έχω χάσει τα λογικά μου - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 274
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ανέμελη View Post
    γιατί να έχουν άλλοι προτεραιότητα; κι όχι εμείς που το θέλουμε;
    Αμ! Τι να σου κάνω;;
    Και ο Χάρος είναι επιλεκτικός! Κάνει τις επιλογές του!

Πάντως ανεμελίτσα να θυμάσαι πως δεν υπάρχει τέλειος άνδρας!!

Member
    όταν λέω πολύ ζαλίσαμε το θέμα δεν εννοώ εμείς εδώ στο φόρουμ.
    μιλάω για την ζωή μου αρκετά τράβηξα και κακώς δεν έχω αρρωστήσει ακόμη με όλα αυτά. απευθύνομαι στον Θεό "αρκετά με ζάλισες φίλες, άσε με να πάω στο καλό"

εχεις προσπαθησει να ξανακανεις σχεση;φαινεται οτι το θελεις τοσο πολυ

Quote Originally Posted by Palabra View Post
    Εσύ μόνο μπορείς να σταματήσεις τον πόνο σου!

Νομίζω πως τον έχεις εξιδανικεύσει τον τύπο αυτό! Τέλειος! Εμφανισιακά μπορεί να ήταν για σένα τέλειος αλλά αφού δεν γνωρίζεστε καιρό και δεν είχες κάποια σχέση μαζί του πώς ξέρεις πως και στα άλλα (π.χ. χαρακτήρας, προσωπικότητα, κ.α.) θα είναι τέλειος;;
    Αλίμονο αν κάθε γυναίκα ήθελε ν' αυτοκτονήσει επειδή αυτός που της αρέσει και που δεν έχει κάτι μαζί του έχει γκόμενα.
    Ειναι ευρεως αποδεκτο και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων 2 πραγματα κοιταει

1)Εμφανιση
    2)Αποκατασταση (λεφτα συνηθως)

Οι γυναικες ανω των 27 ενδιαφερονται για αποκατασταση και ομορφια
    Οι γυναικες κατω των 24 για συναισθημα και ομορφια
    απο 24-27 τα θελουν ολα συναισθημα,ομορφια,αποκατα σταση

για τους αντρες δεν ξερω γιατι δεν με ενδιαφερουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Ειναι ευρεως αποδεκτο και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων 2 πραγματα κοιταει

1)Εμφανιση
    2)Αποκατασταση (λεφτα συνηθως)

Οι γυναικες ανω των 27 ενδιαφερονται για αποκατασταση και ομορφια
    Οι γυναικες κατω των 24 για συναισθημα και ομορφια
    απο 24-27 τα θελουν ολα συναισθημα,ομορφια,αποκατα σταση

για τους αντρες δεν ξερω γιατι δεν με ενδιαφερουν
    Kαλά, όλα αυτά είναι σχετικά!
    Δεν σκέφτονται και δεν πράττουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
    Π.χ. και για τους άντρες βγαίνουν πολλές και διάφορες έρευνες, αλλά πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα.
    ΟΚ! Ίσως αν λάβουμε υπόψιν μας το πώς ενεργεί και λειτουργεί η πλειοψηφία των ανθρώπων, να έχουν όντως βάση αυτές οι μελέτες-έρευνες, αλλά δεν ισχύουν απόλυτα.

Quote Originally Posted by Palabra View Post
    Kαλά, όλα αυτά είναι σχετικά!
    Δεν σκέφτονται και δεν πράττουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
    Π.χ. και για τους άντρες βγαίνουν πολλές και διάφορες έρευνες, αλλά πιστεύω πως δεν ανταποκρίνονται όλες στην πραγματικότητα.
    ΟΚ! Ίσως αν λάβουμε υπόψιν μας το πώς ενεργεί και λειτουργεί η πλειοψηφία των ανθρώπων, να έχουν όντως βάση αυτές οι μελέτες-έρευνες, αλλά δεν ισχύουν απόλυτα.
    Παντα υπαρχει και η εξαιρεση του κανονα ετσι Palabra;;;Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Παντα υπαρχει και η εξαιρεση του κανονα ετσι Palabra;;;Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!
    ΟΚ! Ίσως να έχεις κάποιο δίκιο!

Καληνύχτα!

Member
    για να προσπαθήσω να ξανακάνω σχέση πρέπει να βρεθεί και κάποιος σωστά;από τότε που χώρισα βγήκα με διάφορους τύπους
    1. ένας που γνώρισα από το ίντερνετ. μου την έπεσε στην ψύχρα και δεν ήξερα από που να φύγω
    2.ο επόμενος ήθελε μόνο να πηδήξει και ήταν και ηλίθιος. επίσης δεν μου άρεσε εμφανισιακά
    3. παντρεμένος 35άρης κοντός χοντρός ψυχανώμαλος κι επειδή δεν του έκατσα μου έστελνε συνέχει μηνύματα και με έβριζε
    4.ο τέταρτος ήταν 5 χρόνια μικρότερος και μου μιλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα λες και του είχα δώσει δικαιώματα. ούτε αυτός μου άρεσε εμφανισιακά.
    5.ο πέμπτος ήταν ο μόνος που μου άρεσε και εμφανισιακά και σαν άνθρωπος. 33 χρονών με την δουλειά του με τα όλα του. αλλά βγήκαμε μια φορά και δεν ξαναβγήκαμε. μάλλον δεν ήξερε τι ήθελε κι αυτός.
    γενικά με κανέναν από δαύτους δεν βρήκα κοινά.
    εγώ μετά από όλα αυτά να νιώθω χειρότερα και να κλαίω και να πονάω ακόμη για τον πρώην. μέχρι που γνωρίζω τον Θανάση.με παίρνει ένα βράδυ μια φίλη και μου λέει έλα είμαστε στην τάδε ταβέρνα με την παρέα μου. έλα. πάω κι εγώ μεστην καλή χαρά που θα δω λίγο κόσμο.
    κι εκεί τον βλέπω.μου τους συστήνει όλους κι αυτόν. παθαίνω πλάκα. με κοιτάει κι αυτός. έχω ξεχάσει πρώην ,έχω ξεχάσει καταθλίψεις στο λεπτό. μετά από λίγο έρχεται δίπλα μου και μου πιάνει την κουβέντα.τελωσπάντων με αυτή την παρέα βγαίνουμε άλλες 2 φορές. τις άλλες 2 φορές αυτός έρχεται μαζί μου, γυρνάμε μαζί σπίτι.ντρεπόμασταν και οι 2. δεν έκανε κάποια κίνηση.ε μετά μιλήσαμε λίγο στο φέισμπουκ και μετά τίποτα.εγώ να σκάω.μετά από 2 μήνες μαθαίνω ότι έχει άλλη και την άλλη μέρα τους βλέπω και μαζί.ένιωσα αηδία.
    τώρα το έχω πάρει απόφαση. δεν ξαναενθουσιάζομαι, δεν ξαναερωτεύομαι κανέναν. τέλος. απλώς θα βρω κάποιον για σεξ και τέλος.ούτε γάμοι ούτε παιδιά ούτε μαλακίες. έτσι αναίσθητες πρέπει να είμαστε για να επιβιώσουμε.

Senior Member
    Μπράβο ανέμελή μου σε παραδέχομαι! Τώρα μιλάς σωστά! Και θα βρεθεί κι ο κατάλληλος! Μπράβο κοριτσάκι μου. Έτσι σε θέλω!!

Senior Member
    για να προσπαθήσω να ξανακάνω σχέση πρέπει να βρεθεί και κάποιος σωστά;από τότε που χώρισα βγήκα με διάφορους τύπους
    1. ένας που γνώρισα από το ίντερνετ. μου την έπεσε στην ψύχρα και δεν ήξερα από που να φύγω
    2.ο επόμενος ήθελε μόνο να πηδήξει και ήταν και ηλίθιος. επίσης δεν μου άρεσε εμφανισιακά
    3. παντρεμένος 35άρης κοντός χοντρός ψυχανώμαλος κι επειδή δεν του έκατσα μου έστελνε συνέχει μηνύματα και με έβριζε
    4.ο τέταρτος ήταν 5 χρόνια μικρότερος και μου μιλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα λες και του είχα δώσει δικαιώματα. ούτε αυτός μου άρεσε εμφανισιακά.
    5.ο πέμπτος ήταν ο μόνος που μου άρεσε και εμφανισιακά και σαν άνθρωπος. 33 χρονών με την δουλειά του με τα όλα του. αλλά βγήκαμε μια φορά και δεν ξαναβγήκαμε. μάλλον δεν ήξερε τι ήθελε κι αυτός.
    εγώ μετά από όλα αυτά να νιώθω χειρότερα και να κλαίω και να πονάω ακόμη για τον πρώην. μέχρι που γνωρίζω τον Θανάση.με παίρνει ένα βράδυ μια φίλη και μου λέει έλα είμαστε στην τάδε ταβέρνα με την παρέα μου. έλα. πάω κι εγώ μεστην καλή χαρά που θα δω λίγο κόσμο.
    κι εκεί τον βλέπω.μου τους συστήνει όλους κι αυτόν. παθαίνω πλάκα. με κοιτάει κι αυτός. έχω ξεχάσει πρώην ,έχω ξεχάσει καταθλίψεις στο λεπτό. μετά από λίγο έρχεται δίπλα μου και μου πιάνει την κουβέντα.τελωσπάντων με αυτή την παρέα βγαίνουμε άλλες 2 φορές. τις άλλες 2 φορές αυτός έρχεται μαζί μου, γυρνάμε μαζί σπίτι.ντρεπόμασταν και οι 2. δεν έκανε κάποια κίνηση.ε μετά μιλήσαμε λίγο στο φέισμπουκ και μετά τίποτα.εγώ να σκάω.μετά από 2 μήνες μαθαίνω ότι έχει άλλη και την άλλη μέρα τους βλέπω και μαζί.ένιωσα αηδία.
    τώρα το έχω πάρει απόφαση. δεν ξαναενθουσιάζομαι, δεν ξαναερωτεύομαι κανέναν. τέλος. απλώς θα βρω κάποιον για σεξ και τέλος.ούτε γάμοι ούτε παιδιά ούτε μαλακίες. έτσι αναίσθητες πρέπει να είμαστε για να επιβιώσουμε.

ολοο το προβλημα ειναι οτι προσπαθεις συνεχως για σχεση..
    η δικη μου εμπειρια λεει οτι οι σχεσεις μας βρισκουν, δεν τις βρισκουμε...
    με αυτο εννοω, οτι οσο εισαι στην τσιτα για εξευρεση συντροφου και αντιμετωπιζεις την καθε (ασχετη) γνωριμια σαν ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ, φυσικο ειναι να νοιωθεις loser...
    πρεπει να δεις πιο χαλαρα τους ανθρωπους γυρω σου. καθε ανδρας δεν ειναι υποψηφιος γαμπρος, ουτε εχει υποχρεωση να εχει τα δικα σου θελω.
    και ΝΑΙ, πολλοι, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ανδρες ενδιαφερονται μονο για σεξ και οχι για σχεσεις, η εχουν ηδη σχεσεις και ψαχνουν για σεξ. απαγορευεται?
    υπαρχουν και μερικες γυναικες τετοιες. με αυτες, ταιριαζουν μια χαρα.

οι ανδρες που γνωριζεις λοιπον, δεν ειναι γαμπροι που δεν εκατσαν, αλλα ανθρωποι με δικα τους θελω, εστω κι αν τα θελω τους ειναι ποταπα για σενα.
    δεν ειναι οι αλλοι υποχρεωμενοι να ειναι οπως τους θελουμε. απλα αν δεν μας ταιριαζουν, προσπερναμε.
    δεν ειναι σουπερμαρκετ ανθρωπων ο κοσμος , για να τους αντιμετωπιζεις σαν ελαττωματικα προιοντα.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ.

εγω προτεινω να αφησεις το κυνηγι της σχεσης και να ασχοληθεις με οτιδηποτε αλλο.
    με δουλέια ειτε εχεις ειτε ψαχνεις, με σπουδες η ενημερωση, με ενδιαφεροντα αν υπαρχουν, με αυτοβελτιωση πνευματικη και σωματικη και μεσα σε ολα αυτα, οι ανθρωπινες σχεσεις θα προκυψουν.
    οσο τις εχεις στο δικανο δεν προκειται να προκυψουν
    αυτα.

ενδιαφερον...

ωραια θα ηταν να ανοιξουμε ενα θεμα με ποιους βγηκαμε τελευταια,πως τους γνωρισαμε και τι παραξενια ειχαν.θα εχει πολυ γελιο...οποτε βγηκεσ 5 φορες γαι την πεμπτη σου ετσυχε νορμαλ ..ntobad, not bad at all

Member
    δεν είπα ότι έψαχνα απεγνωσμένα σχέση. σεξ, φιλία ότι προέκυπτε. δεν με χαλάει καθόλου να έχω άντρες φίλους. είδαμε κι από τις γυναίκες φίλες! πως να σε εκμεταλλευτούν κι αυτές!
    ξέρω ότι με τον Θανάση δεν έγινε τίποτα και δεν ήταν υποχρεωμένος να μην αγκαλιάζει την γκόμενα του μπροστά μου, αλλά εγώ πονάω. κι όπως πάντα θα ζω με τον πόνο μου. μόνος μου εγώ κι ο πόνος μου.

Senior Member
    δεν είπα ότι έψαχνα απεγνωσμένα σχέση. σεξ, φιλία ότι προέκυπτε. δεν με χαλάει καθόλου να έχω άντρες φίλους. είδαμε κι από τις γυναίκες φίλες! πως να σε εκμεταλλευτούν κι αυτές!
    ξέρω ότι με τον Θανάση δεν έγινε τίποτα και δεν ήταν υποχρεωμένος να μην αγκαλιάζει την γκόμενα του μπροστά μου, αλλά εγώ πονάω. κι όπως πάντα θα ζω με τον πόνο μου. μόνος μου εγώ κι ο πόνος μου.
    μα δεν χρειαζεται να το πεις. προκυπτει απ την διηγηση σου.
    συναντησες αγνωστους ανδρες που τελικα η ηθελαν σεξ η δεν ηταν ωριαοι κλπ.
    Ε ΚΑΙ?
    κι αυτοι μπορει να σκεφτονται τα αντιστοιχα, οτι εσυ αντι να θες σεξ η θελες σχεση, οτι δεν τους αρεσες η οτιδηποτε..
    το θεμα ειναι οτι οταν δεν ταιριαζεις, ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

ο θανασης μπορει να μην καταλαβε καν οτι τραβουσες καποιο ζορι. επισης μπορει οταν γνωριστηκατε να ειχε ηδη την κοπελα και να σου μιλουσε φιλικα.

Member
    δεν είχε κοπέλα. και δεν μου μιλούσε φιλικά.είχε πει και στην φίλη μου ότι με γούσταρε(εκτός αν εννοούσε ότι με γούσταρε φιλικά). τελωσπάντων υπομονή. πόσα χρόνια θα ζήσω ακόμη;

Member
    α ρε θαναση!

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast