0
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: 0

Senior Member
    Καλησπέρα και πάλι. Με ανησυχεί η φτώχεια μου. Τα έσοδα από το μαγαζί που έχω είναι 0 ευρώ, εδώ και αρκετό καιρό, και τα έξοδα όλο αυξάνονται άρα και τα χρέη. Το γνωρίζω ότι στο μέλλον θα μου πάρουν το σπίτι οι τράπεζες το κράτος η εκκλησία δεν έχει σημασία, αν δεν μου το έχουν πάρει ήδη, οι πολλοί εννοώ και δεν ξέρω τι να κάνω. Επιχείρησα να πηδήξω από το μπαλκόνι πριν λίγο καιρό αλλά δεν με άφησαν. Δουλειά αλλού δεν βρίσκω, πρέπει μάλιστα να είμαι ήδη νεκρός στα χαρτιά, τι θα κάνατε στη θέση μου;

υπομονη μαλλον.

ολοι εχουν προβληματα ,οχι τα ιδια αλλα κατι εχει ο καθενας.ολοι υπομονη και κουραγιο κανουν

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Γεια σου! Η φτώχεια απασχολεί πολλούς συμπεριλαμβανομένης και εμού. Το 20% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Πριν 3 μέρες το BBC είχε εκπομπή με θέμα "Ανθρωπιστική κρίση στην Αθήνα", δεν είσαι λοιπόν μόνος αν αυτό βοηθάει σε κάτι. Το να πηδήξεις από το μπαλκόνι δε δίνει λύση, είναι φυγή.

Senior Member
    Μηπως αμα δεν επαρκει το κεφαλαιο κ τα εξοδα ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα, να εβαζες λουκετο στο μαγαζι? Τι ακριβως εμπορευεσαι?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Δεν είχα συνηθίσει να ζω έτσι, με τόσα λίγα χρήματα και τόσα προβλήματα, εκτός αυτού δεν περνάω καλά, πολύ μοναξιά. Την απόπειρα την είχα κάνει περισσότερο πάνω στα νεύρα μου όντως δεν είναι λύση αλλά νιώθω πολλές φορές ότι αυτό είναι το τέλος της άνεσης για μένα, ακόμα και αν με συντηρούν οι γονείς νιώθω παραπληγικός, ενώ θα μπορούσα να είχα εξελιχθεί διαφορετικά.

Lacrymosa, δεν μπορώ να πω τι εμπορεύομαι όντως θα κλείσει το μαγαζί και δεν θα έχει καμία διαφορά. Τουλάχιστον δεν χρωστάω στην εφορία, ούτε σε τράπεζες αλλά χρωστάω σε γνωστούς. Ουσιαστικά είμαι υποαπασχολούμενος μην νομίζεις ότι έχω μαγαζί αυτό δεν με κάνει αφεντικό αντιθέτως είμαι σαν υπάλληλος δεν μπορώ να πω τον λόγο αλλά το δυσάρεστο είναι ότι όλοι οι γνωστοί βρίσκουν δουλειές και κοπέλα και γω είμαι στην απέξω από τον χορό χωρίς να στερούμαι σπουδών η φυσιολογικής νοημοσύνης, είμαι απλά ανεπιθύμητος, έτσι καταλαβαίνω βασικά.

Senior Member
    Καλησπέρα Βινς. Ξέρω πολύ καλά πώς νιώθεις, είχα κι εγώ μαγαζί για ενάμιση χρόνο. Από αυτά που δε "βγαίνει" με τίποτα να το κρατάς 14 ώρες την ημέρα μόνος σου, με αποτέλεσμα να ξεχνάς και το όνομά σου απ' την κούραση... δεν είσαι ο άνθρωπος που θα αισθανθεί "καλά" με το να τον συντηρούν άλλοι, αλλά... μιας και δεν αποτελεί "λύση" το πέσιμο απ' την ταράτσα, φρόντισε να εξασφαλίσεις ένα πιάτο φαγητό - κοινώς - και κλείστο το μπουρδέλο... αν είναι να χάσεις τον ύπνο σου, κλείστο... θα υποφέρεις - κι εγώ υπέφερα πολύ - αλλά είσαι δυνατός άνθρωπος και η υπομονή είναι απ' τις μεγαλύτερες αρετές υποτίθεται...
    Και κάνε μου μια χάρη... σταμάτα να αιτιολογείς το γεγονός πως "μπορεί" να στερείσαι φυσιολογικής νοημοσύνης... αυτοί που την έχουν πέραν το δέον υποφέρουν φίλε μου.
    Όταν έκλεισα το δικό μου μπουρδέλο - που το πονούσα πολύ και έβαλα λουκέτο λόγω αλκοόλ - έτρωγα σε φίλους μου. Αν είναι να σου τρώει τα σωθικά, κάντο. Και επιβεβαίωσε την υπομονή ως μια απ' τις μεγαλύτερες "αρετές"... είσαι απ' αυτούς που μπορούν...

Senior Member
    λάθος κινηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Δεν είχα συνηθίσει να ζω έτσι, με τόσα λίγα χρήματα και τόσα προβλήματα, εκτός αυτού δεν περνάω καλά, πολύ μοναξιά. Την απόπειρα την είχα κάνει περισσότερο πάνω στα νεύρα μου όντως δεν είναι λύση αλλά νιώθω πολλές φορές ότι αυτό είναι το τέλος της άνεσης για μένα, ακόμα και αν με συντηρούν οι γονείς νιώθω παραπληγικός, ενώ θα μπορούσα να είχα εξελιχθεί διαφορετικά.
    Αν έχεις την υγεία σου, είναι το σημαντικότερο απ' όλα όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά στο να νιώθεις παραπληγικός από το να είσαι. Το τέλος της άνεσης δε σημαίνει και το τέλος της ζωής. Είναι εγωιστικό. Το να σε συντηρούν οι γονείς σου επίσης δεν είναι ντροπή -δεν είσαι ο μόνος- εφ' όσον προσπαθείς να τ' αλλάξεις όλα αυτά, όσο καιρό κι αν πάρει αυτό. Και πόσοι θα μπορούσαμε να είχαμε εξελιχθεί διαφορετικά αν οι συνθήκες ευνοούσαν... αν εννοείς τις δυνατότητες σου... σκέψου πόσοι άλλοι προσπάθησαν, προσπαθούν περισσότερο... Μην το βλέπεις με παράπονο. Απλά είναι λάθος. Δες το αλλιώς... Πάρ' το αλλιώς...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ έχεις πάντα κάτι καλό να πεις για μένα, μη παρεξηγήσεις αυτό που θα σου πω, αλλά δεν πιστεύω πως είμαι έξυπνος, άμα ήμουν έξυπνος θα είχα ότι ήθελα και δεν το έχω, παρά είμαι έτοιμος διαρκώς για το επόμενο χτύπημα.

Senior Member
    Δε νομίζω πως είμαι σε θέση να σε στεναχωρέσω περισσότερο, και ξέρεις πως ούτε και θα το ήθελα. Έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω... έχεις "κακό" συνδιασμό Βινς, όπως κι εγώ. Πέραν του "φυσιολογικού" εξυπνάδα μαζί με... με χαρακτηριστικά που σε μιαν άλλη εποχή θα είναι τα ζητούμενα. Όχι σε αυτήν... θα βάλω θρεντ σε λίγο, και ασφαλώς περιμένω την άποψή σου...για να δεις τί παθαίνουν οι έξυπνοι Βινσάκο μου...:)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Αν έχεις την υγεία σου, είναι το σημαντικότερο απ' όλα όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται. Επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά στο να νιώθεις παραπληγικός από το να είσαι. Το τέλος της άνεσης δε σημαίνει και το τέλος της ζωής. Είναι εγωιστικό. Το να σε συντηρούν οι γονείς σου επίσης δεν είναι ντροπή -δεν είσαι ο μόνος- εφ' όσον προσπαθείς να τ' αλλάξεις όλα αυτά, όσο καιρό κι αν πάρει αυτό. Και πόσοι θα μπορούσαμε να είχαμε εξελιχθεί διαφορετικά αν οι συνθήκες ευνοούσαν... αν εννοείς τις δυνατότητες σου... σκέψου πόσοι άλλοι προσπάθησαν, προσπαθούν περισσότερο... Μην το βλέπεις με παράπονο. Απλά είναι λάθος. Δες το αλλιώς... Πάρ' το αλλιώς...

Πιστεύω ότι είχε δίκιο ο Χίτλερ η όσοι τον εκπροσωπούσαν αλλά δεν το έθεσε σωστά, έλεγε όλοι οι ανάπηροι, ψυχασθενείς και Εβραίοι πρέπει να εξαφανιστούν, αυτό που έγινε στην συνέχεια τελικά είναι να βασίζεται ένα ολόκληρο σύστημα υγείας στους αδύναμους και τους ασθενείς, τους άτυχους, τους καλούς, αυτούς που προσφέρουν χωρίς να σκέφτονται, αυτούς που δεν έχουν σχέδιο μόνο επιθυμίες, όρεξη για ψώνια, για δουλειά, για ότι έχει πέραση, για ότι είναι στη μόδα. Ε αυτό πάει να εκλείψει, η μόδα είναι στη τηλεόραση, οι επιθυμίες καταπιέζονται, δουλεύουν όσοι είναι προορισμένοι για δουλειά.

Άσχετο αλλά πιστεύεις στη μεταφυσική δραστηριότητα η στην τηλεκινησία η είναι σινεμά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Δε νομίζω πως είμαι σε θέση να σε στεναχωρέσω περισσότερο, και ξέρεις πως ούτε και θα το ήθελα. Έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω... έχεις "κακό" συνδιασμό Βινς, όπως κι εγώ. Πέραν του "φυσιολογικού" εξυπνάδα μαζί με... με χαρακτηριστικά που σε μιαν άλλη εποχή θα είναι τα ζητούμενα. Όχι σε αυτήν... θα βάλω θρεντ σε λίγο, και ασφαλώς περιμένω την άποψή σου...για να δεις τί παθαίνουν οι έξυπνοι Βινσάκο μου...:)...
    Με στεναχωρείς, θέλω να βγούμε για καφέ να σφιχταγκαλιαστούμε από κοντά θέλω να αγκαλιάσω μια γυναίκα αυτή τη στιγμή. Έχω μείνει μόνος και κανένας σχεδόν δεν ακούει τις μουσικές επιλογές μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Πιστεύω ότι είχε δίκιο ο Χίτλερ η όσοι τον εκπροσωπούσαν αλλά δεν το έθεσε σωστά, έλεγε όλοι οι ανάπηροι, ψυχασθενείς και Εβραίοι πρέπει να εξαφανιστούν,
    Άσχετο αλλά πιστεύεις στη μεταφυσική δραστηριότητα η στην τηλεκινησία η είναι σινεμά;
    Απεχθάνομαι τον Χίτλερ και ό,τι πρεσβεύει κι αν το έθεσε σωστά ότι οι ψυχασθενείς πρέπει να εξαφανιστούν, έπρεπε πρώτο και καλύτερο να εξαφανίσει τον παράφρονα εαυτό του μπας και τη γλίτωναν τα εκατομμύρια που έφαγε λάχανο. Ο Steven Hawking, το μεγαλύτερο μυαλό του αιώνα, είναι ολικά ανάπηρος και πολύ πιο χρήσιμος από εκατομμύρια αρτιμελείς...
    Γιατί πρέπει να πιστεύω στα τρία τελευταία;

Senior Member
    Ένα φιλί από μένα και την καληνύχτα μου... έχεις αγαπηθεί απ' το Θεό Βινς...:)... άστους άλλους να το παλεύουνε ακόμη... καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι από καρδιάς...

http://www.youtube.com/watch?v=U_bq-nI4L-k

Senior Member
    Δεν τον γνώρισα από κοντά τον Χίτλερ αλλά πιστεύω ότι εκείνος ήταν η μειοψηφία, ο άνθρωπος που έσβησε το όνομα του μια για πάντα από το ανθρώπινο γενεαλογικό δέντρο για χάρη ενός λαού που τον είχε στο περιθώριο σύμφωνα με τα ιστορικά ντοκουμέντα. Ο μόνος λόγος για τον οποίο μου προκάλεσε συμπάθεια ήταν η σχέση του με την ζωγραφική πριν καταταχτεί στον στρατό και ότι πίστευε στο Θεό.

Page 1 of 2 12 LastLast