Results 106 to 120 of 127
-
06-12-2006, 11:26 #106
- Join Date
- Nov 2006
- Posts
- 16
Μην ασχολείσαι τόσο εντονα με τις γυναίκες. Μπορεί να πάθεις τίποτα. Το προτελευταίο μανιακό επεισόδιο το παθα εξ αιτίας μιας γυναίκας. Έβγαλα αφρούς απο το στόμα μου θυμάμαι. Ευτυχώς η Κατερινα μου είπε να μην της κάνω κακό. Δεν την ξαναπαθαίνω. Μόνο αν με ερωτευθει κάποια θα ασχοληθώ. Πιστευω επίσης ότι αν υπάρχει αισθηματικό περιεχόμενο σε μια φιλία μεταξυ ανδρα κα γυναίκας τότε ο έρωτας (συνήθως μονομερής) είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Πρόσεχε μην καταχραστείς αυτή τη φιλία. Μπορεί να βρεθείς σε ψυχολογικό αδιέξοδο.
- 07-12-2006, 10:25 #107
- Join Date
- Nov 2006
- Posts
- 16
Πραγματικά δεν αστειεύομαι. Για ανθρώπους σαν και μένα οι διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν επικίνδυνες. Γιαυτό περιμένω να γίνω τελείως καλα για να μπορέσω να ασχοληθώ. Εσυ μου φαίνεσαι καλά ωστόσο, οπότε αυτά που έγραψα μπορεί να μην ισχύουν για σένα.
07-12-2006, 10:32 #108
- Join Date
- Jul 2006
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 195
Αλεξανδρε οταν εκφερω γνωμη, ειναι συνηθως απο προσωπικη εμπειρια. Κατα τη γνωμη μου λοιπον οι φιλικες σχεσεις που εμπεριεχουν το ερωτικο στοιχειο ειναι πολυ πιο ευαλωτες απο τις αμιγως φιλικες.
Σορρυ αν σε εθιξα αλλα απλα εξεφρασα την αποψη μου :)
08-12-2006, 00:25 #109
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 2,456
Δεν με έθιξες βρε!
Χαλαρά :)
13-01-2007, 02:55 #110
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 2,456
Ένα μικρό update.
Τελικά τα πράγματα άγγιξαν ένα σημείο που εγώ έφυγα. Ό,τι ήθελα ήταν δίπλα μου, σε κάθε πρόβλημα με υποστήριζε, σε κάθε αντιπαράθεση μου με οποιονδήποτε άλλον εγώ είχα πάντα δίκιο. Ό,τι ώρα ήθελα (αν και το πρόσεχα) όποτε ήθελα ήταν δίπλα μου για όσο ήθελα.
Όμως,
υπάρχει ένα αντίτιμο σε όλα αυτά που το ανακάλυψα όταν ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι και τα είδα όλα λόγω μίας κατάστασης. Και \'γω από την πλευρά μου έκανα τα στραβά μάτια σε μία σειρά πραγμάτων. Η φοβερή ανασφάλεια της συνεχίστηκε εναντίον όποιας κοπέλας ερχόταν στη ζωή μου. Όταν εγώ δεν συμφωνούσα σε κάτι που έλεγε την έπιανε κάτι σαν \"αμοκ\" γλωσσοδιάρριας σε σημείο που οι άλλοι στα τραπέζια με κοίταζαν στο στυλ \"α ρε παλικάρι μου τι έπαθες με τη χαζή ξανθιά\". Που μόνο χαζή δεν είναι όπως προείπα. Απλά της βγαίνει κάτι σαν φοβερό κόλλημα όταν δεν συμφωνώ ή δεν έχω διάθεση να μιλήσω. Μιλάμε για ομιλία πυροβόλο, ασταμάτητη και στεντόρια. Πονοκεφάλιαζα. Δεν με νοιάζουν τα βλέματα των άλλων τόσο. Αλλά μερικές φορές πραγματικά σαν να έχανε επαφή με το περιβάλλον.
Από την άλλη όταν εγώ ήμουνα στα χάι μου και της έδινα προσοχή ήταν το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο.
Αν όμως αισθανόταν κάτι σαν απόρριψη ή ότι δεν της έδινα σημασία μετατρέπονταν σε ένα χαζό κορίτσι που θα έλεγε ότι βλακεία μπορείς να φανταστείς σε γκαρσόνια/καταστηματάρχες κτλ και θα μεταμορφωνόταν σε 10 χρονών κοριτσάκι.
Όλος αυτός ο χρόνος που περάσαμε μαζί δεν με άφησε εμένα αλώβητο βέβαια. Έχω μια σταθερή άποψη για τη ζωή. Έχει να κάνει με αξιοπρέπεια. Επίσης έχει να κάνει με το να ψάχνω να βρίσκω το καλό στον άλλο. Η φίλη μου είχε κι εκείνη αυτή την αξιοπρέπεια αλλά έψαχνε στον άλλο να βρει το κακό. Μάλιστα το προδεδίκαζε ότι πάντα έτσι συμβαίνει, οπότε όταν κάτι πήγαινε στραβά εκείνη δικαιώνονταν.
Επίσης με κούρασε η εμμονή της να έχει πάντα δίκιο εκείνη (και \'γω) σε όλα και όλος ο κόσμος να είναι κακός/ πουλημένος/ να πληγώνει και δεν ξέρω τι άλλο. Αλλίμονο αν εμείς έχουμε δίκιο σε όλα και ο \"κακός κόσμος μας πληγώνει γιατί είναι κακός\". Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αυτή η διάθεση της να ελέγξει τα πάντα... δεν είναι υγιής. Οι πανοπλίες είναι για τον πόλεμο. Δεν χειρίζομαι τη ζωή σαν να ήταν πόλεμος.
Έχει μείνει κολλημένη σε καταστάσεις που και \'γω πέρασα (σίγουρα όχι τόσο άγρια) αλλά έχει αφήσει τον θυμό της να την κατασπαράξει. Δεν μπορώ και δεν θέλω να δίνω \"κάρβουνο\" σ\' αυτή την έχθρα. Την κατανοώ απόλυτα, την δικαιολογώ στο έπακρο, ότι και να πει έχει δίκιο αλλά για το δικό μας καλό κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήνουμε πίσω μας. Αλλιώς μας κρατάνε αυτά πίσω.
Δυστυχώς για ένα διάστημα αποροφήθηκα κι εγώ από αυτή την οργή της. Και τελικά μου έκανε κακό γιατί άρχισα και \'γω να προσπαθώ να βλέπω το \"κακό\" στον άλλο. Και βέβαια ότι είμαστε είναι καθρέφτης. Αν εσύ γίνεις \"μοχθηρός\" και \"κακός\" απέναντι στον κόσμο, το ίδιο θα κάνει κι ο κόσμος. Και \'κει που δεν είχα να χωρίσω τίποτα με κανένα, ξαφνικά βρέθηκα με εχθρούς στη δουλειά, στις φιλίες, στη επικείμενη σχέση μου... παντού. Κι αυτό γιατί εμένα είχε αλλάξει η συμπεριφορά. Και γιατί ό,τι και να συνέβαινε θα ήταν πάντα εκεί και θα είχα πάντα δίκιο. Κάτι σα ναρκωτικό που σε χαλάει και μετά σου \"λέει\" έλα να σε φιάξω.
Όλα αυτά κάποια στιγμή με κάτι που έγινε μου φώναξαν δυνατά στο κεφάλι μου \"ΑΡΡΩΣΤΙΑ\" και έφυγα. Και άρχισα να κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι και φαίνονται (πιο) υγιείς. Συνεχίζω να την αγαπώ σαν άνθρωπο, αυτό δεν θα αλλάξει, θέλω να βγει από αυτό το σκοτεινό τούνελ της οργής που την κρατάει πίσω, ένα κορίτσι γεμάτο δυνατότητες, αλλά μέχρι και εάν βγει από αυτό, θα ρουφάει ανθρώπους μέσα. Και θα τους κλείνει. Δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το τούνελ. Είναι γλυκό αλλά τελικά πολύ πικρό. Δυστυχώς ο δρόμος που έχει επιλέξει για να μην πληγώνεται είναι πολύ μοναχικός.
Πιστεύω ότι ήταν μαζί μου ακριβώς επειδή ψάχνω να βρω το καλό στους ανθρώπους. Νομίζω ότι της άρεσε αυτό. Θα ήθελε να ξαναπιστέψει σε ένα κόσμο από τον οποίο δεν χρειάζεται να φυλάγεσαι συνέχεια, που δε σε πατάει συνέχεια και \'συ δεν είσαι συνέχεια το θύμα κι ο αδικημένος. Αλλά αισθάνθηκα να \'μαι πλάι σε ένα \"συναισθηματικό βαμπίρ\" που τελικά δεν είναι καθόλου αυτό που θέλω στη ζωή μου.
13-01-2007, 12:13 #111
- Join Date
- Oct 2006
- Posts
- 248
της τα έλεγες/τα είπες όλα αυτα;
15-01-2007, 20:50 #112
- Join Date
- Dec 2006
- Posts
- 10
Μακρυά της alexandros3 !!!
Δεν μπορεί να αλλάξει η στάση της εύκολα και θα σου μεταδίδει
ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
όσο είσαι δίπλα της.
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.
15-01-2007, 23:38 #113
- Join Date
- Oct 2006
- Posts
- 248
Originally posted by andronikos
Μακρυά της alexandros3 !!!
Δεν μπορεί να αλλάξει η στάση της εύκολα και θα σου μεταδίδει
ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
όσο είσαι δίπλα της.
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.
δεν ειναι ωραίο να κοιτάμε μόνο πόσο καλή φίλη είναι για μας. αν μας βοηθάει ή όχι αν μας ωφελεί ή όχι. Τουλάχιστον όχι πριν προσπαθήσουμε να τη βοηθήσουμε να καταλάβει το πρόβλημά της
16-01-2007, 10:42 #114
- Join Date
- Sep 2005
- Posts
- 939
Παιδιά βρίσκομαι σέ μια παρόμοια φάση. Στη δική μου περίπτωση η φιλική σχέση \"ξέφυγε\" λίγο στο ερωτικό και το χω μετανιώσει οικτρά γιατί εμένα είναι που με μπερδεύει ακόμα αυτό το ξεγλίστημα κι εγώ είμαι αυτή που έχω κολλήσει και θα \'θελα κάτι παραπάνω. Επειδή ο άνθρωπος δεν μπορεί να μου το δώσει μου είναι πολύ πολύ δύσκολο να τον βλέπω πια. Και ταυτόχρονα μου λείπει απίστευτα πολύ η φιλία μας...
Δεν έχω ιδέα τι να κάνω...Μάκια...
16-01-2007, 15:17 #115
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Πάτρα
- Posts
- 8
αχ Φοίβη μου σε καταλαβαίνω πως νοιώθεις....κι εγώ πιστεύω στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα όμως πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο να εμφανιστεί το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους...το οποίο βέβαια δεν το καταλαβαίνεις αμέσως.....όταν όμως αρχίζεις και το συνειδητοποιείς τότε μπερδεύεται η κατάσταση....νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος δείχνει...φιλιά Νόνη:)
17-01-2007, 01:12 #116
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 2,456
Originally posted by andronikos
Μακρυά της alexandros3 !!!
Δεν μπορεί να αλλάξει η στάση της εύκολα και θα σου μεταδίδει
ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
όσο είσαι δίπλα της.
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.
anitak: ναι τα περισσότερα τα είπα. Σαν να έβαζα το δάχτυλο μου μέσα σ\'ένα ποτήρι νερό και να το έβγαζα. Καμία διαφορά.
22-01-2007, 21:41 #117
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 2,456
Δεν θέλω να συνεχίσω το thread αλλά υπέροχα... τι να πω. Την έκλεισα έξω από τη ζωή μου και μαζί κλείστηκε κι όλος ο κόσμος. Ο αλεξανδράκος δεν πάει πουθενά, δεν κάνει τίποτα και έχει 4 μέρες να πάει στη δουλειά. Μπράβο αλεξανδράκο. Φτου σου παλικάρ\' μου. Διαχείριση συναισθημάτων, συναισθηματική εφυία μπλα μπλα. Τίποτα. Ας μην με έπερνε τηλέφωνο συνέχεια τουλάχιστον. Δηλαδή τι θέλει. Αφού το επόμενο βήμα είναι να τα φιάξουμε. Αλλά δεν θέλω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μπλεχτώ πάλι σε μία τόσο ανασφαλή σχέση. Από την άλλη αυτή η επικοινωνία είναι τρομερή... Γιατί δεν υψώνονται όλοι αυτοί οι αμυντικοί μηχανισμοί που έχω και με κάνουν να φεύγω όταν πρόκειται για \'κείνη... Γιατί ρε γαμώτο.
23-01-2007, 01:53 #118
- Join Date
- Jan 2007
- Posts
- 38
ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μπλεχτώ πάλι σε μία τόσο ανασφαλή σχέση. Από την άλλη αυτή η επικοινωνία είναι τρομερή... Γιατί δεν υψώνονται όλοι αυτοί οι αμυντικοί μηχανισμοί που έχω και με κάνουν να φεύγω όταν πρόκειται για \'κείνη... Γιατί ρε γαμώτο. [/quote]
Alex για τη φιλη σου λες ή για την κοπελα που σου αρεσε?Με εχεις μπερδεψει.Ερωτας μαλλον ειναι η αιτια?Sorry αν γραψω μπουρδες αλλα αν μιλας για τη φιλη σου, μηπως η ανασφαλεια της εβγαινε επειδη αυτη απο την αρχη σε ηθελε (εστω και κατα βαθος) και εσυ ησουν μαζι της ανετος και στο φιλικο?Αν αναφερεσαι στη φιλη παντως, εγω οταν διαβασα το αρχικο σου μηνυμα αυτη την εντυπωση ειχα.
23-01-2007, 23:14 #119
- Join Date
- Sep 2006
- Posts
- 2,456
Για τη φίλη μου έλεγα.
Εντάξει το ξεπέρασα.
Και δουλειά και όλα.
Κι αυτή μέσα. Στη θέση που θέλω. \"Ελεγχόμενη φίλη\" κι αν θέλει.
24-01-2007, 02:16 #120
- Join Date
- Jan 2007
- Posts
- 38
Σωστος!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή