έχω χάσει τα λογικά μου - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 274
    Senior Member
    b.m. ναι μεταξύ 20 και 30 αυτές τις απόψεις, που κι εγώ δέχομαι τις θεωρούν παλιομοδίτικες. Πάντως πιστεύω ότι θέλςι το χρόνο της η ανέμελη..

Member
    Όχι δεν μένω Αθήνα δυστυχώς.Μακάρι να έμενα σε εκείνο το χάος και να χανόμουνα μέσα στον κόσμο. Μένω σε μικρότερη πόλη πράγμα που με κάνει να μην μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα, ζώντας με τον φόβο μην πετύχω αυτόν με αυτήν(πράγμα που συνέβη ήδη μια φορά και έπαθα ψυχολογικό σοκ).
    Πάντως μετά από πολλούς μήνες δεν έχω αποδεχτεί το γεγονός. Δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μου φέρθηκε έτσι ο άνθρωπος που τόσα χρόνια μοιραζόμουν τα πάντα, που τον έβαλα σπίτι μου, που τον γνώρισα στην οικογένεια μου.Τώρα πλέον ξέρω ότι δεν πρόκειται να ξαναεμπιστευτώ ποτέ κανέναν, ούτε γκόμενο, ούτε φίλη.
    Αυτός έχει κλείσει χρόνο με την άλλη κι εγώ ακόμη να φτιάξω την ζωή μου. Κάνω παρέα με την κάθε ξέμπαρκη για να μην μείνω μόνη.Από δουλειά ακομη περιμένω να χτυπήσει το κινητό, έστω για μια ημιαπασχόληση.Από φλερτ, τίποτα κι ας θεωρώ τον εαυτό μου όμορφη. Πως να μην νιώθω κενή μετά;Εθελοντισμό έχω κάνει και στο παρελθόν, δεν μπορώ να πω ότι γνώρισα αξιόλογα άτομα. Κι εκεί κλίκες υπήρχαν, έλεος δηλαδή.
    Βρωμόκοσμε, ελπίζω να μην ζήσω πολύ ακόμη για να σε φάω στην μάπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    Αυτός έχει κλείσει χρόνο με την άλλη κι εγώ ακόμη να φτιάξω την ζωή μου. Κάνω παρέα με την κάθε ξέμπαρκη για να μην μείνω μόνη.Από δουλειά ακομη περιμένω να χτυπήσει το κινητό, έστω για μια ημιαπασχόληση.Από φλερτ, τίποτα κι ας θεωρώ τον εαυτό μου όμορφη. Πως να μην νιώθω κενή μετά;Εθελοντισμό έχω κάνει και στο παρελθόν, δεν μπορώ να πω ότι γνώρισα αξιόλογα άτομα. Κι εκεί κλίκες υπήρχαν, έλεος δηλαδή.
    Βρωμόκοσμε, ελπίζω να μην ζήσω πολύ ακόμη για να σε φάω στην μάπα.
    σορρυ,αλλα μαλλον αξιολογο γκομενο δεν γνωρισες στον εθελοντισμο..το να λες οτι κανεις παρεα με την καθε ξεμπαρκη σημαινει οτι δεν εχεις φιλες κ τις κανεις παρεα μπας κ γνωρισεις κανεναν γκομενο.. μαλλον συμφωνα με τη δικη σου λογικη οσες δεν εχουν γκομενο θα επρεπε κ αυτες καλυτερα να αυτοκτονησουν..

Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    σορρυ,αλλα μαλλον αξιολογο γκομενο δεν γνωρισες στον εθελοντισμο..το να λες οτι κανεις παρεα με την καθε ξεμπαρκη σημαινει οτι δεν εχεις φιλες κ τις κανεις παρεα μπας κ γνωρισεις κανεναν γκομενο.. μαλλον συμφωνα με τη δικη σου λογικη οσες δεν εχουν γκομενο θα επρεπε κ αυτες καλυτερα να αυτοκτονησουν..
    χα χα!Δλδ ολες μας μια ομαδικη αυτοκτονια,ε?ΛΟΛ

Ανεμελη,συγχωρα με για τον τροπο μου, αλλα μα το χριστό θελω πολύ να σου δωσω 2 σφαλιαρες να συνελθεις.Και στον εαυτο μου θελω να δωσω αλλα δε μπορω.
    Κοπελα μου λαθος επιλογες κανεις.+-
    Ποσο πιο καθαρα να στο πει καποιος?Και για τις λαθος επιλογες σου,σε παιρνει τοσο πολυ απο κατω που δε θα επρεπε.ΤΕΡΜΑ οι χαζογκομενοι,μαθε να εισαι αυταρκης και να εισαι καλα με τον εαυτο σου.Να κοιτας να περνας καλα εσυ μονη σου και θα βρεθει και ο σωστος.

Member
    Δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο φίλε είρωνα.Ωραία συμπεράσματα βγάζεις κι εσύ.Στον εθελοντισμό όταν πήγαινα είχα ήδη γκόμενο οπότε δεν έψαχνα. Και όταν λέω ότι βγαίνω με ξέμπαρκες εννοώ με κορίτσια που συναντιόμαστε 1 φορά την εβδομάδα και άμα, επειδή αυτές δεν έχουν χρόνο ή μένουν πολύ μακρυά ή με έχουν γραμμένη τις περισσότερες φορές. Και φτάνει με αυτή την πιπίλα ότι ψάχνω γαμπρό.
    Δε με νοιάζει για τις υπόλοιπες γυναίκες που δεν έχουν γκόμενο, άλλωστε και γκόμενο να μην έχουν οι περισσότερες έχουν παρέες και περνάνε καλά. Αν είχα αυτή την στιγμή γαμάτη παρέα που θα περνούσαμε τέλεια, πολύ που θα με ένοιαζε ο γκόμενος.
    Και σεβάσου το γεγονός ότι περνάω κατάθλιψη. Δεν είναι γρίπη να περάσει, βιώνω δύσκολες καταστάσεις.Κι ας σου φαίνονται εσένα γελοίες. Εγώ μονάχα ξέρω πως νιώθω.

(μπηκε 2 φορες χωρις λογο)

Ανεμελη, ολοι εδω μεσα γραφουμε για να σε βοηθησουμε αλλά οτι και να σου λεμε δε φαινετε να το συμμεριζεσαι.Κάνεις σα να μη θελεις να ακουσεις και ας γραφεις εδω...
    Οι περισσοτεροι εδω μεσα ουτε σχεση εχουν ουτε σουπερ ουαου παρεες.Ολοι για να γραφουμε εδω ειμαστε λιγο πολυ μοναχικοι τυποι με καποιο προβλημα.
    Γελοιο δεν ειναι κανενα προβλημα,απλα ο καθενας το αντιμετωπιζει διαφορετικα.

Member
    Το ξέρω και ακούω τις συμβουλές σας. Η συγκεκριμένη όμως πέρα του ότι με κατέκρινε, δεν πρότεινε και κάποια λύση νομίζω.

Senior Member
    καλη μου αν σταματουσες τοσο πολυ να ασχολεισαι με τον εγωισμο σου κ διαβαζες που κ που οσα σου γραφουμε,θα διαπιστωνες οτι κ εγω αναμεσα σε ολους τους αλλους εχω προτεινει λυση εδω κ καιρο... κ πιστεψε με,εχω περασει την ιδια φαση με εσενα (μην σου πω οτι συνεχιζω να την περναω),οποτε το οτι μου λες οτι περνας καταθλιψη δεν σημαινει τιποτε για εμενα..κ να μην μου το ελεγες το ιδιο θα σε σεβομουνα οπως σεβομαι τον καθενα...δεν σε θεωρω αρρωστη,σε θεωρω ανωριμη κ δεν σε βριζω αυτη τη στιγμη..

αν θες πραγματικα να βοηθηθεις, απλα κανε τον κοπο να διαβασεις το θεμα που ανοιξες απο το πρωτο ποστ μεχρι τωρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    χα χα!Δλδ ολες μας μια ομαδικη αυτοκτονια,ε?ΛΟΛ
    b.m., προτεινω να πιαστουμε ολες χερι-χερι κ να χορεψουμε το χορο του ζαλογγου! χαχα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    b.m., προτεινω να πιαστουμε ολες χερι-χερι κ να χορεψουμε το χορο του ζαλογγου! χαχα :P
    Eπειδή δεν τον γνωρίζω αυτόν τον χορό, μήπως βολεύεστε με κανένα καλαματιανό;;

Senior Member
    Ας το σταματήσουμε να της λέμε τί να κάνει και πως. Ξέρει καλύτερα από μας.. Ας μιλάει ν' ανακουφίζεται, αυτό έχει περισσότερο ανάγκη, πέρα απ' όσα της έχουμε πει. Μάλλον το ότι μένει σε κάνα κωλοχώρι, απ' αυτά που ότι και να κάνεις την άλλη στιγμή έχει βγει βούκινο, είναι ότι χειρότερο για κείνη. Αλλά και γι' αυτο την στιγμή που οδηγεί υπάρχει λύση. ΦΕΥΓΕ!!!!

Senior Member
    οκ,κανε εσυ τα βηματα του καλαματιανου.. ουτως ή αλλως την ιδια καταληξη θα εχουμε ολες! χαχαχα :P
    Last edited by kalopisti; 07-01-2012 at 10:18.

Senior Member
    Πάντως εγώ τόχω στον νησιώτικο, χωρίς σκηνικό γκρεμού, γιατί έχω υψοφοβία

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ας το σταματήσουμε να της λέμε τί να κάνει και πως. Ξέρει καλύτερα από μας.. Ας μιλάει ν' ανακουφίζεται, αυτό έχει περισσότερο ανάγκη, πέρα απ' όσα της έχουμε πει. Μάλλον το ότι μένει σε κάνα κωλοχώρι, απ' αυτά που ότι και να κάνεις την άλλη στιγμή έχει βγει βούκινο, είναι ότι χειρότερο για κείνη. Αλλά και γι' αυτο την στιγμή που οδηγεί υπάρχει λύση. ΦΕΥΓΕ!!!!
    αυτο ειναι πραγματικα πολυ επιβαρυντικο.
    ανεμελη μιας και ηδη δεν εχεις δουλεια, γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια να βρεις σε μια μεγαλυτερη πολη ?

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast