Results 1 to 8 of 8
Thread: ΦΙΛΙΑ-ΣΧΕΣΗ
-
16-12-2011, 10:41 #1
ΦΙΛΙΑ-ΣΧΕΣΗ
..........
Last edited by kostasathina; 18-12-2011 at 15:30.
- 16-12-2011, 11:17 #2
Μπορει απλα να θελει να παιξει.
Απο την στιγμη που εσυ εχεις εκδηλωσει ενδιαφερον εδω και αρκετο καιρο,και αυτη δεν εχει κανει καμμια κινηση,ξεχνα το.
Μαλλον να περναει η ωρα της θελει.
Απλα μερικες γυναικες εχουν μια περιεργη ταση να μην λενε ξεκαθαρα οτι δεν σε γουσταρουν.
Χαλαρωσε.
16-12-2011, 12:36 #3
FORUM GRAΜMAR ASSISTANCE!!!! ιουιουιουιουυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυ
Σορυ κωστα, αλλα δυστυχως το κειμενο σου δεν διαβαζεται με τπτ.
Τα αποσιωπητικα ΔΕΝ ειναι για να χωριζουν τις φρασεις.
Υπαρχουν οι τελειες, τα κομματα, οι προτασεις και οι παραγραφοι γι αυτη τη δουλεια..
(την επομενη φορα θα σε χρεωσω)
Last edited by Remedy; 16-12-2011 at 14:47.
16-12-2011, 14:55 #4
..το πιθανότερο είναι πως της ήρθες στο...πιάτο.
Καλύτερα εξαφανίσου για λίγο καιρό να δει μέσα της τι συμβαίνει μήπως και πάρει εκείνη πρωτοβουλια...:)
16-12-2011, 14:59 #5
λοιποοον
να σου πω και την αποψη μου:
Θεωρω πολυ σημαντικο το οτι ηρθατε κοντα, στον χωρισμο της και ιδιως το οτι ηταν πληγωμενη απ τον δικο της.
Μας λες οτι ειχε 2 σχεσεις μονο, αλλα εγω πιστευω οτι ισως μονο η μια ηταν ολοκληρωμενη.
Γενικα, δεν μου φαινεται κοπελα με καποιες εμπειριες , που θα μπορουσε ευκολα να κανει σεξ χαλαρα, τυπου "fuck buddies", η γενικοτερα περιστασιακο σεξ.
Απο την αλλη, οπως στο ειπε και η ιδια, δεν ειναι ακομα ετοιμη να παει παρακατω.
Παιζει βεβαια και να μην εισαι απολυτως του γουστου της ερωτικα, παρολο που σε συμπαθει πολυ και περναει καλα μαζι σου.
Νομιζω οτι οι εκφρασεις της τυπου "αντε παλι", ειναι πολυ χαρακτηριστικες, οτι οχι απλα δεν θελει και ειναι σιγουρη γι αυτο, αλλα και οτι η επιμονη σου, αρχισε να την κουραζει...
Ο λογος που ειναι τοσο κοντα σου, αλλα και που εχει πολλες φορες υπαρξει παραπανω απο φιλικη, ειναι οτι το ενδιαφερον σου την κολακευει, οτι εχει αναγκη απο παρεα μετα τον χωρισμο, αλλα και οτι οπως ειπε και η φιλη παραπανω, παιζει και λιγο.
καλα εκανες που της επισημανες οτι σου εχει δωσει και ερωτικα μηνυματα με την συμπεριφορα της, για να μην κανει και τοσο την αθωα. Σαφως και καλλιεργει το ενδιαφερον σου γι αυτην, γιατι την κολακευει οπως σου ειπα.
Προτεινω λοιπον, να την βγαλεις απ το μυαλο σου ερωτικα.
Δεν σε σκεφτεται ετσι.
Επειδη ομως ειναι πολυ ανωριμη ερωτικα και ανασφαλης μετα απο εναν επιπονο χωρισμο, υπαρχει περιπτωση, αν την ξεχασεις, ν αρχισει να ενδιαφερεται εκεινη...
Το θεμα ειναι, αν θα εισαι μονος, μεχρι τοτε κι αν θα την θελεις ακομα...
16-12-2011, 16:29 #6
Μονο που το βλεπω με πιανει σκοτοδινη.. Κανε μια περιληψη του δοκιμιου αν θες.. φιλικα
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-12-2011, 16:47 #7
Λοιπον..σορυ αλλα δεν την παλευω και τοσο οπως θα καταλαβατε απτο γραπτο μου ..χεχε
Δεν εχω σκοπο να συνεχισω να ασχολουμε ερωτικα μαζι της!!!για την ηλικια της ειναι ανωριμη και οντωσ δεν εχει πολλεσ εμπειριες!επισης ειναι περιεργη σαν γυναικα δεν εχει τα τοσα κοινα οπως οι ποιο πολλεσ!!!Ακομα κ μηνεσ να περασουνε και να δω κατι παλι απτην πλευρα της δεν ειμαι ατομο που θα ξανακανει κινηση..εφαγα την πορτα μου και τελειωσε!Επισης δεν θεωρω οτι θελει να παιξει πραγματικα,ιδικα μαζι μου!Ειναι περιεργος σαν χαρακτηρας!....Σημερα μιλαμε παλι οπως παντα με αστειακια κτλ..οποτε θα συνεχισει μια καλη παρεα......οταν θαμε δει με αλλη βεβαια δν ξερω αν θα την πειραξει !!!Γιατι αυτο θα γινει καποια στιγμη και ισως το κανω κ εσκεμενα!!!
17-12-2011, 20:46 #8
Γιατί πιστεύετε ότι είναι άπειρη κτλ και δίνετε ελαφρυντικά, έτσι σκεφτόμουν και γω κάποτε πίσω από τις πράξεις ότι υπάρχουν συναισθήματα. Εγώ πιστεύω ότι θέλει να παίξει και να κεντρίσει την προσοχή σου πράγμα που την κολακεύει. Αν κάνατε απλά σεξ κ όχι σχέση δε θα συνέχιζε να είναι για σένα αυτό που είναι για αυτό απλά φλερτάρει μαζί σου και δεν κάνει κάτι παραπάνω και για σχέση δε σε θέλει όπως είπε. Εγώ σου λέω να συνεχίσεις τη ζωή σου και να βρεις κάποια άλλη. Σκληρό αλλά πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως δείχνουν καμμιά φορά είναι πιο απλό.