Results 16 to 30 of 35
Thread: Mia istoria...mikrh zoi
-
19-11-2006, 22:47 #16
carrie μου ειλικρινά απολαμβάνω την αισιοδοξία σου και το ανοιχτό σου πνεύμα.....;);)
Όντως ώρες-ώρες η εναλλακτική προσέγγιση των πραγμάτων πέραν των οριών και πορισμάτων των κλασσικών επιστημών, έχει επιφέρει θετικά και ανεξήγητα αποτελέσματα....προς τη θετική έκβαση αρνητικών γεγονότων και καταστάσεων.......
Πρώτη εγώ πιστεύω και δηλώνω ότι όντως υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουμε καταφέρει να ενεργοποιούμε στην ανθρώπινη φύση, επειδή μπορεί να υπάγονται σε άλλους ανεξερεύνητους κανόνες.........
Περί απαντήσεων που αναφέρεις στον Sorrow μπορώ να πω ότι αξίζουν προσοχής.......;)
Ευελπιστώ να τις λάβουν όλοι εδώ σοβαρά υπόψην και να βγάλουν ανάλογα συμπεράσματα.......;)
Δεν είναι άλλωστε κακό να έχουμε την αντίληψή μας ανοιχτή σε κάθε είδους θετικά ερεθίσματα.....:):)
- 20-11-2006, 09:15 #17
Μου έδωσες ένα μάθημα ζωής.
Σε ευχαριστω!
20-11-2006, 10:25 #18
olga_soul, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..!οπως εχω ακουσει καπου, τα μυαλα και τα αλεξιπτωτα δουλευουν καλυτερα ανοιχτα!χαιρομαι που βλεπω κι εσυ και ο black rose να εχετε υπεροχη και αισιοδοξη διαθεση..αν μπορουσαμε να ειμαστε ολοι ετσι, ισως να μην ημασταν η αμμος στα γραναζια αυτου του κοσμου αλλα το λαδι..αλλα, εγω βλεπω τη θετικη πλευρα πλευρα των πραγματων, γιατι απλα δε βλεπω να υπαρχει καμια αλλη!και απο τοτε που σκεφτομαι ετσι, ή πανε ολα καλυτερα, ή εγω τα βλεπω έτσι!eitherways κερδισμενη
20-11-2006, 14:56 #19
Originally posted by carrie
olga_soul, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..!οπως εχω ακουσει καπου, τα μυαλα και τα αλεξιπτωτα δουλευουν καλυτερα ανοιχτα!χαιρομαι που βλεπω κι εσυ και ο black rose να εχετε υπεροχη και αισιοδοξη διαθεση..αν μπορουσαμε να ειμαστε ολοι ετσι, ισως να μην ημασταν η αμμος στα γραναζια αυτου του κοσμου αλλα το λαδι..αλλα, εγω βλεπω τη θετικη πλευρα πλευρα των πραγματων, γιατι απλα δε βλεπω να υπαρχει καμια αλλη!και απο τοτε που σκεφτομαι ετσι, ή πανε ολα καλυτερα, ή εγω τα βλεπω έτσι!eitherways κερδισμενη
xixi
21-11-2006, 10:42 #20
Εγώ να πω πως \"έξω απ\'το χορό, πολλά τραγούδια λες...\"
Sorrow, είσαι σίγουρα σοφός αρκετά για να αντιμετωπίσεις τη ζωή.
Το έχω καταλάβει ήδη και δεν έχω κάτι να προσθέσω ή να συμβουλέψω. Άλλωστε νομίζω πως σκοπός σου δεν ήταν να λάβεις συμβούλές, αλλα να δώσεις ένα μύνημα ζωής σε όλους εμάς.
21-11-2006, 11:28 #21
nutcase anoikse to aleksiptwto sou.akoma kai ena mirmigki mporei na mas dwsei mathima zwis.den nomizw oti prepei na kleinoun ta aytia tous osoi thewroun oti exoun agkiksei ena x epipedo sofias.isa isa, ekeinoi epeidi einai ontws pio sofoi, prepei na koitane ta mirmigkakia me akoma megaliteri prosoxi.
21-11-2006, 12:21 #22
carrie μου, ευτυχισμένος δηλώνω. Λές να έχω πρόβλημα με το πέταγμα; :-pp
Απλά δε μου δίνει την αίσθηση οτι χρειάζεται συμβουλές ο sorrow. Ούτε νομίζω οτι \"κλαίγεται\". Ούτε καν μοιρολάτρης δεν είναι!
Ναι μεν βιώνει μια μη αναστρέψημη κατάσταση, αλλα δεν έχει εγκαταλήψει τη ζωή του. Βοηθάει κόσμο και παίρνει ζωή μέσα απο αυτό.
21-11-2006, 12:56 #23
ε οk.ας μας λυσει την απορια ο sorrow αν θελει συμβουλες ή οχι.και εξαλλου αυτα που γραφουμε καθε φορα σε αυτο το forum με αφορμη καποιο post, τα διαβαζουν και αλλοι ανθρωποι.εγω τουλαχιστον καταθετω τις αποψεις μου μηπως βοηθησουν τον οιονδηποτε, οχι αποκλειστικα για τον sorrow.το εχω αυτο το δικαιωμα νομιζω..οποτε μη με \"κραζεις\" ότι \"έξω απ\'το χορό, πολλά τραγούδια λες...\" :Ρ
21-11-2006, 13:47 #24
οι συμβουλες ειναι παντα δεκτες αλλα κανεις δεν μπορει να μπει στην θεση του και να καταλαβουμε πως νιω8ει.
21-11-2006, 14:53 #25
Όχι βρε παιδί μου! Δε σε κράζω! Μάλιστα έχω παραγγείλει κι εγώ το βιβλίο!
21-11-2006, 23:39 #26
ηδη επρεπε να το ξερεις sorrow Οτι οσα πραγματα και να εχει καποιος παντα 8ελει κατι παραπανω .ετσι φτιαχτηκαμε ετσι ειναι.οσο για αυτο που λες τι 8α γινοταν αμα ειχε η carrie καποιο ατομο μπροστα που να μην ειχε ακρα τοτε πιστευω οτι η μονη απαντηση 8α ηταν οτι η ζωη δεν τελειωνει που δεν εχεις ποδια και αλλοι εβαλαν ψευτικα ποδια.οσο για την καρδια και εδω η απαντηση να ηταν καποιοι εβαλαν τεχνητη καρδια. μονο αυτα 8α μπορουσαμε να πουμε ολοι μας και οπως ειπαν ολοι απο την μια η ζωη δεν τελειωνει απο την αλλη κανεις δεν μπορει να μπει στην 8εση του αλλου.απλα ολοι προσπα80υν να περασοθυν ενα νοημα .οτι οτι και να εχεις αμα σκεφτεσαι αρνητικα δεν προκειτε να αλλαξει κι εχουν δικιο.αμα σκεφτεσαι 8ετικα τοτε απλα 8α περασεις καλυτερα.μπορει να ειναι σωστο αλλα επιδη ουτε εγω ο ιδιοσ μπορω να το τηρησω αυτο δεν το 8εωρω σωστο να δινω τετοιες συμβουλες.απλα μερικες φορες αναρωτιεμε.τι ειναι καλυτερο .30 χρονια ζωης που 8α περασεις καλα η 60 χρονια ζωης μεσα στην κατα8λιψη ............
το μονο που χαιρομαι που ακουω ειναι που εχεις ορεξη να βοη8ας τους αλλους.αυτο για να καταλαβουν επιτελοθς μερικα ατομα οτι δεν ισχυει αυτο που λενε οτι αμα δεν βοη8ας τον ευατο σου δεν μπορεις και τους αλλους.ισως η μονη χαρα να ειναι αυτη οταν βλεπουμε χαμογελα.απλα ειτε τελιωνει η ζωη στα 30 ιτε στα 50 σκοπος ειναι να την χαρουμε.δεν ξερουμε τι 8α ξημερωσει αυριο.μιχανακια οδηγουμε και αλλα τοσα .αυτα τα λιγα απο μενα.δεν ξερω γιατι τα εγραψα ετσι μου ηρ8αν.προβληματικος ειμαι αλλωστε οτι να νε γραφω
21-11-2006, 23:55 #27
sorrow, λυπαμαι ειλικρινα που πιστεψες ότι η διαθεση μου ήταν να σε κρινω.για να το πιστεψες μπορει και να το εκανα,αλλα θα σε εκρινα σε αυτο που λες οτι εχεις παραιτηθει,γιατι δεν μαρεσει οι ανθρωποι να παραιτουνται.με συγχωρεις, δεν ηθελα να σε στεναχωρησω.τι θα ελεγα σε ενα ανθρωπο που εχασε τα κατω ακρα του?εσυ μπορεις να μου απαντησεις τι θα κερδισει αυτος ο ανθρωπος αμα ειναι απαισιοδοξος και παραιτηθει απο τη ζωη?τι θα κερδισει? πες μου.ειμαι ωφελιμιστρια το παραδεχομαι.αυτο θα επρεπε να του πω?να εισαι απαισιοδοξος φιλε μου και να παραιτηθεις απο τη ζωη?θα μου πεiς αυτο δεν ειναι επιλογη του, ειναι αναγκαστικο,αυτο που μπορουσε να γινει σε αυτη την κατασταση.πως να εισαι χαρουμενος και αισιοδοξος όταν εχεις προβλημα?οκ.κι αυτο το δεχομαι, απλα εγω δεχομαι και ότι αφου προκειται να ζησεις για καποιο διαστημα αυτη τη ζωη, απολαυσε την.αυριο μπορει να βγω εξω και να με πατησει το τρενο.αμα το ηξερα θα εβγαινα και θα εκανα ότι τρελα μου ερχοταν στο κεφαλι μου αποψε.αλλα δεν το ξερω... και θα κατσω μεσα.εσυ με την πειρα σου μου λες, ότι δεν γινεται να μην εισαι απαισιοδξος όταν αντιμετωπιζεις ενα τετοιο προβλημα.κι εγω λεω ότι γιαυτο ειναι ο διαλογος,για να ανοιγονται αποψεις και να μαθαινεις πραγματα, αλλα επειδη σε κουρασα, και ειναι ευαισθητο το θεμα σου,και αν αυτο θες, αφου δεν εχεις να παρεις τιποτα αλλο μαπο μενα,θα βγαλω πια το σκασμο, ειλικρινα, επειδη ειμαι πνευμα αντιλογιας,δε θα ξαναμιλησω.γιαυτο σου ευχομαι τα καλυτερα και σου στελνω εγκαρδια φιλια.αμα θελεις δεξου τα!δεν εχω κατι αλλο να σου δωσω ως φαινεται...τωρα ειμαι ψιλολυπημενη..δεν μαρεσει να ειμαι επιθετικη και επικριτικη.και ομως απο ότι φαινεται εγινα.τι να πω..ουδεν κακον αμιγες καλου.
οσο γιαυτα που λεει ο προβληματικος, ειναι πολυ ενθαρρυντικο να αναγνωριζει κανεις καποια πραγματα.και καποιος ειχε πει ότι μερικοι ανθρωποι δε μπορουν να λυσουν τις δικες τους αλυσιδες αλλα μπορουν να λυσουν τις αλυσιδες των συνανθρωπων τους.αν δεν ειναι απλα ενα αλλοθι για να μην κοιτανε τα προβληματα τους,so be it.
22-11-2006, 00:10 #28
αλλο8ι ι οχι δεν εχει σημασια.σημασις εχει οτι βοη8ας οχι γιατι βοη8ας εφοσον δεν περιμενεις ανταλαγμα.
22-11-2006, 08:41 #29
Τώρα για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, αν ήξερα οτι αύριο ή μεθαύριο ή σε ένα χρόνο θα έφευγα.... δε ξέρω αν θα είχα την όρεξη να βγώ να κάνω τρέλες......
Sorrow, έχεις σκεφτεί να γράψεις ένα βιβλίο; Να εξηγήσεις την αξία της υγείας και τη ματαιοδοξία των ανθρώπων;
23-11-2006, 23:58 #30
Θέλω κάτι να σου πω.....Αλλά δε βρίσκω λέξεις...Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να σε αγγίξει....
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν σε είχα μπροστά μου.........
Θα σε αγκάλιαζα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.........
Κ εγώ ντρέπομαι....:(
Φιλικά
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....