ΦΙΛΙΑ-ΣΧΕΣΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

ΦΙΛΙΑ-ΣΧΕΣΗ

..........
    Last edited by kostasathina; 18-12-2011 at 15:30.

Senior Member
    Μπορει απλα να θελει να παιξει.
    Απο την στιγμη που εσυ εχεις εκδηλωσει ενδιαφερον εδω και αρκετο καιρο,και αυτη δεν εχει κανει καμμια κινηση,ξεχνα το.
    Μαλλον να περναει η ωρα της θελει.
    Απλα μερικες γυναικες εχουν μια περιεργη ταση να μην λενε ξεκαθαρα οτι δεν σε γουσταρουν.
    Χαλαρωσε.

Senior Member
    FORUM GRAΜMAR ASSISTANCE!!!! ιουιουιουιουυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυ

Σορυ κωστα, αλλα δυστυχως το κειμενο σου δεν διαβαζεται με τπτ.
    Τα αποσιωπητικα ΔΕΝ ειναι για να χωριζουν τις φρασεις.
    Υπαρχουν οι τελειες, τα κομματα, οι προτασεις και οι παραγραφοι γι αυτη τη δουλεια..
    (την επομενη φορα θα σε χρεωσω)

Quote Originally Posted by kostasathina View Post
    Καλημέρα σε όλους.
    Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με μια περιπτωση που μου ετυχε με μια κοπελα.
    Θα σας κουρασω λιγο, για να γινω πολυ συγκεκριμενος.

Εγω ειμαι 23, αυτη 26.
    Η γνωριμια μας ξεκινησε περισσοτερο στο οτι κανουμε το ιδιο αθλημα (ας μην μπω σε λεπτομερειες). Το αθλημα απλως, ειναι κυριως αντρικο.
    Γνωριζω καλα και τον πατερα της, οπου εχουμε και συνεργασια στην δουλεια μας.

Γνωριστηκαμε τελη 2008 κ απλα υπηρχε ενα ΓΕΙΑ εως και τελος του 2010, οπου γιναμε φιλοι στο FB και αρχισαμε να μιλαμε.
    Εγω ειχα σχεση τοτε, οπως και αυτη.
    Εγω απλα μ αρεσε να μιλαω μαζι της και την πειραζα αρκετα. Περνουσε που και που απ το μαγαζι μου να πει ενα γεια κι εγω οπως παντα της εκανα πλακιτσες και την πειραζα.
    Απλα μ ειχε κινησει το ενδιαφερον, τπτ ιδιαιτερο...
    Ωσπου, αρχες του 2011 οταν περασε απ το μαγαζι μου, οπως την πειραζα παλι με διαφορα σχολια κτλ, ενω εφυγε, στη συνεχεια μ ειπε οτι την πειραξε γιατι ηταν καποιος που ακουγε, γνωστος του πατερα της και δεν ηθελε να ειπωθουν πραγματα που δεν ισχυουν.
    Της ζητησα συγγνωμη και πως δεν ειχα τετοια προθεση. Οντως ενιωσα ασχημα και καταλαβα οτι σε καποιους θα εβγαιναν λαθος συμπερασματα. Αυτη μ απαντουσε με ενα ΟΚ, εγω θεωρησα οτι το παρακανε και φτασαμε να ψυχραθουμε μεχρι τον Σεμπτεμβριο φετος π εκανε την κινηση να ξαναπερασει απ το μαγαζι μου να μιλησουμε.
    Εδω λοιπον ξεκιναει το ζουμι........

Εγω ημουν σε σχεση και περνουσα τραγικα δυσκολα κ ηθελα να χωρισω, να ηρεμησω. Αυτη, ειχε χωρισει απο σχεση κ ηταν πληγωμενη. Κουβεντα στη κουβεντα, μεσω ιντερνετ, αρχισαμε να δενομαστε....
    Αρχισα να της ανοιγομαι και να της εξηγω οτι θελω να χωρισω γιατι δεν περναω καλα.
    Αυτη αρχισε να μου λεει τα δικα της και γενικα ειχε αναπτυχθει μια πολυ καλη σχεση, οπου καθημερινα μιλουσαμε στο ιντερνετ.
    Πριν χωρισω, αποφασισαμε να βγουμε για πρωτη φορα οι 2 μας.
    Πηγαμε για φαγητο και μετα για ποτο. Περασαμε πολυ καλα και μ ειπε οτι περασε πολυ ομορφα. Εγω δεν ειχα χωρισει ακομα κι αρχισα να αναρωτιεμαι αν με βλεπει ερωτικα.
    Λιγες μερες πριν χωρισω, της ειπα μεσο sms οτι θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι της και πως μου βγαινει και κατι ερωτικο μαζι της και πως θελω να το ξερει.
    Της ειπα οτι δεν λεω οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της, αλλωστε εχω ακομα σχεση, "ομως θελω να ξερεις οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα και δεν ντρεπομαι να στο πω".
    Μου απαντησε, "τι πλακα ειναι αυτη ?" Της ειπα, "δεν ειναι πλακα" και μ απαντησε ενα "μαλιστα".

Μετα απ αυτο, συνεχισαμε κανονικα οπως πριν τις συζητησεις, κτλ κτλ..
    Βγηκαμε 3-4 φορες με παρεα μαζι, ωσπου ηρθε η μερα που χωρισα.
    Ημουν γενικα στενοχωρημενος και το βραδυ μιλησαμε στο τηλ και πανω στη κουβεντα, της πηγα το θεμα στο ερωτικο και εκει καταλαβα οτι θεωρουσε οτι της εκανα πλακα τις προαλλες.....
    Της εξηγησα οτι μιλουσα σοβαρα και μ απαντησε οτι αρα δεν μπορει να υπαρξει φιλια κτλ κτλ απ τη στιγμη που εσυ το βλεπεις ετσι και εγω αλλιως.
    Της ειπα "οκ.." και κλεισαμε το τηλεφωνο.
    Για 2 μερες, παγωμαρα...
    Ωσπου, βρεθηκαμε στην ιδια παρεα.
    Εγω μπηκα μεσα και ημουν ιδιος απεναντι της οπως παντα. Δεν ντρεπομουνα για κατι. Αυτο τελικα εκανε κ αυτη να συμπεριφερθει πολυ καλα απεναντι μου.
    Μολις εφυγα απ τη καφετερια, εγω την εγραψα σε κατι που με ρωτησε απο μνμ και το βραδυ υπηρξε ενας τσακωμος αυτης και της φιλης της και ηταν σε μαυρο χαλι....
    Εγω συνεχιζα να την γραφω στο ΦΒ, ωσπου μια η ωρα το βραδυ, μ εκανε παραπονα οτι δεν ειναι καλα και την εγραψα ολη μερα, κτλ κτλ....
    Καταληξαμε να μιλαμε στο τηλεφωνο μεχρι τις 4 το πρωι και ξαναπηγε το θεμα στο ερωτικο, οπου της ειπα οτι αυτο που νιωθω δεν αλλαζει κ δεν χρειαζεται να νιωθει ασχημα.
    Σε ερωτηση μου, αν πιστευει οτι θα γινει κατι στο μελλον μ απαντησε "δεν ξερω πως τα φερνει η ζωη. Δυσκολα η φιλια γινετε σχεση αλλα με τον πρωην μου φιλοι ημασταν".
    Της ειχε πει οτι την γουσταρει κ μετα απο 3-4 μηνες καταληξανε να τον γουσταρει κ αυτη.
    Εμεινα σε αυτο κ αποφασισα να αφησω λιγο καιρο, αφου ηταν 2 μερες που ειχε μαθει τι νιωθω, και να την ξαναπλησιασω.
    Απο τοτε, η σχεση μας δεν κοπηκε καθολου. Αρχισε να γινετε ολο κ πιο κοντινη.
    Περιμενα να κρατησει λιγο αποστασεις, ομως δεν εγινε αυτο.
    Εφυγε 3μερο και μ επαιρνε τηλ να δει τι κανω (με παραπονο οτι την ξεχασα).
    Με πηρε 3 η ωρα απ τα μπουζουκια να μου κανει πλακα.
    Μεσα σε αυτα, εβλεπα οτι αποφευγει να βγουμε οι 2 μας. Αντιθετα, βγαιναμε οι 3 μας (μαζι με ενα φιλο μας 20 χρονων π εχουμε δεσει κ οι 3 λογω του κοινου αθληματος που κανουμε).
    Τις 2 τελευταιες φορες λοιπον, αρχισε να με χαιδευει και να ειναι πολυ θερμη απεναντι μου.
    Αρχισα να την γραφω επιτηδες και πειραζοτανε.
    Την τελευταια φορα, φτασαμε να μ εχει δωσει το χερι της και να το κραταω και φιλακια κι αγκαλιες κτλ...
    Μονο μαζι μ ολα αυτα και οχι με τον αλλο που βγαιναμε. Ειπα λοιπον να κανω μια προσπαθεια να μιλησω μαζι της.
    Τελικα αφου της την ελεγα, βγηκαμε χτες οι 2 μας. Συζηταγαμε διαφορα. Μου ανοιχτηκε για κατι που ηξερε μονο η οικογενεια της, ουτε καν οι φιλες της ωσπου ηρθε η ωρα να παω το θεμα εκει που ηθελα...
    "Νιωθεις αβολα απεναντι μου" της ειπα, οτι "σκεφτεσαι αυτα που σ εχω πει οτι νιωθω?". Για να μ απαντησει "αντε παλι....", και να νιωθει αβολα.
    Της ειπα "δεν μ αρεσει ο τροπος που το παιρνεις. Ειμαστε μεγαλα παιδια, να συζητησουμε" και μ απαντησε, "ναι οταν σκεφτομαι καποιες φορες πως μπορει να σκεφτεσαι, νιωθω λιγο αβολα..." .
    Την ρωτησα αν απεφευγε να βγουμε οι 2μας και μ ειπε "λιγο ναι.."
    Της ειπα οτι ηθελα εγω να αφησω λιγο χρονο να δω αν αλλαξε κατι απο τοτε που της ανοιχτηκα, τπτ παραπανω και μ ειπε οτι δεν θα με τιμουσε να αλλαζε κατι επειδη το εμαθε.
    Μου ειπε, "ξερεις οτι δεν θελω να κανω σχεση αυτο το καιρο" και πως "αν ηθελα θα ειχα κανει" και υπονοουσε κατι αλλους που μ ειχε πει.
    Της ειπα οτι απο την πλευρα μου τελειωνει το θεμα εδω και τωρα και να μην ανησυχει, δεν θα ξανασυζητηθει.....
    Της εξηγησα οτι αν την εβλεπα καθαρα σαν μια σχεση, θα ξεκοβα. Ομως σεβομαι την σχεση που εχουμε αναπτυξει κι οπως αυτη ετσι κι εγω, δεν θελω να χαλασει.
    Επισης, της ειπα οτι δεν συνηθιζα να κανω παρεα με κοπελες και ολες οι κινησεις της μου δημιουργησαν την εντυπωση μηπως αλλαξε κατι και μ απαντησε στενοχωρημενη "εχεις δικιο, επρεπε να ειμαι πιο προσεκτικη στις κινησεις μου".

Το θεμα τελειωσε εκει λοιπον....

Ξερω οτι θα συνεχισουμε να εχουμε πολυ καλη σχεση, αλλωστε μαζι εχουμε αποφασισει να αγωνιστουμε το 2012 και το θελει πολυ με εμενα και με κανεναν αλλο.
    Βλεπω ποσο κοντα της με νιωθει και ποσο με συμπαθει.
    Επισης, αν και 26, εχει κανει μονο 2 σχεσεις. Ειναι περιεργη σαν χαρακτηρας και δεν ειναι κοπελα που θα παιξει με αντρες (γιατι ισως ετσι φαινετε μετα απ αυτα που εγραψα).
    Απλα αναρωτιεμαι, ενω γνωριζε οτι την βλεπω ερωτικα γιατι ηταν ετσι μαζι μου?????? Το θεωρω λιγο περιεργο.
    Επισης, κανει παραπονα και μουτρωνει αν την γραφω και γενικα υπαρχει πολυ το πειραγμα στη σχεση μας...

Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να προσπαθησω αλλο.
    Καποιος μου ειπε οτι ισως θελει, αλλα κολλαει στην διαφορα ηλικιας και την γνωριμια που εχω με τον πατερα της. Δεν νομιζω οτι ισχυει ομως!!!
    Ειναι πολυ περιεργος χαρακτηρας...

Οταν βγαιναμε με παρεα, ηταν μαζι μου θερμη πολυ.
    Αγκαλιες, φιλια και χαιδεματα μονο μ εμενα. Οταν βγηκαμε οι 2μας χτες, πριν μιλησουμε για αυτο, δεν ηταν ετσι μαζι μου.

θα ηθελα την αποψη σας!!!! ευχαριστω
    Last edited by Remedy; 16-12-2011 at 14:47.

..το πιθανότερο είναι πως της ήρθες στο...πιάτο.
    Καλύτερα εξαφανίσου για λίγο καιρό να δει μέσα της τι συμβαίνει μήπως και πάρει εκείνη πρωτοβουλια...:)

Senior Member
    λοιποοον
    να σου πω και την αποψη μου:
    Θεωρω πολυ σημαντικο το οτι ηρθατε κοντα, στον χωρισμο της και ιδιως το οτι ηταν πληγωμενη απ τον δικο της.
    Μας λες οτι ειχε 2 σχεσεις μονο, αλλα εγω πιστευω οτι ισως μονο η μια ηταν ολοκληρωμενη.
    Γενικα, δεν μου φαινεται κοπελα με καποιες εμπειριες , που θα μπορουσε ευκολα να κανει σεξ χαλαρα, τυπου "fuck buddies", η γενικοτερα περιστασιακο σεξ.
    Απο την αλλη, οπως στο ειπε και η ιδια, δεν ειναι ακομα ετοιμη να παει παρακατω.
    Παιζει βεβαια και να μην εισαι απολυτως του γουστου της ερωτικα, παρολο που σε συμπαθει πολυ και περναει καλα μαζι σου.
    Νομιζω οτι οι εκφρασεις της τυπου "αντε παλι", ειναι πολυ χαρακτηριστικες, οτι οχι απλα δεν θελει και ειναι σιγουρη γι αυτο, αλλα και οτι η επιμονη σου, αρχισε να την κουραζει...

Ο λογος που ειναι τοσο κοντα σου, αλλα και που εχει πολλες φορες υπαρξει παραπανω απο φιλικη, ειναι οτι το ενδιαφερον σου την κολακευει, οτι εχει αναγκη απο παρεα μετα τον χωρισμο, αλλα και οτι οπως ειπε και η φιλη παραπανω, παιζει και λιγο.
    καλα εκανες που της επισημανες οτι σου εχει δωσει και ερωτικα μηνυματα με την συμπεριφορα της, για να μην κανει και τοσο την αθωα. Σαφως και καλλιεργει το ενδιαφερον σου γι αυτην, γιατι την κολακευει οπως σου ειπα.

Προτεινω λοιπον, να την βγαλεις απ το μυαλο σου ερωτικα.
    Δεν σε σκεφτεται ετσι.
    Επειδη ομως ειναι πολυ ανωριμη ερωτικα και ανασφαλης μετα απο εναν επιπονο χωρισμο, υπαρχει περιπτωση, αν την ξεχασεις, ν αρχισει να ενδιαφερεται εκεινη...
    Το θεμα ειναι, αν θα εισαι μονος, μεχρι τοτε κι αν θα την θελεις ακομα...

Senior Member
    Μονο που το βλεπω με πιανει σκοτοδινη.. Κανε μια περιληψη του δοκιμιου αν θες.. φιλικα
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Λοιπον..σορυ αλλα δεν την παλευω και τοσο οπως θα καταλαβατε απτο γραπτο μου ..χεχε

Δεν εχω σκοπο να συνεχισω να ασχολουμε ερωτικα μαζι της!!!για την ηλικια της ειναι ανωριμη και οντωσ δεν εχει πολλεσ εμπειριες!επισης ειναι περιεργη σαν γυναικα δεν εχει τα τοσα κοινα οπως οι ποιο πολλεσ!!!Ακομα κ μηνεσ να περασουνε και να δω κατι παλι απτην πλευρα της δεν ειμαι ατομο που θα ξανακανει κινηση..εφαγα την πορτα μου και τελειωσε!Επισης δεν θεωρω οτι θελει να παιξει πραγματικα,ιδικα μαζι μου!Ειναι περιεργος σαν χαρακτηρας!....Σημερα μιλαμε παλι οπως παντα με αστειακια κτλ..οποτε θα συνεχισει μια καλη παρεα......οταν θαμε δει με αλλη βεβαια δν ξερω αν θα την πειραξει !!!Γιατι αυτο θα γινει καποια στιγμη και ισως το κανω κ εσκεμενα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostasathina View Post
    Λοιπον..σορυ αλλα δεν την παλευω και τοσο οπως θα καταλαβατε απτο γραπτο μου ..χεχε

Δεν εχω σκοπο να συνεχισω να ασχολουμε ερωτικα μαζι της!!!για την ηλικια της ειναι ανωριμη και οντωσ δεν εχει πολλεσ εμπειριες!επισης ειναι περιεργη σαν γυναικα δεν εχει τα τοσα κοινα οπως οι ποιο πολλεσ!!!Ακομα κ μηνεσ να περασουνε και να δω κατι παλι απτην πλευρα της δεν ειμαι ατομο που θα ξανακανει κινηση..εφαγα την πορτα μου και τελειωσε!Επισης δεν θεωρω οτι θελει να παιξει πραγματικα,ιδικα μαζι μου!Ειναι περιεργος σαν χαρακτηρας!....Σημερα μιλαμε παλι οπως παντα με αστειακια κτλ..οποτε θα συνεχισει μια καλη παρεα......οταν θαμε δει με αλλη βεβαια δν ξερω αν θα την πειραξει !!!Γιατι αυτο θα γινει καποια στιγμη και ισως το κανω κ εσκεμενα!!!
    Γιατί πιστεύετε ότι είναι άπειρη κτλ και δίνετε ελαφρυντικά, έτσι σκεφτόμουν και γω κάποτε πίσω από τις πράξεις ότι υπάρχουν συναισθήματα. Εγώ πιστεύω ότι θέλει να παίξει και να κεντρίσει την προσοχή σου πράγμα που την κολακεύει. Αν κάνατε απλά σεξ κ όχι σχέση δε θα συνέχιζε να είναι για σένα αυτό που είναι για αυτό απλά φλερτάρει μαζί σου και δεν κάνει κάτι παραπάνω και για σχέση δε σε θέλει όπως είπε. Εγώ σου λέω να συνεχίσεις τη ζωή σου και να βρεις κάποια άλλη. Σκληρό αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως δείχνουν καμμιά φορά είναι πιο απλό.