Results 61 to 75 of 127
-
21-11-2006, 20:18 #61
δεν ξερω βρε παιδια, εγω τον εστειλα τον φανταρο μου στο στρατοπεδο, και ξερω ότι δεν ειναι μονο αυτος που μου φταιει και δε θελω να κανω σχεση μαζι του.αυτη την περιοδο της ζωης μου δυσκολευουμαι να πιστεψω ότι οι αντρες θελουν να κανουν σχεσεις(και γαι τις γυναικες δυσκολευομαι, αλλα εδω μπαινουν και αλλοι παραγοντες).το βλεπω σαν \"η σχεση ειναι το αντιτιμο που πληρωνουν οι αντρες για το σεξ\", και \"η σχεση ειναι το αντιτιμο που πληρωνουν οι γυναικες για να νιωθουν ασφαλεια,πληροτητα κτλ κτλ\", περα απο την επιβεβαιωση που εισπραττουν ετσι απο το κοινωνικο περιβαλλον.ουτως ή αλλως η φυση προνοησε ο αντρας να ψαχνει να βρει πολλες γυναικες γαι να τις καταστησει εγκυες(παντα για τη διατηρηση του ειδους!), και οι γυναικες να περιμενουν το πιο δυνατο αρσενικο(η φυσικη επιλογη ειπαμε, call me Δαρβινος!),που δε σημαινει βεβαια ότι θα ειναι και το ιδιο μια ζωη.κανενα απο τα δυο αυτα δε μου μυριζει μονογαμικοτητα...αψουυυ! θα μου πεις, ο ανθρωπος δεν ειναι σαν τα αλλα ζωα, δεν εχει μονο ενστικτα, εχει και λογικη(ναι, αλλα εχει και παρα-λογικη :Ρ), εχει και συναισθηματα(εδω ειναι που χανω τη μπαλα εγω!),και γιαυτο μετα ήρθαν και μπλεχτηκαν στη διαδικασια διατηρησης του ειδους μας τα κοινωνικα-πολιτισμικα κατεστημενα, η ηθικη, η θρησκεια, οι νομοι και δε συμμαζευεται, και αντε να βγαλει κανεις ακρη...!πουφ πουφ!πιστευω ότι θα παει το μυαλο μου πρακατω και θα την βρω την ατιμη τη λυση!οπως παντα,think positive!ολα καλα μας πανεεεεεε
- 21-11-2006, 21:26 #62
Originally posted by konstantinos_k
φιλικη σχεση αναμεσα σε αντρα και γυναικα.................
δυσκολα τα πραγματα.......
αυτο περναω και εγω τωρα.
προσπαθω απο την αρχη να κρατησω τα ορια!
πολλα πραγματα πανω της τα λατρευω (σαν φιλη? μπα δε νομιζω!)
αρχικα ηταν μια φιλη οπως αρκετες αλλες.
οταν περασα ενα 24ωρο σχεδον μαζι της εντελως συμπτωματικα λογω κοινων ασχολιων και αρχισα να την γνωριζω κατι αλλαξε.
στην αρχη ελεγα οτι λεει ο αλεξανδρος.
ναι την εκτιμω,με ελκει,την σεβομαι.
και τωρα ξερετε τι εκανα?
κατεβασα τα ρολα της λογικης.........
και αυτο γιατι δεν θελω να χαλασει αυτη η σχεση.με βοηθαει να γινω καλυτερος ανθρωπος σε πολλους τομεις.
εχω δυνατα ρολα.....
χτυπιουντε μπαζουν νερα-αερα ειναι ψιλοστραπατσαρισμενα αλλα αντεχουν........
ειναι αυτα που κρατανε τα ορια.αυτα που μας διατηρουν ανθρωπους στις δυσκολες στιγμες.
γιατι μην μου πειτε οτι αυτη δεν ειναι μια δυσκολη στιγμη! με την καλη εννοια.
τωρα φιλοι μου τι να σας πω?
φιλικη σχεση αναμεσα σε ανδρα και γυναικα?
ναι αλλα υπο προηποθεσεις.δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο
αυτες τις οριζουμε ο καθενας μονος του.
εσεις τι λετε τα \"ρολα\" θα αντεξουν??????????
Ξεκάθαρα πράγματα.
Ωραίο θεματάκι άνοιξα πάντως. Έχει ψωμί το πράγμα.
Να προσθέσω και κάτι. Εσύ ρε Κωνσταντίνε «παλεύεις» να μην ερωτευτείς. Απλώς το σημειώνω. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Καλή τύχη όπου κι αν πάει.
21-11-2006, 21:45 #63
για την carrie.
Προσοχή γιατί είμαστε παράξενα όντα. Το μυστικό είναι να ανακαλύψεις τι πραγματικά σιθάνεται για σένα. Γιατί όλα τα παρακάτω μπορούν να συμβαίνουν:
σε πιο δύσκολες του κανονικού καταστάσεις γινόμαστε πιο αποφασιστικοί και πέφτουν τα όποια ρολα αναχαίτισης των κινήσεων μας.
Ο στρατός είναι μια εξαιρετική περίπτωση αν είσαι ο φρίκουλας ανάρχας όπως ο φίλος σου.
μπορεί λοιπόν:
να ήθελε να σε έχει αλλά να ήταν κότα και τώρα που πήγε φαντάρος έγινε πιο αυθόρμητος και στο λέει. (αυτό είναι το καλύτερο σενάριο. αν μπορείς να συγχωρέσεις την φιδέ αρχική αντιμετώπιση και κρίνεις ότι τώρα το παλικάρι έγινε άντρας, go for it). Επισήμανσις: συνήθως όταν τρελενόμαστε για κάποια δεν το αφήνουμε για... 4 χρόνια! (ούτε μια βδομάδα δεν μπορούμε!). Αυτές οι surprise επιστροφές από το υπερπέραν είναι εξ ορισμού ύποπτες αλλά όχι συλλήβδην καταδικαστέες.
ή
δεν τον τραβούσες ποτέ αρκετά ώστε να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα. Οπότε τώρα που αισθάνεται ότι θέλει το ζεστο κορμί δίπλα του είναι έτοιμος να κάνει υποχωρήσεις. Αυτό ισχύει ακόμη πιο πολύ αν σε θεωρούσε ανέκαθεν «σίγουρη» (ασφάλεια και γούτσου-γούτσου κι από την άλλη αν στραβώσει δεν μας πολυκαίει γιατί δεν τρελενόμασταν κιόλας). Σ\' αυτή τη περίπτωση πάρ\'του ένα πάνινο αρκουδάκι.
Ποιό απ\'τα δύο συμβαίνει δεν ξέρω. Βρες το αν μπορείς. Αν θες μπορείς να το βρεις και μέσα από τη σχέση. Αλλά ίσως έτσι σου είναι πιο επώδυνο αν τελικά αποδειχθεί ότι είναι το δεύτερο. Οπότε διαλέγεις και παίρνεις.
Το θέμα είναι ότι θα του πρήξεις λίγο τα νεφρά του φιλαράκου όσο θα θέλεις εσύ να σιγουρεύεσε...
Αλλά τι να κάνουμε. Ας μην το πρότεινε. ;)
gut feeling: μην κάνεις σχέση. (αλλά μάλλον για \'κει σε βλέπω :) ) Το παιδί σ\' άρεσε, τώρα σου τα\'ριξε κιόλας. Βαστάτε τούρκοι τ\'άλογα ;)
21-11-2006, 22:44 #64
alexandros3 said: φρίκουλας ανάρχας, φιδε αρχικη αντιμετωπιση, surprise επιστροφές από το υπερπέραν
καλα εχεις πολυ πλακα!με την καλη εννοια;) πωπω ξεραθηκα απο τα γελια!!!χαχαχαχααααααααα!ου φ να σαι καλα!χεχεχε! λοιπον,δεν ειναι πια τοσο φρικουλας και τοσο αναρχας.εχει ηρεμησει απο την περιοδο της εφηβειας!
alexandros3 said: δεν τον τραβούσες ποτέ αρκετά ώστε να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα. Οπότε τώρα που αισθάνεται ότι θέλει το ζεστο κορμί δίπλα του είναι έτοιμος να κάνει υποχωρήσεις. Αυτό ισχύει ακόμη πιο πολύ αν σε θεωρούσε ανέκαθεν «σίγουρη» (ασφάλεια και γούτσου-γούτσου κι από την άλλη αν στραβώσει δεν μας πολυκαίει γιατί δεν τρελενόμασταν κιόλας. Σ\' αυτή τη περίπτωση πάρ\'του ένα πάνινο αρκουδάκι
α ρε μεγαλε, καπως ετσι σκεφτομαι κι εγω!
alexandros3 said: Επισήμανσις: συνήθως όταν τρελενόμαστε για κάποια δεν το αφήνουμε για... 4 χρόνια! (ούτε μια βδομάδα δεν μπορούμε!)
ειχε κανει κατι προσπαθειες προσεγγισης στα δυο χρονια, αλλα ημουν ξενερωμενη ακομα τοτε.οτι δεν τρελαινοταν ειμαι σιγουρη.γιαυτο δυσκολευομαι να πιστεψω οτι τρελαινεται τωρα.
alexandros3 said: Αλλά ίσως έτσι σου είναι πιο επώδυνο αν τελικά αποδειχθεί ότι είναι το δεύτερο
και ποιος ειναι αυτος που σκεφτεται το μετα σαυτες τις περιπτωσεις?μονο η γυναικα(εχεφρων πλασμα :Ρ)
alexandros3 said: Το θέμα είναι ότι θα του πρήξεις λίγο τα νεφρά του φιλαράκου όσο θα θέλεις εσύ να σιγουρεύεσε...
Αλλά τι να κάνουμε. Ας μην το πρότεινε. ;)
μωρε δεν ειμαι τοσο κακια, αθελα μου θα το κανω :Ρ οχι, ενταξει, δεν θελω να τον παιξω, αλλα να μη με παιζει και αυτος!
alexandros3 said: Το παιδί σ\' άρεσε, τώρα σου τα\'ριξε κιόλας. Βαστάτε τούρκοι τ\'άλογα ;)
μωρε τα βαστανε, αλλα δεν ειναι σιγουροι αν κανουν καλα!αν ακαι οπως καλα καταλαβες : μην κάνεις σχέση. (αλλά μάλλον για \'κει σε βλέπω :)
22-11-2006, 01:51 #65
Τα ξέρουμε ;)
Στο δικό μου σκηνικό, είμαι στη φάση του ξέρω ακριβώς τι θέλω. Μπορεί να φάω τα μούτρα μου πανηγυρικά αλλά θα τα φάω όπως θέλω εγώ. Έχω λυγωθεί, και δεν είναι υπερβολή, με μία τσαχπίνα κοπελίτσα κι ούτε το 1 τις εκατό δε λέω (ουδέποτε ήταν στο φιλικό - και πάλι, ξεκάθαρα πράγματα) άνευ προηγουμένου κεραυνοβόλος έρωτας αμφίδρομος και είπα ο δύσμοιρος να μην πέσω κατευθείαν με τα μούτρα αλλά να τη γνωρίσουμε πρώτα, να δούμε τι καπνό φουμάρει και τα τοιαύατα. Τι το ήθελα. Εκεί που ήταν 10 έχουνε γίνει 100 τα αισθήματα κι έχω χαζέψει. Και \'κει που υπήρχε αναγκαστικός χωρισμός για μερικές ημέρες κι είπα έτσι θα ηρεμήσω λιγάκι μ\' έχει φάει το σαράκι και δεν τρώω ούτε κοιμάμαι. Και μόνο τη σκέφτομαι. Και πως χόρευε στο κλαμπ και πως είπε αυτό και πως έκανε εκείνο. Και θέλω να τη φάω απ\' τη κορφή ως τα νύχια. Κι επειδή υπό κανονικές συνθήκες βλεπόμαστε και κάθε μέρα...Ούτε τη δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω.
Τέλος πάντων. Κοντός ψαλμός αλληλούγια. Άντε να γυρίσει σε λίγες μέρες γιατί δε πάει άλλο. Και συν τις άλλοις να μου έχει βγει κι αυτό σε ερωτικό συναίσθημα και να έχεις την κάθε άσχετη να σου τη πέφτει από το πουθενά γιατί μύρισαν αίμα. (Να \'ναι καλά τα κορίτσια αλλά σαν κι αυτή δεν πιάνουν μία). Έχουμε να ζήσουμε σκηνικά απείρου κάλους γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν. Αλλά γι\' αυτό το κορίτσι πέφτω και στη φωτιά. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει επίτηδες (δεν νομίζω) αλλά με έχει τρελάνει. Κι ότι μπορώ να πληγωθώ, εννοείται με μεγάλη ευκολία.
22-11-2006, 11:38 #66
Ωραία πράματα!!!
Αααααχ, εν μέρει μου λείπουν τέτοιες αγωνίες!
22-11-2006, 12:04 #67
Originally posted by alexandros3
Τα ξέρουμε ;)
Στο δικό μου σκηνικό, είμαι στη φάση του ξέρω ακριβώς τι θέλω. Μπορεί να φάω τα μούτρα μου πανηγυρικά αλλά θα τα φάω όπως θέλω εγώ. Έχω λυγωθεί, και δεν είναι υπερβολή, με μία τσαχπίνα κοπελίτσα κι ούτε το 1 τις εκατό δε λέω (ουδέποτε ήταν στο φιλικό - και πάλι, ξεκάθαρα πράγματα) άνευ προηγουμένου κεραυνοβόλος έρωτας αμφίδρομος και είπα ο δύσμοιρος να μην πέσω κατευθείαν με τα μούτρα αλλά να τη γνωρίσουμε πρώτα, να δούμε τι καπνό φουμάρει και τα τοιαύατα. Τι το ήθελα. Εκεί που ήταν 10 έχουνε γίνει 100 τα αισθήματα κι έχω χαζέψει. Και \'κει που υπήρχε αναγκαστικός χωρισμός για μερικές ημέρες κι είπα έτσι θα ηρεμήσω λιγάκι μ\' έχει φάει το σαράκι και δεν τρώω ούτε κοιμάμαι. Και μόνο τη σκέφτομαι. Και πως χόρευε στο κλαμπ και πως είπε αυτό και πως έκανε εκείνο. Και θέλω να τη φάω απ\' τη κορφή ως τα νύχια. Κι επειδή υπό κανονικές συνθήκες βλεπόμαστε και κάθε μέρα...Ούτε τη δουλειά μου δεν μπορώ να κάνω.
Τέλος πάντων. Κοντός ψαλμός αλληλούγια. Άντε να γυρίσει σε λίγες μέρες γιατί δε πάει άλλο. Και συν τις άλλοις να μου έχει βγει κι αυτό σε ερωτικό συναίσθημα και να έχεις την κάθε άσχετη να σου τη πέφτει από το πουθενά γιατί μύρισαν αίμα. (Να \'ναι καλά τα κορίτσια αλλά σαν κι αυτή δεν πιάνουν μία). Έχουμε να ζήσουμε σκηνικά απείρου κάλους γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουν. Αλλά γι\' αυτό το κορίτσι πέφτω και στη φωτιά. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει επίτηδες (δεν νομίζω) αλλά με έχει τρελάνει. Κι ότι μπορώ να πληγωθώ, εννοείται με μεγάλη ευκολία.
22-11-2006, 12:11 #68
Τα μπέρδεψες τα πράγματα
Στο προηγούμενο post δεν μιλάω για τη φίλη μου. :)
nutcase, ωραίες αγωνίες αλλά έχει και η τρέλα τα όρια της!!!
22-11-2006, 12:14 #69
Originally posted by alexandros3
Τα μπέρδεψες τα πράγματα
Στο προηγούμενο post δεν μιλάω για τη φίλη μου. :)
26-11-2006, 21:22 #70
ν/τ
26-11-2006, 21:47 #71
antagwnismos??mias kai anoikses tin koubenta den dineis perissotera stoixeia na katalaboume?antagwnismos sti douleia?milame gia ti fili sou pou einai mono fili etsi?oxi tin alli pou efyge kai tin perimeneis etsi?min ksanamperdeutoume.mpas kai eisai lewn?:P(epistimoniki apopsi:P)
pantws auto me ta xrwstoumena pou les mporei na isxyei.einai gnwsto allwste oti otan theloume na sygkalipsoume tin sexoualiki elji pou mas vgainei gia kapoion,auti metatrepetai polles fores se epithetikotita.freud talking: epithetikotita sygkalimmeni sexoualiktotita.kai oa ntagwnismos kai ola auta pou les oti sou vgikane prosidiazoun stin epithtetikotita my friend... den einai parakseno ara...
26-11-2006, 21:49 #72
metaniwses?:P
26-11-2006, 22:03 #73
ναι... αλλά ευτυχώς που το διάβασες και μου απάντησες :)
ο ανταγωνισμός δεν βγήκε από μένα. αλλά όταν τον βλέπω δεν μ\' αρέσει. για τη φίλη μου μιλάω.
26-11-2006, 22:10 #74
e to idio noima exei profanws apo opoia pleura kai an akkinouse...ws thyliko ayti thelei na blepei oti askei elksi panw sou, kai as mi thelei na kanei kati sovaro mazi sou i na xlasei ti filia sas.ipothetw egw twra...kai ama vlepei esena, o opoios profanws sygkrateis tis ormes sou, ama iparxei toulaxiston ligo endiaferon apo ekeini, sou leei, den tou aresw arketa?kai thymwnei..paralogi skepsi isws an ipotheseis oti thewrei ti filia sas pio simantiki... dunno..
26-11-2006, 23:52 #75
Κάτι στράβωσε πάντως. Μάλλον θα ξαναφτιάξει αλλά αρχίζει και κάνει πολλά φάουλ ενώ εγώ είμαι σωστός απέναντι της. Κυρίως σχετικά με τη κοπέλα που μ\' αρέσει... και κυρίως με μιά παλιά γνωστή μας με την οποία συναντηθήκα μετά από πολύ καιρό.... Κάτι σαν ζήλεια της βγαίνει και πολύ κακά σχόλεια, χωρίς να έχει προηγούμενα με κανένα. Ούτε με την κοπέλα που μ\' αρέσει (δεν την έχει καν δει) ούτε με την άλλη κοπέλα. Αυτό το ξέρω στα σίγουρα. Της βγαίνει μια μεγάλη επιθετικότητα προς άλλες γυναίκες, γενικά. Και δεν μου αρέσει να κάθομαι ν\' ακούω κατηγορίες... έτσι απλά για να υπάρχουν. Το θεωρώ κουλό. Καλά για την κοπέλα που μ\'αρέσει κάτι πήγε να πει αλλά της το\'κοψα. (Σε αντίθεση με τη φίλη μου εγώ δεν θεωρώ ότι πάνω απ\'όλα πρέπει να βάζουμε τις φιλίες, αλλά τη σχέση. Αν πρέπει να διαλέξουμε δηλαδή).
Με τσάντισε λίγο ο τρόπος της... ενώ εγώ είμαι απόλυτα σωστός κι απέναντι στο αγόρι της και έχω προσπαθήσει να μην με δει απειλίτικά... κάτι που λόγω γενικότερων διαφορών (ύψους, τρόπος που μιλάω, κύρους εργασίας, οι ώρες που περνάμε με την κοπέλα του κτλ) είχε αρχίσει να γίνεται. Περίμενα ανάλογη στάση από εκείνη στην μέλλουσα κοπέλα μου. Όχι ανυπόστατες κακίες. Αλλά ούτε και για την άλλη κοπέλα. Παίρνει δικαιώματα που εκ των πραγμάτων δεν έχει. Ή αν νομίζει ότι τα\'χει, κάνει λάθος. Γενικά μια κακία με οτιδήποτε θυλικό αν αυτό σχετίζεται με μένα. Και τα μωρά καταλαβαίνουν ότι αν παίζει κάτι τέτοιο κι έτσι είναι από πλευράς της .... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα