hack στο facebook.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

hack στο facebook.

ξερω οτι δεν ειναι αυτο το foroum καταλληλο για τετοια 8εματα αλλα παιδια βοη8εια, το αγορι μου νομιζω οτι με απαταει και 8ελω την βοη8εια σας..
    αν καποιος ξερει πως να κανει hack σε λογαριασμο στο facebook ας επικοινωνησει μαζι μου

δεν το παραδεχεται οτι με εχει απατησει φυσικα αλλα τον εχει δει μια φιλη μου :'(

Senior Member
    Θες να χακαρεις δλδ το λογαριασμο του αγοριου σου?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σατανικό :P

Λάθος θέμα εδώ είναι το "Άγχος/Φοβίες". Πρέπει να πας στο "Παθολογική/Ζήλεια". Χμ, μάλλον δεν υπάρχει, τέσπα κάνε ένα θέμα στο "οικογένεια/σχέσεις" :P

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by fabulous View Post
    ξερω οτι δεν ειναι αυτο το foroum καταλληλο για τετοια 8εματα αλλα παιδια βοη8εια, το αγορι μου νομιζω οτι με απαταει και 8ελω την βοη8εια σας..
    αν καποιος ξερει πως να κανει hack σε λογαριασμο στο facebook ας επικοινωνησει μαζι μου

δεν το παραδεχεται οτι με εχει απατησει φυσικα αλλα τον εχει δει μια φιλη μου :'(
    Εγώ λέω ''οφθαλμός αντί οφθαλμού'' γλυκιά μου. Κάντον να πιεί το ίδιο πικρό ποτήρι που έδωσε και σε σένα. Να βάλεις μέσα και λίγο λεμόνι, για να είναι ακόμα πιο πικρό!!
    Λοιπόν να τι θα κάνεις. Θα βρείς έναν νέο, όμορφο, γυμνασμένο, χαριτωμένο, απελευθερωμένο και γενικά όποιος λήγει σε -μένο, εκτός απο καθυστερημένο, βλαμμένο, και παντρεμένο!!
    Λοιπόν έχω στο νού μου ένα άτομο που πληρεί αυτές τις προυποθέσεις. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο άλλος μου εαυτός. Ναί, καλά κατάλαβες σου προτείνω τον εαυτό μου. Θα υπάρξει βέβαια και μια αμοιβή της τάξεως των 30 ευρώ ανα μέρα. Ντάξει για σένα θα κάνω ευκολίες πληρωμής, δεκτά δάνεια, πιστωτικές, απο 5 εως 10 άτοκες δόσεις....

Τώρα σοβαρά έχεις σκεφτεί εκτός απο το ενδεχόμενο να βρείς έναν χάκερ μέσω του ε-πσ, την πιο απλή λύση να φτιάξεις έναν ψεύτικο λογαριασμό στο φέησ και να δείς αν θα τσιμπήσει.
    Ή ένα πιο σατανικό σχέδιο (μπουααα χαααα) είναι εφόσον το πασσγουόρντ του είναι μόνο αριθμοί είναι να βάλείς ένα μικρό υλικό, πάνω στα πλήκτρα απο τους αριθμούς, που αφήνει αποτυπώματα φανερά με μερική ''επεξεργασία''.

Senior Member
    Driver ειδικα το τελευταιο σχεδιο σου τα σπαει! Ουτε στο csi να δουλευες, που ψεκαζουν τα ρουχα του υποπτου για να δουνε αμα υπαρχουν ψηγματα μολυβδου!
    Παντως παιδια υπαρχει τροπος να υποκλεψεις τον code καποιου στο msn κ να μπεις στο λογαριασμο του, δεν ξερω αμα μπορεις να κανεις το ιδιο κ για facebook, φανταζομαι καταλαβατε ποιον τροπο εννοω, στανταρ καποιος θα το χει δοκιμασει, απλα πρεπει να εισαι σιγουρος κ δεν πετυχαινει παντα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

fabulous, αυτό που ζητάς νομίζω ότι είναι παράνομο - βλ. "ηλεκτρονικό έγκλημα". Δε νομίζω ότι πρέπει να ανοίγονται τέτοια θέματα σε αυτό το φόρουμ. Θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα άλλο θέμα που να αφορά τη σχέση σου με το αγόρι σου και όχι οδηγίες για παράνομες πράξεις.