έχω χάσει τα λογικά μου - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 274
    Senior Member
    Ολες drama queens ειμαστε τελικα!

Μακαρι η ζωη να εμοιαζε με μια χολιγουντιανη κομεντι..θα ειχε πλακα κ ενδιαφερον.. συνηθως ομως οταν συμβαινει αυτο δεν το παιρνουμε χαμπαρι, ενω οταν θελουμε απελπισμενα να ζησουμε το παραμυθι απογοητευομαστε επειδη η ιστορια δεν εξελισσεται οπως την εχουμε σχεδιασει..

ο,τι ειναι να γινει θα γινει.. η ιστορια ειναι σε συνεχειες, το σεναριο αγνωστο κ με πολλα happy ends και απογοητευσεις..
    Last edited by kalopisti; 03-01-2012 at 20:30.

Member
    Θεοφανία γιατί έγραψες "αν γινόταν κάτι με τον καινούργιο, πάλι στον ίδιο παρανομαστή θα ήταν"; Πιστεύεις ότι ένας νέος έρωτας δεν μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές μας;Καταρχήν το πρόβλημα μου εμένα είναι η μοναξιά.Λογικά άμα γινόταν κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε μοναξιά θα ένιωθα, ούτε ερωτική απογοήτευση- ίσα ίσα κι ερωτευμένη θα ήμουν και σεξ θα έκανα και δεν βρίσκω τον λόγο να εξακολουθούσα να είμαι στα ίδια επίπεδα θλίψης. (Ως γνωστόν το σεξ θεραπεύει την κατάθλιψη).Δηλαδή τώρα είμαι καλύτερα;Χωρίς σεξ, χωρίς σύντροφο,χωρίς μια παρέα να βγω ένα σάββατο βράδυ;Έχεις κάποια συγκεκριμένη εμπειρία εσύ;

Και κάτι ακόμη λαμβάνω κάποια μηνύματα μέσα στο φόρουμ από άντρες που θέλουν να με γνωρίσουν. Ήμαρτον. Δηλαδή σε φόρουμ ψυχολογίας ψάχνουν;Και τι ψάχνουν; Καταθλιπτικές γυναίκες; Ευάλωτες;Τι;

Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    Θεοφανία γιατί έγραψες "αν γινόταν κάτι με τον καινούργιο, πάλι στον ίδιο παρανομαστή θα ήταν"; Πιστεύεις ότι ένας νέος έρωτας δεν μπορεί να θεραπεύσει τις πληγές μας;Καταρχήν το πρόβλημα μου εμένα είναι η μοναξιά.Λογικά άμα γινόταν κάτι με τον συγκεκριμένο, ούτε μοναξιά θα ένιωθα, ούτε ερωτική απογοήτευση- ίσα ίσα κι ερωτευμένη θα ήμουν και σεξ θα έκανα και δεν βρίσκω τον λόγο να εξακολουθούσα να είμαι στα ίδια επίπεδα θλίψης. (Ως γνωστόν το σεξ θεραπεύει την κατάθλιψη).Δηλαδή τώρα είμαι καλύτερα;Χωρίς σεξ, χωρίς σύντροφο,χωρίς μια παρέα να βγω ένα σάββατο βράδυ;Έχεις κάποια συγκεκριμένη εμπειρία εσύ;

Εννοώ πως από τη στιγμή που δεν ξεπερνάμε 100% τον πρώην, για να λειτουργήσει ο επόμενος ως "σωτήρας" μας, πρέπει να πέσουμε ΣΤΗΝ περίπτωση, τύπου βρήκα τον άντρα της ζωής μου.
    Ο δευτερος που γνώρισες μπορεί να την έκανε νωρίς, αλλά αν δεν γινόταν έτσι θα έπεφτε στη σύγκριση με τον προηγούμενο και αν έχανε, εσύ θα γινόσουν όλο και πιο χάλια.
    Αυτό που θελω να πω, είναι πως πρέπει να είμαστε εντελώς ξεκάθαρες μέσα μας για να κάνουμε το επόμενο βήμα...

Και κάτι ακόμη λαμβάνω κάποια μηνύματα μέσα στο φόρουμ από άντρες που θέλουν να με γνωρίσουν. Ήμαρτον. Δηλαδή σε φόρουμ ψυχολογίας ψάχνουν;Και τι ψάχνουν; Καταθλιπτικές γυναίκες; Ευάλωτες;Τι;

Από τέτοιους άλλο τίποτα...
    Απείλησε τους πως θα βγάλεις τα νικ τους δημόσια και θα δεις για πότε θα το κόψουν μαχαίρι...

........................

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    Ολες drama queens ειμαστε τελικα!

Μακαρι η ζωη να εμοιαζε με μια χολιγουντιανη κομεντι..θα ειχε πλακα κ ενδιαφερον.. συνηθως ομως οταν συμβαινει αυτο δεν το παιρνουμε χαμπαρι, ενω οταν θελουμε απελπισμενα να ζησουμε το παραμυθι απογοητευομαστε επειδη η ιστορια δεν εξελισσεται οπως την εχουμε σχεδιασει..

ο,τι ειναι να γινει θα γινει.. η ιστορια ειναι σε συνεχειες, το σεναριο αγνωστο κ με πολλα happy ends και απογοητευσεις..
    Μπορεις να γραφεις και άλλα τετοια????
    Θα σε πληρωνω κιολας
    Πω πω! πραγματικα, μετα απο τοσο καιρο και οσα μου εχουν πει (που πραγματικα με βοηθησαν) τα λογια σου μου δινουν πολυ κουραγιο και ελπιδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ρε re-medy δεν κατάλαβες! Κι εγώ κυρίως στην ανέμελη απευθύνομαι μέσ' απ' όλ' αυτό. Μόνο που εγώ δεν ματαιώνω όπως εσύ, με το να λες ότι δεν υπάρχει ΚΑΝ σχέση σ' αυτό, που αισθάνεται, γιατί και μονομερής σχέση υπάρχει τελικά και μονομερής έρωτας. Είτε το θες εσύ, είτε όχι!
    Όσο για το προηγούμενο θέμα με τον παν/κό, εσύ μπήκες σφήνα με το ύφος της υπεροχής και με το "δεν μπορω να πιστεψω αυτα που διαβαζω.....
    μ αρεσει που συμφωνειτε και ολες...." Φαντάζομαι θα θυμάσαι εν κατακλείδι τι σουχε απαντήσει η μπλου...
    οχι, μονομερης σχεση δεν υπαρχει μαρκελα.
    η σχεση θελει τουλαχιστον δυο....
    μονομερης ερωτας ναι, φυσικα, αλλα δεν δικαιολογει την απελπισια που μας περιγραφει η φιλη.
    δεν ματαιωνω ουτε αμφιβαλω για το συναισθημα της. απλα λεω ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΠΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    (τοσο δυσκολο πραγμα λεω και δεν το αντιλαμβανεσαι?)

και επανερχομαι σε αυτο που ειπα απο την αρχη ειτε σου αρεσε ειτε δεν σου αρεσε.
    αν πεφταμε να πεθανουμε για καποιον που δεν μας θελει, χωρις να ειχαμε ποτε σχεση μαζι του, τοτε ολες οι θαυμαστριες του ρουβα θα επρεπε να εχουν αυτοκτονησει και του καθε ρουβα. του οποιουδηποτε δεν συμμετειχε δλδ σε εναν μονομερη ποθο...
    αυτο ειπα κι αν διαφωνεις, δεν με απασχολει.

μην πηδας σε αλλα θεματα τωρα, γιατι ειναι και ασχετα και λες και ανακριβειες. φυσικα θυμαμαι τι μου απαντησε η μπλου. η απαντηση της καθολου δεν μου αλλαξε την γνωμη.

Senior Member
    .....
    καλα κανεις και το λες , για να ξερουν και ολες οι αλλες που λαμβανουν, οτι δεν ειναι οι μονες, αλλα οτι το κανουν μερικοι αυτο, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
    σε συμβουλευω να γραψεις γι αυτα στον ΝΙΚΟ, ωστε να τους εχει υποψιν του για επομενες καταγγελιες.

Member
    δεν είμαι καλά πνίγομαι. δεν ξέρω τι να κάνω. κάθομαι και σκέφτομαι, σκέφτομαι,σκέφτομαι

Senior Member
    δεν είμαι καλά πνίγομαι. δεν ξέρω τι να κάνω. κάθομαι και σκέφτομαι, σκέφτομαι,σκέφτομαι
    Δεν έχεις κάποια άλλα ενδιαφέροντα, κάποιο χόμπι που θα μπορούσε να σου αποσπάσει την προσοχή έτσι ώστε να μην σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια;;

Senior Member
    Ανέμελη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 03-01-2012 at 22:58.

Ανέμελη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    ...αυτό δεν είναι επιχείρημα όταν δεν τα βγάζουμε πέρα με κάποιον στην κουβέντα.
    Ίσα-ίσα που δείχνει την ανεπάρκεια μας να σταθούμε σε μια συζήτηση.
    Last edited by Idella; 03-01-2012 at 22:58.

Senior Member
    Ανέμελη πες μας αν το βρίσκεις ενδιαφέρον και διασκεδαστικό αυτό με την remedoula να το συνεχίσουμε...

Senior Member
    Ανέμελη πες μας αν το βρίσκεις ενδιαφέρον και διασκεδαστικό αυτό με την remedoula να το συνεχίσουμε...
    "μαρκελα",μιλα για τον εαυτο σου.

Senior Member
    Θεοφανία για ποια επιχειρήματα μιλάς; Το θέμα εξαντλήθηκε! Δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με τον Ρουβά!

Θεοφανία για ποια επιχειρήματα μιλάς; Το θέμα εξαντλήθηκε! Δεν μπορώ ν' ασχοληθώ άλλο με τον Ρουβά!
    ..αφού εξαντλήθηκε το θέμα, γιατί προσπαθείς να μειώσεις τη συνομιλίτρια σου λέγοντας πως παραλληρεί?
    Σε αυτη την περίπτωση δεν μειώνεις τη ρέμεντυ, αλλά τον εαυτό σου, δείχνοντας πως πειράχτηκες από την κουβέντα σας.

Senior Member
    remedy μου τί θέλεις να σου πω για μένα; Για να τάκουσω, πάλι ότι ενώ μιλάμε για την ανέμελη, εγώ αναλύω την δική μου απόρριψη; Κουραστικό!!!

Page 12 of 19 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast