μετα απο τρεις με τέσσερις συνεδριες σου ζηταει να κανεις μια ψυχομετριση η οποια κοστιζει 300 ευρο. Η ψυχομετριση ειναι ενα ερωτηματολόγιο που σου βγαζει στο τελος εναν πινακα που δειχνει σε το ψυχολογικη κατασταση βρισκεσαι. Οταν τον ειχα ρωτησει γιατι κοστιζει τόσο ακριβα σε σχεση με αλλους που παιρνουν απο 30 εως και 80 και μου ειπε πως οσο ποιο ακριβο ειναι κατι τόσο ποιο αξιόπιστο, δεν ειναι το ιδιο με ενα σουβλατζιδικο κατωτατης κατηγορίας. Πως ενας ανθρωπος που θελει οντως να θεραπευτει θα κανει τα αδύνατα δυνατα για να πληρωσει την συγκεκριμένη συνεδρια και ας πεινασει. Μου εδειξε ενα παγοβουνο το οποιο διχνει πως ολο αυτο με τους πανικους ειναι η επιφανεια μας και πως για να συμβαίνει ολο αυτο κατι μεγαλο κρυβεται απο κατω ( οπως τα παγοβουνα που απο κατω ειναι πενταπλασια) οσες φορες πηγα Το μονο που μου εκανε ο συγκεκριμένος ειναι να με βαλει σε σκέψεις ότι ισως πρεπει τελικα να δω την κριση πανικου λιγο αλλιως και να μην σκεφτομαι οτι ειναι το τελος του κόσμου. Επισης ειναι λιγο παραξενος και σε κλεινει σε ενα δωματιο καπως ασφυκτικο.προφανως το κανει Επίτηδες για να δει αντιδραζεις. Επισης μου θυμιζε λιγο τον φροιντ... Δεν καταφερα να συνεχισω γιατι παρότι την αποψη του σχετικα με το οικονομικό εγω δεν το αντεχα σαν τσεπη η αληθεια ειναι..... Παντως μου εδωσε ενα μικρο σπρωξιμο στο να σκεφτω λιγο ποιο συγκεκριμενα σε σχεση με αλλους ψυχολογους.
    Εγώ ευτυχώς κατάλαβα πόση αλητεία κρύβεται καμμιά φορά στην ανάγκη του ανθρώπου και βρήκα τίμιο άνθρωπο που δε θα μεβγάλει στη Συγγρού για να βρώ ηρεμία..Πρέπει να είσαι βλαμμένος σήμερα που ο μισθός είναι 450ε να δίνεις 300ε σε μια ψυχομέτρηση..
    Με λίγα λόγια ν αδειάζει η τσέπη σου και να γεμίζει του αρπακτικού.

Senior Member
    Αληθεια σου ειπε οι περισσοτεροι δε θελουν να θεραπευτουν αυτη ειναι η αληθεια αυτα ειδα κι εγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by manos32 View Post
    Εγώ ευτυχώς κατάλαβα πόση αλητεία κρύβεται καμμιά φορά στην ανάγκη του ανθρώπου και βρήκα τίμιο άνθρωπο που δε θα μεβγάλει στη Συγγρού για να βρώ ηρεμία..Πρέπει να είσαι βλαμμένος σήμερα που ο μισθός είναι 450ε να δίνεις 300ε σε μια ψυχομέτρηση..
    Με λίγα λόγια ν αδειάζει η τσέπη σου και να γεμίζει του αρπακτικού.
    Αυτοι που δινουν 300€ για μια ψυχομετρηση(μια ΤΙ?????? Πού ειναι ο Μ87??? χαχαχαχαχ) προφανως δεν ειναι του μισθου των 450€
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Σαβ εγω το λεω γτ στην αρχη που εκανα παρεα με κατι παιδια δε θελαν να βγαινουν καθε μερα γενικα δεν ξερω γτ εγω το πηρα χαλαρα κ τωρα μετα δεκα χρονια γινανε κι αυτοι ετσι κ μπραβο τουσ τουσ χαιρομαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Εχω ειχα πιασει πατο και πηγα και μου φανικαν πολλα τα 300 ευρώ αλλα τα εδωσα ομως μια φορα. Μετα δεν ειχα αλλα ομωε ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται. ... . Οι κοινοι ψυχολογοι δεβ με βοηθουσαν η ετσι νομιζα. Τελικα μετα απο εκει πηγα και αλλου και κατεληξα σε ψυχιατρο με χαπια. Πλεον δεν παιρνω χαπια ομως κανω γνωσιακη ψυχοθεραπεία με εναν ψυχολογο δωρεαν σε νοσοκομείο κ εναν ψυχιατρο καθε εβδομαδα επι πληρωμη... Ακομα προσπαθώ αλλα ειμαι καλυτερα σε σχεση με παλια και δινω μονο 35 ευρο. ..

Page 1 of 2 12 LastLast