na pw kai egw kati
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

na pw kai egw kati

geia sas paidia..sas diavazw edw kai kanena mhna kai eipa na grapsw kai egw kati.makari na mporousa na vohthisw ton kathena sas ksexwrista.edw kai ena xrono sxedon exw kai egw kapoia provlimata san olous edw.nomizw oti exw agorafovia alla oxi se megalo vathmo.agxwnomai otan einai na paw kapou akoma kai gia diaskedash.pio poli me agxwnoun ta taksidia omws.to na mpw se ena treno me kosmo den mou aresei pleon san idea katholou parolo pou palia mou arese para polu kai malista na phgainw kai monh mou.hrthe sth zwh mas afto kai mas vasanizei alla den aksizei na zoume etsi.hmoun eftyxismenh prin mou sumvei.koimomouna ta vradia kai perimena pws kai pws na erthei h epomenh mera gia na th zhsw..twra giati na mhn einai etsi?gyrizw to vrady spiti apo oti exw kanei kai den skeftomai oti shmera perasa kala alla skeftomai,katharh thn evgala kai shmera den epatha kati.afto to kati twra teleftaia ematha ti einai..oi kriseis panikou.kai to xeirotero einai oti oso kai na prospatheis na to ekshghseis stous filous sou kai stous goneis sou kaneis den mporei na to katalavei.to thewroun oloi vlakeies...einai alitheia oti an den to zhseis den mporeis na to katalaveis.
    den kserw giati sas grafw..thelw oloi na ginete kala.se 2 meres paw xio opou spoudaza gia pente xronia kai prin 1 mhna gurisa oristika.me ekopse sto teleftaio mou mathima enas kathigiths.opote prepei na mpw se treno,aeroplano kai na dwsw kai to mathima ...katastaseis pou mou dhmiourgoun polu agxos opws fantazeste.tha to kanw omws kai meta apo afto kserw oti tha niwthw pio dinath.polla pragmata mazi pou ta fovamai.tha perasei omws paidia.afto pou thelw na pw einai na mhn apofevgete afta pou fovaste.kserw winai polu voliko na kleistoume oloi spiti mas kai na niwthoume asfaleis.etsi apla tha xeiroterepsoume thn katastash.vgeite oso kai an fovaste.parte mazi sas kapoion anthrwpo pou sas dinei asfaleia kai otan niwsete to gnwsto aisthima tou tromou mhn gurisete spiti.vgeite mia volta apo ekei pou eiste parte aera..se ligo tha perasei..otan gurisete spiti sas tha niwsete ikanopoihsh pou kataferate kati parapanw.dokimaste na kanete kapoia pragmata,den ginete alliws.ola mporoume na ta anteksoume.kai kathe fora tha niwthoume pio dunatoi.
    den mas aksizei na zoume etsi..
    afta eixa na pw.makari na ginoume oloi kala..
    apanw tou reeee...

Senior Member
    Νά\'σαι καλά βρε αννυ!!!!!
    Σου εύχομαι τα καλύτερα και για εσένα και μείνε στην παρέα μας......

Φιλιά!

Member
    Είναι σαν να τα έχω γράψει εγώ...

Φιλιά!!!

Member
    αννυ η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα.. κανε υπομονη, παλεψε και θα περασει κανοντας παραλληλα εσενα πολυ πιο δυνατη... και τη δυναμη φαινεται οτι την εχεις ηδη σε μεγαλο βαθμο.. οσον αφορα τα ταξιδια, και εγω εχω παρομοιο προβλημα και η αντιμετωπιση ειναι να ταξιδεψεις αφοβα και αν βγει η κριση πανικου, ασε τη να κανει τη δουλεια της και θα φυγει.. αν συνειδητοποιησουμε οτι ολα στο μυαλο μας πραγματικα ειναι, ολα τα ελεγχουμε και ας παρει χρονο.. μην το βαζετε κατω παιδια, ζηστε τη ζωη γιατι ειμαστε απο τους τυχερους που δεν εχουν πραγματικα σοβαρα και ανιατα προβληματα και δεν κανει να φαινομαστε αχαριστοι.........
    \"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
    --William Shakespeare

Member
    Πόσο δίκιο έχετε όλοι!
    Όντως, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση. Χαίρομαι πολύ που βρήκα ανθρώπους που με καταλαβαίνουν. Άννυ κι εγώ πρίν πάρω την απόφαση να ξεκινήσω θεραπεία σκεφτόμουν ακριβώς αυτό: Την έβγαλα και σήμερα τη μέρα. Τρομερά άσχημο συναίσθημα! Σε αυτό που συμφωνούμε όλοι, όμως είναι ότι χρειάζεται δύναμη, θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε δυνατότεροι μετά από αυτή την εμπειρία. Lupus πολύ όμορφο αυτό που γράφεις.

Νικολέτα

Senior Member
    Αννυ καλωσορισες.

Πραγματι ειναι γεγονος αυτο που ειπε η demi. Ειναι σα να εχουμε γραψει εμεις το κειμενο σου...
    Ειναι τρομερη εμπειρια η κριση πανικου. Και ναι, οταν καταφερνεις να ξεπερασεις καθε κριση, μετα νιωθεις πιο δυνατη.

Ειλικρινα δε θυμαμαι ποσες τετοιες κρισεις εχω βιωσει, ποσες φορες εχω νιωσει να βουλιαζω μεσα στο φοβο. Ειναι φοβερο, απεριγραπτο...

Θελει πολυ δυναμη, υπομονη και τσαγανο. Ειναι ενας πολεμος με απειρες μαχες. Αλλες τις κερδιζουμε κι αλλες τις χανουμε. Το παν ειναι να μην υποχωρουμε αλλα να βαραμε γροθια στο μαχαιρι και να συνεχιζουμε.

Αλλωστε αυτη δεν ειναι και η ζωη; Ολοι λιγο πολυ δεν παλευουν; Εμεις απλα χρειαζεται να παλεψουμε λιγο σκληροτερα γιατι ο \"εχθρος\" δεν υποχωρει ευκολα.

Κουραγιο λοιπον και δυναμη...

Senior Member
    paidia xairomai polu pou vrhka kapoious na me katalavainoun.se 2 wres fevgw taksidi me treno kai aeroplano na dwsw to mathima pou xrwstaw. mpika edw na parw dinamh apo esas giati opws katalavainete exw agxwthei polu me to taksidi.skeftomai oti stis 9 to vradu pou tha ftasw ola tha einai kala kai pairnw kouragio.
    tha ta kataferoume paidia kai tha zhsoume opws theloume.
    otan gurisw tha sas ksanagrapsw.
    dunamh paidia!!!

Senior Member
    Καλο ταξιδι αννυ και καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

Μη φοβηθεις τιποτε απολυτως! Ειμαστε πιο δυνατοι απ αυτο!!!Να το θυμασαι

Member
    Άννυ καλό ταξίδι κι από μένα και καλή επιτυχία!
    Όλα θα πάνε πολύ καλά. θα περιμένουμε νέα σου.

Νικολέτα

Member
    ..καλο ταξιδι αννυ μου, και καλο ταξιδι σε ολους μας παιδια γιατι εχω την εντυπωση οτι τωρα θα μαθουμε τελικα που αξιζει να ζουμε και θα ξεκινησει και ενα δικο μας νεο ταξιδι με αγνωστο μεν προορισμο αλλα σαφως καλυτερο απο οτι εχουμε ζησει μεχρι τωρα.. νικολετα ευχαριστω για τα καλα σου λογια δυναμη και υπομονη παιδια!!
    \"Nothing is good or bad, but thinking makes it so.\"
    --William Shakespeare

Senior Member
    γεια σας και παλι.γυρισα και οπως βλεπετε ειμαι ζωντανη ακομα..:P Δεν ηταν και τοσο δυσκολο τελικα.περασα και το μαθημα και ετσι ολα ειναι καλα.ειχα πολυ αγχος αλλα ευτυχως δεν επαθα κριση πανικου.νομιζω οτι εχω μαθει να το ελεγχω ή ετσι θελω να πιστευω.τωρα σε 2 βδομαδες λεω να ξαναπαω χιο γιατι ορκιζονται καποιοι φιλοι μου και θελω οσο τιποτα να παω.το μονο που με σταματαει ειναι οτι πρεπει να μπω 4 ωρες στο τρενο.δεν ξερω αν θα το αντεξω ειδικα αν καθεται καποιος αγνωστος διπλα μου.αλλα θελω τοσο πολυ να παω που λεω να το τολμησω.Μηπως θελει κανενας σας να ερθει μαζι μου?:P
    να ειστε ολοι καλα..χαιρομαι που σας βρηκα!!!

Senior Member
    Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου ( σε ΟΛΑ τα επιπεδα ) αννυ μου!!!

Συνεχισε ετσι και θα δεις πως τελικα οσο και αν μας ταλαιπωρει και μας τρομαζει, η ζωη ειναι ομορφη και αξιζει να τη ζεις! )))

Member
    Kαλησπέρα Άννυ μου κι από μένα. Τελικά μάλλον τρομάζουμε περισσότερο από όσο πρέπει!
    Όλα θα πάνε καλά. Σήμερα θα πάω στον ψυχίατρο να τον ενημερώσω για την εξέλιξή μου. Μακάρι να μου πεί ευχάριστα πράγματα. Θα σας ενημερώσω.

Νικολέτα

Senior Member
    Μπράβο Αννυ!

Συγχαρητηρια και για το μάθημα.
    Καλό όμως θα ειναι να μιλήσεις και με κάποιον ειδικό γιατί καμιά φορά οταν επανέρχονται οι κρίσεις ειναι πολυ χειρότερες. Η καλύτερη θεραπεία ειναι η πρόληψη, μιλησε με κάποιον για να πάρεις τα μέτρα σου για το μελλον.

και .... καλά ταξίδια με πλοια , τρένα και αεροπλάνα!

Senior Member
    παιδια,φευγω σημερα τελικα για Αθηνα στις 8.τρεις και μιση ωρες.πριν λιγο το αποφασισα και εχω αγχωθει παρα πολυ.ηδη μου ερχεται να κανω εμετο.τουλαχιστον θα με περιμενει μια φιλη εκει.πως θα περασει τοση ωρα?ελπιζω να μην παθω τιποτα.φοβαμαι αυτη τη στιγμη πολυ.μακαρι να πανε ολα καλα.

Page 1 of 2 12 LastLast