έχω χάσει τα λογικά μου - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 274
    ..ανέμελη όντως,...
    Την ακλύτερη ζωή να έχεις στην επαρχία και μόνο η καθημερινότητα και η ρουτίνα σου φέρνουν κατάθλιψη, πόσο μάλλον να περνάς και διάφορα...

Senior Member
    Θεοφανία αν γιορτάζεις, πολύχρονη κι ό,τι επιθυμείς!!!

Member
    Θεσσαλονίκη μένω και έχει αποδειχτεί ΠΟΛΥ μικρή πόλη τελικά!

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Θεοφανία αν γιορτάζεις, πολύχρονη κι ό,τι επιθυμείς!!!
    θενκς μαρκέλα...
    Ενα κομμάτι του εαυτού μου γιορτάζει.......

Senior Member
    ανεμελη,μολις κατερριψες κ το τελευταιο ελαφρυντικο..
    Last edited by kalopisti; 07-01-2012 at 11:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Πάντως εγώ τόχω στον νησιώτικο, χωρίς σκηνικό γκρεμού, γιατί έχω υψοφοβία
    Μαρκελα,μην ανησυχεις καθολου! ..ο χορος του ζαλογγου ειναι free style! μπορεις να κανεις τα βηματα καποιου νησιωτικου εσυ! χαχαχα

Junior Member
    η δικη μου γνωμη ειναι ασε τις φιλες κ αυτες τα δικα τους εχουν κ ειδικοι δεν ειναι.κλεισε ενα ραντεβου με καποιον ειδικο γτ μπορει να εξεληχθει κ ολας το θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stepmind View Post
    η δικη μου γνωμη ειναι ασε τις φιλες κ αυτες τα δικα τους εχουν κ ειδικοι δεν ειναι.κλεισε ενα ραντεβου με καποιον ειδικο γτ μπορει να εξεληχθει κ ολας το θεμα.
    Συμφωνώ αλλά δυστυχώς εκείνη δεν την βλέπω να συμφωνεί μαζί μας.

Senior Member
    Ανέμελη μου επειδή εγώ θ' αποχωρίσω, δεν ξέρω για πόσο.., έψαξα και σου βρήκα διευθύνσεις για ψυχολογική στήριξη δωρεάν στην Θεσ/κη www.pyxida.org.gr και www.psychothes.gr. Κοριτσάκι μου κάνε την υπέρβαση. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες! Μην τιμωρείς άλλο τον εαυτό σου.

Member
    Πονάει ο λαιμός μου από τους εμετούς. Έχω απίστευτα νεύρα,μαλώνω με όλους, οδηγάω μέσα στα νεύρα και βρίζω τους πάντες.
    Δεν θέλω βοήθεια βασικά γιατί ξέρω ότι τίποτα δεν θα με κάνει να νιώσω καλύτερα.Θα περιμένω να πεθάνω από τον καημό.Θα πάθω κανέναν καρκίνο από τον άσχημο τρόπο ζωής και το άγχος, έτσι όπως πάω.
    Σκατά.

Senior Member
    Aνέμελη;; Αν δεν πας σε ειδικό θα υποφέρεις!
    Αυτό σου λέμε τόσες μέρες αλλά αφού δεν θες να το καταλάβεις, κάτσε να υποφέρεις.
    Δυστυχώς δεν κάνεις τίποτα για να καλυτερεύσεις τη ζωή σου.
    Εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Δεν είμαστε ειδικοί για να σου δώσουμε απαντήσεις και κατευθύνσεις.
    Οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα έχουμε υποφέρει πολύ στη ζωή μας αλλά κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες για ν' αλλάξουμε τη ζωή μας και να την κάνουμε, έστω και ελάχιστα, καλύτερη.
    Εσύ δυστυχώς βλέπω πως δεν κάνεις κάτι, πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να κάνεις κάτι και κρατάς μία παθητική στάση στη ζωή σου.
    Θες να συνεχίσεις έτσι;; Με γεια σου με χαρά σου! Όμως μην έχεις παράπονο από τη ζωή σου. Εσύ έχεις τα ζάρια, εσύ και την παρτίδα.
    Στο χέρι σου είναι να κάνεις κάτι για να γυρίσεις το παιχνίδι.

Senior Member
    Μονο προσεχε οπως οδηγας μην παρεις κ κανεναν ασχετο στο λαιμο σου...

Member
    Εσύ κακόπιστη μην απαντάς καν.
    Θα πάω σε ψυχολόγο. Αλλά αν δεν με βοηθήσει τελικά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    Θα πάω σε ψυχολόγο.
    Kαι πολύ καλά θα κάνεις!

Senior Member
    Ανεμελίτσα μου καλημέρα σου! Επανήλθα και είμαι ειλικρινά τόσο συγκινημένη με την αλληλεγγύη, την αληθινή στήριξη από καρδιάς όλων των μελών, σε όσους-ες από μας τόχουμε ανάγκη σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Βλέπεις, ότι άμα το θέλουμε βρίσκουμε μέσα μας όλη την δύναμη και το φως για να βαδίσουμε τους δρόμους μας όσο δύσκολοι κι αν είναι ειδικά σήμερα. Και τους συνοδοιπόρους μας που τους πας; Ξαφνικά διαπιστώνεις ότι είναι τόσοι πολλοί και τόσο απαραίτητοι, που δακρύζεις για την αγάπη, που ζητά τόσο φυσικά να μοιραστεί, ν' απλώσει χέρια και να τα ζεστάνει και μαζί μ' αυτά και την ψυχή μας, που τόσο την περιορίσαμε στον πόνο. Ήθελα να σου πω μια και τ' αποφάσισες τελικά ν' απευθυνθείς σε ειδικό, να το κάνεις τουλάχιστον καλοπροαίρετα, χωρίς καχυποψία κι άρνηση, για να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς κι έχεις ανάγκη.

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast