έχω χάσει τα λογικά μου - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 274
    Senior Member
    Καλησπέρα ανεμελάκι! Βλέπω ότι "ξύνεις πληγές" πάλι.. Βρε άτιμο! Θα ενδώσω όμως, γιατί μου δίνεις αφορμή να σου πω κάτι, που δεν τόχουμε σκεφτεί κι αποτελεί και λύση στο κοινό μας πρόβλημα! Άστον τον Θανάση τώρα! Μήπως λοιπόν λόγω της ισχύουσας μονομερούς σχέσης-ενθουσιασμού μας, αποδεικνύεται, ότι είμαστε τελικά ερωτευμένες όχι με τον κάθε "χάλια", αλλά με τον ίδιο τον εαυτό μας;

Member
    δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να αντέξω 2 απορρίψεις στην σειρά. θέλω απλά να βρω την γαλήνη..

Senior Member
    Παιδί μου το θέμα δεν είναι οι 2 απορρίψεις από τους "μάπα το καρπούζι", το θέμα είναι να μην μας απορρίπτουμε εμείς! Πώς να στο βάλω στο κεφάλι αυτό;

Member
    πάλι δεν σε καταλαβαίνω.
    δεν αντέχω να ζω με τέτοιο καημό παιδιά συγνώμη.

Ενταξει μας δουλευει και αυτη...

Senior Member
    Τί δεν καταλαβαίνεις ανέμελη; Δεν καταλαβαίνεις πως ότι έγινε-έγινε; Άστο να πάει.. Συμπεριφέρεσαι τελικά κι εσύ, σαν να την άξιζες την ρημάδα την απόρριψη. Δεν είν' όμως έτσι και το ξέρεις πολύ καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Ενταξει μας δουλευει και αυτη...
    Μην παίρνεις όρκο!
    Έχω ακούσει και πιο κουλές ιστορίες που έφταναν μέχρι την παράνοια, κι όμως ήταν αληθινές!

Senior Member
    Palabra μου βοήθεια!!! Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Πάρτο αλλιώς με το χιούμορ σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Palabra μου βοήθεια!!! Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Πάρτο αλλιώς με το χιούμορ σου!
    Ποιο καλέ;;
    Εννοώ πως όσα μας λέει η ανέμελη είναι πολύ πιθανό να είναι αληθινά!
    Μπορεί να μας ακούγονται περίεργα ή τρελά αλλά έχει τύχει ν' ακούσω πιο περίεργα και απίστευτα πράγματα και ιστορίες που ήταν όντως αληθινές.

Senior Member
    Εκεί προς τις 12:10 σήμερα το μεσημεράκι τάχαμε βρει απόλυτα! Τώρα αλήθεια τι έγινε πάλι; Έκανε τον κύκλο του και ξανά-μανά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εκεί προς τις 12:10 σήμερα το μεσημεράκι τάχαμε βρει απόλυτα! Τώρα αλήθεια τι έγινε πάλι; Έκανε τον κύκλο του και ξανά-μανά!
    Μακάρι να πάνε όλα καλά μ' εκείνη!

Quote Originally Posted by Palabra View Post
    Μην παίρνεις όρκο!
    Έχω ακούσει και πιο κουλές ιστορίες που έφταναν μέχρι την παράνοια, κι όμως ήταν αληθινές!
    Εδω εχουμε μια περιπτωση ανθρωπου που δεν εχει σοβαρα προβληματα, ειναι ομορφη,εξυπνη (οπως λεει η ιδια) μορφωμενη, ειναι νεα και ειναι κολλημενη στην ιδεα οτι εφαγε 2η απορριψη απο αντρα ενω η ιδια εριξε για πλακα 5 ακυρα μαζεμενα.

Και πανω απο ολα ερχομαστε εμεις με προσωπικα δραματα να στηριξουμε την ανεμελη που στην τελικη αδιαφορει παντελως ποιοι ειμαστε και τι εχουμε περασει εμεις.

Παντως ξερω τον τελειο τυπο για σενα ανεμελη.Ειναι κουκλος, αθλητης του 5νταθλου,177,73 κιλα πλουσια μαλλια,BC,MS,Phd kai Post Doc (εχει τα panta apo ptyxia) ,καλη δουλεια και του την πεφτουν ολες οι ωραιες αλλα εχει ενα προβλημα.Νομιζει οτι εινα το κεντρο του κοσμου και το ακυρο που εφαγε απο μια κοπελα πριν 3 χρονια η πιο σημαντικη στιγμη της ανθρωποτητας.Αν θελεις να σας κανω conne πιστευω ταιριαζεται απολυτα!

Palabra το mail box σοθ γεμισε

Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Εδω εχουμε μια περιπτωση ανθρωπου που δεν εχει σοβαρα προβληματα, ειναι ομορφη,εξυπνη (οπως λεει η ιδια) μορφωμενη, ειναι νεα και ειναι κολλημενη στην ιδεα οτι εφαγε 2η απορριψη απο αντρα ενω η ιδια εριξε για πλακα 5 ακυρα μαζεμενα.

Και πανω απο ολα ερχομαστε εμεις με προσωπικα δραματα να στηριξουμε την ανεμελη που στην τελικη αδιαφορει παντελως ποιοι ειμαστε και τι εχουμε περασει εμεις.

Παντως ξερω τον τελειο τυπο για σενα ανεμελη.Ειναι κουκλος, αθλητης του 5νταθλου,177,73 κιλα πλουσια μαλλια,BC,MS,Phd kai Post Doc (εχει τα panta apo ptyxia) ,καλη δουλεια και του την πεφτουν ολες οι ωραιες αλλα εχει ενα προβλημα.Νομιζει οτι εινα το κεντρο του κοσμου και το ακυρο που εφαγε απο μια κοπελα πριν 3 χρονια η πιο σημαντικη στιγμη της ανθρωποτητας.Αν θελεις να σας κανω conne πιστευω ταιριαζεται απολυτα!

..χαχαχαχαααα! πολύ καλό ποστ...

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι οικειοθελως μπαινουμε και της απανταμε της ανεμελης, οποτε μαλλον μας αφορα κ εμας το θεμα της αλλιως δεν θα μπαιναμε στον κοπο..τα κινητρα ειναι παντα εγωιστικα ακομη κ στην περιπτωση της προσφορας βοηθειας..

εγω θα ηθελα να ξυσω λιγακι το θεμα με τον θαναση κ να ρωτησω γιατι μετα τις δυο συναντησεις το αφησατε το θεμα.. μηπως ηταν εξαρχης λιγο χλιαρη η επαφη σας κ σκεφτηκες οτι δεν αξιζει τον κοπο να το κυνηγησεις?
    αν αυριο εμφανιζοταν ενας που μοιαζει με τον θαναση θα αλλαζες κατι στη σταση σου απεναντι του?

Page 15 of 19 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast